ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προγραμμα μετατροπης λεξεων σε λεξαριθμους - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Προγραμμα μετατροπης λεξεων σε λεξαριθμους - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

CyLight105 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/6
27/03/2005, 02:13:54
χτες εχασα μια ακομη μαχη εναντια στους δαιμονες μου.......

χτες ενοιωσα απροστατευτος....μονος εναντιων πολλων.....

χτες δεν τα καταφερα......

πληγωσα πρωτα εμενα.....

αλλα δεν εχω σημασια εγω....

καμια....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

27/03/2005, 14:17:59
αντι mail/ απο Ατμα προς Μανο:

namaste...
Απεστάλη: 24/03/2005, 11:59:01
θεωρω εντελως προσβλητικο να μου λενε τι θα κανω οταν νοιωθω πως μια διαμαχη συνεχιζεται επειδη συμφερει καποιους παρολο που προσπαθω να σταματησω αυτο το γελοιο συμβαν...βοηθωντας μαλιστα με καλη διαθεση και πολλα στοιχεια να προχωρισει το συγκεκριμενο μελος //αλλα αυτο μαλλον κανεις δεν το προσεξε/γιατι αραγε;
Ειναι πολυ βολικο να κανεις καποιον να φαινεται προβλεψημος ωστε να μην προσεχουν οι μονοφθαλμοι την φανερωτατη προβλεψιμοτητα του "σχεδιου":(
Εσυ αγαπητε -απλα ενας τριτος που γνωριζεις μονο οσα φαινονταικαι οχι πισω του μπερντε//ισως και να γνωριζεις ομως...-
ποιος σου ειπε οτι καθε που απαντω στις προσβολες οπως αυτην :
[H Ατμα όμως περιέργως εξαφανίστηκε...είπε ότι είχε σκοπό να ανοίξει το ίδιο τόπικ αλλά δε μας είπε τίποτα...

Αν δηλαδή το τόπικ είχε ανοιχτεί από κείνη θα ήταν άραγε τόσο φειδωλή? ]
--με συμπερασματα ψευδη οσο και παρασιτικα για την εξυγιανση του φορουμ--
το κανω αγνωοντας πως θα γινω "προβλεψιμη" σε τριτους--οπως και καταφεραν "να το περασουν" αυτοι που το ξεκινησαν..-- και εσυ ο παρατηρητης ο "δικαιος!" αγνοεις την αρχικη προκληση την εντελως συνεχιζομενη και προβλεψιμη και μου προσαπτεις οσα αντιστοιχουν στο νουμερο αυτο που επαν-ηρθε μοναχα γι'αυτο που παριστανει και εφυγε ψευδως και επεστρεψε μετα δοξης απο κατι ατομα που θεωρουν πως "εγω ειμαι" που συνεχιζω! τη διαμαχη! ενω εκεινη αλλαξε ...;σε τι; τα κειμενα που κοπιαρει ως γνησιο φερεφωνο θεωρεις οτι ειναι κειμενα που μοναχη συντασει; ειναι ολα δεδομενα αγαπητε/κι μαλλον για να ενοχλουμαι -μη παριστανωντας την ανωτερη :σιωπωντας!
οχι Μανο μας! η σιωπη δηλωνει και συνενοχη καμμια φορα!και ξερεις...σε οτι αφορα σε αδικιες οχι σε σχεση με μενα οπωσδηποτε αλλα υπερ του συνολου:ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ.
θα σε παρακαλουσα να μην ασχοληθεις με το θεμα "ατμα VS αβαλον :P /εμεις που "ειμαστε μεσα" ισως ξερουμε καλυτερα γιατι συμβαινει κατεξακολουθησι...και απο που ξεκιναει...
εκεινη δεν μπορει να εξελιχθει αν δεν με τισγκλαει // εγω δεν εξαντλουμαι ευκολα αν δεν το κανει συνστηματικα //και εκεινοι που το κινουν πισω απον μπερντε μαλλον εχουν καποιο.. κοινωνικο...οφελος...!

αλλα ισως+ προσωπικα βιτσια καταξιωσης.

φως και αγαπη σου ευχομαι...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

Edited by - ryche on 27/03/2005 14:26:45

27/03/2005, 20:35:24
μμ.. αλήθεια...

κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί σε έναν "κόσμο" άφυλων αγγέλων

ο Γαβριήλ/προδότης είχε μια δόση θηλυκότητας...?

και αν θυμάμαι καλά... πάντα έχει στις απεικονήσεις του...

ή αλήθεια...

σκέφτηκε κανείς γιατί ο Θεός που βάζει τα "στοιχήματα" δεν εμφανίστηκε πουθενά?

πίσω από την αντικαπνιστική εκστρατεία...

πίσω από τα εφέ...

πίσω από Κιάνου...

νομίζω πως για αμερικάνικη ταινία μπόρεσε και είδε αρκετά πράγματα

πίσω από το πέπλο...

Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

28/03/2005, 01:30:22
ryche:)

τι ηταν τουτο....?

τι παραφωνια....?

σου εσταλθη αυτο το e-mail απο ποιον/ποιαν...?

δεν κατανοησα....ο μπονταλας...

κριμα....νομισα πως ημουν "εξυπνος".....

μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι συνεβη....?...εχασα κεφαλαια ολοκληρα.....

καταρχας αν οντως στο κειμενο τα οσα εχουν γραφει ειναι εναντιον μου.....δεν εχω να "πω" παρα μοναχα ....σιωπη.....

εαν οντως εχει γραφτει το κειμενο απο "σκεπτομενο" ανθρωπο....ενα εχω να "δηλωσω"....[σιωπη.....

αχ αυτο το βαζακι με την μυγα στην φορμολη.....

WHISPERS OF THE DREAMS

28/03/2005, 01:42:24
ποιοι αραγε συνεχιζουν τις ανταπαντησεις για να χαλανε τα τοπικς...?

και γιατι.....?

κριμα αυτο εχω μοναχα να πω.....λυπαμαι οσους θελουν να διαιωνιζουν αντιπαραθεσεις...διαμαχες....

δεν θα απαντησω σε οποια επιθεση εναντιον μου...απο οποιονδηποτε....

αυτα που ειχα να πω τα ειπα χωρις να εχουν στοχο να θιξουν,το εκανα για να διασωσω οτι διασωζεται απο τις προσωπικοτητες καποιων ανθρωπων αλλα και οντοτητα του τοπικ......

κριμα που καποιος/καποια δεν μας σεβαστηκε.....

κριμα....δεν εχω να απολογηθω για τιποτε...σε κανεναν.....

και αν οντως εγινε τετοιου ειδους επιθεση εναντιον μου...δεν ειχε τουλαχιστον το θαρρος οποια/οποιος την κανει....να με αντιμετωπισει.....στα ισα....

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 28/03/2005 02:34:00

28/03/2005, 02:25:27
ryche ,σε ευχαριστω για την γνωστοποιηση,κοινοποιηση του e-mail....απο οποιον/οποια προηλθε....

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 28/03/2005 02:26:48

28/03/2005, 04:49:30
galadriel:),μου επιτρεπεις να συμπληρωσω στον ομορφο συλλογισμό σου...?

παραθετω μερικα links και φώτος απο τις στιγμες του γαβριήλ που εχουν αποτυπωθεί ανά τους χρόνους......

http://www.angelfocus.com

THE FOUR ARCHANGELS
Roger Garland

http://htmadmin.phpwebhosting.com/images/a-31.jpg

http://www.dillonzone.com/archives/keanu_worked.jpg

http://members.aol.com/gcvard/gabriel.gif

http://gallery.euroweb.hu/art/n/nerocci/gabriel.jpg

o γαβριηλ σε στιγμες πολεμου...περισυλλογης....σκοπου....και ενοχης....

στο πλευρο των υπολοιπων αγγελων...και αρχαγγελων....

μια φωτο εβαλα του κιανου......που "δειχνει" τις δικες του μαχες που δινει....

ολοι και ολες δινουμε τις μαχες μας....."εαν δεν δωθεί, έχει λεχθεί, εντολή απο άνωθεν, να πειραχτεί ουτε μια τρίχα εν την κεφαλή μας.....δεν θα πειραχτεί ούτε μία".......

μια σκιά με λευκα φτερά σας χαιρετά......

WHISPERS OF THE DREAMS

28/03/2005, 09:12:38
μέσα σε εικόνες ενός κόσμου εφήμερου....

βρίσκεται καμμιά φορά η όψη

ενός κόσμου αιώνιου...

Μάνο (ο Θεός είναι μαζί μας)

να είσαι καλά

φωτεινός

ειλικρινής

δίκαιος

και ετοιμοπόλεμος...

Galadriel των Λευκών Λυγμών

28/03/2005, 19:10:10
quote:
κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί σε έναν "κόσμο" άφυλων αγγέλων

ο Γαβριήλ/προδότης είχε μια δόση θηλυκότητας...?

galadriel χαίρομαι που σε βλέπω εδώ
Για πολλούς βέβαια λόγους αλλά πάνω απ'όλα για το ουσιώδες μήνυμά σου(από αλλού βέβαια περίμενα βοήθεια για την ανάπτυξη του θέματος αλλά...στου κουφού την πόρτα...)
Θα' θελες να μας πεις πάνω σε αυτό?

Ισως να μας δώσεις κάποια απάντηση?

Είμαι βέβαιη πως ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του σε αυτό...ας ακούσουμε λοιπόν τη δική σου.

quote:
καταρχας αν οντως στο κειμενο τα οσα εχουν γραφει ειναι εναντιον μου.....δεν εχω να "πω" παρα μοναχα ....σιωπη.....

εαν οντως εχει γραφτει το κειμενο απο "σκεπτομενο" ανθρωπο....ενα εχω να "δηλωσω"....[σιωπη.....

Μάνο μου ... "Η σιωπή των φρονίμων δεν είναι αδυναμία..."

Να΄σαι καλά που εσύ τουλάχιστον καταλαβαίνεις...

Να κλείσω το post αυτό με μια ταύτιση:

quote:
νομίζω πως για αμερικάνικη ταινία μπόρεσε και είδε αρκετά πράγματα

πίσω από το πέπλο...

Nομίζω το θέμα έχει πολλά ακόμα να μας δώσει (και δεν εννοώ ανούσιους διαξιφισμούς...)

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
28/03/2005, 19:36:24
Μπορούμε πάντα να ξεκινάμε απ' την επιφάνεια του νερού
για να καθρεφτίσουμε τον ουρανό...

και σ'αυτή την επιφάνεια, διαπιστώνω πως κάποια πράγματα δεν έχουν ακόμα ξεπεραστεί ....
όπως ότι το "κακό/προδοσία" προέρχεται πάντα
από το θηλυκό...

Ξεκινήσαμε απ' την Λίλιθ...

συνεχίσαμε με την Εύα...

για να φτάσουμε τώρα στον Γαβριήλ...

χμ... και τώρα που το σκέφτομαι...
έχει φτάσει τελικά να ταυτίζεται το Θηλυκό με την Προδοσία...

ας κάνουμε κι άλλες ερωτήσεις...

πρώτα στον εαυτό μας...

μετά στο δρόμο που διαλέξαμε...

όλο και κάπου θα μας βγάλει αυτό το μονοπάτι...

Galadriel of Galadhrim

Edited by - galadriel on 28/03/2005 19:57:40

28/03/2005, 20:57:44
ο γαβριηλ και η θηλυκη ενσαρκωση του....

οι αγγελοι επιλεγουν τις μορφες τους....

οχι οι μορφες τους αγγελους....

υπαρχει η ιστορια του δια με την ηρα...

τσακωνονταν για πολλοστη φορα στον ολυμπο...

αφορμη ξανα οι ατασθαλιες και η ζωηραδα του δια...

οποτε τιθεται το ερωτημα απο τον δια....

"ποιος απο τους δυο ευχαριστιεται περισσοτερο τον ερωτα?...η γυναικα η ο αντρας...?"

πλακωθηκαν ...πεταγε κουπες η ηρα ....μαξιλαρια ο διας....

σε καποια φαση αφου δεν απαντησαν αποφασισαν να καλεσουν τον τειρεσια,...

ο οποιος μπορουσε να παιρνει μορφη αντρικη και γυναικεια...αναλογα τις περιστασεις....

ετσι και εγινε τον καλουν...του βαζουν κατω το ερωτημα....

και ο τειρεσιας αφου μελετησε απαντησε.....

οτι εχει δικαιο ο διας....εξαλλη η ηρα τον ρωταει και γιατι αυτο...?

και της απαντα...γιατι η γυναικα πανω στον ερωτα....εχει πολλες φορες την ευχαριστηση να βιωνει την ηδονη,ενω ο αντρας μοναχα μια.....

εκεινη τοτες του βγαζει τα ματια του τειρεσια...ετσι λεει η μια θεωρια......

δεν ειναι η γυναικα που ταυτιζεται με την απιστια......

ο διας μεταμορφωνοταν....οπως οι αγγελοι......

ο χαραχτηρας και η προσωπικοτητα δημιουργουν τις καταστασεις.....

η ηρα ηταν πιστη....

αν θελουμε να κανουμε κακο και να βλαψουμε ειναι πολυ ευκολο.....

το δυσκολο ειναι το αντιθετο.....

οποια "μορφη" και αν παιρνουμε με τις περιστασεις....να ειμαστε ενταξει με τον εαυτον μας....και μετα με τον/την συντροφο μας.....

επιλεγω το δυσκολο...να ειμαι ενταξει με τον εαυτον μου και τον ανθρωπο μου....

WHISPERS OF THE DREAMS

28/03/2005, 21:29:57
Kαλέ μου Μάνο...

εδώ δεν πρόκειται για θηλυκή ενσάρκωση του Αγγέλου,
αλλά για την μορφή που οι άνθρωποι έχουν επιλέξει
να του αποδώσουν...

που "τυφλοί" πια, ορίζουν αυθαίρετα το Θηλυκό ως Προδοσία...

quote:
οποια "μορφη" και αν παιρνουμε με τις περιστασεις....να ειμαστε ενταξει με τον εαυτον μας....και μετα με τον/την συντροφο μας.....

αααχ... αυτό ξαναπέστο...!!!!

τότε μόνο η Ψυχή μας μπορεί να είναι καθαρή και φωτεινή...

Galadriel

Υ.Γ. όσο για την Ηρα.... τι να το κάνεις που ήτανε πιστή...
που δεν είχε αφήσει κανέναν σε ησυχία μες την πηχτή εκδίκηση
κολύμπαγε κι αυτό το "κορίτσι"...

29/03/2005, 00:44:14
εδώ δεν πρόκειται για θηλυκή ενσάρκωση του Αγγέλου,
αλλά για την μορφή που οι άνθρωποι έχουν επιλέξει
να του αποδώσουν...

οσον αφορα την ταινια......μιλαμε για θηλυκη ενσαρκωση.....:)

οσον αφορα οτιδηποτε αλλο ,συμφωνω....:)

θα διαπιστωσουμε πως στις μορφες που αφορουν τα αγαλματα ...ναι οντως εχουν αποδωθει θηλυκα χαραχτηριστικα σε πολλους αγγελους....

στις εικονογραφιες...οχι τοσο....

στην ζωγραφικη,σκιτσα...επισης θηλυκες μορφες....
http://www.ibelieveinangels.com/Art-Gallery/The-Art-of-Dona-Gelsinger-2.html

http://www.slivoski.com/angels/pageone.htm
http://www.slivoski.com/angels/images/ggs000120e_7x1.jpg
http://www.slivoski.com/angels/images/gs000139e_5x1.jpg
http://www.slivoski.com/angels/images/gs000159e_2x1.jpg

πιστεψε με και αν ζωγραφιζαν τον μανο...θα ειχε θηλυκα χαραχτηριστικα.....η avallon θα συμφωνησει....:))))))))))

εχω μακρια μαλλια....πρασινα ματια.....και ειμαι ψωνιο χααχαααχαχαχ

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 29/03/2005 00:46:52

Edited by - manos on 29/03/2005 00:48:22

Edited by - manos on 29/03/2005 00:51:21

29/03/2005, 05:54:47
quote:
αντι mail/ απο Ατμα προς Μανο:

Οπως διακρινεις αγαπητε Μανο,τα οσα διαβασες τα εγραψα εγω μεσα απο το ποστ του ryche/ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ!/"ΨΕΥΔΕΣΑΙ"+ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙς ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς ΔΗΜΟΣΙΑ/ΓΙΑΤΙ;

"Δεν καταλαβες"!
και "ειπες ενα σωρο" που δειχνει πως μαλλον καλως καταλαβες...
Εσυ ομως τι εκανες;αντι να μιλησει η ...φρονιμη φιλη μας, μιλησες εσυ στη θεση της! σωστο κι αυτο!(με τοσες δικαιολογιες το εκανες εντελως φανερο!...για να μην πω για την τελευταια σου... δηλωση..)---/τελικα εσυ το χαλασες το θεμα/εγω απλα απαντησα σε οτι με προσεβαλλε.)//και αν συνεχιστει θα συνεχισω επισης/δεν δεχομαι να με προσβαλλουν και μαλιστα χωρις λογο.---

quote:
Nομίζω το θέμα έχει πολλά ακόμα να μας δώσει (και δεν εννοώ ανούσιους διαξιφισμούς...)

Ο,τι ζητησες το ελαβες.)

Ειπες καπου Αβαλλον πως "απο αλλους περιμενες αναλυση":Ο
αν υπονοεις εμενα(το κανεις δευτερη φορα εξαλλου.."εμαθα πια" το ειρωνικο σου υφος) θα σε παρακαλουσα να διαβασεις την απαντηση που εδωσα ηδη για την ταινια/ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ; ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙς ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ;ΓΙΑΤΙ;

--Ξερεις τελικα το προβλημα σου ειναι η συνολικη κατανοηση μιας προτασης/φρασης/κειμενου....προσεξε το αυτο.)--
"Μου φανηκε μετρια η ταινια" αυτο εγραψα!/ "συμβολισμους" ειχε και βεβαια ειχε!/ομως...σειρα σας τωρα...να αποκωδικοποιησετε.)
εγω δεν εχω να πω και πολλα επι του θεματος/απλα περασε.(θα με ρωτησεις γιατι θα το εκανα το θεμα αν δεν ειχα να πω;μα δεν ειχα δει την ταινια τοτε! Πριν το δω λοιπον θα το εκανα "θεμα"για να μου πουν τη γνωμη τους οσοι το 'δαν! ΔΗΛΑΔΗ:οπως συνηθιζεις αγαπητη με θεματα που δεν γνωριζεις και περιμενεις να σου πουν οι αλλοι για να τοποθετηθεις αναλογα:(//κατανοητο;-

"Ο,τι δεν καταλαβαινει καποιος ...το υπεραναλυει...το ισοπεδωνει...το κανει διαφορα πργτ μεχρι να το κατανοησει..."
οποτε συγχωρεμενοι...

Καλη συνεχεια...:)

φως+αγαπη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/03/2005 06:01:31

08/12/2014, 04:40:54
Άγιε Βασίλη.

Αντιλαμβάνομαι πως οι σχέσεις μας έχουν παγώσει κάπως τα τελευταία 45 χρόνια. Κάποιος κακεντρεχώς υποβολιμαίως σκεπτόμενος, θα έλεγε πως σχέση δεν είχαμαν ποτές. Εσύ κι εγώ όμως, ξέρουμε πως το πράγμα, δεν έχει έτσι ακριβώς.

Για την ακρίβεια, καθόλου έτσι δεν έχει. Γνωρίζουμε και οι δύο, πως τρέφω απεριόριστο σεβασμό σε εσένα και την παρέα σου (τα σέβη μου στην κυρία σου). Αυτός είναι και ο λόγος που φτάνω την 46η ευκαιρία μου, για να σου συζητήσω δυο-τρία πράγματα. Μπορείς κι εσύ φυσικά να μου συζητήσεις άλλα τόσα, καλό όμως θα ήταν, αυτό να το κανονίσουμε για κάποια άλλη στιγμή. Π.χ. για το Πάσχα, που εξ’όσων γνωρίζω, το πρόγραμμά σου είναι κάπως πιό χαλαρό.

Δεν θέλω να σε κουράσω με τεχνικές λεπτομέρειες, για αυτό σου λέω από την αρχή, πως αν και σου γράφω στα ελληνικά, δεν είμαι από τα εκατομμύρια ελληνόφωνους που ζουν εκτός Ελλάδας. Ούτε και από τις χιλιάδες Ελλήνων που μετανάστευσαν τα τελευταία πολλά-πολλά χρόνια. Υποθέτω πως κάποιος από τους βοηθούς σου, θα μπορούσε πολύ εύκολα να το τσεκάρει από την ip μου. Θεωρώ ωστόσο, πως μεταξύ μας υπάρχει ένα mutual understanding κάποιου επιπέδου, το οποίο είμαι σίγουρος που σύντομα θα αναβαθμιστεί σε ένα πλέρια ποιοτικό consensus.

Ως εκτούτου, τα ακριβή προσωπικά στοιχεία δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Άλλωστε, κι εγώ από τη μεριά μου, ποτέ δεν έψαξα όλες αυτές τις ιστορίες περί Ροβανιέμι κλπ. Και να ξέρεις, πως εδώ στον τόπο μου, είμαι από τους λίγους. Κάποιοι, αρκετοί, έχουν έρθει να σε βρούν για να σιγουρευτούν. Άλλοι, πολύ περισσότεροι, έχουν παίξει την ομάδα σου στο στοίχημα άπειρες φορές, μπας και κονομήσουν κι έρθουν να σε δουν από κοντά.

Αν σε κουράζω λίγο με την πολυλογία μου, κάνε έναν σκόντο στη χρέωση, γιατί σου έχω εξαιρετικά νέα: μάλλον είναι μια από τις τελευταίες φορές που θα χρειστεί να τραβιέσαι από Ελλάδα μεριά. Βλέπεις, κι απ’όσο μπορώ να κρίνω από τη γειτονιά του Μπερνάρ, αλλά κι από τη δική μου εδώ στην Καλλιδρομίου, παιδάκια γιόκ. Μόνο κάτι συνταξιούχοι του κώλoυ, και κάτι μπάτσοι. Ομοίως. Που όπως καταλαβαίνεις, άλλος Άγιος τους κρατά το χαρτοφυλάκιο.

Βέβαια, θα μπορούσε να ανοίξει καινούργια μπίζνα τώρα. Να σου γράφουν οι συνταξιούχοι και να σου ζητάνε δώρο χριστουγέννων, νά’χουν και οι μπάτσοι νέα πελατεία. Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο, αλλά αν δεν πεις κι εσύ κουβέντα, ούτε εγώ θα τους βάλω τέτοιες ιδέες στο μυαλό. Των συνταξιούχων. Για των ομοίως, τί να βάλεις και πού.

Όπως και νά’χει, σου λέω με τρόπο, πως για την πατρίδα μου θα πρέπει να βρεις νέες ιδέες και πρακτικές. Που να καλύπτουσι τις νέες ανάγκες και να ακολουθούν τις επιτάξεις των καιρών. Κοντολογίς, να καινοτομήσεις. Όπως όλοι μας εδώ. Ά, και πού’σαι, επειδής εναερίως έχουμε κάτι προβληματάκια με τους κουμπάρους μας, μήπως φέτος να έρθεις με δελφίνια αντί για ταράνδους? Γενικά, η είσοδος στη χώρα δια της θαλασσίας οδού, είναι πιό ασφαλής. Και αποτελεσματική. Μπορεί, αν κάτσει καμμιά στραβή, να βρεθείς σε καμμιά Μαγούλα, αλλά πίστεψέ με, καλύτερα από τον πάτο του Αιγαίου.

Εκεί κατοικούν άλλοι. Που πριν πετούσαν.

Στη Μαγούλα πάντως, δεν είναι κι άσχημα. Κατοικούν κι άνθρωποι εκεί κοντά. Επισήμως.

Ήθελα χρόνια - και αυτό μην το πάρεις για γλύψιμο – να σου πω, πως το κόκκινο χρώμα σου πάει πολύ. Από την άλλη, αν είναι για χάμπουργκερ, προτιμάω τη Zero. Υπάρχει περίπτωσις να φορέσεις κάτι σε μαύρο?

Ά! Δεν σου έχω πει τί θέλω να σου συζητήσω! Αν μπορείς, έστω και με PayPal, να μου στείλεις ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά. Άμα και πελαγώνω, να τα φοράω και να βλέπω τί είναι πραγματικό και τί μουσαντέ. Για πρακτικούς λόγους. Κυνηγάω πολλά χρόνια τα πίξελς στην οθόνη, που σιγά-σιγά μου μοιάζουν αληθινά. Και δεν με χαλάει που είναι, αλλά που το πιστεύω κιόλας.

Υ.Γ. Οι Φινλανδοί είναι, από αρχαιοτάτων χρόνων, φίλοι των Ελλήνων. Και των Γερμανών. Που είναι και φίλοι των Ελλήνων. Τίμησε την ιστορία σου. Εκτός και δεν είσαι Φινλανδός, οπόταν με καταλαβαίνεις ως μετανάστης στον τόπο σου, που και πάλι το ίδιο μας κάνει.

Υ.Γ. Σε αγαπώ πολύ, ο Μάνος σου.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

08/12/2014, 06:42:05
Μια-δυο διευκρινίσεις:

Συνταξιούχος του κώλoυ: από 600 έως 1500 ευρώ. Στο κάτω όριο, περιμένει να ψοφήσει. Στο άνω όριο, τα εγγόνια του τρέμουν μην και ψοφήσει. Εν γένει, είδος προς ψόφο. Κατά τον υπουργό, δεν πεθαίνουν. Δεν είμαι ακόμα υπουργός.

Ομοίως: μπάτσος του κώλoυ. Οι κανονικοί μπάτσοι, είναι κανονικοί. Λένε ουγκ και ρίχνουν σφαλιάρες. Οι ομοίως, παίζουν με τα i-phones και λένε γιό όταν περνάει η Δέλτα με τα παπάκια. Και κάνουν καμάκι στις πoυτάνες που μένουν στο ξενοδοχείο στου Στρέφη. Και όταν κάνουν ντου τα Β.Π. με τις μολότοφ, τυχαίνει να μην είναι κανείς στο δρόμο.

09/12/2014, 15:33:54
https://www.youtube.com/watch?v=MR_Yxlv7rhU

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

09/12/2014, 16:00:12
Τα σαξόφωνα βυθίστηκαν στον ύπνο και σταμάτησαν.
Ολα τα πιτσιρίκια μαζεύτηκαν γύρω από τη φωτιά. Μεγάλη χαρά για το γέρο.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε και πολλές χαρές σε τούτη την ηλικία. Μόνο να λέει παραμυθάκια στα παιδιά. Οταν τα έβλεπε να τον κοιτάνε με μάτια που έλαμπαν, ήξερε ότι ήταν πραγματικά ευλογημένος.
Ιστορίες για τον Αγιο Βασίλη, για ξωτικά, για φτωχά παιδιά που γίνονταν πριγκιπόπουλα.
Εκανε τόσο κρύο έξω, και όμως η ζέστη από την καρδούλα τους δίπλα στη σόμπα πετρελαίου έφτανε.
Η φανουρόπιτα περίμενε στην κουζίνα. Στο σπίτι επικρατούσε γιορτή.

Για κάθε κρύο παγωμένο γκλοπ εμείς θα απλώνουμε ένα ζεστό χέρι σε μια παγωμένη καρδιά. Μια αγκαλιά.
Σε κάθε παππού-γιαγιά απομονωμένο από τη ζωή και παρατημένο από το σύστημα, εμείς θα αντιτείνουμε ένα χαμόγελο και μια καλημέρα.

Δεν ξέρω αν το παραμύθι θα κερδίσει εν τέλει την κρύα πραγματικότητα, η μάχη πάντως θα είναι μέχρις εσχάτων.

Αγιε Βασίλη σε παρακαλώ φέτος μη μου φέρεις λεφτά ούτε κοκα κόλες, φέρε μόνο λίγο περισσότερη ζέστη στις καρδιές των ανθρώπων.
Και γω σου υπόσχομαι θα μάθω στο γιο μου να σου στέλνει γράμματα, και δεν θα σε κουράζω, θα του φέρνω εγώ τα δώρα..

Χρόνια Πολλά σε όλους μας και καλές γιορτές.

Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου

10/12/2014, 03:42:08
Θέλω να σε πω για τα δώρα, αλλά πρώτα με τρώει το κρύο. Που φέτος θα κάνει πολύ. Με είπανε που κάνει κρύο εδώ και καιρό, αλλά εγώ κοιτάω τη ρίγανη στο μπαλκόνι, κι ακόμα δεν ανησυχώ.

Ήψαξα στο ιντερνέτ τα περί θερμοχωρητικότις, για να είμαι και ειλικρινής. Έτσι όπως έχουσι τα πράγματα, κάθε πλεροφορία είναι χρήσιμος. Στη φάση που θα καταστεί δηλαδής, οπόταν, καλό είναι να την έχεις εκ του προτέρου.

Υπάρχει που λες, η ειδική και η γενική θερμοχωρητικότις. Κάτι με μοιάζει με σχετικότις εδώ χάμω, αλλά θα το προσπεράσω. Κοίτα λοιπόν κάτι που έβρεν εδώ, κι όχι που είναι το μοναδικόν δείγμα, αλλά είναι τρόπον τινά ενδεικτικόν:

Δεν θα σε κάνω κουβέντα για εκεί που γράφει το Masonry ο ποιητής, αν κι εδώ που στα λέω, η συνωμοσία πάει σύννεφο. Και νομίζω που αυτό είναι τολάστιχο προφανές. Δεν σε μιλάω ούτε για τη διείσδυση της μασονίας στην επιστήμη, τη ζωή, τη συνείδηση, μη σου πω και στην Ε.Π.Ο. τον Π.Α.Ο. την Α.Ε.Κ. τον Π.Α.Ο.Κ. τον Ο.Σ.Φ.Π. κι όλα αυτά που τα γράφουν με αρκτικόλεξα για να μας παραμυθιάζουν.

Δεν έβρεν πουθενά περί θερμοχωρητικότις σπέρματου. Άνευ μασονίας. Δεν μας αφορά το συνωμοσιολογικό εδώ. Μας αφορά το κρύο του πράγματου. Όπως λέμε, που θα τον φας και θά’ναι κρύος? Έτσι σε λέω.

Διότι περίσσειαν μονέδας εχάσαμαν, φροντίδας δεν είχαμαν, εμπιστοσύνης απωλέσαμαν, συνεννόησις δια τον μπούτσον ιστορικώς, ελπίδος αναμένωμεν. Επί του παρόντου, περίσσειαν σπέρματου διαθέτωμεν, και συντόμως, δια εντελώς δημοκρατικών διαδικασιών και εκ των θεσμών επιβαλλόμενων, θα έχωμεν. Θα λουστούμε στο σπέρμα. Κάνει καλό στην επιδερμίδα, λένε. Δεν γνωρίζω.

Ήθελα περί δώρων να σε πω. Κι αυτό δώρο είναι. Εφέτος τα χριστούγεννα θα είναι ολόλευκα. Πλήρη σπέρματος. Ολούθε.

Υ.Γ. Πόση μαλακiα χρειάζεται για να μας κάνει τη μέρα άσπρη?

Υ.Γ. Αμέσως προσεχώς, στο Vouli Chanel. Θα έχωμεν και εκλογές, βρε!

10/12/2014, 04:04:01
Κι αν θέλετε να ξέρετε, ο Άγιος Βασίλης μου έκανε κιόλας ένα πρόωρο δώρο.

Αναστενάζει το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Γκστάαντ και το Σάλτσμπουργκ:
Τα μπουμπούκια μας θα είναι στη δουλειά φέτος τα χριστούγεννα. Άλλος στα Τζάμπο, άλλος στο Σκλαβενίτη, άλλος στο Βασιλόπουλο, άλλος στο Μουστάκα, άλλος στη Βουλή. Των Ελλήνων. Κάποια από αυτά.

Και κανένας δεν θα πάρει υπερωρίες. Γαμώ?