- Καινούργιοι Συντονιστές και Διαχειριστής !! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Συντονίστρια ο Jejeje;
Ε.. o admin τους αναφέρει ως συντονιστές.. βέβαια δεν εχει τύχει να μιλήσουμε με τον Jejeje αλλά είχα την εντύπωση οτι ... ήταν η jejeje οπότε...![]()
Edited by - allzzaro on 31/12/2004 22:28:41
quote:
Ε.. o admin τους αναφέρει ως συντονιστές.. βέβαια δεν εχει τύχει να μιλήσουμε με τον Jejeje αλλά είχα την εντύπωση οτι ... ήταν η jejeje οπότε...
Allzaro νομίζω οτι είσαι λίγο παλιός στο Esoterica
!
Δέν επιτρεπόταν να μήν ξέρεις τον Jejeje ο οποίος τουλάχιστον ήταν το πολυτιμότερο μέλος σε οποιοδήποτε Τεχνικό πρόβλημα!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια.
Επειδή είμαι άνθρωπος των έργων αλλά και κατόπιν προτροπών διαφόρων μελών (βλέπε allzzaro), έφερα να σας κεράσω σοκολατάκια. Και τι σοκολατάκια αγαπητοί μου. Ferrero Rocher και όχι ντόνατς!!)....

(κύριε Jejeje μας κακομαθαίνεται!!!)
...αλλά και να πιούμε στην υγειά μας για το νέο έτος καμιά Dom Perignon 1988!!
(my name is Bond, Jejeje Bond) – σημασία στη λεπτομέρεια.
Τέλος να ευχηθώ με τη σειρά μου στις αγαπητές amalia και gretel καλή συνέχεια στους νέους τους ρόλους, υπομονή και επιμονή.
Τα επόμενα επί ...της οθόνης!!
Με εκτίμηση
--Je^3--
quote:
φαίνεται οτι κολλάει το πληκτρολόγιο σου
E ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑ Ε ΡΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ THΣ LOGITECH OXI THΣ MICROSOFT!!!!
ΤΕΣΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΧΤΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ .....
quote:
αλλά και να πιούμε στην υγειά μας για το νέο έτος καμιά Dom Perignon 1988!!
ΑΥΤΗ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΤΟ 1988 Ε ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Allzaro νομίζω οτι είσαι λίγο παλιός στο Esoterica!
Δέν επιτρεπόταν να μήν ξέρεις τον Jejeje
Κοίτα.. είμαι κάποιας ηλικίας
ξεχνάω.. αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο jejeje ήμουν σίγουρος οτι .. εξάλλου μου συμβαίνει πολύ συχνά ...
quote:
Επειδή είμαι άνθρωπος των έργων αλλά και κατόπιν προτροπών διαφόρων μελών (βλέπε allzzaro), έφερα να σας κεράσω σοκολατάκια. Και τι σοκολατάκια αγαπητοί μου. Ferrero Rocher και όχι ντόνατς!!)....
Ευχαριστούμε... καλορίζικος 
Και μετά απο αυτό το κέρασμα θα σας δώσω τις ευχές μου.. οι οποίες μπορώ να σας διαβεβαιώσω .. δεν θα είναι σαν τις υπόλοιπες..
Edited by - allzzaro on 01/01/2005 18:37:21
quote:
Θέλουμε κέρασμα και απο τη νέα διαχειρίστρια ..
Και μετά απο αυτό το κέρασμα θα σας δώσω τις ευχές μου.. οι οποίες μπορώ να σας διαβεβαιώσω .. δεν θα είναι σαν τις υπόλοιπες..
Δωροδοκία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ντροπή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !
quote:
Θέλουμε κέρασμα και απο τη νέα διαχειρίστρια ..
Μα πάρτε κάτι!
Γιορτές είναι, για το καλό!

(περιμένω με αγωνία τις "όχισαντιςυπόλοιπες" ευχές σου allzzaro
)
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Μα πάρτε κάτι!
Γιορτές είναι, για το καλό!
Το ``φτωχό κοτοπουλάκι`` ![]()
αφού ξέρεις..
quote:
περιμένω με αγωνία τις "όχισαντιςυπόλοιπες" ευχές σου allzzaro
Σίγουρα με αυτά που θα ευχηθώ, δεν θα πρέπει να ευελπιστώ και σε δωροδοκίες, αλλά δεν είναι στις προσδοκίες μου κάτι τέτοιο. ![]()
Αγαπητοί φίλοι-ες
Με χαρά μου, διαπιστώνω τη δημοτικότητα του esoterica οχι μόνο μέσα απο το δικτυακό χώρο αλλά και εξω απο αυτόν.
Τον τελευταίο καιρό οι διάφορες τεχνικές βελτιώσεις και οχι μόνο εχουν αναβαθμίσει πολύ τον χώρο του esoterica που απαριθμεί 10.000 μέλη..![]()
Δεν είμαι ομως λίγα τα μέλη που παραπονιούνται απο την ελλειψη της συντονιστικής ευθύνης. Φαίνεται οτι ομως και σε αυτό δόθηκε λύση και οι νέοι συντονιστές αποτελούν την αρχή ... για ενα καλύτερο esoterica.
Ευχομαι λοιπόν ολόψυχα η συνεργασία τους αυτή με το esoterica να είναι παντοτινή.
Θα ήθελα, να διακρίνω στο συντονιστικό τους ρόλο, τη διατήρηση της μέχρι τώρα προσωπικότητας τους,
την αμερόληπτη συμπεριφορά τους, τον διακαή τους πόθο προς την συντονιστική ευθύνη.![]()
quote:
...Για μένα το ESOTERICA είναι σαν ένα όνειρο, μιας άλλης πραγματικότητας, που τόλμησε να εισχωρήσει στην καθημερινότητά μας, αγγίζοντας με την "μαγική σκόνη" του πολλές καρδιές. Με τη σειρά του το άγγιξαν και οι καρδιές όλων των μελών και ακόμα κι αν το λάτρεψαν, του θύμωσαν, το επαίνεσαν ή φώναξαν για ότι δεν τους αρέσει, στην ουσία το αγάπησαν και το αγαπούν κι έτσι έχει γίνει το όνειρο όλων μας.
Εύχομαι λοιπόν στους νέους συντονιστές, ταξιδέυοντας μαζί με το όνειρο αυτό, να φέρουν κι άλλους μαζί τους, κι άλλους ανθρώπους κοντά μας.
Καλη συνεχεια, παιδια:)
![]()

aum mani padme hum
καταπληκτικά τα γλυκά...! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του topic;
Πολλά συχαρίκια πολλά χτυπηματάκια στην πλάτη μπόλικες ευχές μερικά γλυκά μερικά ποτά ένα κοτόπουλο υπεραρκετό γλείψιμο αλλά κανένα νόημα
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;;;
Ο ανακατωσούρης της γειτονιας
quote:
Πολλά συχαρίκια πολλά χτυπηματάκια στην πλάτη μπόλικες ευχές μερικά γλυκά μερικά ποτά ένα κοτόπουλο υπεραρκετό γλείψιμο αλλά κανένα νόημα
``Γλείψιμο`` που![]()
εδώ .. μπροστά σε ολους.. τς.τς.τς .. οχι φίλε μου![]()
quote:
Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του topic;
Ολοι ήθελαν κάποτε να γίνουν συντονιστές...
Να που το όνειρο τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα...
ΕΣΥ??? ακόμα δεν έστειλες email??
Gretellllll
μα που είναι αυτή η κοπέλα.. ακόμα στο ζαχαροπλαστείο είναι..![]()
![]()
α, δεν παίζω...! αυτοί κλέβουν!
γιατί ακόμα και σε κλήρωση να έμπαιναν θα είχαν οπωσδήποτε περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους !![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ δεν θα στείλω μαιλ....
καθώς "πάσχω" από μια τάση αυτοεξουσιοδότησης τελευταία.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εξάλλου αγαπητέ φίλε μου γι'αυτό διορίστηκε και βοηθός "admin" για να μπορούν να ξεμπερδεύουν με τις αιτήσεις γρηγορότερα.... αυτό ομολογώ πως ήταν εξαιρετική κίνηση...
όσο για το "γλύψιμο" αν δεν γίνεται φανερά, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον....![]()
![]()
![]()
καλή μου gretel, τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια (εφόσον βέβαια φέρεις κι εσύ τίποτα να μας τρατάρεις...![]()
)
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
quote:
Mα τι? στον συνολικό αριθμό θα πιάνονται και οι διπλοί και τριπλοί λογαριασμοί?
Xμ.. δεν νομίζω οσοι έχουν τριπλούς λογαριασμούς να θελήσουν να μπούν... κάποια μέρα θα αναγκαστούν να συναντηθούν... και τότε ..![]()