- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
quote:
Σωστή η τεχνική. Είναι πάντως ευκολότερο να κάνεις καθαρισμό αύρας σε κάποιον άλλον, οπότε ο καθαρισμός δεν χρειάζεται να περιοριστεί στο αιθερικό. Δυστυχώς όμως η γραπτή περιγραφή δεν είναι εύκολη, θα πρέπει κανείς την πρώτη φορά να το κάνει με καθοδήγηση για να βλέπει.
Ναι δυστυχώς μέσω του γραπτού λόγου είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητά πράγματα τα οποία θα ήταν πολύ ευνόητα με μια απλά καθοδήγηση.
quote:
Είχα μια τέτοια εμπειρία πρόσφατα, ελπίζω όμως ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν άθελά μου θα ξεπεραστούν όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
Ξεπεράστηκε το πρόβλημα;
quote:
Κι αν κανείς κοιτά πίσω του, ας το κάνει με διάθεση να συγχωρήσει τον εαυτό του και τα λάθη του, μόνο και μόνο για να πάρει κουράγιο και να πάει μπροστά...
Πολύ σωστή σκέψη.
Καλό ταξίδι να έχεις,
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

quote:Δεν ξέρω! Όπως πάντα, έχω εναποθέσει τις ελπίδες και την εμπιστοσύνη μου στο σύμπαν ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό για όλους τους ενδιαφερόμενους. Εξάλλου πάντα το καλύτερο δυνατό γίνεται, ακόμη κι αν φαινομενικά και προσωρινά αντιλαμβανόμαστε το βίωμα ως κάτι αρνητικό.
Ξεπεράστηκε το πρόβλημα;
quote:Ευχαριστώ πολύ. Κι εσείς καλές συζητήσεις.
Καλό ταξίδι να έχεις,
Θα μου λείψετε όλοι.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
quote:
Εξάλλου πάντα το καλύτερο δυνατό γίνεται, ακόμη κι αν φαινομενικά και προσωρινά αντιλαμβανόμαστε το βίωμα ως κάτι αρνητικό.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ baby ![]()
quote:quote:
Εξάλλου πάντα το καλύτερο δυνατό γίνεται, ακόμη κι αν φαινομενικά και προσωρινά αντιλαμβανόμαστε το βίωμα ως κάτι αρνητικό.
![]()
+ baby
Συμφωνωωωωωωωωωωωωω
γιαυτο μαζεψτε όλα τα αρνητικά και καντε τα χαμογελα,αυτο τους πρεπει!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
ένα χαμόγελο και μιά αγκαλιά γιά το ταξίδι σου.
Αχ Αχ... οταν το εγραφα αυτο !! το περιμενα οτι θα λεγατε ολα αυτα...
Αλλα πραγματι ακομη δεν ΜΟΥ ειναι κατι γνωστο...!!!!
Ειναι παρα πολλα που δεν εχω ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ και επιφυλλασομαι !!!!!
Θελω ακομη να το ψαξω ...ειναι περιεργα !!! καλυτερα να μην πω αλλα ...!!!
Προς το παρον ξεχαστε το ....!!
Επιστρεφουν οι ιδιες "πετρες" και προς στιγμην σκεφτηκα οτι επιστρεφουν στην ιδια τους την πηγη...( ομοιο επηρεαζει ομοιο...!!) αλλα δεν ειναι ουτε ετσι.
Αυτος που κανει την μεταφορα ....επωμιζεται ολες αυτες χωρις να ειναι ολες δικες του...!!
Σας ειπα ειναι παραξενη συμπεριφορα και ακομη δεν μπορω να κατανοησω.
Ισως χρειαστω απο "ΑΝΩΘΕΝ" βοηθεια !!!!
Για την γειωση ...!!
Ειναι μερικες τεχνικες που λειτουργουν με γειωση...αλλα και παλι αν ξεφυγεις απο το "συστημα" αυτο δεν ειναι αναγκαιο !!!!
Πες!!! οτι εισαι ο ΘΕΟΣ και θελεις να κανεις κατι σχετικο που εδω εμεις( στη γη ) κανουμε γειωση ....ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ !!!!! οτι ο ΘΕ0Σ θα εκανε γειωση ????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!! Σκεφθητε αυτο που σας λεω και κατανοηστε το ΒΑΘΕΙΑ !!!
Τωρα αυτο με τα χερια και τα ματια !!!!
Ναι για την θεραπευτικη "ακτινα" πρεπει να υπαρχει συνδιασμος της ενεργειας και απο τα ματια και απο τα χερια μαζι ...
Αυτος και μονο ειναι ο τροπος για θεραπεια.
Αλλες περιπτωσεις ειναι ημιτελης...( ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ) οποιος θελει το εφαρμοζει...ετσι και αλλοιως δεν βλαπτει σε τιποτα..
Σε χαιρετω
Sunrise zero
=Arial][/font=Arial]

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
βέβαια αφού λέει ο Γιάννης ότι δεν έχει σχέση δεν το συζητώ.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pyramid γεια σου
Οχι... οτι λεω !!! σημαινει οτι ειναι και ετσι ...με φερνεις σε δυσκολη θεση ..δεν ειμαι Θεος και δεν μπορω να γινω !!! αλλα ειναι διπλα μας....!!
Εκφραζω τις αποψεις μου και τιποτα αλλο ... δεν επιβαλω τιποτα.
Μπορει να σφαλω και δεν σημαινει οτι ακολουθει καποιος τυφλα...
Ειμαι της αποψεως οτι πιστευε αλλα ερευνα !!!
Πολλα πραμματα που μεχρι προτινος ηταν "αδιαπεραστα" και αξιωματα, τωρα !!! λοιπον μεσα απο αλλη θεση , αλλη γωνια ...εχουν γινει ναι μεν ....αλλα ...!!!
Χαιρομαι για τα καινουρια πραμματα αλλα δεν μπορω να μιλω ευκολα για αυτα, ειναι μεταξυ " απαγορευμενου" αλλα και απιαστου...!!!
Ειναι πολλα πραμματα που δεν μπορω να τα μεταφερω μεσα απο τον γραπτο η τον προφορικο λογο.
Ειναι κατι που ερχεται και "μιλαει" σε ολο το ειναι!! μεσα σου, νεα πραμματα, απιαστα ( τουλαχιστον για μενα και απο οσα γραφονται ).
Αν θα προσπαθουσα να τα "διαβιβασω" σε καποιον αλλον μονο με τηλεπαθητικη κατασταση και εφοσον ο "δεκτης" μπορει να τα λαβει..
Ειναι σαν να προσπαθεις να περιγραψεις τον ερωτα ...αλλα αμα δεν τον νοιωσεις ...δεν βγαινει νοημα αλλοιως...
Ελπιζω να καταλαβες πανω κατω...!!!
Σε χαιρετω
Sunrise zero
Ο μπέμπης της παρέας συμπλήρωσε την πρώτη του εβδομάδα!
...και η μαμά του προσπαθεί να αναπληρώσει τα.."κενά"
Και απ' ότι είδα, πολλά τα επεισόδια ππου έχασα!
Το μισό esoterica κόντεψε να εξεφανιστεί- τελικά (δεν διάβασα μέχρι τέλους στην παραπομπή)...δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο έτσι?
Μωησή καλέ μου,
πολύ ωραία όσα μας λες για τα κέντρα και την ενεργοποίηση τους.
Προσπάθισα να κάνω τον πρώτο οραματισμό, αλλά μάλλον ...βιάστηκα πολύ...
γιατί δεν μπορώ ακόμη να καθίσω οκλαδόν, έτσι ώστε να ακουμπά το συγκεκριμμένο κέντρο στο έδαφος...
οπότε σκέφτηκα πως δεν μπορώ να προχωρίσω ούτε στον επόμενο, μιάς και θεωρώ πως μάλλον πρέπει να γίνουν με τη σειρά οι ενεργοποιήσεις τους...
Unseen μου, απ' ότι κατάλαβα ο καθημερινός οραματισμός της ομάδας, μάλλον δεν άλλαξε ακόμη ή κάτι μου ξέφυγε?
Κρίμα που αποχωρεί η another star...τι να παίχτηκε άραγε?
Γαλάζια μου σφαίρα...με γεία τον υπολογιστή!
Και για να μη ξεχνιώμαστε σας ευχαριστώ για τη συμπαράστααση και "επίσημα" μέσα από το φόρουμ!
Αλήθεια τελικά οι τρείς σας βρεθήκατε?
Unseen, Pyramid και Γαλάζια σφαίρα?
Οι υπόλοιποι δεν μας προλάβατε ε? Είμαστε και κομματάκι γρήγοροι! ![]()

να σου ζήσει βρε ο μορφονιός!! να είναι γερός και ευτυχισμένος κοπέλα μου.
όσο για μένα δεν παίχτηκε τίποτα, απλά πρέπει να δω κάποια άλλα πραγματούδια πρώτα.
Με την ευκαιρία που μπήκα εδώ να πω και πολλούς χαιρετισμούς σε όλους
Μορφέα τελικά δεν θα καταφέρω να κάνω αυτό που είπαμε.
Φιλούδια σε όλους
Τοξοτούλα και πάλι τις καλύτερες ευχές μου για τη "νέα" ζωή που βοήθησες να δημιουργηθεί

Να σας ζήσει το μπουμπουκάκι !
Αγκαλιές και φιλιά
~~ * ~~
Μορφεα να οσυ πω κατι παραξενο....
Χθες δενειμουν καλα...ας πουμε οτι ειμουν χαζα κακα κι οπες μου ειπε και η καλη μου Πυραμιδα οι προσδοκιες μου με απογοητευσαν ....(και ν ασκεφτεικανεις ότι ηταν ελαχιστες κι ακουμπουσαν απλά την ανθρωπινη υποσταση)λοιπον....μεσα σε μια στιγμη εφορίας, ανατασης,πριν αρχισω να κατεβαινω με καθετη πτηση....ο νους μου με εφερε στην σπηλια στην λαβα,ειμουν πανω στη γεφυρα μόνο που δνε ενοιθα το βαρος ,ειμουν στηνιδια φαση που περιεγραψα οταν βγηκα απο την σπηλια... και λεω....εινα δυνατον ολα τα μπλοκαρισματα να μπορει να διαλυθουν μεσα σε μια στιγμη με μονη αιτια...μια στιγμουλα ψυχικης ανατασης περαν τωνοσων ανατασεων εχω καθημερινά ετισ για να μην ειμαστε και αγνωμονες!!!
Μια καλημερα φωτεινη απο μια αδιορθωτα ρομαντική!!
αυτη τη χτεσινή σου σχηματική πορεία εγώ την έχω συχνά πυκνά. Και τώρα αφού ειδα τις φατσούλες σου, βρίσκομαι στο χαμογελάκι.
Σχετικά με αυτό που ρωτάς το Μορφέα, σύμφωνα με τη δική μου πάντα εμπειρία, είναι διαφορετικό να οραματιστείς κάτι συγκεκριμένο σε μιά στιγμούλα ευφορίας ή θλίψης και διαφορετικό να το οραματιστείς όλο αφού προηγηθεί η χαλάρωση και ο διαλογισμός. Εκεί μας βγαίνει η πραγματική του μορφή ενώ στις στιγμούλες μας βγαίνει κάτι ανάλογο με τη διάθεση της στιγμής.
Ας μας πει και ο Μορφέας τη γνώμη του.
Φιλάκια.
Αχ μαρεσει που μουλεγες Νστουλα μου το πρωινό μαθημα χαχα
Ο γερος κι αν εγερασε παιδι μου ....μυαλο δεν έβαλε...εγω εγω ειμαι αυτη αλλα που θα παει....θα μαθω θα μαθω!
Καλλιόπη εγω σου γράφω ποιήματα και εσύ με αγνοείς...όλεθρος Βρούτε..
Εντελώς γειωμένη, αποκαλύπτω οτι μου έχετε λείψει
Φιλιά
εδω ειμαι πηγα μια πρωινη βολτα και ναμια πισω....
Πραγματι ανησυχητική ησυχία...
Που βρε Νστουλα μου γραφεις ποιηματα ....
αχ νασαι καλα ψυχη μου...πωπω ανοιγει η καρδια μου εδω μεσα!!!!!!
Την έκανε κανείς τη δεύτερη άσκηση;
θέλετε να πούμε κάτι γι αυτό; Αν κάτι μας εντυπωσίασε, αν κάτι ανακαλύψαμε ή μας προβλημάτισε;
Εγώ προβληματίστηκα με την εικόνα του πατέρα μου, που αλλιώς είναι στο μυαλό μου και αλλιώς μου βγήκε. Γι αυτό και θα κάνω κάποιους διαλογισμούς μήπως και βρώ κάτι παραπάνω σχετικά με την επιρροή του στη ζωή μου.
Με εντυπωσίασε επίσης το πόσο ο ήλιος έλαμψε όταν έβαλα την κόρη μου, και μιά παλιά μου σχέση. Γι αυτό δεν θα προβληματιστώ παρα πάνω. Ήταν καλό.
Φιλάκια σε όλους.
Περιττό να σας πω ότι εχει μλοκαρει ο λαιμος μου,καταπινω ξεροκαταπινω,λες κα με πνιγουν...πνιγομαι δηλαδη...εχω δε τετοια ενταση που με ποναει το προσωπο....
Προσπαθω να καταλαγιασω συναισθηματα κα μετα να κανω κατι γαι μενα...πες τε κι εσεις καμια ιδεα,φανταστειτε ουτε καν την ικανότητα να συντονιστω με το μυαλο μου κα να δω τι θα κανω δεν μπορω,μόνο περιμενω να ησυχασω λιγακι εσωτερικά.Αφορμη βεβαια ηταν γεγονοτα της Κυριακης και τελειως ανωδυνα...μαλλον μεσα μου υπαρχει κατι που με απασχολει και γενικοτερα ειμαι σε φαση που επιθυμω κατι να αλλαξω...
Φιλουρες ....
θα σου πω κάτι που εφαρμόζω εγω σε τέτοιες περιπτώσεις και με βοηθάει πολύ.
Παρε ένα χαρτί κι ένα μολύβι, και γράψε ότι σου κατεβαίνει στο μυαλό χωρίς καθόλου σκέψη χωρις λογοκρισία, μέχρι να νοιώσεις ότι δεν έχεις κάτι άλλο να πείς.
Δες που θα σε οδηγήσει αυτό.