ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Μορφέας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
galazia_sfairaΜέλος
11/04/2006, 13:35:14
Γιώτα μου καλη σε ευχαριστω,την ασκηση αυτη της αυτογνσίας την κανω ακόμη και στα καλα μου....κανει θαυματα αμα δε στο τελεος διαχωρισεις ΘΕΛΩ - ΔΕΝ ΘΕΛΩ ...έχεις μπροστα σου την εικονα σου ...
Με μενα ξερεις τι συυμβαινει σε αυτη την φαση ξερω τι θελω αλλα δεν καταφερνω να το λυσω...να το βρω ...να το ...πουσημαινει οτι η δεν ειναι ακόμη καταλληλος ο καιρος ή εχω κι αλλα να μαθω...ή ...δεν αεχω αξιολογησει ότι μου συμβαινει το καλυτερο....και δεν το εχω παρει χαμπαρι...οτι και ναναι θελει υπομονη και πιστη οτι θα γινει το καλυτερο αλλά καμια φορα γεγονοτα τυχαια φαινομενικα σε κανουν να δεις πραγματα πιο κοντα!
Ευχαριστω παιδια γιατι περα απο τις οποιες συμβουλες νοιωθω πολυ ομορφα που καταθετω τις σκεψεις μου και τα συναισθηματα μου,σε μενα αυτο δεν ειναι απλα αναγκη αλλα ειναι τροπος ζωής.Χαίρομαι άλλη μια φορα που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

11/04/2006, 15:35:56
SM-GIOTA όταν λές δεύτερη άσκηση εννοείς τον οραματισμό στη σπηλιά που κάναμε παραπάνω ή μου έχει διαφύγει κάτι?

Σχετικά με την γραφή συναισθημάτων νομίζω οτι κάτα καιρούς όλοι την έχουμε δοκιμάσει...επηρεάζεται όμως απο την διάθεση της ώρας που γράφουμε. Αν θέλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσουμε να καταγράφουμε λογικές σκέψεις αυθόρμητες με όσο το δυνατόν λιγώτερη ένταση ή για να είμαι πιο ακριβής με '' ελεύθερο '' συναίσθημα.
Ομως θα ήθελα να σκεφτούμε αν έχει τόση σημασία η ανεύρεση των ''λαθών '' του παρελθόντος ή το χτίσιμο του μέλλοντος σύμφωνα με τις προσδοκίες που εμείς οριοθετούμε.
Εγώ πιστεύω το δέυτερο. Οτι έγινε καλώς έγινε την ώρα που εκτελείτο, αλλάζουμε όμως ....

με αγάπη

SM-GIOTAΜέλος
11/04/2006, 16:00:10
nst
υπάρχει και η επόμενη άσκηση με τον ήλιο.
Τα λάθη του παρελθόντος δεν έχουν και τόση σημασία για να σταθούμε σε αυτά αλλά η γνώση του περελθόντος και το πως επιρεάσει το παρόν και το μέλλον μας νομίζω ότι είναι σημαντική ώστε να χτίζουμε το μέλλον χωρίς να κουβαλάμε τα παλιά βάρη.
Καλό απόγευμα
SM-GIOTAΜέλος
11/04/2006, 16:03:50
Μορφέα.... που είσαι;
Μας θύμωσες; Δε μας μιλάς πιά;
11/04/2006, 17:29:12
Δεν την είχα δεί....ποιός ξέρει. οκ Θα την κάνω και βλέπουμε.
Να είσαι καλά
Καλό απόγευμα και σε εσένα.
12/04/2006, 09:50:38
Πάλι αυτή η ανατριχιαστική ησυχία..Ολοι εξαφανίστηκαν.
Καλημέραααααααααααααααααα

Μορφέα, τον έκανα τον διαλογισμό που είπες.
Παρατήρησα οτι δεν είχαν όλα τα άτομα που σκέφτηκα την ίδια φωτεινότητα, όυτε την ίδια οικειότητα άσχετα απο την σχέση που έχουμε στην υλική πραγματικότητα μας.

Επίσης θέλησα να '' περάσω'' μέσα απο τα μάτια τους και να κοιτάξω πιο βαθιά. Το έκανα με όλους εκτός απο τον γιό μου, άγνωστο γιατί.
Τα αποτελέσματα ήταν ''περίεργα και συναρπαστικά.

Συνολικά σαν άσκηση μου άρεσε πολύ όσον αφορά το επακόλουθο συναίσθημα και την διαδρομή.

Που είσαι όμως εξαφανισμένος και εσύ?

Φιλιά

galazia_sfairaΜέλος
12/04/2006, 10:15:49
Νστουλααααααααα
καλημερα καλημεραααααα
ειμαι μια χαρα σημερα.
Ο Μορφεας μαλλον θα εχει δουλιτσα αλλα ειναι καλα.
Εγω παντως δεν εκανα ακομη τιποτα απλά συνεχισα να πεταω σαν γλαροπουλι....και πανω σε εναν βραχο συναντησα έναν γλαρο..και μου ειπε παμε τωρα δεν φοβομαστε την μπορα χαχα....πλακα εχω...
πιασανε κατι νοτιαδες εδω...που θεος και ψυχη μου σαν φραπε θα ερθω μου φαινεται.....

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

SM-GIOTAΜέλος
12/04/2006, 10:23:40
Καλημέρα...
Πείτε μου μια ζεστη κουβέντα σήμερα, γιατί έχω γενέθλια και με έχει πιάσει μεγάλη μαυρίλα.
Φιλάκια
UnseenΜέλος
12/04/2006, 10:29:53
Καλημέρα σε όλους!!

Περίμενα κι εγώ ότι επιστρέφοντας θα έχετε φύγει καμιά 10ρια σελίδες μπροστά, αλλά ευτυχώς ήταν πιο βατά τα πράγματα!

Για να δούμε..

ARIES0

Όταν κανείς βαδίζει σε απάτητα μονοπάτια, δεν είναι δίκαιο οι φίλοι του να θέλουν να τον προφυλάξουν; Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε ανεξερεύνητο πεδίο, αν δεν οριοθετήσεις τα πράγματα – και αυτό γίνεται και μέσα από τη συζήτηση με ανθρώπους που νοιάζονται - πώς θα γίνει να αποφύγεις διάφορα ενδεχόμενα, ακόμη και το ενδεχόμενο πλάνης ή το ενδεχόμενο να μην είσαι ασφαλής μέσα σε αυτό το πεδίο;

Γράφεις:

quote:
Αυτος που κανει τη μεταφορα ....επωμιζεται ολες αυτες χωρις να ειναι ολες δικες του...!!
Δηλαδή; Δεν επιστρέφουν στον πάσχοντα; Μένει να τις κουβαλά ο "μεταφορέας";

quote:
Πες!!! οτι εισαι ο ΘΕΟΣ και θελεις να κανεις κατι σχετικο που εδω εμεις( στη γη ) κανουμε γειωση ....ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ !!!!! οτι ο ΘΕ0Σ θα εκανε γειωση ????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!! Σκεφθητε αυτο που σας λεω και κατανοηστε το ΒΑΘΕΙΑ !!!
Προσωπικά, με την περιορισμένη λογική που διαθέτω, πιστεύω ότι ο Θεός γειώθηκε σε απίστευτο βαθμό μέσα από τη Δημιουργία. Τι άλλο δηλαδή είναι η Κοσμογονία πέρα από μια εκπληκτική ιστορία γείωσης της Γενεσιουργού Αιτίας, του Αρχικού Γεννήτορα;

quote:
Τωρα αυτο με τα χερια και τα ματια !!!!
Ναι για την θεραπευτικη "ακτινα" πρεπει να υπαρχει συνδιασμος της ενεργειας και απο τα mατια και απο τα χερια μαζι ...

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά πώς ακριβώς; Δηλαδή οραματίζεσαι κάτι; Νιώθεις κάτι; Πώς ακριβώς λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός που λες;

quote:
Ειναι κατι που ερχεται και "μιλαει" σε ολο το ειναι!! μεσα σου, νεα πραμματα, απιαστα ( τουλαχιστον για μενα και απο οσα γραφονται ).
Η αίσθηση αυτή είναι πραγματικά υπέροχη, Γιάννη, και χαίρομαι ειλικρινά για σένα.

ΤΟΞΟΤΑΚΙ!

quote:
Unseen μου, απ' ότι κατάλαβα ο καθημερινός οραματισμός της ομάδας, μάλλον δεν άλλαξε ακόμη ή κάτι μου ξέφυγε?
Κάτι σου ξέφυγε, αλλά θα σου ξαναστείλω το μαιλ, μην ανησυχείς.

quote:
Και για να μη ξεχνιώμαστε σας ευχαριστώ για τη συμπαράστααση και "επίσημα" μέσα από το φόρουμ!
Αλήθεια τελικά οι τρείς σας βρεθήκατε?
Unseen, Pyramid και Γαλάζια σφαίρα?
Οι υπόλοιποι δεν μας προλάβατε ε? Είμαστε και κομματάκι γρήγοροι!

Έχω κι εγώ αυτή την εντύπωση, τοξοτάκι. Ότι εμείς οι τρεις ήμασταν παρούσες ενσυνείδητα στο μεγάλο γεγονός! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το αποτέλεσμα ήταν τόσο καλό!

ΑΝΟΤΗΕR STAR
Χαίρομαι πάρα πολύ που σε ξαναβλέπω. Είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον. Θα σε περιμένω.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

UnseenΜέλος
12/04/2006, 10:32:06
Non-Stress-Test κοινώς nst

quote:
Ομως θα ήθελα να σκεφτούμε αν έχει τόση σημασία η ανεύρεση των ''λαθών '' του παρελθόντος ή το χτίσιμο του μέλλοντος σύμφωνα με τις προσδοκίες που εμείς οριοθετούμε.
Εγώ πιστεύω το δέυτερο. Οτι έγινε καλώς έγινε την ώρα που εκτελείτο, αλλάζουμε όμως ....

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Για μένα αυτός είναι τρόπος ζωής, ιδίως όσον αφορά τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους. Καθημερινά κάθε άνθρωπος είναι κάτι καινούριο, κάτι από την αρχή όμορφο, και δεν με αφορά το τι ήταν, το τι έκανε ή το τι σκέφτηκε... Προτιμώ να τον "σώζω" μέσα μου, δίνοντάς του "clean slate", λευκό μητρώο...

Η εφαρμογή στον εαυτό μας είναι δυσκολότερη. Για μένα τουλάχιστον είναι πολύ δυσκολότερο να συγχωρήσω τον εαυτό μου για τα λάθη του παρελθόντος, βλέπω όμως γύρω τον ήλιο που ανατέλλει κάθε μέρα αδιακρίτως, τις εποχές του χρόνου που μου χαρίζουν τα δώρα της η καθεμία είτε το αξίζω είτε όχι, τα λουλούδια, τους καρπούς, όλα όσα παρέχει η γη αφειδώς, τα μάτια του παιδιού μου, την υποστήριξη του άντρα μου και λέω... τι στο καλό, στα μάτια του Θεού κάτι πρέπει να αξίζω κι εγώ, για να μου προσφέρει όλα αυτά τα θαυμαστά πράγματα κάθε μέρα. Και παίρνω κουράγιο να συνεχίσω χωρίς να κολλάω σε σφάλματα ή ατοπήματα. Κι έτσι μπορώ κάθε μέρα να λέω "καλημέρα" στον εαυτό μου και να ελπίζω ότι και σήμερα θα καταφέρει να πορευτεί σε αρμονία με το παρόν και το μέλλον του.

SM-GIOTA

quote:
Παρε ένα χαρτί κι ένα μολύβι, και γράψε ότι σου κατεβαίνει στο μυαλό χωρίς καθόλου σκέψη χωρις λογοκρισία, μέχρι να νοιώσεις ότι δεν έχεις κάτι άλλο να πείς.
Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ σπουδαία άσκηση. Και είναι πολύ ωραίο και διδακτικό αν μπορεί κανείς να την κάνει σε καθημερινή βάση για μια σειρά ημερών πρωί-πρωί μόλις ξυπνήσει. Πιστεύω πάντως ότι αν καταφέρει κανείς να βιώνει την καθημερινή ανάταση μέσα από τα μικρά πράγματα και την εναρμόνιση με τη φύση, ίσως δεν χρειάζεται καν να μπει στη διαδικασία... Η αγάπη σώζει. Η αγάπη των άλλων για μας, του Θεού για μας, του εαυτού μας προς τον εαυτό μας (όταν είναι σωστή και δεν παρεκτρέπεται) και προς τη Ζωή και τα πάντα γύρω...

Δεν έκανα ούτε εγώ τον οραματισμό του δεύτερου κέντρου, ευελπιστώ να προσπαθήσω απόψε.

ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΑΙΡΑ
Είμαι σίγουρη ότι είσαι ήδη καλύτερα και μάλιστα πίνεις αρωματικό καφέ σε λουλουδάτη φλιτζάνα... Δες τη θάλασσα έξω και πέταξε ψηλά...

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

Edited by - Unseen on 12/04/2006 10:34:24