ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

αγνοών30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
anarchyΝέο Μέλος
20/07/2007, 16:58:34
Γεια σας παιδες...ολα αυτα που συζητατε ειναι πολυ ενδιαφεροντα και γι'αυτο θελω και εγω να παρω μερος στην συζητηση και να πω και μια ιστορια με ufo που εχω βιωσει...

"Ηταν πριν 4-5 χρονια βραδυ κατα τις 9...και ημουνα στην Αθηνα μαζι με τους γονεις μου.Ειχαμε παει να φαμε σε μια ταβερνα...κατα την διαδρομη ειχα προσεξει κατι περιεργο να στεκεται στον ουρανο αλλα δεν εδωσα σημασια στην αρχη..μολις φτασαμε αυτο το αντικειμενο ηταν ακομα εκει και το εδεικσα στους γονεις μου ρωτοντας τι ειναι αυτο.Η απαντηση τους ηταν "Τιποτα παιδι μου".Υστερα οταν φευγουμε απο την ταβερνα το αντικειμενο ηταν ακομα εκει και στεκοταν αλλα δεν εδωσα σημασια παλι.Την επομενη μερα ειδα στις ειδησεις κατι σχετικα με πολλη δραστηριοτικα ufo σε ολη την ελλαδα εκεινη την νυχτα και ειδικα στην Κρητη με αντικειμενα που στεκονταν στον ουρανο για τουλαχιστον 1 ωρα εως 2 ωρες...δεν εχο βρει κανενα αρθρο σχετικα με αυτο το συμβαν...Οποιος θυμαται κατι η εχει βρει κατι παρακαλω βαλτο στο forum να το δουμε.

anarchyΝέο Μέλος
20/07/2007, 17:32:31
πιστευω πως αυτο το link εχει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα τα οποιοα ειναι πολυ ψαγμενα και συμφωνω με τον ostria για το οτι πρεπει να συγκεντρωσουμε εδω πολλα links για να μαθουμε οτι περισσοτερο μπορουμε για τα ufos...οριστε ενα καλο ελληνικο link

http://www.supernatural.gr/files_roswell.htm

SagaviperΜέλος
25/07/2007, 00:43:46

Υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες που είναι φυσικό να χάνεται η προσοχή μας και στο τέλος απλώς να προχωρούμε φωτογραφίες μηχανικά στο νέτ ή περιοδικά χωρίς καν να διαβάσουμε λίγα πράματα για τους μάρτυρες. Ποιοί ήταν; Ηταν αξιόπιστοι; κ.λ.π. Μας αρέσει να κρίνουμε μια φώτο από το πώς μας φαίνεται εμάς εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Και συνήθως κρίνουμε ακαριαία χωρίς καμιά εντελώς λογική διαδικασία πλέον. Μάθαμε να απαντούμε γρήγορα κοφτά και συνήθως ρομποτικά.

Αν όμως ενδιαφερθούμε και διαβάσουμε στο τί είπαν οι μάρτυρες, πού έγινε το φαινόμενο και τί έγινε ακριβώς(τις λεπτομέρειες βασικά) μόνο τότε μπόρει να σταματήσουμε το καταρράκτη σκέψεων που μας αποσπούν τη προσοχή και να συνδέσουμε τη φωτογραφία με τις μαρτυρίες και την αξιοπιστία των μαρτυρών και να καταλήξουμε σε ένα βαθμό πιο κοντά στο τι έγινε. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες προέρχονται από μαρτυρίες(που προέρχονται από πολύ αξιόπιστους μάρτυρες).

Μιά φώτο που έχει ενδιαφέρον πιο κάτω. Το 1952 ήταν λίγο χαλαροί οι αμερικάνοι, ώς και φωτογραφίες έβγαζαν προς τα έξω που δεν είχαν ιδέα το τι είναι. Το 2007 είναι πιο ενημερωμένοι. Το αρνούνται, φταίνε τους μάρτυρες και το γελοιοποιούν στα media σε πλανητικό επίπεδο(Φοίνιξ φαινόμενο). Αλλα όταν βγαίνουν αργότερα οι δικοί τους ανθρώποι και παραδέχονται ότι είδαν το σκάφος και ότι δεν ήταν flares εκείνη τη νύχτα δεν είναι νέα γι'αυτούς και τα media δεν κάνουν κάν update τα παραπάνω. Στο υποσυνείδητο του κόσμου ομώς έμεινε η φάρσα. Συγχωρέστε με αλλά οταν το σκέφτομαι νιώθω το ίδιο αίσθημα όταν βάλεις δάχτυλο για να κάμεις εμετο. Δεν ξέρω απλώς κάτι δεν μου κάθεται καλά.

August 1, 1952 -The US Coast Guard released a photograph of unidentified aerial phenomena (i.e. a UFO), taken by a 21-year old CG photographer on 16 July at the Salem Coast Guard Air Station.

Coast Guard Officer Shell R. Alpert snapped the photograph of four UFOs. The UFOs were also witnessed by Coastguardsman Thomas Flaherty.

Source:The Daily Chronology of Coast

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
ancient_xΝέο Μέλος
25/07/2007, 02:30:30
Εμένα πάντως μου φαίνονται σαν αντανακλάσεις απο τα φώτα της καφετέριας. Και να δείτε πολλές φώτο μοιάζουν έτσι.
anarchyΝέο Μέλος
25/07/2007, 13:36:01
κατα την γνωμη μου θα μπορουσαν να ειναι αντανακλασεις αλλα δεν ειναι για 2 λογους...

1)οι φωτο τραβηχτηκε μεσα απο τζαμι απο οτι καταλαβαινω και για να υπαρχει αντανακλαση σε τζαμι πρεπει καπου να υπαρχουν φωτα τα οποια δεν βλεπω πουθενα

2)δεν πιστευω να ειναι φωτα καφετερειας αλλα μαλλον ancient x εννοεις προβολεις...θα μπορουσε αλλα βλεπωντας το σκοταδι που εχει εκει κανονικα θα επρεπε να φενεται η πηγη του φωτος...δεν κσερω αν με καταλαβαινεις αλλα θα βρω κανα διο φωτο να ανεβασω

SagaviperΜέλος
25/07/2007, 16:49:58
UFO sightings bring town to a standstill

Ένα πρόσφατο περιστατικό που έπιασε λίγη δημοσιότητα λόγω του ότι οι μάρτυρες ήταν πάνω από 100. Για μισή ώρα τουλάχιστον με φωτογραφίες και βίντεο. Πληροφορίες στο λίνκ.

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider’
25/07/2007, 18:13:29
Σχετικά με το τελευταίο ποστ του φίλου Sagaviper να συμπληρώσω ότι το λίνκ είναι πάνω στην φώτο (εμένα μου πήρε λίγα λεπτά να το βρώ) .

Το περιστατικό είναι σίγουρα ενδιαφέρον, πολύ περισσότερο μάλιστα αφού υπάρχουν τόσοι μάρτυρες αλλά ρε παιδιά η φωτογραφία μου μυρίζει απάτη.

Δεν θέλω να βιαστώ όμως να εκφέρω γνώμη γι αυτό επιφυλάσομαι...

Για την άλλη φωτογραφία νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αντανάκλαση όπως είπε και ο ancient_x. Προσπαθήστε να δείτε τα φώτα σε προοπτική με σημείο αναφοράς σε σχέση με τα αυτοκίνητα και το εργοστάσιο.

Πάντως σε αυτό

quote:
Αν όμως ενδιαφερθούμε και διαβάσουμε στο τί είπαν οι μάρτυρες, πού έγινε το φαινόμενο και τί έγινε ακριβώς(τις λεπτομέρειες βασικά) μόνο τότε μπόρει να σταματήσουμε το καταρράκτη σκέψεων που μας αποσπούν τη προσοχή και να συνδέσουμε τη φωτογραφία με τις μαρτυρίες και την αξιοπιστία των μαρτυρών και να καταλήξουμε σε ένα βαθμό πιο κοντά στο τι έγινε. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες προέρχονται από μαρτυρίες(που προέρχονται από πολύ αξιόπιστους μάρτυρες).

συμφωνώ απόλυτα.

SagaviperΜέλος
25/07/2007, 19:12:58
Υπάρχει και βίντεο φίλε Kircher, κατάφερες να το δεις;

25/07/2007, 20:33:04
ΩΧ....και ξανά....ΩΧ!!!

Με έπιασες αδιάβαστο ή μάλλον απρόσεχτο.

Τώρα το είδα το βίντεο. Πραγματικά η πρώτη μου αντίδραση ήταν να μείνω με το στόμα ανοιχτό

Ας δούμε τώρα κάποιες υποθέσεις.

1) Διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για φωτισμένες "λάμπες" όπως αυτές στο παρακάτω βίντεο του youtube

http://www.youtube.com/watch?v=ReMj-EHGGAU&eurl=

Ο αντίλογος είναι πως τα 4 φώτα πάνω από το σπίτι είναι αρκετά συμμετρικά και φαίνονται να παραμένουν ακίνητα για αρκετή ώρα μέχρι που εξαφανίζονται. Το σχήμα τους είναι αυτό του Υ αν το προσέξατε.

Προσωπική άποψη αφού είδα και το βίντεο είναι πως δεν πρόκειται για λάμπες.

Μυστική δοκιμή αεροπλάνου; Ίσως αλλά και πάλι πάνω από τόσο κόσμο, μέσα σε πόλη;

Να δούμε αν θα βγούνε άλλα στοιχεία για το περιστατικό.

Πάντως φίλε Sagaviper μπράβο σου για την αναφορά, άξιζε τον κόπο!

SagaviperΜέλος
26/07/2007, 12:44:24
«F-4 Jet Chase over Iran 1976 »

Date
September 18, 1976
«Summary: One of the best documented UFO-aircraft incidents, when a UFO was observed flying over the restricted airspace of Tehran, Iran. Two U.S.-made F-4 Phantom II jet fighters of the Imperial Iranian Air Force were scrambled, but as the pilots closed in on the target, their communications and weapons systems were suddenly jammed. The incident was confirmed by high ranking officers of the Iranian Air Force and later documented by several agencies of the U.S. military. »

Όσοι ενδιαφέρονται να καταλάβουν λίγο παραπάνω το θέμα με τα ΑΤΙΑ μπορείτε να ερευνήσετε την πιο πάνω περίπτωση. Προσωπικά νομίζω ότι η φάση στο Ιράν το 1976 είναι από τις καλύτερες για έρευνα και όταν την διαβάσετε θα καταλάβετε γιατί.

Σταματάτε το σέρφινγκ όπως τους άρρωστους για λίγη ώρα αφήστε ένα μόνο παράθυρο στον υπολογιστή και συγκεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη σφαίρα πληροφοριών. Με αρκετές λεπτομέρειες από τις μαρτυρίες και τα σχέδια που υπάρχουν μπορούμε να δημιουργήσουμε στο μυαλό μας μια ικανοποιητική για πολλούς αναπαράσταση. Φυσικά όταν χαλαρώσετε και πάρετε λίγες βαθιές αναπνοές βοηθά. Χεχε.

Τωρα όσο αφορά τις λάμπες φίλε Kircher δεν ξέρω μπορεί και να είναι.χεχε. Ας κρίνει ο καθένας από μόνος του. Φυσικά είναι πολύ δυσκολο να φιλτράρουμε την παραπληροφόρηση μέσα σε αυτό το χάος που λέγεται Ιντερνετ αλλά είναι το καλύτερο που έχουμε προς το παρόν. Θα περάσουν νομίζω κάμποσα χρόνια όσπου να καταλάβουμε τι είναι το νετ και πώς να το ελέγξουμε, προς το παρόν απλώς είμαστε 'ενθουσιασμένοι' με το νέο το παιχνίδι.