- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:quote:
.Κατάλαβες μικρό θηριάκι???
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!
quote:
έμπνευσης προπαντων
ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ?Ε?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ?
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 10/05/2010 15:18:44
Έμπνευση είναι το χαμόγελό σου...η γλυκειά σου η μορφή που οδηγεί την φαντασία μου σε εικονες όμορφες .... εικόνες με το βλέμμα σου γοητευμένο σαν με κοιτάς στα μάτια...μικρό και ανελέητο...![]()
![]()
soul
quote:
Έμπνευση είναι το χαμόγελό σου...η γλυκειά σου η μορφή που οδηγεί την φαντασία μου σε εικονες όμορφες .... εικόνες με το βλέμμα σου γοητευμένο σαν με κοιτάς στα μάτια...μικρό και ανελέητο...
ΜΠΡΑΒΟ!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..(ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?)
ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ..
ΜΗΠΩΣ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ?
CHARMED
quote:
ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ|||||ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΥΚΟΜΕΝΑ ΚΙΑΛΑ ΔΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΧΤΗΠΑ'Ι' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ .oreo slogan??
KAKO SLOGAN ΚΑΙ ΜΝ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ..
CHARMED
quote:
ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ..
Οι γυναίκες υπάρχετε αποκλειστικά για να ικανοποιείτε τις επιθυμίες μας![]()
.Κατάλαβες μικρή? Σαν πολύ αέρα έχετε πάρει τώρα τελευταία.
Έμπνευση είναι το χαμόγελό σου...η γλυκειά σου η μορφή που οδηγεί την φαντασία μου σε εικονες όμορφες .... εικόνες με το βλέμμα σου γοητευμένο σαν με κοιτάς στα μάτια...μικρό και ανελέητο...
ΜΠΡΑΒΟ!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ..(ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?)ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ..
ΜΗΠΩΣ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ?
CHARMED
Τι σημαίνει γυναίκα...για να σκεφτώ....![]()
Η ύπαρξη εκείνη που με κάνει και υποκειμενικοποιούμε μέσα απο τα μάτια της στην θεση του άνδρα...εκείνη η ύπαρξη που κοιτάζοντάς με με έρωτα και σιγουριά , μου δηλώνει ξεκάθαρα ότι ..."ναί"...είσαι αληθινός άντρας..και με εκφάζεις ως γυναίκα και με καλύπτεις , κάνοντάς με να ξεχειλίζω απο πόθο πρωτόγνωρο για αρσενικό...!
Το υπόλοιπο δεν είναι "ανακοινώσιμο"....![]()
![]()
soul
Edited by - pandi on 19/05/2010 19:38:57
Edited by - pandi on 19/05/2010 19:40:01
quote:
ο.κ.φιλε CHARMED sori....................................
OK PANDI ΜΟΥ..ΔΝ ΕΓΙΝΕ ΤΠΤ
ΚΑΙ ΠΛΖ ΜΗ ΜΕ ΛΕΣ ΚΥΡΙΟ..ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ..
quote:
Οι γυναίκες υπάρχετε αποκλειστικά για να ικανοποιείτε τις επιθυμίες μας
ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..
quote:
.Κατάλαβες μικρή? Σαν πολύ αέρα έχετε πάρει τώρα τελευταία.
ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
quote:
Η ύπαρξη εκείνη που με κάνει και υποκειμενικοποιούμε μέσα απο τα μάτια της στην θεση του άνδρα...εκείνη η ύπαρξη που κοιτάζοντάς με με έρωτα και σιγουριά , μου δηλώνει ξεκάθαρα ότι ..."ναί"...είσαι αληθινός άντρας..και με εκφάζεις ως γυναίκα και με καλύπτεις , κάνοντάς με να ξεχειλίζω απο πόθο πρωτόγνωρο για αρσενικό...!
ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ..
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 19/05/2010 21:53:13
quote:
Οι γυναίκες είναι διαβολικές,είναι ο πιό επικίνδυνος παράγοντας για την υγεία ενός άντρα.Αυτός που ερωτεύεται αληθινά,χάνει πλέον τον εαυτό του,δέν είναι πιά ο ίδιος.Αυτός που ήταν παλιά,πάει πέθανε.Ζεί μια κατάσταση απόλυτης εξάρτησης και μηδενικής ελευθερίας. Ο έρωτας είναι κόλαση και παράδεισος μαζί.
«Τι ήμουνα, τι είμαι και ποιο το μέλλον μου χωρίς εσένα στη μονότονη ζωή μου; Όπου κι αν κοιτώ εσένα αντικρίζω, σε κάθε λουλούδι της αυλής, στης χαραυγής τη λάμψη. Σπόρος μικρός στα χέρια σου με πότισες με κλάμα και με πόνο και να ‘μαι τώρα εδώ μεγάλος πια να σ’ έχω τόση ανάγκη. Μου στάθηκες μάνα, αδερφή, φίλη καλή και ταίρι κι εγώ το μόνο που μπορώ θεά μου να σε κάνω. Λαβύρινθος η σκέψη σου, παγίδα το μυαλό σου μα στην καρδιά σου λαχταρώ ταξίδι να σαλπάρω. Σειρήνα ομηρική μέσα στην τρικυμία το νου μου κλέβεις και δένομαι στων λόγων σου τα ίχνη. Μονάχα μια σου κίνηση, μονάχα μια σου λέξη τη μια μου φέρνει κόλαση, την άλλη παραδείσους. Πλάσμα ονειρικό με επιθυμίες που δεν καταλαβαίνω χαίρομαι που σ’ έχω εδώ σιμά μου να βαδίζεις. Δε ξέρω πώς να σου μιλήσω, τι άλλο να σου δώσω πέρα από χιλιάδες δάκρυα στο βωμό της ευτυχίας, από αμέτρητα όνειρα, σεβασμό και αγάπη δίχως τέλος. Φιγούρα ψεύτικη, χάρτινη, κρυμμένη σε αυταπάτες… προβάλλει τόσο φωτεινή σα στέκεται σιμά σου αφού εσύ της δίνεις φως σα να ‘τανε δικό σου φεγγαράκι, ήλιε μου χρυσοστόλιστε, απύθμενό μου πάθος…Σ’ έχω ανάγκη ότι κι αν κάνω, ότι κι αν πω, όπου κι αν πάω. Σώμα κενό, βαρύ μες στην σκουριά φαντάζω μακριά σου. Η ζωογόνος αύρα σου δύναμη μού προσφέρει να αγγίξω το θαύμα της ζωής φωτίζοντας το σκότος. Δίνεις παλμό στις νεκρές ημέρες κι αναμνήσεις και χαρίζεις στο αύριο κομμάτι του εαυτού σου. Άκου, ηχεί η σάλπιγγα της νέας μας πορείας προς έναν κόσμο θεϊκό που έφτιαξα για σένα. Σου απλώνω το χέρι στοργικά και σου ζητώ να ξαποστάσουμε κάπου στην άκρη του ουρανού, στη δύση των θαυμάτων. Σ’ ευχαριστώ…».
CHARMED
quote:
Σου απλώνω το χέρι στοργικά και σου ζητώ να ξαποστάσουμε κάπου στην άκρη του ουρανού, στη δύση των θαυμάτων.
Και μετά θα πέσουν τα βρισίδια, οι σφαλιάρες και τα κέρατα.
Σου απλώνω το χέρι στοργικά και σου ζητώ να ξαποστάσουμε κάπου στην άκρη του ουρανού, στη δύση των θαυμάτων.Και μετά θα πέσουν τα βρισίδια, οι σφαλιάρες και τα κέρατα.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι φίλη μου , ευτυχώς δεν είναι!
soul
quote:
Στην τελική ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.Τίποτα δέν γίνεται τυχαία.
quote:
quote:
Σου απλώνω το χέρι στοργικά και σου ζητώ να ξαποστάσουμε κάπου στην άκρη του ουρανού, στη δύση των θαυμάτων.
quote:
Και μετά θα πέσουν τα βρισίδια, οι σφαλιάρες και τα κέρατα.Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι φίλη μου , ευτυχώς δεν είναι!
soul
θα +φωνησω για μια ακομα φοαρα μαζι σου εαρινε!!!
και επισης θελω να πω γιατι το παρεληψα χθες, το κειμενο που παρεθεσα
πιο πανω εχει γραφτει απο αντρα και οχι απο γυναικα γεγονος που δειχνει και με χαροποιει ιδιαιτερα οτι υπαρχουν και αλλα αγορια (εκτος απο τον εαρινο) που
δεν σκεφτονται καπως ετσι..
quote:
απλα το ανεφερα!!
CHARMED
"ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.."
ΑΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ 5Ο ΣΕΛΙΔΕΣ
CHARMED
quote:
KAI NA ΒΑΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ..
"ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.."
ΑΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ 5Ο ΣΕΛΙΔΕΣ
CHARMED
Ρε ατίθασο και μικρό τρελλοβαποράκι....
...αν έχουμε το οτιδήποτε πιστεύεις ότι δεν φαίνεται???
Η αγάπη τρελλούτσικό μου , φαίνεται και δεν χρειάζεται εσύ και γώ και κανενας να κάνει οτιδήποτε...έχει τον τρόπο της και γίνεται διακριτή και αν κάποιος δεν μπορεί να την δεί...ε!!! τότε θα μου επιτρέψεις να σου πώ , ότι μάλλον εκείνος/η/οι έχει/ουν πρόβλημα ...!
Η αγάπη δεν φωνάζει..δεν τσιρίζει ... δεν προσπαθεί...αλλα είναι ήρεμη δύναμη και με ένα μοναδικό τρόπο επιβάλλει την παρουσία της...οι άνθρωποι τσιρίζουν και φωνασκούν και για κάποιο λόγο ν'ακουσθούν ή να πείσουν ότι αγαπούν...!
Εσύ τι λές επ'αυτού ζουζουνάκι...???![]()
![]()
soul
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ OXI ΕΣΕΝΑ!!
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 20/05/2010 13:06:53
quote:
Εσύ τι λές επ'αυτού ζουζουνάκι...???
XAXAXA!!
EΛΑ ΤΩΡΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤAΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΣ..?
ΑΥΤΑ ΔΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠHΣ?
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 20/05/2010 13:13:04
Εσύ τι λές επ'αυτού ζουζουνάκι...???
XAXAXA!!
EΛΑ ΤΩΡΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤAΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΣ..?
ΑΥΤΑ ΔΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠHΣ?CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 20/05/2010 13:13:04
Πολλά ποιηματάκια..πολλές γλυκειές ματιές κι'αγγίγματα...ζεστά φιλιά και ηλιοβασιλέματα όπου η ψυχή και το κορμί συνοδοιπόροι καρτερούν να σμίξουν σε ένα μοναδικό ονειρικό χείμαρρο αισθημάτων και 'ηδονικής έκστασης'...οι ζεστές ανάσες έχουν τον λόγο...![]()
Συνέχισε Ζουζουνάκι...![]()
soul
quote:
Πολλά ποιηματάκια..πολλές γλυκειές ματιές κι'αγγίγματα...ζεστά φιλιά και ηλιοβασιλέματα όπου η ψυχή και το κορμί συνοδοιπόροι καρτερούν να σμίξουν σε ένα μοναδικό ονειρικό χείμαρρο αισθημάτων και 'ηδονικής έκστασης'...οι ζεστές ανάσες έχουν τον λόγο...
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ..
ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ??
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ..!
quote:
Συνέχισε Ζουζουνάκι...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ??
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.. ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ..ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ
CHARMED