- Ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα - Μύθος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πίστευε και μη, ερεύνα
ALIOS DEN THA ELEGE ERNEVNATE TAS GRAFAS
THANKS
ΦΙΛΕ geolyk ΜΑΣΝ
quote:
PAIDIA KALISPERA DEN KATHOME NA TA DIABASO OLA ALA AYTO POU EXΟ NA PO EINAI OTI :
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ?????????
ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ....
ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ....
ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ......
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΗΤΕΣ ΣΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
Ο Αβατάρ τα πήρε! Αγρια!
Ευγε Αβατάρ, μαζί σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
Φιλη Αμαλια λες :
quote:
Οταν η έρευνα για κάποιο λόγο τελειώσει (ή σταματήσει), η πίστη που πάει; Μένει; Φεύγει; Και τελικά ποιος ο λόγος ύπαρξης της έρευνας, αφου δεν μας βοήθησε να μάθουμε τι κρύβει αυτό που πιστεύουμε
Μηπως τελικα μένει και μεσο της ερευνας μεγαλώνει και μας προετοιμαζει για την επομενη αναζητηση η μαλλον καλυτερα για το επομενο σκαλι της ερευνας μας ??
Αχχχχ...αποριες αποριες!!
ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Μηπως τελικα μένει και μεσο της ερευνας μεγαλώνει και μας προετοιμαζει για την επομενη αναζητηση η μαλλον καλυτερα για το επομενο σκαλι της ερευνας μας ??Αχχχχ...αποριες αποριες!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙ .......
ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...
ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ..
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ...
Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ....
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ...
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ...
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
katarxas diabazo ores sto net kai ixa diabasei polla kai ayto to kano apo tin doulia mou stin loufa...opote etixe na min mporo na ta diabaso ola...oso anafora gia tous ALLOUS DEN IPA KATI NA TOUS THIKSO ...tin gnomi mou ipa den xero an tin exei pei kai allos alla ksero oti einai ayto kai to pistevo
thanks
ps: to link den einai gia diathimisi giati den exo kanena banner pou na perno lefta apo ayto, kai to bazo giati exo balei kapia pragmata simantika pou exo mazepsi apo diafora site...
thanks again
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ, ΜΑΣ ΛΕΣ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ" & "ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ" ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ .
ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ "ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ"
ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΧΑΟΥΣ (ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ "Η ΑΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΞΑΝΕΙ" (ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ)ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΤΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON
ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??
ΜΑ <ΕΓΩ> ΕΡΕΥΝΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ?-ΜΑ <ΕΓΩ> ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ??
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ-
Η ΑΠΛΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ-ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ??
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ,ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ,ΕΠΙΜΟΝΗ,ΕΓΩΙΣΜΟΣ,
ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΑΝΥΣΗΧΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ,ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ-ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ-ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ,ΑΥΤΗ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΙΕΣ-ΟΠΩΣ Η ΠΙΣΤΗ.
quote:
quote:
Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ
Πιστευε και μη ,ερευνα.
Σωστο αυτο και ετσι εχει προχωρησει η επιστημη(η καθε επιστημη)μπροστα,αλλα θα ηθελα να ρωτησω(εστω και ακαδημαικα) ως ποιο σημειο να ερευνας?
Ο συντονιστης Αβαταρ σε καποιο σημειο λεει οτι BEBAIA PRESBEYW APOLYTA TO PISTEYE KAI EREYNA.
DYSTHXWS FILOI MOU AKOMA KAI SHMERA YPARXOUN POLLOI POU THELOUN NA
BITHYSOUN SE SKOTADI THN ANTHROPOTHTA..... NOMIZW PWS TO BLEPOUME AYTO.
Πανω σε αυτο θα ηθελα να πω πως η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι πολλες ερευνες,οι οποιες εχουν φτασει στο τελος τους, εχουν αποτελεσματα τα οποια επισης εχουν καταφερει να κανουν κακο στην ανθρωποτητα,μπορει να μην θελουν με την ουσιαστικη εννοια να βυθισουν την ανθρωποτητα στο σκοταδι αλλα με μια παραπλευρη εννοια αυτο γινεται.
Οποτε ξαναρωτω ως ποιο σημειο θα πρεπε να προχωρησει η καθε ερευνα του καθενος μας?
Απο καποια στιγμη και μετα αναλογως το τι ανακαλυπτουμε δεν θα πρεπε σαν ελλογα και με ηθικη ατομα να σταματαμε?
Τι ανθρωποσ ειμαι;;;
γιατι βρισκομαι εδω;;;
ειμαι χρησιμος;;;
ειμαι ευτηχισμενος;;;
μπορω να γινω ευτηχισμενος;;;
μπορει καποιος να με κανει ευτηχισμενο;;;;
Μηπως η ολη αυτη διαδικασια ειναι μια διαδικασια κατα την οποια ο ανθρωπος χανεται;;;
Μηπως ολα αυτα δεν εχει νοημα να απαντηθουν;;;
Δεν ειναι σιγουρα, ερωτηματα με τα οποια χανεις την ωρα σου αλλα τουλαχιστο δεν κερδιζεις πολλα. Αφου πλεον "μαθεις" τοτε με την πρωτη φορα που αρχιζεις να βλεπεις το διαφορετικο να ερχεται τοτε απογοητευεσαι και ξεκινας απο την αρχη
Τι ανθρωπος ειμαι;;;
γιατι βρισκομαι εδω;;;
ειμαι χρησιμος;;;
ειμαι ευτηχισμενος;;;
μπορω να γινω ευτηχισμενος;;;
μπορει καποιος να με κανει ευτηχισμενο;;;;
τελικα αγχωνεσαι με το αγχος της αναζητησεις????
Καταρχήν, καλωσήλθες στο Esoterica...![]()
Είναι στη φύση του ανθρώπου να θέτει ερωτήματα, να αναζητά διαρκώς τις απαντήσεις για τα πάντα. Νομίζω όμως ότι η γοητεία της αναζήτησης δεν είναι πάντα οι απαντήσεις που πιθανώς θα λάβουμε. Πιστεύω πως κάθε είδους αναζήτηση κρύβει μέσα στην πορεία της κι όχι στο ενδεχόμενο τέλος τη μεγαλύτερη ομορφιά. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσεις, αλλά νομίζω ότι την καλύτερη απάντηση στον προβληματισμό σου μπορούν να δώσουν κάποιοι πολύ γνωστοί, αλλά και πολύ σοφοί στίχοι :
"Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν."
Καλή συνέχεια σου εύχομαι...![]()
Συγγνώμη, εσένα η μεγαλύτερη απορία σου αυτή είναι;;;
Κι αν δεν είναι, έχεις αναρωτηθεί γιατί έχεις απορίες;
Αν πάλι είναι, είναι όντως ανούσια να την απαντήσεις για τους εξής λόγους:
Για να μην έχεις άλλες απορίες σημαίνει ότι είσαι ευτυχισμένος και καλυμμένος, οπότε ουδένα ζήτημα υφίσταται, τί σε νοιάζει τί κάνουν οι άλλοι;
Αν δεν έχεις απορίες, αλλά δεν είσαι ευτυχισμένος, είσαι απλώς ανόητος.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Καλώς τον Gred!Συγγνώμη, εσένα η μεγαλύτερη απορία σου αυτή είναι;;;
Κι αν δεν είναι, έχεις αναρωτηθεί γιατί έχεις απορίες;Αν πάλι είναι, είναι όντως ανούσια να την απαντήσεις για τους εξής λόγους:
Για να μην έχεις άλλες απορίες σημαίνει ότι είσαι ευτυχισμένος και καλυμμένος, οπότε ουδένα ζήτημα υφίσταται, τί σε νοιάζει τί κάνουν οι άλλοι;
Αν δεν έχεις απορίες, αλλά δεν είσαι ευτυχισμένος, είσαι απλώς ανόητος.
Ναι...φαινομενικά είναι σκληρό...ίσως Zadok εννοείς με "ανόητο" τη μη-νόηση (στερητικό "α" και "νόηση").
Και πάλι όμως, είσαι πολύ απότομη.
Εχε υπ' όψιν σου πως κανείς δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον.
Μπορεί το καινούργιο αυτό μέλος να είναι μικρός σε ηλικία, μπορεί να μην είναι μικρός σε ηλικία αλλά να περνά κάποια δυσκολία στη ζωή του και να "έσβησε" οποιαδήποτε γνώση απευθυνόμενος σε εμας τους συνομιλητές του για μια "καθαρή" πρώτη ματιά των πραγμάτων δίχως φίλτρα.
Εγώ αυτό κατάλαβα απο τα λεγόμενα του μέλους Gred.
Τουλάχιστον ας ειμαστε επιεικής σε ότι δεν αποδεχόμαστε.
Δε κατέχουμε το αλάθητο και την απόλυτη γνώση ώστε να κατηγορούμε έτσι εύκολα τους άλλους.
Πάντα φιλικά σου απευθύνομαι αγαπητή Zadok, ελπίζω να με κατανοήσεις.
ΥΓ Το Ναι στην αρχή της πρότασης ήταν γιατί είχε γράψει κάποιο μήνυμα άλλο μέλος, αλλά εν συνεχεία έσβησε.

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
Edited by - reptilesalonica on 04/02/2004 03:51:22
κανένας δεν θα είναι ο εαυτός σου, στη θέση σου.
Και πάντα να ρωτάς γιατί.
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
-ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ-
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
durden alie, συμφωνώ απόλυτα με το ότι είναι στη φύση του ανθρώπου να θέτει ερωτήματα. Όμως "μπορεί" ή "πρέπει" να βάλει κάποια όρια για να μην οδηγηθεί στη τρέλα; Πραγματι όμως η πορεία είναι αυτη που μετράει.
Zadok, ευχαριστώ για την χειμαρρώδη απάντησή σου. Ειλικρινα εκτιμώ ανθρώπους που οταν βλέπουν κάτι να πηγαίνει στραβά το λένε(έπρεπε αρα να πεις και κάτι για την ορθογραφία). Ελπίζω να σε διαφώτισα με τα εισαγωγικα του μηνύματος αυτού. Τέλος, είμαι περίεργος να μάθω αν θεωρείς οτί στο πλαίσιο της ψηχολογικής-φιλοσοφικής συζήτησης γενικά υπάρχουν "μεγαλύτερες" απορίες
reptilesalonica τι εννοείς φαινομενικά σκληρό και αν πράγματι είναι γιατί φαινομενικά;; Ήταν αρκετά λυτρωτική η απαντηση σου. Ευχαριστώ.
Izaura, γιατί να θέλω να κάνω λεφτά;;;; Κάπως άσχετο μου ακούγετε, εκτός αν είχες κατι συγκεκριμένο στο μυαλό σου. Να είμαι ο εαυτος μου... δυστυχώς έχω δει πολλές φορές το the wall.
Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας
ρωτάς :
quote:
Όμως "μπορεί" ή "πρέπει" να βάλει κάποια όρια για να μην οδηγηθεί στη τρέλα;
Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος βάζει ο ίδιος τα όριά του. Μην ξεχνάς ότι η ίδια η ουσία της αναζήτησης είναι να μπει ο πήχης λίγο πιο ψηλά κάθε φορά. Γνώμη μου είναι όμως ότι ποτέ κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να πει "Φτάνει, ως εδώ ήταν! Έχω λάβει όλες τις απαντήσεις!" Αν το πει, ή λέει ψέμματα--ηθελημένα ή όχι--ή δεν είναι άνθρωπος!
φυσικά και εσκεμμένα έγραψα ότι έγραψα και φυσικά το "ανόητος" αφορούσε στο "α-νόηση" και δεν είχε σαν σκοπό την ύβρι.
Εσκεμμένα δε ήμουν κάπως εριστική, προκειμένου να προωθήσω τη Σωκρατική διαλεκτική.
Αγαπητέ Gred,
χαίρομαι που εκτίμησες την άμεση ("χειμαρρώδη") απάντησή μου.
quote:
έπρεπε αρα να πεις και κάτι για την ορθογραφία
και για το συντακτικό ίσως, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ;
Αντίθετα, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν αποφάσισες να ανοίξεις το τόπικ αφού μελέτησες τα άλλα μέσα σ' αυτόν το χώρο ή ήταν η προσωπική σου απορία άσχετα με τα υπόλοιπα θέματα.
Σχετικά με την ερώτησή σου τώρα:
ναι, υπάρχουν συνεχώς νέα ερωτήματα... απελπιστικά περισσότερα και δυσκολότερα!!!
Εκ πείρας θα σου πω όμως, ότι υπάρχει τέλος κι αξίζει τον κόπο να ξεπεράσει κανείς τον σκόπελο της απελπισίας.
Ας μην ξεχνάμε, ότι η πιο σκοτεινή ώρα είναι πριν το ξημέρωμα και οι περισσότεροι εκεί εγκαταλείπουν...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Εννοείς βάσει της δικής σου εμπειρίας ή την πείρα που αποκτάμε μεγαλώνοντας;
Βεβαίως, δεν είχα σκοπό να σας απασχολήσω με κάποιο δικό μου πρόβλημα. Απλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η άποψη κάθε φιλοσόφου επί του θέματος και παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλά θέματα που αφορουν "μεγάλες ιδέες" στο φορουμ, εκτός από αυτή. Το θέμα θα μπορούσε να ξαναδιατυπωθεί: "Πίστευε και μη ερεύνα;" ή "πίστευε και μη,ερεύνα;"
Προσοχή: το πίστευε δεν εχει να κάνει μονο με την πίστη(θεός)
quote:
Εννοείς βάσει της δικής σου εμπειρίας ή την πείρα που αποκτάμε μεγαλώνοντας;
Και τα δύο.
"Να πιστεύεις με το ένστικτο και να αμφιβάλεις με τη λογική" – Λαροφουσκώ