ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
stemixΜέλος
15/11/2006, 12:18:55
Γιούπιιιιιιι!! Μόλις το πήρα. Το πήρα!!! Τώρα πρέπει να πάρω και καινούριο PC. Κλαψ
Και να φανταστείτε ότι το PC που έχω είναι θηρίο. Τι στο καλό πρέπει να πάρω τώρα για να παίξει αξιοπρεπώς; Γκοτζίλα;
VELISSARIOSΜέλος
16/11/2006, 15:39:42
ΧΕΧΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ!!!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΩ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΚΑΤΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΕΧΕ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!

GWGWΜέλος
20/11/2006, 10:05:38
ισως χαζη ερωτηση, μη με παρετε με τις λεμονοκουπες..

επειδη εχω playstation2 και μου αρεσει να παιζω κανενα παιχνιδι, βεβαια εχω λιγο ελευθερο χρονο, γιαυτο θελω να παρω κατι που θα μου τραβηξει την προσοχη..

αυτο το medieval, θα το χαρακτηρίζατε δύσκολο παιχνιδι??
πρεπει δηλ να αφιερωσει καποιος παρα πολλες ωρες, για να μπει στο κλιμα, να το παιξει κτλ?

εσεις πχ, ποσες ωρες παιζετε την ημερα το συγκεκριμενο παιχνιδι

VELISSARIOSΜέλος
20/11/2006, 10:52:24
quote:
ισως χαζη ερωτηση, μη με παρετε με τις λεμονοκουπες..

επειδη εχω playstation2 και μου αρεσει να παιζω κανενα παιχνιδι, βεβαια εχω λιγο ελευθερο χρονο, γιαυτο θελω να παρω κατι που θα μου τραβηξει την προσοχη..

αυτο το medieval, θα το χαρακτηρίζατε δύσκολο παιχνιδι??
πρεπει δηλ να αφιερωσει καποιος παρα πολλες ωρες, για να μπει στο κλιμα, να το παιξει κτλ?

εσεις πχ, ποσες ωρες παιζετε την ημερα το συγκεκριμενο παιχνιδι

Ωρες θα αφιερωσεις ετσι και αλλιως αν σου αρεσουν τα ατμοσφαιρικα παιχνιδια στρατηγικης εαν τωρα σου αρεσει και η συγκεκριμενη χρονικη περιοδος που αναφερεται τοτε θα το λατρεψεις.Δυσκολο δεν ειναι αρκει να ξερεις πως θα μαζεψεις χρηματα π.χ κατασκευη λιμανιων εμπορικες συναλλαγες με αλλα κρατη δημιουργια εμπορων για να εκμεταλευεσαι τα εμπορευματα οπως χρυσο μεταξι ζαχαρη βαμβακι κτλ κτλ και μεγαλες χρονικες περιοδους ειρηνης .

GWGWΜέλος
20/11/2006, 11:04:38
πολυ ωραιο ακουγεται..
ευχαριστω, για την πολυ γρηγορη απαντηση..

Edited by - GWGW on 20/11/2006 12:02:05

stemixΜέλος
20/11/2006, 11:12:14
quote:
ΧΕΧΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ!!!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΩ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΚΑΤΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΕΧΕ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Κάτσε γιατί θα με τρελάνεις. Μιας και με έτρωγε το χέρι μου το εγκατέστησα στο PC που έχω τώρα. Το Σάββατο. Προς μεγάλη μου απογοήτευση τα Έθνη που μου έδινε για να πάρω ήταν Άγγλοι, Γάλλοι, Ισπανοί, Γερμανοί και Βενετοί. Βυζαντινοί πουθενά. Μου ήρθε να το σπάσω.
Υπέθεσα ότι το έκαναν όπως το RTW που υποχρεωτικά έπρεπε να το τερματίσεις την πρώτη φορά με τους Ρωμαίους για να ανοίξουν και οι υπόλοιποι λαοί. Έτσι πήρα τα Γαλλάκια να το ξεπετάξω στα γρήγορα για να ανοίξουν οι Βυζαντινοί. Από το πρωί ψάχνω στο internet μπας και βρω κανένα save για να τους ανοίξω με αυτό. Και εσύ μου λες τώρα ότι ήδη έχεις πάρει την μισή Ευρώπη;
Πες μου ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ

stemixΜέλος
21/11/2006, 10:15:00
Άσε, το βρήκα. Πήγα στο directory του Medieval και έσβησα μέσα από ένα txt αρχείο 2 γραμμές που έκαναν τα υπόλοιπα έθνη να είναι κρυμμένα μέχρι τον τερματισμό ενός από τα βασικά έθνη. Μόλις το κανείς αυτό, αμέσως ανοίγουν όλα. Αν κάποιος θέλει βοήθεια, ευχαρίστως να δώσω λεπτομέρειες.
VELISSARIOSΜέλος
21/11/2006, 11:40:11
ΧΕΧΕ ΣΩΣΤΟΣ Ο STEMIX!!!! ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΓΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΖΑΞΙΟ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΤΖΕΚΟΥΣ!!ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ.

GWGWΜέλος
21/11/2006, 11:41:20

βρε, τους απατεώνες...

μπραβο stemix...

τελικα το εψαξα λιγο χτες...και δυστυχως..αυτο το παιχνιδι δε βγαινει για playstation2...

Edited by - GWGW on 21/11/2006 11:48:11

stemixΜέλος
23/11/2006, 18:46:30
Δεν νομίζω να βγαίνει σε PS. Η ίδια εταιρεία όμως έχει βγάλει έναν τίτλο που θα ήθελα πολύ να παίξω αν είχα PS2, το Spartan Total Warrior.
Δεν ξέρω αν θα σου άρεσει εσένα, πρέπει να είναι όμως πολύ καλό. Σε σχέση με το MTW2, δεν πρέπει να έχει την δυνατότητα του χάρτη (που ελέγχεις πόλεις), έχει όμως περίπου την ίδια (και καλύτερη) δυνατότητα μάχης. Δεν είσαι μόνος σου δηλαδή, αλλά είσαι ένα από τα μέλη μιας φάλλαγγας. Έχει δλδ πολλές σφαγές.
Αν σου αρέσουν τέτοια, δοκιμασέ το. Η εταιρεία που το έφτιαξε πάντως, είναι κορυφή.
VELISSARIOS, μόλις άρχισα campain με τους αγαπημένους μας. Σε σύγκριση πάντως με το MTW1, ξεκινάνε αρκετά αδύναμοι. Θα κάνω μωβ όλη την Ευρώπη. Κολόμβε, κάνε πέρα. Ερχόμαστε...
MarteΜέλος
23/11/2006, 23:12:43
Βρε παίδες ας μου πει κάποιος τι απαιτήσεις έχει το παιχνίδι... μην το κατεβάσω και τσάμπα!

stemixΜέλος
24/11/2006, 10:26:52
Οι απαιτήσεις (οι ελάχιστες φυσικά) είναι οι παρακάτω:

Operating System: Microsoft® Windows® 2000/XP Processor: Celeron 1.5GHz Pentium 4® (1500MHz) or equivalent AMD® processor. Memory: 512MB RAM Optical Drive: 8x Speed DVD-ROM drive (1200KB/sec sustained transfer rate)
and latest drivers Disk Space: 11GB of uncompressed free hard disk space Sound Card: 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card
and latest drivers Input Devices: 100% Windows® 2000/XP compatible mouse,
keyboard and latest drivers DirectX: DirectX® 9.0c Graphics Card: 128MB Hardware Accelerated video card with Shader 1 supportand the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c compatible. Display Resolution: 1024 x 768 Multiplayer: Internet (TCP / IP) play supported;
Internet play requires broadband connection and latest drivers;
LAN play requires Network card.

Υ.Γ. Και εγώ το πρώτο, κατεβασμένο το απέκτησα, ώσπου 2 χρόνια μετά, που έπαιζα ακόμα με αυτό, κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι αξίζουν να πληρώνονται όταν δημιουργούν κάτι τέτοιο.

Edited by - stemix on 24/11/2006 10:32:25

MarteΜέλος
24/11/2006, 12:42:57
Ευχαριστώ stemix, για δοκιμή θα το κάνω και αν αξίζει βλέπουμε.

VELISSARIOSΜέλος
29/11/2006, 11:10:28
quote:
VELISSARIOS, μόλις άρχισα campain με τους αγαπημένους μας.
ΕΜΠΑΙΝΕ STEMIX ΧΑΧΑ.ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΠΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ AZAΞΙΟ KAI OXI ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

stemixΜέλος
30/11/2006, 10:46:37
Ε ρε γμτ... Καλημέρα πρώτα από όλα.
Κάθησα χθες και έγραψα ολόκληρο κείμενο και όταν πάτησα "Αποστολή Νέας Απάντησης", το @Χ&*%$!@!^& κόλλησε και δεν απεστάλλει τπτ. Που να τα ξαναγράφω τώρα;
Τι έμπαινε ρε Βελισσάριε; Διαμαρτύρομαι. Κάτσε να σου πω τον πόνο μου.
Πρώτα απ' όλα παίζω H/H (Hard Campain/Hard Battles).
Ξεκινάω λοιπόν και αποφασίζω να κάνω μία μικρή επιθεσούλα σε κάτι σκουπίδια rebels. Τι πιο εύκολο από αυτό στο RTW; ==> Με δυσκολία ανέβηκα και τα τείχη. Με σκίσανε. Πάνω που προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε, μου κάνουν μια επιθεσούλα κάτι Βενετοί. Αυτή την φορά ήμουν λίγο υποψιασμένος, αλλά ακολούθησα την παλιά καλή συνταγή του Rome --> μία φαλλαγγίτσα σε ένα στενό δρομάκι, πίσω τοξότες και υποστήριξη ιππικού. Τζίφος!!! Οι spearmen το έβαλαν στα πόδια, οι τοξότες βαρούσαν στον γάμο του καραγκιόζη και το ιππικό για να κάνει charge πρέπει να έχεις φάρδος.
Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι τα οικονομικά. Με λίγα λόγια έχω φαληρίσει. Άδεια τα Αυτοκρατορικά ταμεία. Χρωστάω κιόλας.
Πάντως με τα χίλια ζόρια, είμαι έξω από την Βενετία στα δυτικά και ανατολικά έχω σπρώξει τους Τούρκους πίσω από την Τραπεζούντα και περιμένω να αποδυναμωθούν λίγο οι Μογγόλοι που την έπεσαν στους Τούρκους και τους Αιγύπτιους.
Εσύ σε τι δυσκολία παίζεις;
stemixΜέλος
04/12/2006, 10:37:06
Στα νέα μας πάλι...
Λοιπόν, τον παιχνίδι είναι full στα bugs. Ιδιαίτερα στην ΑΙ. Γίνεται ο χαμός. Βέβαια θα βγει το patch που θα τα διορθώνει, αλλά προς το παρόν, κλάψτα.
Η Campain που ανέφερα παραπάνω, να'ταν κι άλλη... Την παράτησα. Την είχα αρχίσει χωρίς όριο χρόνου, ώσπου σε μία πολιορκία κάστρου από τους Βενετούς, έγινε το σώσε.
Τα εξωτερικα τείχη ήταν συντρίμια από προηγούμενες πολιορκίες και έμπαινε μέσα μεχρι και ελέφαντας. Οι Βενετοί είχαν κατάσκοπο μέσα που είχε ανοίξει και τις πύλες, οπότε αναγκάστηκα να τους αποτραβήξω στο εσωτερικό τείχος.
Όλα καλά μέχρι εδώ. Είμαι λοιπόν στο μέσα τείχος και περιμένω τα Βενετάκια να κάνουν ντου. Ε λοιπόν, είδα όλο το παιχνίδι του βάζελου με τον Άρη και αυτοί ντου, με τίποτα. Απελπίστικα. Μιλάμε δεν κουνιόνταν οι άτιμοι. Έκανα τα πάντα για να μπούνε μέσα, αυτοί τίποτα. Οπότε σπάστηκα, έσβησα τα saves και άρχισα νέα campain με time limit αυτή την φορά.
VELISSARIOSΜέλος
04/12/2006, 16:14:28
quote:
Πρώτα απ' όλα παίζω H/H (Hard Campain/Hard Battles).
Ξεκινάω λοιπόν και αποφασίζω να κάνω μία μικρή επιθεσούλα σε κάτι σκουπίδια rebels. Τι πιο εύκολο από αυτό στο RTW; ==> Με δυσκολία ανέβηκα και τα τείχη. Με σκίσανε. Πάνω που προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε, μου κάνουν μια επιθεσούλα κάτι Βενετοί. Αυτή την φορά ήμουν λίγο υποψιασμένος, αλλά ακολούθησα την παλιά καλή συνταγή του Rome --> μία φαλλαγγίτσα σε ένα στενό δρομάκι, πίσω τοξότες και υποστήριξη ιππικού. Τζίφος!!! Οι spearmen το έβαλαν στα πόδια, οι τοξότες βαρούσαν στον γάμο του καραγκιόζη και το ιππικό για να κάνει charge πρέπει να έχεις φάρδος.
Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι τα οικονομικά. Με λίγα λόγια έχω φαληρίσει. Άδεια τα Αυτοκρατορικά ταμεία. Χρωστάω κιόλας.

Kαλησπερα τωρα ειδα το μηνυμα σου.Λοιπον καταρχας βιαστηκες να κανεις πολεμους.Πρεπει πρωτα να βελτιωσεις την αμυνα σε βασικες πολεις οπως Κωνσταντινουπολη και Θεσσαλονικη και Σμυρνη και μετα να φτιαξεις εγκαταστασεις στρατιωτικες στην πρωτευουσα.Αργοτερα θα πρεπει να κανεις πολεμους οχι με spearman γιατι αυτοι ειναι απλα για υποστηριξη του στρατου αλλα με βυζαντινο πεζικο που βγαινουν και στηνΚορινθο εχεις την ευκαιρια να φτιαξεις Βυζαντινο ιππικο.Οσο για τους τοξοτες να αγορασεις μισθοφορους Βουλγαρους ειναι οι καλυτεροι.Προς το παρων περιορισου σε θεση αμυνας και με σωστη διαχειριση μετα κανεις και επιθεση.

stemixΜέλος
04/12/2006, 20:26:23
Έχεις δίκιο. Έτσι πρέπει. Αλλά το Βυζάντιο το σακατέψανε αυτή την φορά. Για τους κατάφρακτους σου δίνεται πολύ αργά η δυνατότητα να τους αποκτήσεις. Έπρεπε νωρίτερα. Είναι δυνατόν οι άλλοι να έχουν κανόνια και τουφέκια και εμείς να είμαστε με τους καταφρακτους; Επίσης οι spearmen είναι πολύ αδύναμοι.
Και η CA σιγά την έρευνα που έκανε για να είναι πιστή ιστορικά. Για χρώματα του Βυζαντίου επέλεξε αυτό το ηλίθιο το μωβ, ενώ έπρεπε να είναι πορφυρό με χρυσό (όπως της Βενετίας) και για έμβλημα επέλεξε το οικόσημο των Παλαιολόγων. Καμία σχέση με την περίοδο που ξεκινάει το παιχνίδι δηλαδή. Κρίμα.
Για να φέρω τα πράγματα στα ίσα τους πάντως, έκανα τα εξής:
Μείωσα τις στροφές κατά ένα χρόνο, έτσι αντί για 1 turn= 2 χρόνια, το έκανα 1 turn= 1 χρόνο. Αυτό έχει αποτέλεσμα η πυρίτιδα να χρειάζεται τα διπλάσια χρόνια για να ανακαλυφθεί.
Έβαλα το King's Purse να μου δίνει τα διπλάσια λεφτά από ότι έδινε.
Με αυτά γίνεται λίγο καλύτερο το παιχνίδι.
VELISSARIOSΜέλος
05/12/2006, 11:28:11
quote:
Αλλά το Βυζάντιο το σακατέψανε αυτή την φορά. Για τους κατάφρακτους σου δίνεται πολύ αργά η δυνατότητα να τους αποκτήσεις. Έπρεπε νωρίτερα. Είναι δυνατόν οι άλλοι να έχουν κανόνια και τουφέκια και εμείς να είμαστε με τους καταφρακτους; Επίσης οι spearmen είναι πολύ αδύναμοι.
Και η CA σιγά την έρευνα που έκανε για να είναι πιστή ιστορικά. Για χρώματα του Βυζαντίου επέλεξε αυτό το ηλίθιο το μωβ, ενώ έπρεπε να είναι πορφυρό με χρυσό (όπως της Βενετίας) και για έμβλημα επέλεξε το οικόσημο των Παλαιολόγων. Καμία σχέση με την περίοδο που ξεκινάει το παιχνίδι δηλαδή. Κρίμα.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΡΗ .ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.ΤΕΣΠΑ ΕΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Η SEGA ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΧΕΧΕ.

stemixΜέλος
08/12/2006, 10:20:07
quote:
ΕΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Η SEGA ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ

Ναι ρε γμτ...
Να προσθέσω στα παραπονά μου, ότι το παιχνίδι δεν είναι τόσο επικό όσο ήταν το πρώτο. Το πρώτο medieval ήταν το κάτι άλλο. Σε ανατρίχιαζε.