- αποδείξεις για την ύπαρξη θεού/ών; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πρέπει να αναζητήσουμε την συνέχεια και πιο εξελιγμένη απόδοση της ανθρώπινης επαφής με το θείο,σαν συνέχεια το λιγότερο, του παρελθόντος, που βοήθησε τον άνθρωπο να ξεφύγει απο την υλική και μόνο ζωη του...Να βρούμε την επόμενη κίνηση που πρέπει να γίνει, ή γίνεται.Γιατί, πολλα πράγματα, μας συμβαίνουν,κι όλας, δεν τα κάνουμε ολα...Όχι στην τύχη, βέβαια,ακολουθούν μια σειρά, μια λογικη κι όσα ζούμε, έχουν κάποια συνέχεια,δεν είναι ατάκτως ερρειμένα στηζωή μας...Το ζήτημα, που τίθεται, είναι πόσο εναρμονισμένοι είμαστε με αυτη την ίδια την πορεία που ακολουθούμε, ούτως ή άλλως....
Αν ο άνθρωπος έζησε θαύματα στο παρελθόν, τώρα πρέπει να μπορεί να δει τον Θεό, αφού το μυαλό του βλέπει παραπέρα απο ότι οι παλιότεροι...Έχουμε βοηθό την τεχνολογία...Όχι για να απομυθοποιήσουμε τα θαύματα, αυτά ανήκουν στο παρλεθόν και παίξαν τον ρόλο τους, καλό ή κακό..Πρέπει να βρουμε ποια είναι η επόμενη κίνηση του ανθρώπου, επαναλαμβάνω....Σε σχέση με την πορεία του και λογική συνέχεια του...Ποιά είναι αυτή, λοιπόν;Καμιά ιδέα;
quote:
Καλή σου μέρα αγαπητέ μου DPJ10 και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, περί θαυμάτων, ότι δεν χρειάζονται ως ενέργεια απόδειξης του θείου σήμερα,όπως κι ότι επειδή αυτά ήταν άλλων εποχών, τουλάχιστον δεν ταιριάζουν στην εποχή μας....
Πρέπει να αναζητήσουμε την συνέχεια και πιο εξελιγμένη απόδοση της ανθρώπινης επαφής με το θείο,σαν συνέχεια το λιγότερο, του παρελθόντος, που βοήθησε τον άνθρωπο να ξεφύγει απο την υλική και μόνο ζωη του...Να βρούμε την επόμενη κίνηση που πρέπει να γίνει, ή γίνεται.Γιατί, πολλα πράγματα, μας συμβαίνουν,κι όλας, δεν τα κάνουμε ολα...Όχι στην τύχη, βέβαια,ακολουθούν μια σειρά, μια λογικη κι όσα ζούμε, έχουν κάποια συνέχεια,δεν είναι ατάκτως ερρειμένα στηζωή μας...Το ζήτημα, που τίθεται, είναι πόσο εναρμονισμένοι είμαστε με αυτη την ίδια την πορεία που ακολουθούμε, ούτως ή άλλως....
Αν ο άνθρωπος έζησε θαύματα στο παρελθόν, τώρα πρέπει να μπορεί να δει τον Θεό, αφού το μυαλό του βλέπει παραπέρα απο ότι οι παλιότεροι...Έχουμε βοηθό την τεχνολογία...Όχι για να απομυθοποιήσουμε τα θαύματα, αυτά ανήκουν στο παρλεθόν και παίξαν τον ρόλο τους, καλό ή κακό..Πρέπει να βρουμε ποια είναι η επόμενη κίνηση του ανθρώπου, επαναλαμβάνω....Σε σχέση με την πορεία του και λογική συνέχεια του...Ποιά είναι αυτή, λοιπόν;Καμιά ιδέα;
Αμέ...έχω μία..!
Λοιπόν..ξεκολλάς απο τις θείες εμπνεύσεις και δίνεις βήμα στην λογική σκέψη ..που τόσο σου έχει λείψει ...και αρχίζεις σιγά-σιγά να βρίσκεις τον εαυτό σου , σε μία άλλη διάσταση ... τι λές φίλε μου???![]()
![]()
![]()
soul
quote:
Καλή σου μέρα αγαπητέ μου DPJ10 και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, περί θαυμάτων, ότι δεν χρειάζονται ως ενέργεια απόδειξης του θείου σήμερα,όπως κι ότι επειδή αυτά ήταν άλλων εποχών, τουλάχιστον δεν ταιριάζουν στην εποχή μας....
Πολύ φοβάμαι , ότι με την πρόοδο και την εξέλιξη , θα έχουμε τα εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα και γνώσεις απ'ολες ..όσες προσδοκάς φίλε μου..!
Το φαντάζεσαι , κάποια στιγμή να αποδειχθεί και η ύπαρξη άλλων πολιτισμών στο σύμπαν και πολύ πιο εξελιγμένους απο μάς...???
Δεν θα έχουν που να κρυφθούν κάποιοι-κάποιοι ..συμφωνείς???
soul
Όποιος ΑΝΤΕΞΕΙ,και σταθεί στο ύψος των περιστάσεων,
γιατί τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις μένουν να δείχνουν τι λέμε
και τι πραγματικα πιστεύουμε...
Δεν είναι έτσι;
Γιατί το αύριο έρχεται κι όποιος ανήκει σε αυτό θα αντέξει,όποιος δεν ανήκει, ανήκει στα παλιά,στο χθές και θα χαθει...
Κι η επιλογή είναι πραγματικά του καθενός... Δεν άγεται και δεν πλανάται κανείς..'Επιλέγουμε...
quote:
Κι όποιος αντέξει, καλέ μου Εαρινε..Όχι τι νομίζει ο καθένας..
Όποιος ΑΝΤΕΞΕΙ,και σταθεί στο ύψος των περιστάσεων,
γιατί τα λόγια είναι εύκολα, οι πράξεις μένουν να δείχνουν τι λέμε
και τι πραγματικα πιστεύουμε...
Δεν είναι έτσι;
Γιατί το αύριο έρχεται κι όποιος ανήκει σε αυτό θα αντέξει,όποιος δεν ανήκει, ανήκει στα παλιά,στο χθές και θα χαθει...
Κι η επιλογή είναι πραγματικά του καθενός... Δεν άγεται και δεν πλανάται κανείς..'Επιλέγουμε...
Προσωπικά , ότι και να έβλεπα ...δεν θα μου φαινόταν περίεργο...όλα παίζουν..άντε κάποια στιγμή να μας έρθουν τίποτα εξωγήινοι και να μας πούν , ότι εκείνοι μας έσπειραν εδώ στη γή...για κάποιους δικούς τους λόγους...να δώ τότε , τι θα πεί η θρησκευτική σου πλευρά...άιντε και να έβλεπα...τι θα λέγατε ..![]()
soul
Ειδάλως, το πολύ πολύ να γελάσουμε και ν αλλάξουμε κανάλι για να δούμε Λιακόπουλο.
quote:
Αχ βρε Εαρινέ,δεν έχεις καθόλου το ομονοούν πνεύμα, όπως η φιλη mimosa, ας πούμε...Εσύ επιμένεις, κάποιοι θα πάθουν πλάκα...Συμφωνούμε...Στο ποιοί είναι το θέμα, καλέ μου..Στο ποιοί θα πάθουν πλάκα..
Ξέρω γώ...ξέρω γώ...???
Τα ομονοούντα πνεύματα ίσως ... καλέ μου και οι πεποιθήσεις τους για τον δημιουργό και τον υιό του...ενδεχομένως καλέ μου???
Τι θα πούν -στην περίπτωση λέωωωω...- που έρχ'οταν ένας πολύ ανώτερος πολιτισμός και έλεγε :"Τέρμα οι διακοπές...μέσα τώρα..."...ΤΙ ΚΑΛΈ ΜΟΥ???
soul
quote:
Πού να βγούν; στο δελτίο των 8:00; Μα δεν αρκεί μόνο να βγούν και να το πούν, θα πρέπει και να το αποδείξουν. Δηλ, να σπείρουν -απο το πουθενά- έναν άνθρωπο live on camera.
Ειδάλως, το πολύ πολύ να γελάσουμε και ν αλλάξουμε κανάλι για να δούμε Λιακόπουλο.
Κι'αν το έκαναν...???
soul

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.
μήπως είναι η συνέχεια του Total War;
Αν ναι γράψε λεπτομέρειες.
Το προηγούμενο το έπαιζα μετά μανίας σε βαθμό που η γυναίκα μου μόνο που δεν με χώρισε.
Infinitum Finitum Producit
Παραπανω οταν βγει το παιχνιδι στην αγορα.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

quote:
Φίλε μου VELISSARIOS βάζω στοίχημα ότι στο συγκεκριμενο παιχνίδι θα παίζεις με τους Βυζαντινους.[:D
Στο λέω εγώ. Μέσα έπεσες ![]()
![]()
![]()
Velissarios, έπαιξα ήδη το demo. Με πήραν τα κλάματα. Αν και έχω πολύ γερό μηχάνημα, κατάλαβα ότι τον Νοέμβριο που θα κυκλοφορίσει πρέπει να αλλάξω όλο το PC. Πάμε για νέο επεξεργαστή, νέα μητρική, νέα κάρτα οθόνης και ακόμα 1G μνήμη, να φτάσουμε τα 2G, για να στανιάρει το παιχνίδι. Άρα δεν φτάνει μία αναβάθμιση. Πάει το δώρο Χριστουγέννων.
A. Kircher, προφανώς για να μην σε χωρίσει, δεν έπαιξες το Rome Total War. Ευτυχώς, εγώ δεν την είχα γνωρίσει ακόμα την δικιά μου και χάρηκα χωρίς προβλήματα το MTW και το RTW. Στα expansions προέκυψαν κάτι προβληματάκια, οπότε τώρα που βγαίνει το MTW II, δεν με βλέπω καλά.
Έχω όμως πάρει τα μέτρα μου. Διπλή κλειδαριά σε πόρτα από ξύλο οξιάς στο γραφείο και τεράστια ακουστικά αντί για ηχεία. Να με διακόψει, το αποκλείω. Όταν θα τελειώσω το παιχνίδι και θα επιχειρίσω έξοδο, δεν σκέφτηκα ακόμα.
quote:
Φίλε μου VELISSARIOS βάζω στοίχημα ότι στο συγκεκριμενο παιχνίδι θα παίζεις με τους Βυζαντινους.
χεχε να σαι απολυτα σιγουρος γιαυτο!!!!!εχω κολλησει τι να κανω
stemix εχεις δικιο φιλε μου φαινεται οτι ολοι οι οπαδοι του συγκεκριμενου παιχνιδιου θα πσμε για αναβαθμιση ευτηχως που δουλευω σε εταιρεια πληροφορικης οποτε θατα παρω ολα μισοτιμης!!!!

quote:
A. Kircher, προφανώς για να μην σε χωρίσει, δεν έπαιξες το Rome Total War.
Όντως αλλά δεν το έπαιξα για άλλους λόγους. Για την ώρα έχω ένα λάπτοπ που δεν τραβάει, κατέβασα το demo του Rome Total War και ήταν αργό οπότε με έπιασαν και μένα τα κλάματα.![]()
Πάντως ίσως στο τέλος του χρόνου να καταφέρω να κάνω την αγορά του αιώνα οπότε με ένα νέο υπολογιστή θα είμαι έτοιμος.
Infinitum Finitum Producit

αν ξαναμπείς εδώ, αν και δεν το βλέπω αν το παιχνίδι είναι όσο καλό όσο και τα προηγούμενα, γράψε εντυπώσεις.
Στο Αμέρικα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.
Τυχερούληδες.