ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχει Θεός; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Υπάρχει Θεός; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

WWalker30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/08/2005, 01:25:00
Ψηλός:
«Τότε βρε Σβάμπε, εξήγησέ μου σε παρακαλώ, εσύ και οι άλλοι εδώ μέσα, που στην ευχή γεννηθήκατε και πολεμάτε το Χριστιανισμό;;»

Ορίστε?? Τελικά, αυτό κατάλαβες φίλτατε?

ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι αποδέχομαι τις σχολαστικές σας ακρότητες ως «χριστιανούς»? ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα με τις μεταφυσικές ανησυχίες των ανθρώπων?

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην εκμετάλλευση σας, στην διαφημιστική σας καμπάνια περί «μιας και μοναδικής οδού σωτηρίας», και σε όλα τα άλλα μισαλλόδοξα και σκοταδιστικά κληρονομήματα που σας ακολουθούνε από τα δυσώδη υπόγεια της πολιτικής συναλλαγής που πάντοτε επιδιώκατε αλλά και προέρχεστε.

Απλό δεν είναι?

Ψηλός:
«Γιατί δεν είστε λοιπόν βιωματικώς ή κατά συνήθεια ή κατά παράδοση ή κατά πιπίλισμα Χριστιανοί και του τη μπήχνετε του Χριστιανσιμού;;;»

Διότι πολύ απλά, ΕΤΣΙ ΕΤΥΧΕ. Διότι κάποια στιγμή, από κάπου «έσπασε» το περίβλημα που απλώνετε γύρω στους πιστούς και φάνηκε το πρόσωπο κάτω από το προσωπείο.

Όλα τα υπόλοιπα είναι έργο της έρευνας, της ανάγνωσης, της γόνιμης αντιπαράθεσης (πολύ πριν το internet) καθώς και του έντονου προβληματισμού. Σκέψου φίλτατε ότι κάποτε, υπήρξα πολύ κοντά στην εκκλησία και τα μυστήρια της, τόσο στο εξωτερικό αλλά όσο και στην Ελλάδα.

Κάπου, είναι και θέμα χρόνου για ορισμένους. Ο κόσμος σήμερα έχει άλλα πολλά προβλήματα, και έτσι δεν ασχολείται και πολύ. Πράγμα που εξυπηρετεί ιδιαιτέρως και το παπαδαριό…….

Ψηλός:
«Δεν χάνεις ευκαιρία παραχαράκτη έ παραχαράκτη!!!»

Άντε, άντε μην κολάζεσαι!!!!!

09/08/2005, 01:39:14
Γηγενή,
ε τότε θα φταίνε τα γυαλιά σου ή αν δεν φοράς γυαλιά τότε θα φταίει το φως στο δωμάτιο όπου διαβάζεις τη Βίβλο. Δεν εξηγείται αλλιώς η παρανόησή σου αυτή

Σβάμπε,

quote:
Το πρόβλημα εντοπίζεται στην εκμετάλλευση σας, στην διαφημιστική σας καμπάνια περί «μιας και μοναδικής οδού σωτηρίας», και σε όλα τα άλλα μισαλλόδοξα και σκοταδιστικά κληρονομήματα που σας ακολουθούνε από τα δυσώδη υπόγεια της πολιτικής συναλλαγής που πάντοτε επιδιώκατε αλλά και προέρχεστε.

Καλά, εδώ έγραψες, που τις βρήκες αυτές τις λέξεις βρε;;;
Θα το σώσω κάπου για να το έχω ως μοντέλο αν καμιά φορά χρειαστεί, φτάνει να αλλάξω λίγο τη σειρά και θα σου το ξαναπλασάρω

Φιλικά όπως πάντα

09/08/2005, 01:46:04
Ψηλός:
«Καλά, εδώ έγραψες, που τις βρήκες αυτές τις λέξεις βρε;;;»

Σου άρεσαν?? Απλά πράγματα φίλτατε, τις «μικρές ώρες» σκέφτομαι πιο…..ήρεμα!!

Ψηλός:
«Θα το σώσω κάπου για να το έχω ως μοντέλο αν καμιά φορά χρειαστεί, φτάνει να αλλάξω λίγο τη σειρά και θα σου το ξαναπλασάρω»

Μπα, δεν αξίζει τον κόπο. Στην διάρκεια, μάλλον θα βρεις καλύτερα!

Κατά τα άλλα, τι θέλεις μωρέ τέτοια ώρα καλοκαιριάτικα και σκανδαλίζεσαι?

Ξέρεις, ΚΑΙ η σκέψεις είναι αμαρτίες…….

09/08/2005, 01:47:07
παρανοικος εισαι εσυ ρε καραγκιοζη
για βρες εσυ καμια π.δ. που να γραφει κατι αλλο απο αυτα που σου εγραψα καταβλακα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

09/08/2005, 01:52:50
Ωπ, ωπ, βλέπω….μποφόρ!!!

Ειρήνη υμίν!

Άντε καληνύχτα σας και σε όσους συνεχίσουνε…..καλό κουράγιο!

09/08/2005, 03:09:51
Γηγενή μη συγχίζεσαι!!
Θα σου πέσουν τα γυαλιά από τα μάτια, διαβάζεις που διαβάζεις στραβά, μην έχουμε και χειρότερα.

Τέτοιες ιδέες έχεις, τέτοια μόρφωση έχεις, τέτοιο μυαλό κουβαλάς .... .τι να πω, αναμενόμενο από την αφεντιά σου!!

Θα ήθελα όμως να ήξερα, ποιος σου μίλησε για ΠΣ και Ιντερνετ και σου έμαθε να πατάς τα γράμματα στο πληκτρολόγιο;;
Δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο λέω εγώ καλύτερα;; Ίσως εκεί τα καταφέρεις καλύτερα!!!

****Και προπαντός, μη συγχίζεσαι, δεν σου έμαθαν πως όποιος χάνει την ψυχραιμία του πηγαίνει από την πλευρά του άδικου;;;

Φιλικά όπως πάντα

09/08/2005, 03:17:49
Επειδή όμως είμαι καλός απόψε, ειδικά με άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, θα σου παραθέσω Γηγενή πώς ξεκινά η ΓΕΝΕΣΙΣ, φυσικά στις κανονικές Βίβλους, δεν ξέρω, είπαμε τώρα, στη δική σου πώς στην ευχή τα έχεις γράψει.

"ΓΕΝΕΣΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Α¢

1 ΕΝ αρχή εποίησεν ο Θεός τον ουρανόν και την γην. 2 η δε γη ην αόρατος και ακατασκεύαστος, και σκότος επάνω της αβύσσου, και πνεύμα Θεού επεφέρετο επάνω του ύδατος. 3 και είπεν ο Θεός· γενηθήτω φως· και εγένετο φως. 4 και είδεν ο Θεός το φως, ότι καλόν· και διεχώρισεν ο Θεός ανά μέσον του φωτός και ανά μέσον του σκότους. 5 και εκάλεσεν ο Θεός το φως ημέραν και το σκότος εκάλεσε νύκτα. και εγένετο εσπέρα και εγένετο πρωϊ, ημέρα μία.

Λοιπόν αγαπητέ Χατζηδιαβάτη, το φως αυτό, και με βάση το ότι ο ήλιος δημιουργήθηκε την τέταρτη ημέρα, τι φως είναι;;

Και μια που εγώ δεν σεν θεωρώ πανίβλακα αλλά κουτοπόνηρο, δεν περιμένω φυσικά να μου δώσεις και μια σωστή απάντηση, όπως άλλωστε δεν έκανες ποτέ έως τώρα.

Φιλικά όπως πάντα

09/08/2005, 07:31:54
quote:
ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι αποδέχομαι τις σχολαστικές σας ακρότητες ως «χριστιανούς»? ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα με τις μεταφυσικές ανησυχίες των ανθρώπων?

Βρέ Schwabe, μήπως είσαι κι εσύ Σατανιστής ή Αιρετικός...?
Τι είναι αυτά που λές τώρα?
Είναι κακό πράγμα, πολύ κακό πράγμα να καταλαβαίνεις τα εγκλήματα του παπαδαριού και να καταλαβαίνεις τις βλακείες που προβάλλει αυτή η θρησκεία...
Άσε που είσαι και παραχαράκτης επειδή έχεις εντοπίσει τις ανακρίβειες της Βίβλου κι έχεις εντοπίσει τα εγκλήματα του Χριστιανισμού εις τους αιώνας.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

09/08/2005, 09:04:55
Ψηλός

<<Γηγενή μη συγχίζεσαι!!
Θα σου πέσουν τα γυαλιά από τα μάτια, διαβάζεις που διαβάζεις στραβά, μην έχουμε και χειρότερα.>>

διαβαζω στραβα;πες μου τι λεει η παλια διαθηκη που εχεις εσυ οτι εφτιαξε ο θεος την τεταρτη μερα περιμενω

<<Τέτοιες ιδέες έχεις, τέτοια μόρφωση έχεις, τέτοιο μυαλό κουβαλάς .... .τι να πω, αναμενόμενο από την αφεντιά σου!!>>

αφου αρχιζεις και αντιλαμβανεσε οτι εκτος του σταυλου σου υπαρχουν και ατομα εξω απο αυτον χαιρομαι

<<Θα ήθελα όμως να ήξερα, ποιος σου μίλησε για ΠΣ και Ιντερνετ και σου έμαθε να πατάς τα γράμματα στο πληκτρολόγιο;;
Δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο λέω εγώ καλύτερα;; Ίσως εκεί τα καταφέρεις καλύτερα!!!>>

το μονο που μπορω να σου πω για τις γνωσεις μου γυρω απο τους η/υ ειναι οτι δεν βραχυκυκλωσα κανενα με αγιασμο γιατι δεν πιστεψα οτι και αυτο οπως και καθε τεχνολογικο μαραφετι ειναι εργο του σατανα που λενε οι προβαταρχες σας

<<****Και προπαντός, μη συγχίζεσαι, δεν σου έμαθαν πως όποιος χάνει την ψυχραιμία του πηγαίνει από την πλευρά του άδικου;;;>>

δεν ξερω αν πηγαινει προς την πλευρα του αδικου αλλα με τις μπαρουφες που λες ειναι αδυνατον να μην συγχιστω

Επειδή όμως είμαι καλός απόψε, ειδικά με άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, θα σου παραθέσω Γηγενή πώς ξεκινά η ΓΕΝΕΣΙΣ, φυσικά στις κανονικές Βίβλους, δεν ξέρω, είπαμε τώρα, στη δική σου πώς στην ευχή τα έχεις γράψει.

"ΓΕΝΕΣΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Α¢

1 ΕΝ αρχή εποίησεν ο Θεός τον ουρανόν και την γην. 2 η δε γη ην αόρατος και ακατασκεύαστος, και σκότος επάνω της αβύσσου, και πνεύμα Θεού επεφέρετο επάνω του ύδατος. 3 και είπεν ο Θεός· γενηθήτω φως· και εγένετο φως. 4 και είδεν ο Θεός το φως, ότι καλόν· και διεχώρισεν ο Θεός ανά μέσον του φωτός και ανά μέσον του σκότους. 5 και εκάλεσεν ο Θεός το φως ημέραν και το σκότος εκάλεσε νύκτα. και εγένετο εσπέρα και εγένετο πρωϊ, ημέρα μία.

τα ιδια γραφει το βιβλιο που εχω για την τεταρη μερα δεν βλεπω αναφορα τι εγινε και αυτο γαργαρα;;;;;

<<Λοιπόν αγαπητέ Χατζηδιαβάτη, το φως αυτό, και με βάση το ότι ο ήλιος δημιουργήθηκε την τέταρτη ημέρα, τι φως είναι;;>>

ρωτα τον προβαταρχη σου προβατοψαροβλακα

<<Και μια που εγώ δεν σεν θεωρώ πανίβλακα>>
ουτε αγω εσενα οι προβαταρχες σου σε θεωρουν κα ιο θεος και ο γιος του

<<αλλά κουτοπόνηρο, δεν περιμένω φυσικά να μου δώσεις και μια σωστή απάντηση, όπως άλλωστε δεν έκανες ποτέ έως τώρα.>>

το ποιος ειναι κουτοπονηρος εχει φανει περιμενω να μου γραψεις τη λεει το βιβλιο σου για την τεταρτη μερα

09/08/2005, 09:22:34
πουσε ψηλε τραβα σε αυτη την σελιδα
Τα κείμενα τις Αγίας Γραφής είναι από τον Ορθόδοξο Αρχιμανδρίτη και καθηγητή του Εθνικού Πανεπιστήμιου ΝΕΟΦΥΤΟ ΒΑΜΒΑ

www.greekbiblos.gr

Κεφάλαιο 1ο
1 ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ

2 Η ΔΕ ΓΗ ΗΤΟ ΑΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ ΕΦΕΡΕΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

3 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΦΩΣ

4 ΚΑΙ ΕΙΔΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΑΛΟΝ ΚΑΙ ΔΙΕΧΩΡΙΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

5 ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΗΜΕΡΑΝ ΤΟ ΔΕ ΣΚΟΤΟΣ ΕΚΑΛΕΣΕ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ

6 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΟΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΗ ΥΔΑΤΑ ΑΠΟ ΥΔΑΤΩΝ

7 ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΧΩΡΙΣΕ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΩΘΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΤΩ

8 ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

9 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΣΥΝΑΧΘΩΣΙ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΗ Η ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΤΩ

10 ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΞΗΡΑΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΓΜΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΚΑΛΕΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΑΛΟΝ

11 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗ Η ΓΗ ΧΛΩΡΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΚΑΜΝΟΝΤΑ ΣΠΟΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΝ ΚΑΡΠΙΜΟΝ ΚΑΜΝΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΝΑ ΗΝΑΙ ΕΝ ΑΥΤΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΤΩ

12 ΚΑΙ ΕΒΛΑΣΤΗΣΕΝ Η ΓΗ ΧΛΩΡΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΚΑΜΝΟΝΤΑ ΣΠΟΡΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΝ ΚΑΜΝΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΑΥΤΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΑΛΟΝ

13 ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

14 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΓΕΙΝΩΣΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΝ ΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩΣΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΗΝΑΙ ΔΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ

15 ΚΑΙ ΑΣ ΗΝΑΙ ΔΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΝ ΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΦΕΓΓΩΣΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΟΥΤΩ

16 ΚΑΙ ΕΚΑΜΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

17 ΚΑΙ ΕΘΕΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΩ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΦΕΓΓΩΣΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

18 ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΩΣΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩΣΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΑΛΟΝ

19 ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕΝ ΕΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΠΡΩΙ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ