ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

narya60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
21/12/2003, 19:20:18
quote:

Μια φίλη μου σε ένα όνειρο είδε το εξής:
Έκανε μπάνιο και ξαφνικά κάποιος μαυροφορεμένος άντρας μπήκε και εκείνος στην μπανιέρα και έκαναν μαζί μπάνιο.΄Για να μην τα πολυλογώ το ένα έφερε το άλλο και στο τέλος προχώρησαν στην ερωτική πράξη.
Όταν τελίωσαν έκατσαν στην μπανιέρα και έκαναν τσιγάρο.Ώς τότε η φίλη μου δεν είχε δεί το πρόσωπό του.Ώσπου ξαφνικά γύρισε και έδειξε το πρόσωπό του.Ήταν μαύρο με κόκκινα μάτια.Τότε αυτός της είπε:Θα κάνεις το παιδί μου.
Σημείωση:Ο μαυροφορεμένος άντρας με τα κόκκινα εκείνα μάτια είναι κατά την Χριστιανική θρησκεία ο Σατανάς.

Mhpws thn elegan kai Rosemarie?

DiSaStErΝέο Μέλος
21/12/2003, 23:59:18
FILTATE ENDORAMA...
EXW AKOUSEI PAROMIA ISTORIA MONO POY DEN HTAN GIAGIA 2METRH ALLA
ENAS PAPPOUS O OPOIOS HTAN 1 METRO ME TA XERIA STHN ANATASH.
MIA AKOMA DIAFORA EINIA PWS O PAPPOUS KRATOUSE MIA MAKRIA
MAGKOURA KAI OTAN ERXOTAN ENA AUTOKINHTO THN KRADENE
ME SKOPO NA SKOTWSEI TON ODHGO...
EPISEIS HTAN EKSELIGMENOS KAI LOGO TOY YPSOUS TOY DEN MPOROUSE
NA KANEI MEGALA BHMATA ARA DEN HTAN POLY GRHGOROS...
ETSI LOIPON EIXE MHXANAKI...
TA PAIDIA POY KHNUGHSE AUTOS O PAPOUS STA8HKAN TUXERA EPEIDH
O PAPPOUS EMEINE APO BENZINI... ETSI TIN SKAPOULARA...
AXXAAXAXAXAX RE DEN PAME KALA
2METRES GIAGIADE NA TREXOUN ME 120 XILIOMETRA TIN WRA..

When I became the sun I shone Light Into the mans Heart

endoramaΜέλος
22/12/2003, 11:17:38
να πεταξει ο ανθρωπος?
χαχαχαχαχαχαχα

αν ο θεος ηθελε να πεταμε θα μας εδινε φτερα

μερικα πραγματα που δεν τα χωραει ο νους πρεπει να τα δεις για να τα πιστεψεις

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

Edited by - endorama on 22/12/2003 11:18:52

DiSaStErΝέο Μέλος
22/12/2003, 14:24:47
akuro to mhnyma aplws kanw dokimes gia na dw an bgainei
h eikona... mporei kapoios na moy pei..?

22/12/2003, 14:33:21
χμ.. εγώ δεν βλέπω καμοιά εικόνα
Tις δοκιμές πάντως τις κάνουμε εδώ
topic.asp?TOPIC_ID=1307

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

sansationfΜέλος
22/12/2003, 14:44:20
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ........
(ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ???)

respect

DiSaStErΝέο Μέλος
22/12/2003, 16:00:25
To skefthka kai h pio logiki ekshghsh poy mporei na dw8ei
se ena gegonos opws auto einia mia h an oxi mia orismenes
poy tautizontai...
Loipon duxws na 8elw na prosbalw kanenan ena apo ta endexomena
einia ta paidia
poy than mesa sto amaksi na htan ligaki me8ysmenoi etsi na
pistepsan pws eidan kati trelo.
Epeishs mporei na briskontoustan ypo thn epiria kapoiwn narkwtikwn
ousiwn h aplws na htan MEGALOI PSEFTES...
Thankz kai sorryz an kappios prosblh8hke apo ta legomena moy

endoramaΜέλος
23/12/2003, 01:51:08
φιλε μου μιλησα για δυο αυτοκινητα τα οποια το ενα βρισκοταν στην Β.Ελλαδα και το αλλο στην Κρητη
σε ασχετη χρονικη περιοδο
με ατομα που δεν γνωριζοντουσαν μεταξυ τους
με ατομα που τα γνωριζω εγω (και πολυ καλα μαλιστα)και οχι ο καθενας που δεν τους γνωριζει ομως αυτος ο καθενας να ειναι σε θεση αν και δεν τους γνωριζει να μπορει με σιγουρια να πει οτι δεν ξερουν τι ειδαν/εζησαν/ηπιαν/

με ατομα που ειδικα στην δευτερη περιπτωση δεν εχουν σχεση με αλκοολ,ναρκωτικα και ιστοριες απο το υπερπεραν
και μαλιστα τι γελια εβαλαν οταν η μια κοπελα ελεγε την ιστορια και εκλαιγε

ασε που και οι δυο παρεες ειχαν την ιδεα να γελασουν με την ιδια ακριβως ιστορια και μαλιστα ηταν τοσο καλοσχεδιασμενο ωστε οταν μου ειπε καποιος απο την πρωτη παρεα την ιστορια ειχε προλαβει και ειχε προειδοποιηση τους υπολοιπους οτι μπορει να ρωταγα μερικα πραγματα γυρω απο αυτη την ιστορια

και μαλιστα ηταν τοσο μελετημενο το σχεδιο που κανενας απο της δυο παρεες δεν επεσε σε καποια αντιφαση

και μαλιστα τι σοι πλακα ειναι αυτη που εχει κρατησει τοσα χρονια?

ισως δεν πρεπει να κολαμε στην γρια αλλα στο τι αντιπροσωπευε η γρια ή τι παριστανε την γρια

γιατι δεν μιλησα για την βιονικη γιαγια αλλα για κατι που ειχε την μορφη γριας

ισως ομως να ερχεστε και στο esoterica για να γελατε οποτε τι καθομαι και ασχολουμαι?
οποιος θελει πιστευει
αν οχι δεν ειναι αναγκη να μας τα κανει τσουρεκια

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

23/12/2003, 11:33:52
quote:
οποιος θελει πιστευει
αν οχι δεν ειναι αναγκη να μας τα κανει τσουρεκια

Nα μας τα κάνει τα τσουρέκια...γιατί όχι?
Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου...θα τα πούμε από Δευτέρα...
Δυστυχώς ένα πρόβλημα που έχω με τα πρωτόκολλα του Οutlook με εμποδίζει να στείλω μήνυμα οπότε και σας στέλνω τις ευχές μου από δω!

"Τάδε έφη Avallon"
DiSaStErΝέο Μέλος
23/12/2003, 15:31:07
File endorama...8a se parakalousa na milas me pio kosmies ekfraseis.Den erxome sto site gia na gelasw.An epidioka ton xabale na eisai sigouros pws den 8a erxomoun edw!Loipon h giagia ti na paristane?Giati na prospa8oume ola na ta kanoume paraksena kai metafusika?An pesei dhladh ena stulo apo to grafio soy 8ewreis oti kapoia anwterh dynamh 8elhse na kanei ais8hth thn parousia ths?
Telos pantwn an epimeneis toso sto oti to peristatiko me thn giagia 2metra alh8euei ti na soy pw.As krathsoume tis yperboles eksw kai as milhsoyme xwris na ksexname tin logiki!Telos pantwn blepeis pws den se prosbalw kai 8a h8ela oi ekfraseis soy na einai prepouses giati o skopos mas edw einia na milhsoume kai na exoume enan ka8ws prepei dialogo kai oxi mpinelikia...
cIaOz

REAL_PLXΝέο Μέλος
18/03/2004, 00:54:25
quote:

κι εσυ τι εισαι ο κουγιας

Μπηκες σε αυτο εδω το forum διαβασες οτι διαβασες και απο ολα οσα διαβασες το μονο που εχεις να πεις ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ειναι για την σταση μου

κανε μας τι χαρη ρε φιλε.

ΦΙΛΕ DIMSOT
Αυτο ακριβως εννοουσα, οτι το μονο που κάνεις είναι να τα χώνεις δεξια και αριστερά. και μάλλον εσυ είσαι ο κουγιας εδω μέσα παρά εγω, για την ακρίβεια είσαι ένας κουγιας με περικεφαλαία.(δες έλληνες)
ααα και να ξέρεις ότι από εδω και πέρα δεν θα ασχολήθω ξανά μαζί σου ήταν η τελευταία φορά θα σε αφήσω τώρα να θαφτείς στον βούρκο της άγνοιας.

CyLightΜέλος
18/03/2004, 02:19:29
quote:
Προτείνω οι "αυτόχθονες" να γράφουν από δω και πέρα σε ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β' κατ' αρχήν ( μη μπούμε κατ' ευθείαν στη δύσκολη Α' ) και οι "άλλοι" σε σανσκριτικά ή ο'τι άλλο σχετικό.

Χαχαχα!
Ωραιος!
Κοιτα τωρα αυτο:

και πες μου τι καταλαμβαινεις!!!

http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία

18/03/2004, 12:03:22
Αγαπητέ φίλε ΝΟΜΙΜΟΝ,

Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω το ερώτημα μου σε παραπάνω μου μήνυμα ... να μας έδινες δηλαδή περισσότερα στοιχεία για τους λόγους που σε έκαναν να σχηματίσεις τον όρο (Θρακο)Πελασγοί προς το τέλος της ανάλυσης σου για τους Πελασγούς.
Πιστεύω ότι αν παραμείνει αιωρούμενος και αδιευκρίνιστος ίσως βοηθήσει να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις.

Φιλικά

Πελασγός

(=|=)

junk95Μέλος
18/03/2004, 14:10:47
quote:

quote:
Προτείνω οι "αυτόχθονες" να γράφουν από δω και πέρα σε ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β' κατ' αρχήν ( μη μπούμε κατ' ευθείαν στη δύσκολη Α' ) και οι "άλλοι" σε σανσκριτικά ή ο'τι άλλο σχετικό.

Χαχαχα!
Ωραιος!
Κοιτα τωρα αυτο:

και πες μου τι καταλαμβαινεις!!!

Ενδιαφέρουσα προσπάθεια, αλλά ο άνθρωπος σου ζήτησε Γραμμική Β΄ όχι Κυπριακό συλλαβάριο. Και όταν είπε να γράφεις σε Γραμμική Β΄ εννοούσε να γράφεις ελληνικά σε Γραμμική Β΄ με τις φωνητικές αξίες των συμβόλων, όχι γράφουμε ό,τι νά 'ναι και το φορμάρουμε με κυπριοσυλλαβικό font. Γιατί όπως το βλέπω,

luikila lelale kulakilikila_ komola milamola_ kuele lelale lolaki_ko_ui ula mikikuokikolekimomola_la_

δε σημαίνει καθόλου το ίδιο με τη φράση:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑΝ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΚΙΠΡΙΟΣΙΛΛΑΒΑΝ

Υ.Γ: Και μάθε επιτέλους ορθογραφία, μου καθυστέρησες μισή ώρα την αποκρυπτογράφηση!

junk95Μέλος
18/03/2004, 14:24:08
Και για όποιον ενδιαφέρεται:

1) Πρώτα απέκλεισα ότι χρησιμοποιούσε τα σύμβολα του συλλαβάριου με τις αυθεντικές τους αξίες, άλλωστε δεν υπάρχει λέξη με 14 συλλαβές (ή αν υπάρχει πολύ αμφιβάλλω αν ο CyLight τη γνωρίζει).
2) Μετά έκανα την υπόθεση ότι η γλώσσα είναι ελληνικά, οπότε το μοναδικό τρίγραμμα της μορφής XYX είναι ΣΑΣ. Έτσι πήρα 2 γράμματα, το Σ και το Α που για καλή μου τύχη είναι τα συχνότερα στην ελληνική γλώσσα και γέμισαν πολλά κενά.
3) Λόγω συχνότητας, βρήκα και το Ι, οπότε η πρώτη λέξη ήταν ___ΙΑ
που σε συνδυασμό με το "ΣΑΣ" μου δίνει ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Έτσι έχουμε τα Ε και Γ. Αυτό λογικά έδινε για την τρίτη λέξη ΠΑΙΔΙΑ, αλλά περίσσευε ένα γράμμα. Παρατηρόντας ότι είναι στο τέλος της λέξης, υπέθεσα ότι ο CyLight μιμείται την κυπριακή διάλεκτο, οπότε αυτό το γράμμα ήταν το Ν.
4) Εκεί κόλλησα για μισή ώρα (τι δουλειά έχει ένα Ε στο τέλος μιας ελληνικής λέξης) μέχρι που θυμήθηκα την ανορθογραφία του CyLight:
_ΑΙ__Ν_Ε θα έπρεπε να διαβαστεί _ΑΙΝ_Ν_ΑΙ.
5) Βλέποντας ότι πριν από αυτό έχουμε __Σ ΣΑΣ, δε θέλει και πολύ μυαλό να πας στο "ΠΩΣ ΣΑΣ" οπότε ΦΑΙΝΟΝΤΕ, που μου έδωσε το Τ και το Ο.
6) Στη μεγάλη λέξη είχαμε διπλά επαναλαμβανόμενο γράμμα, αυτό που μοιάζει με Φ. Σε συνδυασμό με την πάνω-πάνω λέξη Ο_Α το αντικατέστησα με Λ και είχα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑΝ ΟΛΑ _ΑΛΑΝ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΤΑ __Π_ΙΟΣ_ΛΛΑ_ΑΝ;

Ε, τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Αυτό για να καταλάβεις Cylight πόσο μεγάλη βοήθεια είναι για τον αποκρυπτογράφο να γνωρίζει τη γλώσσα (ή έστω μια λιγότερο ή περισσότερο συγγενική της όπως είναι τα ανορθόγραφα ψευτοκυπριακά σου με τα νέα ελληνικά) και γιατί ξέρω τι λέω όταν ισχυρίζομαι ότι η Γραμμική Α΄ μάλλον δεν είναι ελληνική, αφού με την υπόθεση ότι είναι ελληνική δεν αποκρυπτογραφείται.

NOMIMONΜέλος
18/03/2004, 15:14:17
Σόρι ΠΕΛΑΣΓΕ, έχεις δίκιο.
Δεν είχα συγκρατήσει το ερώτημά σου, ευχαριστώ που μου το θύμισες.
Οι πηγές μου για όσα παρέθεσα είναι κάποια βιβλία από το πανεπιστήμιο Θράκης, που μου είναι δύσκολο να βρω αμέσως γιατί το αρχείο μου έχει το ίδιο χάλι με μένα.
Γιαυτό και όσα γράφω τα γράφω σε, αυθαίρετη αν θες, μετάφραση, όπως τα θυμάμαι δηλαδή.
Εξ ου και το "λάθος" με το "Δία Δωδωναίε ..." κλπ, που είναι γνωστό άλλωστε σε όλους οτι το σωστό είναι όπως το είπες. Δεν αλλάζει, πιστεύω, το νόημα.
Αν δεν προλάβω μέχρι αύριο, σε καμμιά-δυό μέρες θα βρω την πηγή για τους "Θρακοπελασγούς" και θα την παραθέσω.
NikkisΝέο Μέλος
18/03/2004, 15:22:51
!!!!!!!!!kalos o apokriptografos !!!!!

PerseusΜέλος
18/03/2004, 22:31:29
Πολυ χρησιμη θα ηταν μια εσχαρα(καλο ε!!!)με ολες τις λεξεις με ΙΕ ριζα σε ολες τις γλωσσες και πρωτο-γλωσσες ,αραγε το εχει κανει καποιος?

18/03/2004, 23:19:16
Φίλε Perseus,

Μια τέτοια εσχάρα όπως την λες, έχω κάνει εγώ στο excel, με 161 λέξεις από 93 μέχρι στιγμής γλώσσες. Εάν σε ενδιαφέρει, όπως έχω δώσει σε άλλους φίλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον από την παρούσα συζήτηση, μπορώ να σου δώσω ένα μέρος της, αυτό που περιλαμβάνει τους αριθμούς από ένα μέχρι το δέκα, τις λέξεις πατέρας μητέρα και αδελφός, καθώς και τις περιγραφές των γλωσσών.

Φιλικά

Πελασγός

(=|=)

PerseusΜέλος
18/03/2004, 23:39:11
Εαν δε σε πειραζει μπορεις να μου το στειλεις το ε-μειλ γνωστο..
zordem@ath.forthnet.gr
Ευχαριστω εκ των προτερων

Μηπως εχεις μερη σωματος ,μου φαινονται πιο ενδαφεροντα.

Edited by - Perseus on 18/03/2004 23:40:35