- ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΙ ??? ΖΟΥΜΕ ???
ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ <<ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ>> ΚΑΙ ΟΧΙ <<ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ>>. ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ? ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ?ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ Η’ ΔΙΑΣΗΜΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ <<ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ? >> . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ? ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΝΑ ΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ? ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ? ΟΧΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ CLUB. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΚΟΟΛ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΝΙΚΟΣ.
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
θα ηθελα οταν θα φυγω απο αυτο τον κοσμο, να εχω καταφερει να κανω οτι περνουσε απο το χερι μου, να μην εχω κανει κακο σε κανεναν ανθρωπο, να εχω γευτει οσα πιο πολλα μπορω, να εχω εκπληρωσει οσα πιο πολλα ονειρα εχω, να εχω ζησει μια γεματη ζωη, να εχω αγαπησει και να εχω αγαπηθει!
και αν οταν πεθανω, γυρισουν εστω 5 ατομα και πουν.. θεος σχωρεστην, ηταν καλος ανθρωπος..θα μας λειψει..
τοτε νομιζω οτι θα εχω εκπληρωσει το δικο μου νοημα της ζωης...

xtremefast
Αυτο που με κανει να γκρινιαζω περισσοτερο απο οτιδηποτε στη ζωη μου ειναι η ΓΚΡΙΝΙΑ ![]()
![]()
και το λεω σοβαρα.
Αλλα η δικη σου μου αρεσε.
Ολα αυτα ομως ειναι μια πραγματικοτητα.Αν ειμαστε μερος της και δεν μας αρεσει (γιατι δεν μας αρεσει;) γιατι να συμμετεχουμε;
Τι ειναι αυτο που θελουμε ομως ;
Αλλη δουλεια; Ας αλλαξουμε τοτε.Τι μας εμποδιζει ;
Ειναι δυνατη μια αλλαγη αν φοβομαστε για την ασφαλεια , (των αγαπημενων μας και την δικη μας) , που παρεχει αυτο που εχουμε;
Για το να κανουμε οτι θελουμε ,δεν ειμαι απολυτα σιγουρος .
Καποιος μας πεταει μια πετρα και μεις σκυβουμε να την αποφυγουμε.
Την αλλη φορα ισως πρεπει να πηδηξουμε.Σημασια δεν εχει ισως αν θελουμε να (σκυψουμε η να πηδηξουμε ![]()
![]()
)οσο το να ειμαστε διαυγεις ωστε να δουμε την ολη πορεια που ακολουθαει η πετρα που ποτε δεν ειναι η ιδια.
Ζωη μεσα στο φοβο και την καθοδηγηση δεν ειναι ζωη.
Ομως νομιζω πως η ελευθερια απο αυτα εξαρταται απο την ματια μας και μονο.
Νομιζω πως δεν υπαρχει σταθεροτητα και σιγουρια στην ελευθερια.
Υπαρχει ομως η αισθηση τους στους κανονες
Φιλικα παντα
Ευγνωμοσυνη
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.
Νομίζουμε οτι το νόημα της ζωής είναι η προσωρινή καλοπέραση, το αρπακτικό μάζεμα πλούτου, η εξαπάτιση και υποτίμηση του συνανθρώπου μας. Νομίζουμε οτι το νόημα της ζωής είναι η συνεχής άνοδος του κοινωνικού μας προφίλ, οι κομπίνες με στόχο το συνεχές και κάθε είδους ατομικό κέρδος αλλά πάντα με τρόπο ώστε να μήν αναγνωριστούν απο το κοινό οι απάτες μας. Νομίζουμε οτι το νόημα της ζωής είναι να είμαστε πάντα μέσα στο ΙΝ στην μόδα να ακολουθούμε πιστά ότι μας πασάρουν.
ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΕΡΟ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ.
ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ, Η ΥΛΗ ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΝΕΤΑΙ, ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΘΕΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΝΟΙΚΗ.
quote:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ?
SEX, DRUGS & ROCK N' ROLL!!!
Ετσι απλά, χωρίς πολλά φρου-φρου κι αρώματα, πατσουλιά και κορδελάκια...

YEAH!!!

Για ποιό λόγο ζούμε λοιπόν?
Αν θέσεις σε έναν άνθρωπο κάποια ερωτήματα γύρω από κάποια θέματα, όπως την Ιστορία, την Γεωγραφία, την Φιλοσοφία, την Πολιτική, την κοινωνία είναι πιθανό να πάρεις τις απαντήσεις που πιστεύει οτι καλύπτουν αυτά τα ερωτήματα.
Οι απαντήσεις μπορεί να είναι δοσμένες είτε μέσα από το υποκειμενικό του πρίσμα είτε μέσα από μια πιο αντικειμενική παραδοχή.
Όταν όμως ερωτηθούμε ποιοί είμαστε, για ποιό λόγο ζούμε είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε ένα χρονικό διάστημα για να απαντήσουμε ή να πρέπει να σκεφτούμε αρκετά προτού απαντήσουμε.
Το αληθινό νόημα της ζωής μας, φίλε μου, το γνωρίζουμε εμείς και μόνο εμείς.
Αν κάνουμε μια ενδελεχή κι ειλικρινή ενδοσκόπηση μέσα μας σιγά - σιγά θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε τον εαυτό μας.
Όλοι μας έχουμε έλθει σε αυτόν τον κόσμο για κάποιο λόγο κι όλοι θα κληθούμε να υπηρετήσουμε κάποιο σκοπό.
Αυτόν τον σκοπό ίσως τον ανακαλύψουμε σχετικά σύντομα, ίσως μας πάρει πολύ καιρό ενδεχομένως και χρόνια.
Δεν πιστεύω οτι δε μπορούμε να τον βρούμε.
Αν διαπνεόμαστε από την ειλικρίνεια και την αγάπη, 2 από τις μεγαλύτερες αρετές οι οποίες μπορούν να γίνουν κτήμα ενός ανθρώπου θα καταλάβουμε και γιατί ζούμε, και γιατί ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο και ποιά είναι η θέση μας σε αυτόν.
Και τότε, φίλε μου, θεωρώ πως θα μπορέσουμε να δώσουμε μια απάντηση στα όσα έρωτήματα θέτεις στο εισαγωγικό σου μήνυμα. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ?
φευγωντας απο αυτον τον κοσμο να τον αφησεις καλυτερο απο οτι τον βρηκες
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Εφοσον η ειλικρινεια ΚΑΙ η αγαπη ειναι το ζητουμενο, τοτε η μητερα η οποια απο ειλικρινη αγαπη προς τον δολοφονο γιο της υποστηριζει ανειλικρινως οτι ο γιος της ειναι αθωος εχει βρει το πραγματικο νοημα της ζωης;
Μα πως θα μπορούσα εγώ, φίλε μου Σωφρόνει, να απαντήσω στο ερώτημα αυτό για έναν άλλον άνθρωπο?
Το πραγματικό νόημα της ζωής αναφέρω οτι πράγματι κατά την γνώμη μου μπορούμε να το αναζητήσουμε ίσως πιο εύκολα αν διαπνεόμαστε από αυτές τις 2 αρετές.
Το ποιό είναι αυτό όμως για έναν άλλο άνθρώπο ούτε μπορούμε να το γνωρίζουμε ούτε και να το ορίσουμε.
Εκείνος καλείται να δώσει αυτήν την απάντηση στον εαυτό του, δε γίνεται να του την δώσει κάποιος άλλος έτοιμη ώστε να την υϊοθετήσει.
Μήπως όμως το παράδειγμα που θέτεις δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικό των 2 αρχών που ανέφερα εγώ, φίλε μου?
Από τη μια έχουμε την αγάπη όμως από την άλλη εκλείπει η ειλικρίνεια στην προκειμένη περίπτωση. ![]()

quote:
ΣωφρόνειΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?
Αγαπητέ Σωφρόνει
Κατά τη δική μου άποψη, το πραγματικό νόημα της ζωής είναι η εξέλιξη ! Ερχόμαστε σ’ αυτή τη γη για να πάρουμε τα μαθήματά μας και για να εξελιχθούμε...
Ανάλογα το επίπεδο που βρίσκεται κάθε ψυχή, ανάλογος θα είναι και ο τρόπος ζωής της... Όσο λιγότερο εξελιγμένη είναι μία ψυχή, τόσο περισσότερο θα είναι προσκολλημένη στα γήινα (χρήματα, απολαύσεις, υλικά αγαθά κ.λ.π.). Αντίθετα, οι εξελιγμένες ψυχές αρκούνται στα λίγα (γιατί δεν τα έχουν, άλλωστε και ανάγκη) και προτιμούν να ασχοληθούν με την ψυχική και την πνευματική τους καλλιέργεια και την προσφορά προς το συνάνθρωπο.
Μέσα από την εξέλιξη και κατ’ επέκταση την Aγάπη, η ψυχή εξυψώνεται περισσότερο προς το Θείο και έρχεται πιο κοντά στη Συμπαντική γνώση και σοφία...

Φιλικά, www.greekastrology.gr
η karma
quote:ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ?
το μαθαινεις ζωντας την, και ειναι απλα "το να την ζεις"
(μαθηματικα εκφραζεται απο τον αριθμο 42
)

Για αυτό σου είπα οτι δεν το βρίσκω τόσο αντιπροσωπευτικό επάνω σ' αυτό που έλεγα για την αγάπη και την ειλικρίνεια.
Το θέμα όμως στο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι σε ποιόν λέει ψέματα.
Στους άλλους ή στον εαυτό της?
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι γενικά αυτές οι 2 έννοιες δε μπορούν να συνυπάρξουν κι οτι εμείς δε μπορούμε να εμπνεόμαστε από αυτές.
Δεν θεωρώ λοιπόν οτι είναι αντικρουόμενες έννοιες ούτε οτι πρέπει να τις διαχωρίσουμε.
Μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν. ![]()
Γιατί μπερδεύεσαι, φίλε μου? ![]()

Karma, εφοσον μέσα από την εξέλιξη και κατ’ επέκταση την Aγάπη, η ψυχή εξυψώνεται περισσότερο προς το Θείο και έρχεται πιο κοντά στη Συμπαντική γνώση και σοφία, οπως αναφερεις, στο προηγουμενο παραδειγμα η μητερα που αγαπαει τον δολοφονο γιο της και ειναι ανειλικρινης λογω της αγαπης της εχει εξελιχθει ερχομενη πιο κοντα στη συμπαντικη γνωση και σοφια;
quote:
Τι εννοεις λεγοντας καλυτερο;
τι δεν σου αρεσει στον κοσμο;
τι θεωρεις αδικο;
αυτο πρεπει να αλλαξεις για να γινει ο κοσμος καλυτερος
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ!
ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ -ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ- ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ
2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΕΝΑ 8ΩΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ, ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤV, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΓΚΩΝ .
ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΗ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΤΡΙΞ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.