- ΠΑΓΙΔΕΣ (στην Εσωτερική Αναζήτηση) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Οσο για την Μυθηρα συζηταμε καμμια φορα στο φβ αλλα ποτε δεν εγραψα αντ αυτης
Και βεβαια οσον αφορα το χριστιανοπληκτος φυσικα δεν ισχυει
Προτιμω να πιστευω και να ακολουθω τις δικες μου τασεις και θελω
quote:
Το προβλημα στο φορουμ ειναι οτι ανωνυμα γραφεις αορατα.
Και διαβαζεσαι ετσι.
Δεν μπορω παντως να καταλαβω γιατι η εκφραση σκεψεων προβληματισμων ,και συμπερασματων μπορει να ειναι προβλημα
Δεν ειναι αναγκη να γνωριζει κανεις καποιον για να κρινει την ορθοτητα η μη....... των γραφομενων
Ισα ισα μαλιστα που αν γνωριζουμε καποιον,και ειμαστε επηρεασμενοι απο αυτο που εκπεμπει ..........η...αν ειναι αποδεκτος απο ενα ευρυ φασμα ανθρωπων..... τοτε θα ειμαστε σιγουρα και προκατειλημενοι επηρεασμενοι με αποτελεσμα οι κρισεις να γινονται λιγοτερο αντικειμενικες
Αυτο επισης που περιγραφω ειναι ενας δρομος και μια διαδικασια πραγματων
Για αυτον που δεν τον περπατα θα φανταζουν παντελως αχρηστα μεχρι και χαζα
Να μην σου πω οτι...... ακομα και κομματια των περιγραφομενων ......αν δεν εχουν γινει εμπειρια ,δεν θα γινουν κατανοητα
Απο ολο αυτο και επειδη δεν εχει βρεθει καποιος να συμεριστει αυτα που γραφω ....απλα γραφω για εμενα
Και αυτο..... για μενα παλι...... σημαινει αποκοδικοποιηση του δρομου....... ωστε οι αναφερεις .........και αν αναφερομαστε στο ιδιο πραγμα ..... που περιγραφεις να γινονται πιο απτες
quote:
quote:
Το προβλημα στο φορουμ ειναι οτι ανωνυμα γραφεις αορατα.
Και διαβαζεσαι ετσι.Δεν μπορω παντως να καταλαβω γιατι η εκφραση σκεψεων προβληματισμων ,και συμπερασματων μπορει να ειναι προβλημα
Δεν ειναι αναγκη να γνωριζει κανεις καποιον για να κρινει την ορθοτητα η μη....... των γραφομενων
Ισα ισα μαλιστα που αν γνωριζουμε καποιον,και ειμαστε επηρεασμενοι απο αυτο που εκπεμπει ..........η...αν ειναι αποδεκτος απο ενα ευρυ φασμα ανθρωπων..... τοτε θα ειμαστε σιγουρα και προκατειλημενοι επηρεασμενοι με αποτελεσμα οι κρισεις να γινονται λιγοτερο αντικειμενικες
Αυτο επισης που περιγραφω ειναι ενας δρομος και μια διαδικασια πραγματωνΓια αυτον που δεν τον περπατα θα φανταζουν παντελως αχρηστα μεχρι και χαζα
Να μην σου πω οτι...... ακομα και κομματια των περιγραφομενων ......αν δεν εχουν γινει εμπειρια ,δεν θα γινουν κατανοηταΑπο ολο αυτο και επειδη δεν εχει βρεθει καποιος να συμεριστει αυτα που γραφω ....απλα γραφω για εμενα
Και αυτο..... για μενα παλι...... σημαινει αποκοδικοποιηση του δρομου.......Ωστε αυτα που αναφερες σαν σκιες .........και αν αναφερομαστε στο ιδιο πραγμα ..... να γινονται πιο απτες
Οι δηθεν εσωτερισταδες...... επειδη ακριβως ειναι επηρεασμενοι απο ευρεως κυκλοφορουντα ρευματα......και γνωστους ααγνωστους αβαταρες ...... ,εχουν μετατραπει σε οπαδους
Οπαδους οπως αυτους της πολιτικης και του ποδοσφαιρου
Οι περισσοτεροι απο αυτους τους οπαδους ανηκουν στην κατηγορια του αγαπουλιτσα
Καποιοι αλλοι αρκουνται να επαναλαμβανουν ακουραστα απιαστες και απροσιτες για αυτους θεωριες
Και για να ειμαι ειλικρινης .....στο διαστημα που ασχολουμαι με τα ζητηματα αυτα ,πολυ λιγους ανθρωπους εχω συναντησει που να μην ανηκουν σε αυτες τις δυο κατηγοριες
Οι δηθεν εσωτερισταδες και αναφερομαι σε ποσοστο παραπανω απο το 95 τα εκατο ....και ειμαι λειαν επιεικης...... εχουν αποριψει παντελως το στοιχειο της λογικης,και της προσωπικης αξιολογησης και επανααξιολογησης σε σχεση με αυτα τα ζητηματα
Δεν γνωριζουν και δεν μπορουν ουτε καν να διαχειριστουν την ενοια του σκοπου στοχου
Αγνοουν κατ επεκταση το τι σημαινει ερευνα
Και ολα αυτα επειδη ειναι επηρεασμενοι απο αυτα που δηθεν καταλαβαν
Αγνοουν και δεν βλεπουν ....ακομα και το γεγονος .....οτι σχεδον τιποτα ..... μπορουμε κατω απο τις παρουσες συνθηκες..... να τροποποιησουμε
Η σχεδον τιποτα
Αλλοι παλι..... που ειδαν .. υποπτευθηκαν... η κουραστηκαν.. απο ολο αυτο παρεδωσαν τα οπλα ,και αφεθηκαν στην ροη του τυχαιου της υπαρξης
Και βεβαια σε ολο αυτο και για ολο αυτο ....ριχνω τεραστιο βαρος και ευθυνη στους δηθεν δασκαλους
Ειναι τυχαιο αραγε ,που παρομοιες νοοτροπιες και συμπεριφορες ειναι μαζικο φαινομενο ;
Τι σοι δασκαλοι ηταν αυτοι που δεν μπορουσαν να προβλεψουν το αυτονοητο
Η μηπως οχι
Αν αυτοι οι ανθρωποι ηταν πραγματικοι δασκαλοι δεν θα διασκορπουσαν τακτικες και ακαιρες γνωσεις που θα εφερναν τα αποτελεσματα αυτα
Θα φροντιζαν πρωτιστως να προσγειωνουν τον κοσμο
Θα φροντιζαν να εμφυσησουν στο κοινο τους τις αρχες της ερευνας και της πραγματικης γνωσης ....εστω και θεωρητικης ..... των ψυχολογικων φαινομενων .......
Και οχι του ονειροβατηματος
Ετσι για εμενα....... και προς το παρον..... ειναι ολοι τους .....με πολυ λιγες εξειρεσεις........ υποπτοι
Μεχρι αποδειξεως του αντιθετου
Σωστα και πρακτικα πραγματα λεγονται αναμφισβητητα απο σχεδον ολους
Παραλειπονται ομως στοιχεια ,που χωρις αυτα ειναι ολα αχρηστα
Η πεινα Χριστο για φως γνωση φαι και ιαση.
Σκοτισμενα μυαλα σε σκοτεινα ρουμς.
Αλλα η πολλη παραμονη σε ..χαβουζες
Δεν κανει καλο στην Υγεια.
Νομιζα οτι η Μηθυρα απεβιωσε.. ετσι αφησαν να εννοηθει.
Κι ακομη το νομιζω.
Περιεργη γυναικα. Εξυπνη, λογικη, σωστη αλλα εμμονικη.
Εμενα με βοηθησε να προσεξω μερικα χρησιμα πραγματα.
Παντως χρηστο
αν δεν ψαρευεις η κυνηγας, μην ψαχνεσαι σε φορουμ.
Ειναι περιοχες κυνηγων ψαραδων.
Γεια
Καλο καλοκαιρι και καλη υπολοιπη ζωη
με υγεια, χαρα, ηρεμια.
:-)
Henry Kisinger
Henry Kisinger
quote:
αν δεν ψαρευεις η κυνηγας, μην ψαχνεσαι σε φορουμ.
Ειναι περιοχες κυνηγων ψαραδων
Αϊ Σιρέτ Όρσε, πολύ σοφά λόγια αυτά.
quote:
Νομιζα οτι η Μηθυρα απεβιωσε.. ετσι αφησαν να εννοηθει. Κι ακομη το νομιζω.
Εγώ νομίζω ότι έχει απαχθεί από εξωγήινους. Θα αναπαραχθεί (μέσω κλονισμού) και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί σαν βιολογικό όπλο στη διαγαλαξιακή εμπόλεμη ζώνη.
heretic aka troll hunter
Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Ουίλιαμ Σαίξπηρ)
quote:
Εγώ νομίζω ότι έχει απαχθεί από εξωγήινους. Θα αναπαραχθεί (μέσω κλονισμού) και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί σαν βιολογικό όπλο στη διαγαλαξιακή εμπόλεμη ζώνη.heretic aka troll hunter
Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Ουίλιαμ Σαίξπηρ)
Για του λογου το αληθες
Η Μυθηρα ζει και βασιλευει
quote:
Νομιζα οτι η Μηθυρα απεβιωσε.. ετσι αφησαν να εννοηθει.
Κι ακομη το νομιζω.
Φάε την γλώσσα σου βρε!
quote:
Περιεργη γυναικα. Εξυπνη, λογικη, σωστη αλλα εμμονικη.
Εμενα με βοηθησε να προσεξω μερικα χρησιμα πραγματα.
Θέλεις να μάς δώσεις τον ορισμό του 'λογικού ανθρώπου';
Είμαι περίεργος να δω τι εννοείς ακριβώς με την λέξη!