- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ψέματα,γύρω απο τον εν λόγω απατεώνα, που πρέπει να είναι χαζός κανείς για να το πιστέψει...
Θυμάμαι στα βιογραφικά του που διάβαζα, σε μια
εντελώς παιδαριώδη γραφή, έλεγαν ότι ήταν το 7ο παιδί, μιας
οικογένειας που είχε...6 παιδιά, αλλά αν μετρούσαν ένα απο
τα δυο που πέθαναν στη γέννα, γίνονταν, απο 8 7 για να ταιριάζει
ο Μετρέγια σαν 7ο παιδί..
Μιλάμε για να τραβάς τα μαλλιά σου απο απίθανους συνδυασμούς..Κι όμως,αυτός ο άνθρωπος, με το κατάλληλο μάρκετινγκ και προώθηση, μπορεί να γίνει πιστευτός απο μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας...
Αφού ο τύπος , έρχεται σε συσκευασία, όλα σε ένα μεσσία...
Οικονομικός...
Πιο συγκεκριμενα η ασκηση της τουρκιας στο αιγαιο που θα διεξαχθει 15 εως 30 μαρτιου θα φουντωσει το θεμα των μιλιων στο αιγαιο.Η τουρκια επιδιωκει εμμεση αναγνωριση των διεκδικησεων της στο αιγαιο μεσω της ασκησης αυτης.Ο γεροντας Παισιος ειχε πει πως οταν ακουσετε να γινετε θεμα για τα εξαμιλια τοτε ειναι κοντα.Θα εινα ξαφνικο.
Οντως καπως ξαφνικα ερχετε αυτο προσθετω εγω.
Επισης μπορω να πω πως τα στοιχεια που εχω συλλεξει κατα καιρους για αυτο το θεμα μου δειχνουν αυτη τη περιοδο πως θα ξεκινησουν τα οσα περιμενουμε.
Ενα αλλο στοιχειο που θελω να παραθεσω ειναι πως τα γεγονοτα μεταξυ Ελλαδας και τουρκιας θα γινουν προτου εμφανιστει ο "μεγας" αυτος "διδασκαλος" ο οποιος θα δωσει λυση στην "οικονομικη" "κριση" και επισης θα ξεκινησουν οταν πεθανει αυτος που το ονομα του αρχιζει απο Ο.
Καπου διαβασα μια προφητεια που ελεγε "Θελει γενει Βασιλευς και αποθνησκει εις Δουναβην" (δεν ξερω περισσοτερα για αυτη τη προφητεια - εαν γνωριζετε κατι δημοσιευστε το).
Ο "Ο"-μπαμα θα κανει περιοδεια στη Ευρωπη στις αρχες Απριλιου (1-5 Απριλιου).Στη περιοδεια του αυτη θα περασει και απο την Τσεχια (χωρα που τη διασχιζει ο Δουναβης ποταμος).Ισως τοτε δουμε μια δολοφονια του Ομπαμα και τα γεγονοτα τρεχουν με ταχυτητα που δεν θα τα προλαβαινουμε (οπως αναφερει η προφητεια).
Εκεινες τις μερες η τουρκικη ασκηση στο Αιγαιο μολις που θα εχει ολοκληρωθει και οι τουρκοι ισως θεωρησουν ως δεδομενο πλεον την "ηγεμονια" τους στο FIR των Αθηνων και στα ναυτικα μιλια λογω της ασκησης οπως προειπα.
Τελικως ισως αυτα τα γεγονοτα συμπεσουν εκεινη τη περιοδο.
Οσον αφορα τον λεγομενο Μαιτραγια που και αυτος αναμενεται να κανει την εμφανιση του ισως περιμενει και εκεινος εκεινη τη περιοδο να εμφανιστει και να δωσει το σκοτος που κατεχει.
Υ.Γ. Στο διαδικτυο υπαρχουν ηχητικα ντοκουμεντα που αναλυουν τα λογια του Ομπαμα στη προεκλογικη περιοδο των ΗΠΑ και η αναλυση τους εδειξε κρυφα μηνυματα μεσα απο τα λογια του και πιο συγκεκριμενα "το χαραγμα ηρθε" και "YES WE CAN = THANK YOU SATAN".
Μπορειτε να το διαπιστωσετε ιδιοις ομασι στο YouTube.
Ευχαριστω για την υπομονή σας.
Αρχύτας
Edited by - Arxitas on 08/03/2009 19:22:20
γεγονότα, που θα οδηγήσουν και σε όσα λένε οι προφητείες,
που εδώ συζητάμε...Γεγονότα που τώρα τα βλέπουμε σε άλλες
περιοχές,μέσα απο την τηλεόραση, πολέμους, ασθένειες, έρχονται
για όλο τον κόσμο κι όλοι μπορούν να το δούν αυτό απο την ασυδοσία
σε όλα τα ερευνητικά πεδία, με άγνωστα όπλα και ιούς, στο
οπλοστάσιο πολλών...Δεν αργεί να ξεκινήσει κάτι...
Μια έναρξη, που θα είναι καθοριστική και θα οδηγήσει στα γνωστά, σε
όσους ξέρουν, γεγονότα με τον ελληνοτουρκικορωσικό πόλεμο,
σε πρώτη φάση και ένα παγκόσμιο στο τέλος...
Λέει, όμως, για ένα χαρτοβασίλειο, που θα έχει μέλλον μεγάλο
στη δύση,το οποίο θα σημάνει και την έλευση των δεινών...
Σίγουρα, είναι κοντά..Βιάζονται και οι υπεναντίοι...
Kapou edo telionei..!!
Όπως λέει ο Μητσικώστας-Αναστόπουλος
"Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε και αναγκάζομαι και τα λέω εγώ."
Τι είναι αυτό που επαναλαμβάνω?
Ότι η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να κάνει πόλεμο για να πάρει ότι θέλει από την Ελλάδα εφόσον τα παραδίδουμε όλα μόνοι μας.
Δεν λέω. Καλό και χρυσό το πρόγραμμα SeaBoss που υλοποιούμε με χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και αυτές με τη φύλαξη των συνόρων και το εμπόριο ναρκωτικών.
Αλλά να τοποθετείς συνεργάτη στο πρόγραμμα εταιρεία του Τουρκικού στρατού, που τόσες φορές έχει κατηγορηθεί ότι υποθάλπτει το εμπόριο ναρκωτικών και τη λαθρομετανάστευση, πάει πολύ.
Ίσως και να φταίει που οι κατηγορίες ποτέ δεν αποδείχθηκαν αλλά εφόσον το Ελληνικό ΥΠΕΞ έχει αυτή την αντίληψη έπρεπε να αρνηθεί να συμμετάσχει η τουρκική εταιρεία στο πρόγραμμα.
Αλλά η Υπουργός μας δεν γίνεται να κακοκαρδήσει τους Ευρωπαϊους εταίρους διότι αύριο μεθαύριο μπορεί να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος μπορεί και του κράτους. Να μην φαίνεται υπάκουο κορίτσι?
Άρα τι πόλεμο και αηδίες. Όσο έχουμε πολιτικούς με ιδιοτελεί συμφέροντα θα παραδίδουμε τα πάντα. Παραδώσαμε πρώτα τα ναυτικά μίλια από τα νησία, παραδώσαμε τις Μουσουλμανικές μειονότητες στη Θράκη, παραδώσαμε τις γκρίζες ζώνες, τώρα παραδίδουμε και τα σύνορα...άντε με το καλό και την Αθήνα.
Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking
θαγίνουν και μια ότι δεν θα επαληθευτούν οι προφητείες...
Εδώ μέσα συζητάμε γι αυτές τις προφητείες, με ότι στοιχεία
έχουμε και με διθάεση να φτάσουμε σε ένα χρήσιμο συμπέρασμα...
Αυτά που διεκδικεί η Τουρκία είναι περισσότερα απο λίγα νησιά...
στο περιοδικο του,Share International, λέει πάλι για τον
ερχομό του...
Παραπέρα, μπορείς να δεις και μόνος σου.. Αλλά έρχεται σίγουρα...
την προετοιμάζει ακόμη...Μην ξεχνάς ότι θέλει να εμφανιστεί
ώς θεός και λαοπροβλητος...
Περίμενε, μην βιάζεσαι..
Θέλω, όμως, όταν εμφανιστεί,να μου πεις τι πιστεύεις γι αυτόν...
Προηγούμενου μηνα .
Φεβρουαρίου...Αυτά κι εγώ εγραψα, όπως τα διάβασα..
Αν δεν τους έκατσε ακόμη, ή το ετοιμάζουν ακόμη για τα εφφέ που
χρειάζονται, δεν είμαι...εκπρόσωπος τους για να απολογηθώ...
Αλλά, θα δείς ότι θα γίνει..
Μόνο μην το κάνεις θέμα αντιπαράθεσης...Δεν είναι δική μου θέση
ότι θα εμφανιστεί, αλλά δική τους...
Το κριμα θα ειναι να πλανηθουν οι ανθρωποι απο την παρουσια του η μαλλον απο την παρουσιαση του.
Εστω τα λιγα που ξερουμε εμεις πρεπει να τα μεταλαμπαδευσουμε στους συνανθρωπους μας γιατι επιμενω...αυτη ειναι η αποστολη μας προς το παρων.
Ευχαριστω για την υπομονή σας.
Αρχύτας
Ο καθένας θα κριθεί για ότι διαλέξει...
κι οι μιζες να τρεχουν, ε?
![]()
κοροιδο νεοελληνα!
![]()
μαγκες οι τουρκοι εχουνε πυραυλους... να παρουμε κι εμεις!!!
διαφορά σε αξιόμαχο στράτευμα και ανάλογο πολεμκό υλικό...
Όταν παίρνουν οι Τούρκοι, παίρνουμε κι εμείς,. όταν παίρνουμε
εμείς, παίρνουν κι οι Τούρκοι...
Χρονια τώρα..Το ότι το εκμεταλεύονται οι αμερικάνοι κι οι
υπόλοιποι, είναι πραγματικά ένα άλλο θέμα...
θλ