- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πολυ μεγαλη εντυπωση μου εκανε η παρακατω παραγραφος οπου αναφερει:
-"Και αν υπηρχε μεγαλοφυϊα εις το αντιθετο στρατοπεδον ,θα ηδυνατο μεν να παλαισει εναντιων ημων, αλλα ο νεηλις δεν ισχυει οσον ο παλαιος κατοικος. Η μεταξυ μας παλη θα ητο ανηλεης, οιαν ο κοσμος δεν εχει δει ακομα. Και επειτα, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα ηρχοντο παρα πολυ αργα."-
Για δωστε την αποψη σας...
...open minds are better minds!
επειδή δεν πρέπει να φοράμε παρωπίδες και να κρίνουμε τους Εβραίους (Σημίτες) αντί για τους Σιωνιστές...
και
Επειδή η αλήθεια πάντα λάμπει αργά ή γρήγορα παραθέτω το πόρισμα του παρακάτω Εβραίου επιστήμονα, γλωσσολόγου:
"Hebrew is Greek" is the title of the book that almost disappeared from the face of the earth after its publication in 1982. In it, the author, Joseph Yahuda, lawyer, linguist, and researcher, convincingly demonstrates that the Hebrew language is, in Yahuda's own words, nothing more than "Greek wearing a mask." His unbiased search for the truth qualifies Mr. Yahuda to be considered a Hellene himself, as this designation is, according to Isocrates' definition, more a quality of character and mentality than it is of blood.
Aς μην γινόμαστε λοιπόν γραφικοί με γενικεύσεις και καχυποψία εκεί που δε χρειάζεται... Ολοι ξέρουμε για τον Σιωνισμό ... δεν ανήκουν όλοι οι Εβραίοι σε αυτόν όμως. Αν αποδειχθεί ότι Ε είναι τα μεγαλύτερα κεφάλια της χώρας μας οι πιο κραταιοί επιχειρηματίες τότε δηλαδή θα πρέπει να κατηγορηθεί για Ε και ο κυρ Μήτσος ο Μπακάλης ή κυρα Σούλα η μοδίστρα? Ημαρτον πια!![]()
![]()

Περιμενω μια απαντηση.
quote:γιατι πολυ απλα οι πιο πολλοι δεν βλεπουν την διαφορα και απο την αλλη ο κοσμος εχει εξαγριωθει αρκετα με το παλαιστινιακο
Συμφωνώ φίλοι μου για την μη αυθεντικότητα των πρώτόκολλων παρόλ'αυτά όμως θα πρέπει να μας προβληματίζει το ευρύτατο παγκοσμίως κλίμα αντισιωνισμού αλλά και αντισημιτισμού.
για παραδειγμα καποτε ειχα επισκεφτει την ιστοσελιδα μια παλαιστινιακης οργανωσης και περιμενα να δω το μισος για το ισραηλ σε ολο του το μεγαλειο αλλα ειδα μια ιστοσελιδα χωρισμενη σε δυο μερη το ενα ηταν οτι πιο φρικιαστικο εχω δει φωτογραφιες και βιντεακια με εκτελεσεις περαστικων παλαιστινιων απο ισραηλινους στρατιωτες ετσι απλα για να περασουν την ωρα τους σε καποιο μαλιστα επιασαν δυο παλαιστινιους "αδερφια νομιζω" και αφου τους ξυλοκοπησαν τους εκτελεσαν εν ψυχρω και μετα γελουσανε με το περιστατικο αυτο οπως γελανε τα μικρα παιδια οταν σκοτωνουν μυρμυγκια
και απο την αλλη μερια της ιδιας ιστοσελιδας κειμενα που κατεληγαν στο ιδιο ερωτημα _γιατι?_ και μια χαρακτηριστικη φραση "οταν ηρθατε σας δωσαμε να πιεται νερο" και μιλουσαν για ειρηνη και ζητουσαν αυτο που ζητουσαν επι αιωνες οι εβραιοι ενα δικο τους ανεξαρτητο κρατος.
quote:η Σ.Ε επεσε για πολλους λογους αληθεια ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να κυβερνας ενα κρατος που αποτελειται απο δεκαδες φυλες διαφορετικες η μια απο την αλλη με διαφορετικες παραδοσεις και αντιληψεις? και ενας ακομα λογος που κατερευσε το κρατος ηταν φυσικα απο την καταρευση της οικονομιας δεν ειναι δυσκολο να το σκεφτει καποιος αυτο η οποια προηλθε απο της δαπανες για την στρατιωτικη μηχανη οι οποιες ηταν μεγαλυτερες απο τα εσοδα του κρατους και φυσικα απο την διαφθορα των ηγετικων στελεχων του απλα πραγματα δηλαδη κανενας εβραιος μεσα σε αυτη την ιστορια
ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ?
quote:λες να την γραψανε σαν οδηγο για την παγκοσμια κατοχη της οικονομιας? ελπιζω να καταλαβα σωστα και να το ειπες ειρωνικα οσο για αυτα που ειπε ο φιλος junk95 δεν ειναι και τα απιστευτα ειπαμε η προπαγανδα κερδιζει πολεμους χωρις μαχες και εκεινες οι εποχες ηταν ασχημες επρεπε να βρεθουν οι ενοχοι της φτωχιας και της δυστηχιας και ποιον να κατηγορουσαν τον τσαρο?
ΕΡ: Ποιο είναι το best seller βιβλίο σε όλο τον κόσμο ?
ΑΠ: Η Αγία Γραφή
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:θυμασαι οταν οι κινεζοι επιασαν δυο αμερικανους πιλοτους πριν λιγο καιρο? οι αμερικανοι εκαναν σαν χαζοχαρουμενα ουτε απειλες ουτε τιποτα γιατι ξερανε οτι δεν ειχαν να κανουν με κανενα κακομοιρο κρατιδιο τυπου αφγανισταν αλλα με μια υπερδυναμη η οποια εχει δειξει και στο παρελθον αρκετες φορες οτι δεν "μασαει" ετσι εχουμε αποδεδειγμενα μια υπερδυναμη εκτος απο την αμερικη.
ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ Σ.ΕΝΩΣΗ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.
οι τσακωμοι σχετικα με την αγορα eurofighters αντ για τα αμερικανικα αεροπλανα σημαινει κατι οτι τα αμερικανικα οπλα στο πολυ κοντινο μελλον θα μενουν στην αμερικη δεν θα τα θελει κανενας πραγμα που σημαινει οτι ενα σημαντικο εισοδημα των αμερικανων αρχιζει να παιρνει τον κατηφορο και αυτο ειναι ενα ρηγμα στις σχεσεις αμερικης ευρωπης
πριν αρχισει ο πολεμος στο ιρακ θυμαστε τι εγινε με την γαλλια και την γερμανια που εκτοξευσαν λεκτικες τορπιλες στον προεδρο της αμερικης αυτο και αν ηταν πληγη για της σχεσεις ευρωπης-αμερικης και ολα αυτα θα γινουν πιο εντονα στο μελλον γιατι πολυ απλα η ευρωπη ειναι μια υπερδυναμη βεβαια οχι ακομα γιατι τα πλοκαμια της αμερικης ειναι παντου σιγα σιγα ομως θα την απομακρυνουν απο τα ευρωπαικα ζητηματα.
και αυτο θα ειναι ενα πολυ σημαντικο πληγμα για την αμερικη που εχει συνηθησει να την γλυφουν ολοι
ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικες αποψεις αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα υπαρξουν εντονες τριβες στο μελλον μεταξυ ευρωπης και αμερικης και μην ξεχναμε και την κορεα που ειναι μια νεα πυρηνικη δυναμη στον πλανητη και φυσικα δεν προκειται ποτε να κανει τα θεληματα της αμερικης αρα αρχιζουν να χανουν εδαφος και δεν ειναι πια η μονη υπερδυναμη
from us
quote:
επειδή δεν πρέπει να φοράμε παρωπίδες και να κρίνουμε τους Εβραίους (Σημίτες) αντί για τους Σιωνιστές...
Έρχεσαι λοιπόν στα λόγια μου φίλε Avallon, διότι όπως είχα πει:
quote:
το πρόβλημα μας δεν είναι οι Εβραίοι, οι Άγγλοι, οι Αμερικάνοι κλπ. αλλά οι μισητοί Σιωνιστές.
Δυστυχώς όμως οι σκέψεις μου παρεξηγούνται ενώ οι δικές σου όχι.
Επίσης:
quote:
Hebrew is Greek" is the title of the book that almost disappeared from the face of the earth after its publication in 1982. In it, the author, Joseph Yahuda, lawyer, linguist, and researcher, convincingly demonstrates that the Hebrew language is, in Yahuda's own words, nothing more than "Greek wearing a mask." His unbiased search for the truth qualifies Mr. Yahuda to be considered a Hellene himself, as this designation is, according to Isocrates' definition, more a quality of character and mentality than it is of blood.
Ακόμα και γι’ αυτό παρεξηγήθηκα:
quote:
ΦΩΣ=ΕΛ, επομένως ΕΛ-ΛΗΝ= ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, δηλαδή το ζητούμενο ο άνθρωπος όπως λες, είναι να ΦΩΤΙΣΘΕΙ δηλαδή να γίνει περισσότερο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, δηλαδή να γίνει περισσότερο ΕΛ-ΛΗΝ. Επομένως για να γίνεις ΕΛ-ΛΗΝ δεν είναι ανάγκη να έχεις γεννηθεί Έλληνας, ούτε σημαίνει ότι όσοι γεννήθηκαν Έλληνες, θα γίνουν και ΕΛ-ΝΟΕΣ. Βλέπεις τίποτα ρατσιστικό λοιπόν σ’ αυτό. Ακόμα και οι Εβραίοι δηλαδή μπορούν να γίνουν ΕΛ-ΛΗΝΕΣ, αρκεί να το θελήσουν και να ακολουθήσουν το δρόμο της φιλότητας, της αγάπης και να συν πορευθούν από το ΦΩΣ και μεγαλείο των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Ελληνικού πολιτισμού και όχι να τον αποκρύπτουν, να τον προσεταιρίζονται και να τον βάλλουν. Μόνο και μόνο τότε θα υπάρξει πραγματική ευδοκίμηση του κόσμου, αγάπη στον άνθρωπο, αγάπη για την φύση και ανάπτυξη ορθής συνείδησης (Ελληνικής συνείδησης), έτσι ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε μορφή τυραννίας και εκμετάλλευσης στον πλανήτη.
Τί διαφορετικό είπα λοιπόν εγώ που έγινε τροφή χλευασμού, από αυτά που υποστηρίζει ο Εβραίος στην καταγωγή, αλλά Έλληνας στην συνείδηση Joseph Yahuda (Ιωσήφ Γιαχούδας);
Τέλος, λυπάμαι που κάποιοι μόνο ταμπέλες ξέρουν να προσάπτουν κάτι που εγώ δεν έκανα, (π.χ. ρατσιστής, ακροδεξιός, χουντικός, βασιλικός, αριστερός, αναρχικός, φασίστας, μαλ…ας, πα...ρας, Τούρκος, Αδόλφος και διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα). Ευτυχώς όμως που υπάρχουν ευρύτερα αποδεχτοί συνομιλητές, που θέτουν τα πράγματα ως έχουν χωρίς να παρεξηγούνται, βλέπετε Avallon.
Αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες, θα πρέπει, όλοι μαζί να δώσουμε τα χέρια και να συζητάμε ήρεμα μεταξύ μας και όχι να βρίζουμε και να χαρακτηρίζουμε αρνητικά τον οποιονδήποτε (χωρίς να έχουμε στοιχεία), γιατί δεν τον κάνουμε κέφι.
Ειλικρινά και φιλικά προς όλους ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ.![]()
Aγαπητέ Alastis αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις πιο προσεκτικά το μήνυμά μου θα έχεις την απάντησή σου (1+1=2)![]()
Φίλε endorama μάλλον την ίδια Παλαιστινιακή σελίδα έχουμε επισκεφθεί... μάλιστα εγώ τους έστειλα και μήνυμα και με ευχαρίστησαν ![]()

quote:οταν λες αυτος ο καλος ανθρωπος ειναι εβραιος τελειωσε του κολησες το ταμπελακι του εβραιου αλλα και το ταμπελακι του καλου ανθρωπου τωρα αυτος που θα σε ακουσει ειναι στην παιδεια του να κρατησει ενα απο τα δυο ταμπελακια δηλαδη εσενα τι σε χαλαει στα ταμπελακια? που το βρηκες το κακο?
Τέλος, λυπάμαι που κάποιοι μόνο ταμπέλες ξέρουν να προσάπτουν κάτι που εγώ δεν έκανα, (π.χ. ρατσιστής, ακροδεξιός, χουντικός, βασιλικός, αριστερός, αναρχικός, φασίστας, μαλ…ας, πα...ρας, Τούρκος, Αδόλφος και διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα). Ευτυχώς όμως που υπάρχουν ευρύτερα αποδεχτοί συνομιλητές, που θέτουν τα πράγματα ως έχουν χωρίς να παρεξηγούνται,
quote:εσενα σου κολησε η λεξη αδολφος και οχι το νοημα των λεξεων πριν την ταμπελα αν στεκομαστε στις ταμπελιτσες χανουμε το νοημα της προτασης και στο συγκεκριμενο θεμα το νοημα ειναι οτι εγω προσωπικα πιστευω οτι ο κυριος αυτος μπορει να αγαπαει την πατριδα του (και ας λενε οτι ειναι και πρακτορας των τουρκων,cia,fbi,kgb) και να κανει για αυτη την χωρα οτι περναει απο το χερι του ομως με αυτα που εχει πει με εχει κανει να πιστεψω οτι ειναι φασιστας και ακροδεξιοτατο στοιχειο ετσι λοιπον με το ταμπελακι αυτο διαχωρισα την θεση μου οτι ειναι καλος αλλα δεν συμφωνω μαζι του ιδεολογικα και το εδειξα με την ταμπελιτσα τωρα αν εσυ θεωρεις τα ταμπελακια καρκινο της κουβεντας τι να πω? εσυ παρεξηγεις οχι εγω.
δεν χρειαζεται καποιος να ειναι ελληνας ωστε να σκεφτει το καλο της πατριδας ας ειναι και τουρκος οπως ο καρατζαφερης (σημ. δεν τον γουσταρω καθολου γιατι οπως και να το κανουμε εχει μια μακρυνη συγγενεια με τον αδολφο)
quote:η κινα εχει κατακτησει τον κοσμο αλλα δεν το εχουμε παρει ακομα χαμπαρι δεν χρειαζονται οπλα και τσαμπουκας που ειναι το στυλ αλλων κρατων ριξε μια ματια μεσα στον υπολογιστη σου,τηλεοραση και γενικα ηλεκτρικες και ηλεκτρονικες συσκευες και θα δεις οτι πολλα πραγματακια ερχονται απο εκει και μαλιστα δινουν προιοντα σε εξεφτελιστικες τιμες με αρκετα καλη ποιοτητα "το λιγοτερο για τα λεφτα τους καλα ειναι- βλεπε tele,logitech και πολλα noname προιντα" πραγμα που εχει γονατισει αρκετες μη κινεζικες εταιριες
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η ΚΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ.ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΡΡΟΗ.
οι κινεζοι εχουν τελειως διαφορετικη νοοτροπια απο οτι τα υπολοιπα κρατη του πλανητη απλα ολοι νομιζουν οτι ο δρακος κοιμαται ακομα αλλα ο δρακος δεν κοιμηθηκε ποτε
quote:φρικη ε? μπορω να πω οτι ωρες ωρες ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος και αναρωτιεμαι αν τελικα η φυση του ανθρωπου ειναι αυτη.
ίλε endorama μάλλον την ίδια Παλαιστινιακή σελίδα έχουμε επισκεφθεί... μάλιστα εγώ τους έστειλα και μήνυμα και με ευχαρίστησαν
from us
Επαναλαμβανω και παλι οτι, αλλο Σιωνιστης και αλλο Εβραιος...
Δεν ασχολουμαστε με τους Εβραιους ως εθνος αλλα με τα γραφομμενα σκληροπυρινικου εθνικιστικου μερους αυτων, τους Σιωνιστες.
Ξαναλεω, διαβαστε εστω και ενα κεφαλαιο απο το βιβλιο και γραψτε την αποψη σας.
Δειτε σε τι αναφερεται και μετα γραψτε.
Προσωπικα εμενα δεν μου φενεται καθολου μουφα αυτο το βιβλιο...
quote:μαλλινα ποδηλατα και πλαστικα τηγανια
Επαναλαμβανω και παλι οτι, αλλο Σιωνιστης και αλλο Εβραιος...
ρε παιδια αυτα εννοουνται μην γινουμε αμερικη με τα πολιτικα ορθα τους εδω ειναι βαλκανια μην γινουμε σαν την tv που φοβουνται να πουν την λεξη εβραιος γιατι φοβουνται μην τους πουνε ρατσιστες ελεος πια "ειναι γεγονος προσεξτε και ΔΕΝ θα ακουσετε"
from us
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
from us
οσο για τα μνημεια θα γεμισουν ολο τον πλανητη για να κρυβουν απο κατω τους τα εγκληματα τους και να ριχνουν σταχτη στα ματια τους εκατσε καλα ο Β' παγκοσμιος κριμα που τον πληρωσαν αθωοι ομως
from us
ελληνες=επιστημη
ομορφο διπολο
απαραιτητα και τα δυο...

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
quote:ισως ομως συνηθως ειναι δυο τελειως αντιθετοι κοσμοι με πολλες και σφοδρες συγκρουσεις
εβραιοι=πιστη-θρησκεια
ελληνες=επιστημηομορφο διπολο
απαραιτητα και τα δυο...
το αγαπημενο μου αστειο μαθηματικος ραββινος
from us