ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Alastis35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/11/2003, 21:17:34
Πάντοτε Έλληνες= Επιστήμη και πίστη-θρησκεία.
Δεν συμφωνείται;
Φίλε ryche δεν θέλω μ’ αυτό να διαφωνήσω μαζί σου, αλλά νιώθω την ανάγκη να πω ότι κατά την άποψή μου και όχι μόνο, η θρησκεία των Ελλήνων δεν είναι ίδια με αυτή των Εβραίων, άσχετα αν οι ρίζες του Χριστιανισμού ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ εβραϊκές.
Επίσης ακόμα και σήμερα στις μέρες μας και πάντα οι δύο φυλές δεν πίστεψαν ποτέ στον ίδιο ΘΕΟ. Ακόμα και τον Χριστό οι Εβραίοι (εκτός των Ορθοδόξων), δεν τον δέχονται ως ΘΕΟ. Έτσι δεν είναι.
Και στην τελική η καταγωγή του Χριστού, ερευνάτε. Εγώ προσωπικά δεν έχω πειστεί ακόμα για την Ιουδαϊκή καταγωγή του, κάθε άλλο όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ο ίδιος έλεγε ότι είναι από την Ναζαρέτ της Γαλιλαίας.
Οπότε βάσει των παραπάνω η άποψή μου είναι ότι Έλληνες= εκτός από Επιστήμη Σοφία και μυαλό είχαν , έχουν και θα έχουν πάντα δική τους πίστη και θρησκεία.
Άποψη μου πάντα, έχεις το δικαίωμα να μην την σεβαστείς.

Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ.

WarfaceΜέλος
04/11/2003, 22:55:35
ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ... ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ...

ΦΙΛΙΚΑ ΑΓΓΕΛΟΣ

04/11/2003, 23:03:40
γεια σου φιλε ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ...

εκτος απο σεβαστη η γνωμη σου ειναι και απαραιτητη φιλε μου.
κ
ναι οι εβραιοι δεν πιστευουν στον ιδιο θεο
τα παιδια του κρονου...
με τα παιδια του δια...
τα δυο ακρα...

η καταγωγη δεν παιζει ρολο...για μενα

ο χριστιανισμος δεν ειναι η θρησκεια των ελληνων
η'
και αν ειναι φοραει μασκα...

ξερεις κοιτα το διπολο
αστρονομια-αστρολογια
ιατρικη-κομπογιαννιτισμος
φιλοσοφια-θρησκεια

ελλας-ισραηλ

εν το παν

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

05/11/2003, 22:10:14
Νομίζω κι εγώ ότι τώρα τέθηκε πιο σωστά το θέμα, στην λογική μου.
Συμφωνώ απολύτως με την μάσκα του Χριστιανισμού διότι κατά την δική μου άποψη πίσω της κρύβετε η πατρογονική μας Θρησκεία, αλλά και η απέναντι εξακολουθώντας να υποστηρίζει τα διαστρεβλωμένα (κατά την γνώμη μου και όχι μόνο) γεγονότα της Καινής Διαθήκης. (Γι’ αυτό και πρέπει να εξετάζουμε αυτούς που υπηρετούν το Χριστιανισμό σε ποιο στρατόπεδο ανήκουν, σύμφωνα με τι προσφέρουν στους Έλληνες-Ανθρώπους και την υπόλοιπη ανθρωπότητα).

Το μεγαλύτερο όμως στοιχείο των Ελλήνων (παίδων του ΔΙΑ) όπου και συμφωνώ κι εγώ μαζί σας, είναι ότι νιώθουν την θρησκεία τους εξετάζοντάς την πάντα μέσα από τις επιστήμες και την φιλοσοφία, θέλοντας να εξηγήσουν το μεγαλείο της δημιουργίας του Σύμπαντος κόσμου αλλά και την καταγωγή του Έλληνος – Ανθρώπου καθώς και την αποστολή αυτού στο υλικό του σώμα. Αυτό κάνουμε και σήμερα, ποτέ δεν δεχθήκαμε έναν Θεό επειδή έτσι μας τον προσφέρουν κάποιοι. Πάντα μέσα στο υποσυνείδητο μας, είχαμε αυτές τις ανησυχίες και αυτό νομίζω είναι που μας κάνει να διαφέρουμε από τους απέναντι, διότι εμείς ερευνούμε την θρησκεία ενώ κάποιοι άλλοι απλά την καταπίνουν. Ακόμα και αν είχαμε βίαια εξισλαμιστεί δηλαδή, πολύ απλά θα είχε αλλάξει πρόσωπο το Ισλάμ και όχι η συνείδηση των Ελλήνων. Απλά θα μιλάγαμε για Ορθόδοξο Ισλάμ. Μα και πάλι ο δρόμος θα ήταν ένας: η αφύπνιση.
Συμφωνείται;

Φίλε warface εγώ πιστεύω ότι οι Έλληνες πιστεύουν γιατί νιώθουν την ανάγκη να ευγνωμονήσουν και να ευχαριστήσουν τον ΘΕΟ (για την δημιουργία τους), ενώ
οι απέναντι γιατί περιμένουν από τον θεό (την επικράτησή τους). (Αν έχουν το θεό τους).

Επομένως φίλε ryche, να προσθέσω ότι:
ΔΙνω – παίρνω, όσον αφορά το δίπολο Έλληνες – Εβραίοι (και όταν μιλάω για τους δυο λαούς εννοώ τα αντανακλαστικά τους ως προς το σύνολό τους).

Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ

Υ.Γ.1: Επειδή μου αρέσει να με διορθώνουν (χωρίς παρεξήγηση) για να γίνομε κι εγώ καλύτερος, το ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ κλίνετε, όπως π.χ. φίλε Αλέξανδρε και όχι φίλε Αλέξανδρος. (Δεν ακούγεται ωραία).
Επίσης για τους φίλους που ξεχνούν τους τόνους θα τους παρακαλούσα να κάνουν προσπάθειες να βάζουν τόνους, ίσως είναι και η αρχή για την επιστροφή στο πολυτονικό και αυτό θα γίνει σε λίγα χρόνια και στους υπολογιστές, ας είμαστε από αυτούς που θα είναι έτοιμοι μέχρι τότε. Να επιστρέψουμε στην γλώσσα μας, παρά τις «φιλό(α)τιμες» προσπάθειες του Χένρι Κίσινγκερ και της (παλιο)παρέας του για το αντίθετο.
Αυτά μιας και μιλάμε για τα πρωτόκολλα της Σιών.

Υ.Γ.2: Μη νομίζεται ότι κι εγώ είμαι αλάνθαστος, κάνω αρκετά ορθογραφικά λάθη τα οποία τα διορθώνω με τη βοήθεια του Ελληνικού Ορθογράφου. Ούτε πολυτονικό ξέρω. Ευκαιρία όμως να ξεκινάμε σιγά-σιγά.

ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

beyondΜέλος
06/11/2003, 01:00:17
AN KAI TO ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ KAI ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΝΤΙΝΗ:

Οι εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι έλληνες εκαλλιέργησαν τη γη της γνώσης. Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι έλληνες ήταν οι δικαστές. Οι εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι έλληνες ήσαν ευγενικοί.
Για αυτό και νίκησαν οι εβραίοι τους έλληνες.
Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό, ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα του σώματος τους, από τους ίδιους απόβλητο, και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα. Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος. Η κλασική περίπτωση του έλληνα Διγενή. Ζηλεύγει ο Χάρος, με χωσιά μακρά τονε βιγλίζει, και λάβωσέ του την καρδιά και την ψυχή του επήρε.
…Αλλά πέστε να πάψουν επάνω οι φωνές των γυναικών.
Και σταματήστε τα δάκρυα για τον Ορέστη. Γιατί κάπου βαθιά στον καθένα μας υπάρχουν κρυμμένοι οι έλληνες. Και περιμένουν.

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

bajanackerΜέλος
08/11/2003, 10:25:20

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κάνω υπομονή τόσον καιρό μ' αυτά που βλέπω στο τόπικ και διαβάζω αλλά δεν αντέχω άλλο θα ΣΚΑΣΩ !

Φίλε ΟΔΥΣΣΕΙΕ έγραψες

quote:
η θρησκεία των Ελλήνων δεν είναι ίδια με αυτή των Εβραίων, άσχετα αν οι ρίζες του Χριστιανισμού ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ εβραϊκές.

Απ' ο,τι καταλαβαίνω θεωρείς δεδομένο οτι η θρησκεία των Ελλήνων είναι η .......... ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ !

... Ποιος σου είπε οτι η θρησκεία των Ελλήνων είναι η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ και πόσον καιρό οι "ΕΛΛΗΝΕΣ" είναι "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ή "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ή ο,τι άλλο θέλεις ???

Οι Ινδουϊστές , Οι Εβραίοι , Οι Βουδιστές , και άλλοι λαοί με σεβασμό στο παρελθόν τους και στις θρησκείες τους , επι 2500 και 3000 και 4000 χρόνια έχουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Οι Ελληνες με το τόσο ένδοξο παρελθόν , ιστορία , πολιτισμό μας αναγκάστηκαν , καταπιέστηκαν , σφαγιάστηκαν , εκδιώχθηκαν για να ΑΛΛΑΞΟΥΝ θρησκεία .

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

bajanacker
### knowledge is Power ###

08/11/2003, 19:34:08
O Χριστιανισμός είναι ο Δούρειος ίππος των Εβραίων...
Ετσι μας νίκησαν...

"Τάδε έφη Avallon"
08/11/2003, 19:57:48
Φίλε bajanacker ηρέμησε λίγο και αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε.
Μαζί σου είμαι κι εγώ, δεν είπα ότι οι Έλληνες δεν Εκ Χριστιανίστηκαν βίαια.
Η θρησκεία του Χριστιανισμού όμως είναι η σημερινή, αυτή που βιώνουμε. Αυτό είπα. Μισητός και ολέθριος ο Θεοδόσιος και το παρεάκι του, όμως είναι κρίμα κατά την άποψη μου στο όνομα του Χριστιανισμού να αποβάλλουμε το όνομα του Χριστού και την διδασκαλία του, διότι δίδασκε στα Ελληνικά, είχε Ελληνική παιδία και δίδασκε αυτά που έλεγαν και οι Πατέρες μας φιλόσοφοι. Ο Χριστιανισμός είναι μια θρησκεία που δημιουργήθηκε μετά την Σταύρωση του Χριστού και μέσα σ’ αυτήν ανακατεύτηκαν πολλά ψέματα της Παλαιάς Διαθήκης. Ο Χριστός δίδαξε δεν ίδρυσε θρησκεία. Και όσον αφορά την καταγωγή του όπως έχω ξαναπεί δεν πιστεύω εγώ προσωπικά ότι ήταν Εβραίος. Στο όνομά του έγιναν τεράστια εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων, δεν τα έκανε όμως ο ίδιος.
Και αν θες να μάθεις και τα δικά μου πιστεύω, Θεός μου είναι ο ΔΙΑΣ ο πατέρας όλων των Ανθρώπων, ο Χριστός είναι ο Υιός του Πατέρα ΔΙΑ και στο στήθος μου υπάρχει πάντα ο Σταυρός, σύμβολο της Σταύρωσης του Χριστού, αλλά κυρίως ιερό σύμβολο του ΔΙΑ.
Υπό αυτήν την βάση δέχεσαι να συζητήσουμε, εγώ ευχαρίστως γιατί ίσως να έχω να πάρω κάτι θετικό από εσένα κι εσύ ίσως κάτι θετικό από εμένα.

Υ.Γ.: Συμφωνώ Avallon.

Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ.

bajanackerΜέλος
09/11/2003, 12:11:29
Καλημέρα σας

Σήμερα , Κυριακή , το Ελληνικό έθνος σύσσωμο έχει γυρίσει από την εκκλησία πίνει το καφεδάκι του συζητάει για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που έπονται στο υπόλοιπο μισό της ημέρας , ή για το πως πέρασαν χθες το Σαββατόβραδο και ποιες γκόμενες καμάκωσαν τα πιτσιρίκια στα μπαράκια . ΩΡΑΙΑ !Μια εικόνα σχιζοφρένειας , επιφάνειας , λατρείας των κατώτερων ενστίκτων του ανθρώπινου είδους .

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2003 !
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΩΘΕ !
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ... ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ !
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ !
Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ !

Κανονικά η πυραμίδα έπρεπε να είναι ανάποδα ! Και τα μεγαλα γράμματα να βρίσκονται στην εποχή του Σωκράτη , όπου ήταν και η ακμή του Ελληνικού πολιτισμού ! Από τότε , δυστυχώς , ακολουθούμε φθίνουσα πορεία . Αλλά "DUM SPIRO SPERO" τουτ' έστιν "ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ !" ... οτι κάποτε στο μέλλον μπορεί να ξαναλάμψει το Ελληνικό Φως
και οτι τότε θα δικαιωθούν οι ανα τω κόσμω Ελληνες .

Υ.Γ : Φίλε μου ΟΔΥΣΣΕΙΕ δεν έχω , πίστεψέ με , τίποτα μαζί σου .
Ισα -ισα πιστεύω οτι απ' όλη την κοινότητα των "Χριστιανών" ξεχωρίζεις και το σέβομαι αυτό και το αναγνωρίζω στο πρόσωπό σου.
Οσον αφορά το άτομο του Ιησού Χριστού ...
Γιατί τόσος θαυμασμός - λατρεία σε κάποιον "άσημο" άνθρωπο για την εποχή του ??? Εγώ ,προσωπικά, συμφωνώ πέρα για πέρα με τη διδασκαλία του (αν τα είπε έτσι όπως μας τα γράφουν οι "Γραφές") , αλλά θαυμάζω επίσης και τη διδασκαλία του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη που ούτως ή άλλως προϋπήρξαν του Χριστού και επιτέλους ...
ΑΦΗΣΑΝ ΓΡΑΠΤΑ ΕΡΓΑ !

bajanacker

bajanackerΜέλος
09/11/2003, 12:19:17
quote:
Ο Χριστιανισμός είναι ο δούρειος ίππος των Εβραίων

Avallon πονηρούλα...

Ξέρεις , δεν είχα σκεφτεί , μέχρι να διαβάσω τα "Πρωτόκολλα" , οτι οι Εβραίοι χρισημοποίησαν και χρισημοποιούν το Χριστιανισμό για την αποβλάκωση τεράστιων μαζών ανθρώπων .

bajanacker

thothΙδρυτικό Μέλος
29/12/2003, 10:42:53
Γεια σας.

Ελπίζοντας να μην θεωρηθεί το μήνυμά μου ως διαφήμιση (ADMIN, δείξε... έλεος) σας ενημερώνω για μια συναυλία που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη (στον ΜΥΛΟ) με ανακατασκευασμένα αρχαία ελληνικά όργανα. Το έμαθα μέσω email και σας δίνω την ανακοίνωση για να δείτε εάν θέλετε και μπορείτε να παρακολουθήσετε την συναυλία.

ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ ζωντανά στο Ξυλουργείο του Μύλου

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 04
Οι Δαιμονία Νύμφη χρησιμοποιώντας ανακατασκευασμένα αρχαία ελληνικά όργανα, θα παίξουν συνθέσεις τους απο τα άλμπουμ "Ο Βακχικός Χορός των Νυμφών","Τυρβασία","Δαιμονία Νύμφη" και "Love Sessions", καθώς και σωζόμενα αρχαία ελληνικά αποσπάσματα.
Το συγκρότημα αποτελούν οι: Σπύρος Γιασαφάκης, Εύη Στεργίου,Μαρία Στεργίου
Συμμετέχουν οι: Χρήστος Κουκάρας και Δάφνη Κοτσιάνη.
Τα όργανα που χρησιμοποιούν ,κατασκευασμένα απο τον Νικόλαο Μπρά,
είναι: λύρα,βάρβιτος,πανδούρα, σύριγγα, κέρας, πηκτίς,αυλός,διπλή
φλογέρα,άσκαυλος,τύμπανο, σείστρα.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

30/12/2003, 17:31:27
Επεκτείνομε…….(αγαπημένο θέμα…) Παλαιά (Αρχαία) Ελληνική μουσική!

Περιληπτικά τα ….(παλαιά Ελληνικά μουσικά όργανα, τα ποιο σημαντικά ίσος. Για αρχή…χεχε)

Έγχορδα (εντατά)

Λύρα (χέλυς)
Κιθάρα (κίθαρις) (τύπου λύρας, μα θεωρείτο το έγχορδο όργανο των επαγγελματιών και δεξιοτεχνών)
Φόρμιγξ (τύπου λύρας)
Βάρβιτος (τύπου λύρας)
(ουσιαστικά τα προαναφερθέντα μουσικά όργανα ανήκουν στην κατηγορία της λύρας. Βέβαια η λύρα είχε ένα μοναδικό σχήμα, αυτό της χελώνας ‘χέλυς’ με τους δύο βραχίονες να εκτείνονται κατά μήκος του ‘κελύφους’ ‘ηχείου’ )
Τρίγωνα (πηκτίς ‘Ιωνική διάλεκτος’ ή πακτίς ‘δωρική διάλεκτος’) (τύπου, μεταγενέστερης άρπας)
Σαμβύκη ή Ιαμβύκη (αρχαιότερη ονομασία) (sambuca = στην λατινική)
Σιμικόν ή Σιμίκιον, Επιγόνειον (οικογενείας ψαλτηρίου, τύπος, σαντούρι, κανονάκι κλπ)
Πανδουρίς (τύπος, λαούτου, σύγχρονης κιθάρας, κλπ)

Πνευστά

Αυλός (ουσιαστικά λέγοντας αυλός, δεν προσδιορίζουμε συγκεκριμένο όργανο, μα μια ολόκληρη οικογένεια διαφορετικών ειδών αυλών. Αυλός = σωλήνας ή αγωγός)
Για παράδειγμα η φλογέρα (που αυτή η ονομασία δεν υπήρχε στους τότε χρόνους) είναι είδος αυλού, όπως και το σύγχρονο φλάουτο (πλαγίαυλος) ή το κλαρίνο πχ.
Έχουμε διαφόρων τύπων αυλών στην Ελληνική ‘αρχαιότητα’ εκ των οποίων…

Δίαυλος (ουσιαστικά επρόκειτο για δύο αυλούς, που παίζονταν, ταυτόχρονα)
Άσκαυλος (τύπου γκάιντας, πίπιζας)
Σύριγξ (ο γνωστός αυλός του Πανός)
Κάλαμος (τύπου φλογέρας, δίχως επιστόμιο, η γνωστή φλογέρα του τσοπάνη)
Ύδραυλις (εφεύρεση του Κτησίβιου. Πολυφωνικό όργανο με πλήκτρα, που λειτουργούσε με την χρήση του νερού, επίσης ονομαζόταν και ‘υδραυλικόν όργανον’ ή ύδραυλος. Όργανο της οικογενείας του πιάνου, μα κυρίως, πρόγονος του εκκλησιαστικού οργάνου.
Σάλπιγξ (πνευστό, που η χρίση του περιοριζόταν κυρίως για πολεμικούς σκοπούς η γενικός για την αναγγελία κάποιου γεγονότος)
Ρόμβος (χρίση κυρίως για λατρευτικούς σκοπούς, όπως εκείνη της Κυβέλης και του Διονύσου. Λόγο του ότι παρήγαγε έναν ήχο που έμοιαζε με βουητό ανέμου ή βρυχηθμό)

Κρουστά (κρουόμενα)

Κρόταλα ή Κρέμβαλα (τύπου καστανιέτας)
Τύμπανα (διαφόρων τύπων)
Κύμβαλα (μεταλλικά, κύλα, κυκλικά ελάσματα)
Σείστρα
Κώδωνες

Χμ……για αρχή…….

Να είσαι καλά μπαμπά της Valnta(s) με έβαλες στην πρίζα….

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 16/01/2004 13:01:16

18/01/2004, 15:42:06
Ο Νικόλαος Μπρας είναι ίσως ο καλύτερος κατασκευαστής και τεχνίτης μουσικών οργάνων αυτή την στιγμή. Σίγουρα θα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά γι' αυτό το συγκρότημα, το οποίο αναζητά τους συνδετικούς κρίκους με μία άλλη εποχή, που η ιστορία τόσο άκομψα διέρρηξε.

Να 'σαι καλά, αγαπητέ thoth!

Αγαπητέ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ,

είσαι διαβασμένος, δε λέω!
Δυστυχώς στο Φόρουμ δεν μπορούμε να επισυνάψουμε ηχητικά μηνύματα, αλλιώς...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

19/01/2004, 16:14:05
quote:
Δυστυχώς στο Φόρουμ δεν μπορούμε να επισυνάψουμε ηχητικά μηνύματα, αλλιώς...

Δυστυχώς Zadok…….

Μια σελίδα με συνδέσμους για sites που ασχολούνται με την παλαιά Ελληνική μουσική…
http://www.musicportal.gr/Greek_Music/AncientGreekMusic/info.htm

19/01/2004, 19:12:27
Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει την Ευγενία Μανωλίδου...

Εχει κυκλοφορίσει ένα δίσκο με ύμνους... δεν θυμάμαι τώρα τον τίτλο του... επιφυλάσσομαι για αργότερα.

Δεν είναι βέβαια μελοποιημένοι με αρχαία μουσικά όργανα, αλλά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά....

"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain