ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H EΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- H EΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

gianipseftis61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
30/09/2011, 09:59:18
quote:

Ξέρω πολύ καλά τι θα πει φίλε μου «καλό παιδί» και «καλός πολίτης».
Τι λες ?
Κρίνοντας τις τοποθετήσεις μου στο φόρουμ, θαρρείς πως είμαι ή προσπαθώ να φαίνομαι το «καλό παιδί» του φόρουμ.?
Διαπιστώνεις να «στρογγυλεύω» τα λόγια μου?

Προς Θεού φίλε μου , σαν αναφέρθηκα στα "καλά παιδιά" δεν εννοούσα εσένα σε καμμιά περίπτωση , σε καμμιά περίπτωση..ούτε είπα ότι στρογγυλεύεις τα λόγια σου...
Ίσα-ίσα που θεωρώ ότι είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος και θα καταλάβεις τι εν-νοώ....
Την καλημέρα μου!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
anna999Μέλος
03/10/2011, 21:24:48

Eμείς ως Έλληνες= φωτεινοί Νόες αλλά και κάθε φωτεινός Νούς καλούμεθα να ΕΝ-ΝΟΗΣΟΥΜΕΝ τα κρυμένα νοήματα, να λάβωμεν ΠΑΙ-

ΔΕΙΑΝ,να ανελθόμεν εις τα διανοητικά ΠΕ-ΔΙΑ και να γίνουμεν γνήσια ΠΑΙ-ΔΙΑ του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.

Το Φως είναι ζωή
η Ζωή είναι Μάθησις
η Μάθησις είναι Μνήμη
η Μνήμη είναι Γνώσις
η Γνώσις είναι Αλήθεια
η Αλήθεια είναι Επίγνωσις
η Επίγνωσις είναι Θεία
η Θειότης είναι Μνημοσύνη
λάμπουσα και αιώνια.

anahs

anna999Μέλος
04/10/2011, 22:33:14
O EΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ
‘’...αλλ’ εάν και ο εξωτερικός ημών άνθρωπος φθείρεται, ο εσωτερικός όμως ανανεούται καθ’ εκάστην ημέρα’’[Β’Κορ. δ’16].
Ο στόχος της παρούσας διδασκαλίας είναι να προσεγγίσουμε τις έννοιες του καλού και του κακού και να εξετάσουμε μέσα απο το Λόγο του Θεού τη σημασία που έχουν στη ζωή μας, καθώς και τις επιδράσεις τους πάνω στον ‘’εσωτερικό και τον εξωτερικό μας άνθρωπο’’ τον πλασμένο ‘’κατ’ εικόνα Θεού’’. [Ρωμ. ζ’22. Εφεσ.γ’16,].
Το σημαντικό είναι ότι αφορά την προέλευση του κακού που αν την γνωρίζουμε είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε πιο ανώδυνα κι αποτελεσματικά όλες τις δύσκολες καταστάσεις.
Πως ο ΄΄εσωτερικός μας άνθρωπος΄΄ θα παραμένει πάντοτε ισχυρός και ανεπηρέαστος απο τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες βρίσκεται? Πως θα μένει ανεπηρέαστος απο τις επιβουλές του΄΄ κακού΄΄ το οποίο εύκολα έχει πρόσβαση στον ‘’εξωτερικό μας άνθρωπο?’’.
‘Εχοντας υπόψη οτι ‘’ο Θεός είναι Πνεύμα’’, ο δε Λόγος Του ‘’Πνεύμα και Ζωή’’ κι ότι: ‘’τα πνευματικά πνευματικώς ανακρίνονται’’[βλ.Ιωαν.ς’63, Α’Κορ.β’12-14.] αν σύμβει, αρχικά να μην γίνει ΄΄κατι΄΄ κατανοητό ή να μη συμφωνεί κάποιος μ’ αυτό, επειδή έτυχε να το διδαχθεί διαφορετικά,ας μη βιαστεί να το απορρίψει αλλά ας κάνει αυτό που έκαναν οι Βεροιείς, εξέταζαν καθημερινά τις γραφές ‘’αν ουτως έχωσι ταύτα’’. Πραξ.ιζ’11.
Εξετάζοντας ολα αυτά έχεις τη δυνατότητα να ‘’διακρίνεις τα διαφέροντα’’ [βλ.Ρωμ.β’18] και να επιλέγεις και ‘’να κατέχεις το καλό!’’.[βλ. Α’Θεσ.ε’ 21.]
Καλό είναι να συμβουλεύεσαι παράλληλα τις παραπομπές [αναγράφονται μέσα σε παρενθέσεις ή στο κάτω μέρος της σελίδας ως υποσημείωση με αύξοντα αριθμό]. Μ’ αυτόν τον τρόπο τα πνευματικά μηνύματα τεκμηριώνονται καλύτερα, με αποτέλεσμα η διδασκαλία μας να συμβάλει στην οικοδομή μας.

Η ‘’σύνθεση’’ του ανθρώπου
‘’...και επιστρέψει το χώμα εις την γην, καθώς ήτο και το πνεύμα επιστρέψη εις τον Θεόν, όστις έδωκεν αυτό...’’ [Εκκλ.ιβ’7].
‘’...ο Θεός έπλασε τον άνθρωπον χουν από της γης και ενεφύσησεν εις το πρόσωπον αυτού πνοήν ζωής και εγένετο ο άνθρωπος ‘’εις ψυχήν ζώσαν...’’[Γεν. β’7].
Απο το Λόγο αυτό διαπιστώνουμε ότι ο ζωντανός άνθρωπος απαρτίζεται απο τον ορατό ‘’εξωτερικό άνθρωπο’’ που είναι φτιαγμένος απο γήινα υλικά, και τον εσωτερικό αόρατο που ‘’ εγένετο ‘’με την πνοή του Θεού όταν φύσηξε μέσα του ‘’πνοή ζωής’’ και τον κατέστησε ‘’εις ψυχήν ζώσαν’’. Στη ‘’σύνθεση αυτή, του εσωτερικού και εξωτερικού μας ανθρώπου,αναφέρεται πρώτος ο απόστολος Παύλος στις επιστολές του.[Β’ Κορ.δ’16, Ρωμ,ζ22,Εφες.γ’16.]
Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο του Θεού ο άνθρωπος πλάστηκε για να καταστεί ‘’κατοικητήριο’’του Αγίου Πνεύματος, [Εφες. Β’22, γ’17.] όπου το πνεύμα του ενωμένο με το Θεό θα κατεύθυνε την ψυχή και αυτή ενωμένη με το σώμα, θα Τον λάτρευε και γι Αυτόν θα εργαζόταν ως σύνολο [πνεύμα, ψυχή και σώμα]. Ο Αδάμ αστόχησε [=αμάρτησε] και από εκείνη την στιγμή το Πνεύμα του Θεού αποσύρθηκε, με αποτέλεσμα να επέλθει ο ‘’θάνατος του ανθρώπου’’ και ‘’εν τω Αδάμ’ ο Θεος περιέκλεισε όλους τους ανθρώπους στη θνητότητα και όλοι ‘’εν ανομίαις συνελήφθημεν και εν αμαρτίαις εκίσσησέ μας η μήτηρ ημών’’, γεγονός που μας καθιστά όλους αμαρτωλούς και σκλάβους ενός ΄΄κακού΄΄ που φωλιάζει στον εξωτερικό θνητό μας άνθρωπο.
Επειδή όμως, ΄΄τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον άνθρωπο΄΄, ετοίμασε τη σωτηρία του προ καταβολής κόσμου και δια του Χριστού του έδωσε και πάλι την ευκαιρία για αιώνια Ζωή. Έτσι, από τη στιγμή που δέχεται κάποιος τον Χριστό ως Κύριο και Σωτήρα, αναγεννιέται και ο Πατέρας Θεός του δίνει την εξουσία ΄΄εν Χριστώ΄΄ να γίνει παιδί Του. [Ιωάν.α’12] και να απολαμβάνει τις επαγγελίες Του. Όμως όσοι έχουμε αναγεννηθεί, [ γιατί δεν έχουν αναγεννηθεί όλοι, δεν έχουν βιώσει όλοι την δεύτερη γέννηση], βλέπουμε να ύπαρχει μέσα μας μια ΄΄ αντιμαχία΄΄ μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού μας ανθρώπου, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να θέλουμε να κάνουμε το ΄΄ καλό ΄΄ και αυτό να μη τελεσφορεί πάντα, γιατί δεν το αφήνει ΄΄η αμαρτία΄΄ που εδρεύει στο νομοτελειακό ΄΄ εξωτερικό μας άνθρωπο ΄΄. Ετσι, ερχόμαστε συχνά στην ίδια απόγνωση με τον Παύλο που έλεγε:
’’... ταλαίπωρος άνθρωπος εγώ, ποιός μπορέι να με λυτρώσει από την ύπαρξη αυτή, που έχει υποταχθεί στο θάνατο; Aς ευχαριστήσουμε το Θεό που το έκανε αυτό, με το σωτήριο έργο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Άρα, λοιπόν, εγώ ο ίδιος, ένω συμφώνω θεωρητίκα με το νόμο του Θεού στην πράξη είμαι υποταγμένος στο νόμο της αμαρτίας΄΄. [Ρωμ. ζ’22,23,24, η ‘7 ].

anahs

NotirkΜέλος
05/10/2011, 03:45:48
-Καλα και Αγια ολα αυτα φιλη Αννα999,ομως επιτρεψε μου να επισημανω μια μικρη(;)λεπτομερεια.....Το αμεταφραστο πρωτοτυπο της Παλαιας
Διαθηκης δεν ελεγε οτι ο Θεος επλασε τον ανθρωπο,αλλα οι Ελοχειμ.
-Και αλλη μια μικρουτσικη λεπτομερεια....Την 6η ημερα,προς το τελος
αφου πρωτα επλασε τα ζωα,επλασε τον ανθρωπο.Αρσεν και θηλυ εποιησεν αυτους.Την 7η μερα αναπαυθηκε,και την επομενη,την 8η δηλαδη,εποιησεν
τον Αδαμ.Και πιο κατω στη γενεση,αναφερεται,στους υιους του Θεου(Των Ελοχειμ δηλαδη)) που κατεβηκαν στη γη και συνευρεθησαν με τις κορες των ανθρωπων.....
Επισης καπου, σε καποιο σημειο -που μου διαφευγει-της Καινης Διαθηκης,αναφερεται, οτι, ο Ιησους Χριστος,ειναι της 8ης ημερας.
-Εως οτου αποκαλυφθει η αληθεια γι'αυτες τις "μικρολεπτομερειες",
θα υπαρχουν πιστοι που δεν ξερουν τι πιστευουν,και απιστοι που
βασιζουν την απιστια τους στην αγνοια της αγνοιας τους.
-Και κατι ακομα που δενει με τα πιο πανω...λεει ο Αποστολος Παυλος
σε καποια επιστολη του,οτι δεν πιστευει αυτος που θελει,αλλα αυτος
που ειναι προορισμενος να πιστεψει.
-Υπαρχουν και αλλα τετοια αποκαλυπτικα στην Καινη Διαθηκη,που φερνουν τα πανω κατω η μαλλον τα κατω πανω.
-Θα εκτιμησω ιδιεταιρα μια τοποθετηση σου γι'αυτα.

05/10/2011, 14:18:44
quote:

-Καλα και Αγια ολα αυτα φιλη Αννα999,ομως επιτρεψε μου να επισημανω μια μικρη(;)λεπτομερεια.....Το αμεταφραστο πρωτοτυπο της Παλαιας
αφου πρωτα επλασε τα ζωα,επλασε τον ανθρωπο.Αρσεν και θηλυ εποιησεν αυτους.Την 7η μερα αναπαυθηκε,και την επομενη,την 8η δηλαδη,εποιησεν
τον Αδαμ.Και πιο κατω στη γενεση,αναφερεται,στους υιους του Θεου(Των Ελοχειμ δηλαδη)) που κατεβηκαν στη γη και συνευρεθησαν με τις κορες των ανθρωπων.....
Επισης καπου, σε καποιο σημειο -που μου διαφευγει-της Καινης Διαθηκης,αναφερεται, οτι, ο Ιησους Χριστος,ειναι της 8ης ημερας.
-Υπαρχουν και αλλα τετοια αποκαλυπτικα στην Καινη Διαθηκη,που φερνουν τα πανω κατω η μαλλον τα κατω πανω.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι Ελλοχίμ γ%%$#νε όλη την Ελλάδα...
Το θέμα είναι ότι ως χώρα πάμε απο το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει στον ορίζοντα οτιδήποτε που να προμηνύει ότι κάτι καλό θα εμφανισθεί...
Μας έχουν κλείσει τις πόρτες της ελπίδας και έχουν επενδύσει στην σίγουρη καταστροφή και αφανισμό μας...
Επενδύουμε στα χρέη μας και όχι στην ανάπτυξή μας , στην Βόρειο Ελλάδα υπάρχουν κοιτάσματα ουρανίου που αν δεν κάνω λάθος ανέρχονται σε κάποιες εκατοντάδες τρίς και θα μπορούσαν να "ομολογοποιήσουν" αυτές τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και αξίες και να τελειώνουμε μια και καλή με τα ελλείματα και τους Γερμανούς και τους Τροϊκανούς και με ότι μας ταλαιπωρεί....
http://news.in.gr/economy/article/?aid=530528

Το ίδιο μπορούν να κάνουν και με τα πετρέλαια και κάθε πλουτοπαραγική πηγή...
Γιατί δεν το κάνουν???
Προφανώς δεν το θέλουν ή δεν τους αφήνουν να το κάνουν...
Όπως και να έχει το πράγμα , μας οδηγούν εκεί που εκείνοι θέλουν...
Στον αφανισμό!

Περί καλού και κακού ομιλώ και την εμφάνισή του!

Edited by - Εαρινός on 05/10/2011 14:25:23

NotirkΜέλος
05/10/2011, 14:53:12
quote:

quote:

Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι Ελλοχίμ γ%%$#νε όλη την Ελλάδα...
Το θέμα είναι ότι ως χώρα πάμε απο το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει στον ορίζοντα οτιδήποτε που να προμηνύει ότι κάτι καλό θα εμφανισθεί...
Μας έχουν κλείσει τις πόρτες της ελπίδας και έχουν επενδύσει στην σίγουρη καταστροφή και αφανισμό μας...
Επενδύουμε στα χρέη μας και όχι στην ανάπτυξή μας , στην Βόρειο Ελλάδα υπάρχουν κοιτάσματα ουρανίου που αν δεν κάνω λάθος ανέρχονται σε κάποιες εκατοντάδες τρίς και θα μπορούσαν να "ομολογοποιήσουν" αυτές τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και αξίες και να τελειώνουμε μια και καλή με τα ελλείματα και τους Γερμανούς και τους Τροϊκανούς και με ότι μας ταλαιπωρεί....
http://news.in.gr/economy/article/?aid=530528

Το ίδιο μπορούν να κάνουν και με τα πετρέλαια και κάθε πλουτοπαραγική πηγή...
Γιατί δεν το κάνουν???
Προφανώς δεν το θέλουν ή δεν τους αφήνουν να το κάνουν...
Όπως και να έχει το πράγμα , μας οδηγούν εκεί που εκείνοι θέλουν...
Στον αφανισμό!

Περί καλού και κακού ομιλώ και την εμφάνισή του!

===============================================================
-Το κακο εμφανιστηκε αφου σφυριλατισε τις συνειδησεις επι χιλιαδες χρονια με αισχρα ψευδη.Δεν ειναι οπλο στα χερια του καλου,η αποκαλυψη της Αληθειας ; Κατι δεν ειναι κι'αυτο;

05/10/2011, 15:10:03
Δεν διαφωνώ φίλε μου αλλα αρκεί αυτό απο μόνο του???
Αναρρωτιέμαι αν μας ανήκει αυτή η χώρα...αν έχουμε το δικαίωμα σε κάθε τι που βρίσκεται σε αυτή τη χώρα...
Στο Αιγαίο δεν μπορούμε διότι μας εκβιάζουν και μας απειλούν οι Τούρκοι...στην Βόρειο Ελλάδα δεν μας αφήνουν -ποιός ξέρει ποιός ή ποιοί-...κοκ...
Τελικά έχουμε κανένα δικαίωμα σε αυτή τη χώρα???

NotirkΜέλος
05/10/2011, 15:25:49
-Ετσι για να ολοκληρωσω το σκεπτικο μου....Ωραια λοιπον η λεξη Eλλοχιμ εχει φωρτισθει αρνητικα απο τους διαφορους καλοθελητες Λιακο.
-Απο δω και στο εξης θα τους αναφερω με τον ποιοτικο τους προσδιορισμο..Ερμαφροδιτα οντα που κατεβηκαν απο τον ουρανο και εκαναν αυτα που εκαναν στον ερημο πλανητη γη.Δεν εξεταζω αν αυτα
ειναι ετσι η αλλοιως.Τα περνω ομως και αγανακτω γιατι δεν μας τα ειπαν ετσι οπως τα βρηκαν γραμμενα,αλλα μας τα σερβιρισαν αφου τα μαγειρεψαν με δικη τους συνταγη.
-Ρωταω τωρα,πως θα ειχαν διαμορφωθει οι συνειδησεις,αν αντι για θεο
δημιουργο μαθαιναμε οτι,κατι οντα κατεβηκαν απο τον ουρανο και
εκαναν τον ανθρωπο;Ποια θα ηταν ετσι η συνειδηση των πιστων;Ποσο
θα διεφερε απο την σημερινη;Ποση δυσειδαιμονια θα ειχαμε γλυτωσει
και ποσο διαφορετικη θα ηταν η επιστημη;

NotirkΜέλος
05/10/2011, 16:08:08
quote:

Δεν διαφωνώ φίλε μου αλλα αρκεί αυτό απο μόνο του???
Αναρρωτιέμαι αν μας ανήκει αυτή η χώρα...αν έχουμε το δικαίωμα σε κάθε τι που βρίσκεται σε αυτή τη χώρα...
Στο Αιγαίο δεν μπορούμε διότι μας εκβιάζουν και μας απειλούν οι Τούρκοι...στην Βόρειο Ελλάδα δεν μας αφήνουν -ποιός ξέρει ποιός ή ποιοί-...κοκ...
Τελικά έχουμε κανένα δικαίωμα σε αυτή τη χώρα???

==================================================
-Ασφαλως και δεν αρκει αυτο απο μονο του.Αλλα επιτρεψε μου να σου πω
οτι τα καλυτερα και πιο δημιουργικα χρονια της ζωης μου τα προσφερα
με παθος στον αγωνα για ψωμι,παιδεια,ελευθερια.Το συμπερασμα μου
ειναι,οτι για να πετυχουμε ολα αυτα τα ποθουμενα,ειναι να ελευθερωθουμε απο αυτα που εντεχνα και μεθοδευμενα
μας εκτισαν την συνειδηση του ατομισμου,του δενβαριεστισμου,των ενοχων για δηθεν αμαρτιες κλπ,κλπ.Αυτα οδηγησαν παλιους συναγωνιστες μου αλλους στο βολεμα και αλλους στην μουχλα της "επανεστατικης"
δογματικης ρουτινας...εγιναν κατεστημενο...γραναζακι του συστηματος.
Αυτοι που καποιες αλλες εποχες καθοδηγουσαν τους αγωνες -εστω κουτσα-στραβα -τους πατησε το τρενο...Δεν μπορουν να ανταποκριθουν στις νεες
καταστασεις...Ψαχνουμε για αλλους;Προς θεου οχι!!!
-Αντιλαμβανομαι τις ανησυχιες σου,τις ιδιες εχω κι'εγω...ελπιζω
σε κατι καινουργιο που θα φανει απο κει που δεν το περιμενουμε..
κατι σαν την περιπτωση του 100ου πηθικου...κατι σαν κβαντικο αλμα...
ελπιζω,σκεφτομαι αφουγκραζομαι, βρισκομαι σε ετοιμοτητα....εδω μαζυ
σας.

05/10/2011, 20:18:05
Νοtirk

Πολύ μου άρεσε αυτό!!

Εαρινέ συμφωνείς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

14/05/2004, 03:43:41
Μέσα από το βιβλιαράκι του OSHO "ΒΑΡΙΕΜΑΙ"

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως η πλήξη είναι ευλογία

"Το μόνο που φοβάμαι στη ζωή μου είναι η πλήξη"

Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες ερωτήσεις,επειδή ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ζώο που αισθάνεται πλήξη.
Και πάλι, δεν αισθάνονται πλήξη όλοι οι άνθρωποι.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

14/05/2004, 03:51:37
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΞΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΠΙΑ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΠΟΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΜΑ ΔΕΝ ΕΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΦΥΪΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΟΞΥΝΟΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΡΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΛΗΞΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΣΠΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΞΗ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ
Η ΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Edited by - simori on 14/05/2004 04:13:17

14/05/2004, 03:56:11
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Η ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΑΝΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ.
Ο ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ. ΚΑΙ Η ΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

14/05/2004, 03:59:48
1ον Η ΔΥΤΙΚΗ:
ΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΤΟΤΕ Η ΠΛΗΞΗ ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ. ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ.
ΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΑΤΑΙΗ.
Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.
Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

14/05/2004, 04:06:25
2ον Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΟΤΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΠΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ - ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ. ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ.
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΥΡΗΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ, ΜΕ ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ.
Η ΠΛΗΞΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΠΛΗΞΗ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΟΥ.
ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

14/05/2004, 04:12:17
ΚΙΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΚΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΤΟ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΑΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Η ΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ.
ΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

15/05/2004, 18:36:52
Άνευ παρεξηγήσεως..
Μου θύμισες το ταδε έφη ζαρατούστρας, όταν ο Ζαρατούστρας γνώρισε ένα φιλόσοφο που λίγο πολύ υποστήριζε οτι ο ύπνος είναι ευλογία. Και πράγματι παρέθετε πολύ πειστικά επιχειρήματα. Το θέμα ήταν ,όπως διαπίστωνε μετέπειτα ο ζαρατούστρας ,οτι ο εν λόγω δοκισήσοφος έλεγε αερολογίες.
Και πλην το σατυρικο σχόλιο μια ερώτηση:
Όταν νιώθεις δημιουργική, πλήττεις?

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

20/05/2004, 17:59:15
O OSHO από όσο ξέρω.. έχει ασχοληθεί με τον Ζαρατούστρα... Τώρα εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τα λόγια του γιατί πιστεύω ακράδαντα σε αυτά.. όμως μου έδωσε ένα έναυσμα για να αναρωτηθώ για την πλήξη...

Φύσικα όμως όταν νιώθω δημιουργική δεν νιώθω πλήξη.. ίσως μόνον τότε..
Τί γίνεται όμως τις ώρες που δεν είναι δημιουργικές?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

21/05/2004, 16:12:47
καλησπερα:)

απλα ονειρευομαι...

NIGTHWISH band

ASTRAL ROMANCE

A NOCTURNAL CONCERTO
CANDLELIGHT WHISPERS ME WHERE TO GO
HYMN OF GATHERING STARS AS MY GUIDE
AS I WANDER ON THIS PATH OF THE NIGHT

EMBROIDERY OF THE STARS
UNDRESS MY FEELINGS FOR THIS EARTH
SEND ME YOUR SALVA TO HEAL MY SCARS
AND LET THIS NAKEDNESS ME MY BIRTH

MACROCOSM POURED ITS POWERS ON ME
AND THE HOPES OF THIS WORLD I NOW MUST LEAVE
THE NIGHTWISH I SENT YOU CENTURIES AGO
HAS BEEN HEARD BY THOSE WHO DWELLED IN A WOE

THE DISTANCE OF OUR BRIDAL BED
AWAIT FOR ME TO BE DEAD
DUST OF THE GALAXIES TAKE MY HAND
LEAD ME TO MY BELOVED'S LAND

"THE CONSTANT LONGING FOR YOUR TOUCH
THIS BITTER OCEAN OF HATRED AND PAIN
THIS LONELINESS I NEED TO BE WHO I AM"

"THE OCEANS ARE ALONE AS I
SOMEBODY TAKE AWAY THIS GIFT OF MINE
NO CHARISMA FOR THE BEAST! BUT STILL I LOVE YOU FOREVERMORE"

"COME TO ME
DELIVER ME FROM YOU
AND FROM ALL THE DAYS OF THE EARTH"

NO LAST WORDS TO SAY
ONLY MEMORIES REMAIN
A FAREWELL THEN, MY PATH GOES FOREVER ON

...την επιστροφη...βιωνοντας τον "θανατο" επιγεια...

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 21/05/2004 16:16:17

Edited by - manos on 21/05/2004 16:16:52

AZΩΕΛΜέλος
21/05/2004, 16:38:26
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ... ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΞΗ ΕΥΛΟΓΙΑ...; ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...