- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
και όχι μονο αυτό αλλα με τον βελονισμο οπως ελεγε και ο βελονιστης μου ο βελονιστης βελονιζει και για την ερχομενη γενεα που ερχεται…….
Σημερα αν πας σε καποιον βελονιστη που γνωριζει…όχι καποιον που εκανε ένα σεμιναριο και βελονιζει………
μονο με το σφυγμο ξερει ποιο οργανο είναι αρρωστο τι ακριβως τι πρεπει να κανει και το ιδιο με το να κοιταξει το προσωπο
Σημερα οι σημερινοι γιατροι κοβουν ότι ναναι δεν γνωριζουν απολυτα τι εχεις παρα μονον μεσω εξετασεων και αυτές παλι είναι εντελως αχρηστες
Ετσι λοιπον σημερα η ιατρικη επιστημη είναι κοβω και ραβω και φαρμακα φαρμακα φαρμακα για τις βιομηχανιες
Να εχουνε γιατι ειναι μεσα στην φτωχια
Δεν εχουν καμια σχεση με τον ανθρωπο καμια σχεση ως προς να τον κανουν καλα και επειδη πρεπει να είναι και οι θεοι τουλαχιστον επι της γης βρηκαν αυτόν τοντροπο να υπαρχουν ολοι μαζι..ενωμενοι ερωτευμενοι με το χρημα και την εξουσια στον ασθενη…….
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!!! ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ
ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΡΑΒΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…
ΜΕ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΑΛ ΓΚΟΡΕ ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ Η Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ
Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΤΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ………
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΝ ΟΥΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΕΔΩ......................
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΦΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΦΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΡΙ ΚΟΚΙΝΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟΥ ΧΡΩΜΑ .......
ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΕΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑΝ ......................ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .........
Σήμερα ψεκάστικε για τα καλά η νοτιοανατολική αττική και ειδικότερα τα μεσόγεια. Κατά τις 9 βγήκα έξω για να παίξω με το τηλεκατευθυνόμενο μου. Εκεί που ο ουρανός ήταν καταγάλανος άρχισαν να σχηματίζονται ουρές οι οποίες "άνοιγαν. Με την ώρα σχηματίζονταν κ άλλες ώσπου κάποια στιγμή καλύφθηκε όλος ο ουρανός.
... απο 2 μικροτερες πολεις που εχω επαφη τιποτα τετοιο δεν συμβαινει εδω σε αντιθεση ξεφορτωνουν οτι εχουν
προκειμενου να ελλατωθουμε.....
.... αλλα πριν ελλατωθουμε θα αρρωστησουμε
αν δεν ειμαστε ηδη.....
Θα θέσω ένα ερώτημα : πόσο μπορεί να σχετίζονται αυτές οι πτήσεις (όχι συγκεκριμένα στην Αίγινα) με τις φωτιές του καλοκαιριού και πόσο με τους πρόσφατους σεισμούς, ειδικά στην Πελοπόννησο; γιατί ακούγεται ότι σε χάρτες του εξωτερικού, η περιοχή της Πελοποννήσου είναι ηλεκτρομαγνητικά διεγερθείσα;
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
ΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ …………..
ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΞΗΓΟΥΜΕ
Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥΙ
ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΑ
ΤΟΤΕ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ
ΕΓΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΑΓΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ???ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΠΤΗΣΗΣ ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ
ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ
Do not wait for leaders; do it alone, person to person."
Mother Teresa
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΒΕΡΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ….. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ……
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ….ΟΠΩΣ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΑΖΕΡ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ …..ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ…..
Πάντως το ψεκασμό που είδα χθές ήταν το κάτι άλλο. Μέσα σε 2 ώρες είχαν κάνει τον ουρανό αγνώριστο.
Εντωμεταξύ ρώτησα αρκετούς φίλους κ μου είπαν οι περισσότεροι πως το βράδυ είχαν τρομερούς εφιάλτες όπως κ εγώ. Μιλάμε εφιάλτες που πρώτη φορά βιώνω στη ζωή μου. Τί να πώ.
Αν γίνονται εν αγνοία της κυβέρνησης, τότε πρέπει να την αφυπνίσουμε. Τί μας περάσανε, μύγες? Άραγε τη βάση τους την έχουν στην ελλάδα ή στο εξωτερικό?
ΜΕ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΙΣ 17 30 ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΜΕ 7 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ..........
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΧΗΜΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΚΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΡΥΟ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ...
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΕΥΧΩΜΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ......ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....
quote:
25 ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΠΡΩΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΤΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΜΕ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΙΣ 17 30 ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΜΕ 7 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ..........
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΧΗΜΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΚΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΡΥΟ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ...
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΕΥΧΩΜΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ......ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....
Γεια σας,
Είμαι καινούργιο μέλος.
Σήμερα είδα τις ουρές και είπα να μπω να το πω.
Ψεκάζουν τη Θεσσαλονίκη!!!
Όλη μέρα σήμερα, μας ψεκάζουν. Κατά τις 10-11 η ώρα είδα τα αεροπλάνα να σαρώνουν τη δυτική Θεσσαλονίκη περιοχή Ευόσμου. Όπως πήγαινα προς το κέντρο υπήρχαν ουρές πιο αραιωμένες, που σημαίνει ότι πιο νωρίς ψέκαζαν το κέντρο.
Τι θα κάνουμε; Πώς θα διαμαρτυρηθούμε;
Υπάρχει κάποιος τρόπος; Ξέρετε πόσοι γνωστοί μου έχουν πεθάνει από καρκίνο;
quote:
H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
Και σήμερα τους είδα κατά τις 10 η ώρα που ψέκαζαν στον Εύοσμο. Για όποιον μένει στο κέντρο Θεσσαλονίκης θα το δει κατά τις 9-10 η ώρα το πρωί.
Ρώτησα μία φίλη μου και μου είπε ότι δεν είναι μόνο αυτές τις δύο μέρες που ψεκάζουν αλλά εδώ και δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη.
Παρακαλώ αν ξέρει κανείς για κανένα σύλλογο ή καμιά μαζική διαμαρτυρία να μας ενημερώσει.
"οΙ ΑΕΡΟΨΕΚΣΑΜΟΙ δεν έχουν σταματήσει καθόλου στη Θεσσαλονίκη εδώ και περισσότερο από 8 μέρες ! Δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, αλλά πριν την έναρξη τους είχαμε περίπου 18ο C, μετά πέσαμε μέχρι και στους -3οC τη νύχτα. Λίγες μέρες μετά επανήλθε η θερμοκρασία και μετράμε πάλι 20 έως 22οC....
Ο αδρλφός μου, ο οποίος κατοικοί εδώ και 1 χρόνο περίπου στην Κρήτη και γνωρίζει για το φαινόμενο, με διαβεβαίωσε πως ποτέ πριν δεν είχε δει τόσο έντονη επιχείρηση αεροψεκασμών εκεί όπως αυτή που διενεργείται εκεί εδώ και μία εβδομάδα. Επιπλέον εχθές συγκεκριμμένα με ενημέρωσε πως πρώτη φορά είδε τόσο τεράστιες ευθείες γραμμές chemtrails και μάλιστα πέρα από τις γνωστές λευκές εναλλάξ κόκκινες και μαύρες γραμμές!
Ο ίδιος ως κάτοικος γερμανίας παρατηρεί εδώ και χρόνια και στην Ευρώπη το ίδιο φαινόμενο εντονότατων αεροψεκασμών.
Την περασμένη μάλιστα εβδομάδα πριν από το σεισμό της Πελλοπονήσου, όταν μιλήσαμε και μου είπε πως και στην Κρήτη -΄όπου μίλις είχε φτάσει- γινόταν πανικός από χημικούς αεροψεκασμούς του είχα πει χαρακτηριστικά: "παρατήρησε αν θα ακολουθήσει έξαρση αναπνευστικών προβλημάτων και "ιώσεων" στην Κρήτη, ή έχε το νου σου για σεισμό"... Την επόμενη μέρα πρωί πρωί με πήρε και μου είπε για τον 2ο σεισμό στην Πελοπόνησο... σύμπτωση? δεν ξέρω.
Έχω όμως την απορία: αν η ομάδα ΒΑΝ, η οποία πράγματι δείχνει να κάνει πολύ καλές προγνώσεις, μελετά ηλεκτρομαγνητικές τιμές...
Αν ναι, τότε "παίζει" η περίπτωση του HAARP... σε συνδυασμό με τα chemtrails.
Επίσης δεν ξέρω αν προσέξατε την έναρξη των αεροψεκασμών, πως συμπίπτει με τις πολύ καίριες πολιτικές διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στα Βαλκάνια...
Δεν παραείναι "μουδιασμένη" ή ανύπαρκτη η λαϊκή έκφραση?
Τέλος, επικοινώνησε μαζί μου ο Κος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος διάβασε για πρώτη φορά για τα chemtrails στο βιβλίο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ" , όπου είχα γράψει σχετικά τόσο για τις χημικές ουρές όσο και για το HAARP. (Μου περιέγραψε μάλιστα πρόσφατη περίπτωση, όπου μετεωρολόγος απευθύνθηκε στον πύργο ελέγχου, για να ρωτήσει τι είναι αυτά τα αεροπλάνα που πετούν και δημιουργούν νέφη... Αρχικά της έκλεισαν το τηλέφωνο. Ξαναπήρε και ζήτησε τον προϊστάμενο. Αυτός ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και έγινε "μεγάλη φασαρία" εκεί μέσα. Να σημειώσω, πως η εν λόγω μετεωρολόγος αρχικά δεν πίστευε πως κάτι συμβαίνει, αλλά όταν τις έδειξαν εν δράση τα συγκεκριμένα αεροπλάνα διέκρινε η ίδια τη διαφορά και ανυσήχησε...)
Πρότεινε να δημιουργήσουμε Κίνημα πολιτών ενάντια στα chemtrails και επιπλέον να σταλεί επιστολή στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ώστε να αναγκαστούν οι εκεί αρμόδιοι να απαντήσουν και μάλιστα εγγράφως. Συνενοηθήκαμε να συναντηθούμε από κόντά και να καλέσουμε και τον κύριο από το Κιλκίς."
Να επισημάνω πως δεν γνώριζα πως η περιοχή της Πελοπονήσου φαίνεται ηλεκτρομαγνητικά διεγερμένη σε χάρτες...
Αυτό λέει πολλά! Μπορεί να μας παρατεθεί κάποια πηγή να το δούμε?
Επίσης είχα επισημάνει την ανάγκη διαμαρτυρίας των πολιτών εδώ και καιρό. Τώρα πάμε να ξεκινήσουμε κάτι στη Θεσσαλονίκη και να συντοινίσουμε ταυτόχρονα τις γύρω περιοχές.
Όλοι πρέπει να βγούμε στουε δρόμους και να υψώσουμε φωνή, πιγμή και ανάστημα! Οι πολίτες οφείλουν πλέον να συνειδητοποιήσουν πως η δύναμη τους σε όλα τυα θέματα είναι στη συλλογικότητα. Όταν οι πολίτες κινητοποιούνται τότε οι λύσεις έρχοντε! Όλες οι κινήσεις πολιτών μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει πολλά!
Πρέπει να δούμε πέρα από κάθε "κομματικό" κομμάτιασμα της δύναμης του λαού και να γίνουμε μαχητές των αγαθών μας! Με ειρηνικό τρόπο ας δείξουμε πως δεν είμαστε τα πειθήνια προβατάκια που θέλουν. Ας δείξουμε πως δεν τρώμε το "κουτόχορτο που μας σερβίρουν".
Ακούσατε την επιστολή του Μίκη Θεωδωράκη στον Λαζόπουλο χθες?

Έτυχε να παίζω ξανά με το τηλεκατευθυνόμενο κ να είμαι 3 ώρες εξω. Οπότε παρατήρησα το φαίνόμενο από την αρχη. Επίσης είδα κάτι πολύ ωραίο το οποίο έπρεπε να φωτογραφίσω. Ήταν ένα αεροπλάνο που ψέκαζε σε μεγάλο ύψος και καπάκι πίσω του ακολουθούσε μικρότερο που έβγαζε μικρότερη ουρά. Αλλά και τα δύο ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση και ο ενας είχε οπτική επαφή με το προπορευόμενο αεροπλάνο. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πολιτική αεροπορία καθώς είναι άκρως επικίνδυνο. Άρα ήταν άλλου είδους αεροπλάνα.
Αλλά μου έκανε εντύπωση αυτού του είδους ψεκασμό. Γιατί να ακολουθεί κάποιο άλλο ψεκαστικό σε μικρή απόσταση και να πορεύεται κολλητά με την ουρά του πρώτου? Μήπως δημιουργούσαν κάποιου είδους "κοκτέιλ" χημικών που είναι επικίνδυνα αν αναμειχθούν στο αεροπλάνο μέσα?
Πάντως η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Αυτά τα πράγματα δεν γινόντουσα. Πρέπει να επαναστατήσουμε κ να ζητήσουμε από τους πολιτικούς μας ξεκάθαρες απαντήσεις. Στην τελική ο αέρας που αναπνέουμε είναι δικός μας, ανήκει σε κάθε κάτοικο της γής και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τον βρωμίζει.
quote:
Άπ'όσο γνωρίζω μερικοί βουλευτές έχουν κάνει ερώτηση σχετικάμε το θέμα, αλλά απάντηση δεν πήραν. Η greenpeace ασχολείται με το θέμα?
Σήμερα δεν είδα αεροπλάνα και ουρές το πρωί, αλλά έχει φουλ σύνεφα. Μέχρι χθες ήταν συνεφάκια αραιά και σήμερα έχει φουλ συνεφιά.
Αν μαζέψετε ηλεκτρονικές υπογραφές είμαι και εγώ μέσα και θα το προωθήσω όσο μπορώ. Να κάνουμε μία επίστολή ερώτηση στη Βουλή.
Να πάρουμε μια απάντηση ρε παιδιά. Τι μας ψεκάζουν ακριβώς και για ποιο θέμα. Και στην τελική πόσο άσχημα είναι τα πράγματα και σιωπηλά όλες οι κυβερνήσεις έχουν αποδεχτεί αυτούς τους ψεκασμούς. Τι είναι αυτό που μας κρύβουν;
[/URL]