ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΕΝΙΚΑ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΕΝΙΚΑ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/10/2011, 19:19:38
΄΄Εχω το πρ΄΄οβλημα που βλ΄΄επετε. Δηλαδ΄΄η ΄΄οταν πατ΄΄ω το πλ΄΄ηκτρο της οξε΄΄ιας για να τον΄΄ισω ΄΄ενα γρ΄΄αμμα, βγα΄΄ινουν δ΄΄υο οξε΄΄ιες και μετ΄΄α το προς τονισμ΄΄ο γρ΄΄αμμα. Πως διορθ΄΄ωνεται;

07/10/2011, 12:39:49
Απενεργοποίηση θέματος (ανοίχτηκε κατά λάθος δύο φορές).
Παρέμεινε ενεργό το:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΕΝΙΚΑ

25/06/2010, 21:22:16
Aυτό με το ξεπούλημα των νησιών πως το βλέπεις?
25/06/2010, 21:29:55
Αρχή είναι ρε φίλε...Πάντως, μείνε στην τρομοκρατική επιθεση..Θα φέρει πολύ ψωμί, για τα ΜΜΕ..Τι κάνουν, όταν γίνεται έτσι;
Περνάνε κάτι άλλο...
Πόσο πιο μεγάλο απο τα ξερονήσια είναι, που το κρύβουν;
Καμιά Μακεδονία και τουρκους της Θράκης, μη σούμε να αναγνωρίζουμε, φοβάμαι εγώ....
Δεν αφήνουν να ορθοποδήσουμε, για να παίζουν μπάλα, ξαναλέω...
Περιμένω, πάντως, κάποι υγιή αντιδραση...Δεν μπορεί, κάποια θα υπάρξει...
Απο τον κόσμο εννοώ, τον απλό πολίτη...
Γιατι απο αλλού, δεν υπαρχει περίπτωση...Είναι όλοι το ίδιο...Το πιατεύω, ότι όλα εξουσιάζονται, απο τα μεγάλα συμφέροντα... Κυριολεκτικά...
26/06/2010, 09:56:40
Εδώ και κάτι μέρες, φίλε μου allzzaro, λέω, οτι κατι θέλουν να περάσουν, με την νέα τρομοκρατική κίνηση....Να που βγήκε....
Όπως μας ενημερώνει η φίλη Βίκυ Τοξότις,:" 7000 αστυνομικούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να εισάγει η Ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση. Πολύ περίεργες μέρες ζει η χώρα μας πραγματικά. Χθες μάθαμε για τη βόμβα στο "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη" και άλλο ένα άδικο θάνατο συνανθρώπου μας... Ίσως να είναι νωρίς να μιλήσουμε για προβοκατόρικη κίνηση, αλλά είδαμε πως δεν διστάζουν καθόλου να σκοτώνουν αθώους προκειμένου να φοβίζουν πολίτες, λίγο καιρό πριν στην τράπεζα Marfin..."
Αυτοί που έρχονται, είναι η διεθνής δύναμη, σε αστυνομική μορφή, που θα μπει σε όλες τις χώρες, για να ελέγχει τις αντιδράσεις του λαού, στα αντιλαικά και φασιστικά μέτρα, που θα περάσουν....
Ζούμε ήδη, μέρες φασισμού και απολυταρχισμού...
26/06/2010, 22:27:34
Τα παράλογα της κρίσεως....Ενώ οι τράπεζες στην Ελλάδα, έχουν θησαυρίσει, διαπιστωμένα με τις δημοσιονομικές τους ανακοινώσεις,
σε ποσοστά, που ξεπερνούν τα 150%, λένε να τις κάνουν λιγότερες.......
Κι έτσι, πάνε να τις μειώσουν...Θα γινουμε μια μικρή επαρχία της Ευρώπης....Έτσι μας θέλουν, έτσι θα μας κάνουν...Η πορεία, είναι γνωστή και ελεγμένη...Όποιος πήγε στο ΔΝΤ, μετά, καταστράφηκε...
Γιατί να την γλυτώσουμε εμείς;....
27/06/2010, 21:48:19
Έλεγες για τα νησιά φίλε μου allzzaro...Αν τα πουλήσουν, μπορεί αυτοί που θα τα πάρουν, να τα ...υπερασπιστούν καλυτερα απο μας...
Θα γινουν και Ελληνες με την πάορδο του χρόνου και πάλι εμείς θα κερδίσουμε......
Ρε σύ, μήπως χρειαζόμαστε, τέτοιους μετανάστες;..
Λεω ο άνθρωπος....
27/06/2010, 23:53:59
quote:
Έλεγες για τα νησιά φίλε μου allzzaro...Αν τα πουλήσουν, μπορεί αυτοί που θα τα πάρουν, να τα ...υπερασπιστούν καλυτερα απο μας...

Σίγουρα..

quote:
Θα γινουν και Ελληνες με την πάορδο του χρόνου και πάλι εμείς θα κερδίσουμε......

Ωραίος ο Βαγγέλης.. γνήσιος Ελληνας..

28/06/2010, 08:47:39
Πολύ εύκολα παρεξηγείτε, ...ορισμένοι, φίλε μου allzzaro..
Δεν έγραψα,ότι αυτό προτιμώ, όσον αφορά τα νησιά,το να μοιραστούν
σε ξένους,θα γίνει, είτε το θέλω εγώ είτε όχι, αλλά, με την
ελληνική τεμπελιά,μόνο ..ξένοι, θα υπερασπιστούν τέτοιες περιοχές..
Ξένοι που αγαπουν την Ελλάδα και εκτιμούν, που βρίακονται, εν αντιθέσει με μερικά εκατομμύρια αυνελλήνων μας...
Κάνω λάθος μήπως;;
Δεν σου έγραψα το καλύτερο:"Ο άνθρωπος του μέλλοντος, θα είναι λέει ..μετανάστης,"όπως σημειώνει ένας γάλλος κοινωνιολόγος, σε χθεσινή του συνέντευξη, ο Ευγένιος Ενρίκεζ....
Και συ, ψάχνεις πατριώτες...
28/06/2010, 09:51:51
Αλήθεια, αυτα τα σπάμ ,με τα διαθέσιμα, κοριτσάκια, να δειξουν τα σέξυ εσώψυχα τους,γιατι έρχονται ακόμη;
Νομίζω, είναι μέσω "Εσωτέρικα"....
Μπορεί να γίνει κάτι, για τις όποιες Μαρύ,Ελέν, Σόφι,κλπ;...Μας έχουν τρελάνει στα μηνύματα....
Η διαχείριση, μπορεί να δει το ζήτημα;....
30/06/2010, 12:21:22
quote:

Αλήθεια, αυτα τα σπάμ ,με τα διαθέσιμα, κοριτσάκια, να δειξουν τα σέξυ εσώψυχα τους,γιατι έρχονται ακόμη;
Νομίζω, είναι μέσω "Εσωτέρικα"....
Μπορεί να γίνει κάτι, για τις όποιες Μαρύ,Ελέν, Σόφι,κλπ;...Μας έχουν τρελάνει στα μηνύματα....
Η διαχείριση, μπορεί να δει το ζήτημα;....

δεν ειναι μεσω "Εσωτερικα"... απλα χρησιμοποιουν το κωδικα email και ουσιαστικα μετονομαζουν το δικο τους email σε οποιοδηποτε αλλο επιθυμησουν αυτοι, συμφωνα παντα με οτι παρακολουθουν τον υπολογιστη σου να παρακολουθεις εσυ (πχ το Εσωτερικα), ετσι ωστε να εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να προσβαλλουν τον Υπολογιστη σου, απο (κατ' εσε) αξιοπιστες σελιδες

NOVUS ORDO SECLORUM
30/06/2010, 13:06:34
Και πως τα αποφεύγεις αυτά, αγαπητέ μου PREDATOR;..
Θέλω να πω, υπάρχει τρόπος να μην έρχονται;...
01/07/2010, 14:47:30
Με το ζορι να κόψουν μισθούς απο τον ιδιωτικό τομέα, όταν αυτός
δεν χρωστάει κι είναι υγιής..Όταν με αυτόν,μπορούμε να ξεπράσουμε την κρίση..Όταν μ αυτόν επιζούμε τόσες ρεμούλες και μίζες.....
Ειναι παλαβά, ή εσκεμμένα αυτά;...
Θέλουν να μας διαλύσουν εντελώς!!!
01/07/2010, 14:51:53
quote:

Και πως τα αποφεύγεις αυτά, αγαπητέ μου PREDATOR;..
Θέλω να πω, υπάρχει τρόπος να μην έρχονται;...

υπαρχει ενας τροπος να το αποφυγεις... να μην τα ανοιξεις καθολου! αλλιως πρεπει να γινει κατι πιο ριζικο... να αλλαξει ας πουμε ο server παλι

NOVUS ORDO SECLORUM
01/07/2010, 14:55:25
quote:

Με το ζορι να κόψουν μισθούς απο τον ιδιωτικό τομέα, όταν αυτός
δεν χρωστάει κι είναι υγιής..Όταν με αυτόν,μπορούμε να ξεπράσουμε την κρίση..Όταν μ αυτόν επιζούμε τόσες ρεμούλες και μίζες.....
Ειναι παλαβά, ή εσκεμμένα αυτά;...
Θέλουν να μας διαλύσουν εντελώς!!!

νομιζω οτι εχει καποια βαση! να υπαρχει μια σχετικο εξωμαλυνση μεταξυ των μισθων για να μην προκληθουν "ενδο-ταραχες" μεταξυ των εργαζομενων των δυο τομεων... τουλαχιστο εγω βλεπω αυτη τη "θετικη" πλευρα του προβληματος, διαφορετικα μιλαμε για καταπτωση

NOVUS ORDO SECLORUM
01/07/2010, 18:01:10
Το κακό,όμως, ρε φιλαράκι PREDATOR , είναι, ότι ολα γίνονται ...
προς τα κάτω...Τιποτε προς τα πάνω..Όλα τα κόβουν,με πρόσχημα την κρίση, απο έχοντες και μη έχοντες, απο όλυς, έχουν σχέση ή όχι... Γιατί να συμβαινει αυτό;..Ο ιδιωτικός τομέας, πήγαινε καλά...
Έτσι τον ρίχνουν...
Τυχαίο ;Δεν νομίζω....
01/07/2010, 22:53:01
Αυτό το παράλογο είναι που δεν δέχομαι, που με τρελαίνει....
Κάθε μέρα, πουλάνε, πουλάνε, για να σωθούμε,σαν χώρα, λέει..
Έχουμε την δυνατότητα να γίνουμε υγιής χώρα,λένε, αλλά, ότι κι αν πουλάμε, μένουμε στην ίδια θέση,χρωστάμε περισσότερα...
Μήπως, όλα γινονται, μόνο και μόνο για να πουλήσουμε, ότι θέλουν;...
02/07/2010, 11:47:07
Δεν ξέρω, πόσο έντονα υποκριτικό είναι, αλλα, πλέον, αρχίζει η βρώμα, και γεμίζει αποπνικτικά την ατμόσφαιρα..
Θα την αντέξουμε;
Έχουμε το σθένος, να καθαρίσουμε την κόπρο των ....Αυγαίων;
Λέει η "Ημερησία"...:"Κραυγαλέες περιπτώσεις κακοδιοίκησης και παράβασης καθήκοντος, αλλά και καθεστώς ατιμωρησίας για τους δημοσίους υπαλλήλους, κατέγραψε για ακόμη μία φορά ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζής, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα την ετήσια έκθεσή του.
Υπάλληλο... Κροίσο του υπουργείου Πολιτισμού με καταθέσεις που έφθαναν τα 9 εκατομμύρια ευρώ εντόπισε μεταξύ άλλων κατά τους ελέγχους που διενήργησε ο επιθεωρητής. Ο υπάλληλος -σήμερα συνταξιούχος- ήταν αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων και αρμόδιος για τη διαχείριση και κατανομή των χρημάτων των υπερωριών! Μόλις ξεκίνησε ο σχετικός έλεγχος παραιτήθηκε.
Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί μόνο μία από τις πολλές που εντοπίσθηκαν κατά τον έλεγχο του πόθεν έσχες σε 8.080 υπαλλήλους..."

Και μιλούσαμε πλαιά για συνδιακλιστικό κίνημα, κίνημα εργαζομένων...
Το ψάχνω τα τελευταία 10 χρονια, αλλά, δεν το βρίσκω ούτε ενεργό, ούτε ενωμένο....
Τώρα, που ξεπουλήθηκε κι αυτό, άρμα στις πολυεθνικές,γίνονται τα αφεντικά μας, αυτοί που μας ξεσηκώναν, για να πάρουν τη θέση των προηγουμένων....
Αν ξυπνήσει μονομιάς...Θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς...
Με 9 δις, πόσοι θα πουλουσαν τις αρχές τους;Πάρα πολλοί....
Αλλά, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι..Όσο κι αν ευτέλισαν την ανθρώπινη υπόσταση κι αξιοπρέπεια...

02/07/2010, 11:48:10
Είναι ώρα ευθύνης..Έχουμε αγώνα, κάθε μέρα, πια...
02/07/2010, 11:57:24
quote:

Είναι ώρα ευθύνης..Έχουμε αγώνα, κάθε μέρα, πια...

δεν λες καθε ωρα καλυτερα?

NOVUS ORDO SECLORUM