- ΕΚΛΟΓΕΣ 6-5-2012 ΣΧΟΛΙΑ, ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

quote:
Ενα απλό λάθος του γραφίστα , μη το κάνεις θέμα κι εσυ
Και ο γραφίστας Χρυσαυγίτης θα είναι φαίνεται....![]()
είτε είναι "Ευσεβείς πόθοι"
ή ίσως όμως και το αντίστροφο (λανθάνουσα γλώσσα...)
δηλαδή το γνωστό καπέλωμα των media, που έχουν εν γένει μια αλλεργία με τη Χρυσή Αυγή...και έπεσε "πείραγμα"/λογοκρισία στα ποσοστά....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Κάτι μου λέει οτι ο Καμμένος θα μας κάνει κάποια έκπληξη πάντως.
Ήδη άρχισε να διαφαίνεται η έκπληξη. Αρχίζει και μοιάζει του ΣΥΡΙΖΑ
Δηλώσεις 4ης Μαΐου
"Δεν συνεργάζομαι με τον Σαμαρά ούτε νεκρός"
Δηλώσεις 26ης Μαΐου 2012
"Εννοούσα ότι δεν συνεργάζομαι προσωπικά με τον Σαμαρά, όχι με τη ΝΔ(!!!). (Δηλαδή, αν τον καλέσει ο Σαμαράς να παίξουν ζευγάρι μπιρίμπα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ. Μια κυβέρνηση της ΝΔ φυσικά και θα την στηρίξω αν δεν είναι πρωθυπουργός ο Σαμαράς(!)" (Ο Σαμαράς είναι ανεξάρτητος-μεμονωμένος; Δεν είναι ο αρχηγός της ΝΔ?)

macedon
--Την απάντηση θα μπορούσε ίσως να δώσει, ένας φυσικός η κοσμολόγος, ειδικός στη θεωρεία του χάους.![]()
Edited by - Notirk on 30/05/2012 09:01:43
Επίσης, όταν πλησιάζει η απόλυτη τάξη, δηλαδή η ακινησία (η σαπίλα), έχει μέσα την σπορά του χάους για να υπάρχει ροή.
Είναι παραφύσει το απόλυτο χάος καθώς και η απόλυτη τάξη.
Το χάλι μας οφείλεται στην σχεδόν απόλυτη τάξη της μάσας.
Η χαοτική σπορά στην τάξη της μάσας θα μπορούσε να είναι η ΧΑ.
Ισως κάτι άλλο. Πάντως σίγουρα θα προκληθεί χάος στα ρεμάλια.
Δεν είμαι καθηγητής. Πριν χρόνια είχα διαβάσει κάτι σχετικό.![]()

quote:
Είναι παραφύσει το απόλυτο χάος καθώς και η απόλυτη τάξη.
Το χάλι μας οφείλεται στην σχεδόν απόλυτη τάξη της μάσας.
Η χαοτική σπορά στην τάξη της μάσας θα μπορούσε να είναι η ΧΑ.
Ισως κάτι άλλο. Πάντως σίγουρα θα προκληθεί χάος στα ρεμάλια.
Φίλε Αίολε τα είπες όλα σε 4 γραμμές.
Είναι φυσικοί νόμοι αυτοί, πώς να το κάνουμε?
Και εφαρμόζονται τόσο στη Φύση όσο και στην Κοινωνία/Πολιτική...
(εχετε ακούσει φαντάζομαι τον περίφημο όρο: κοινωνική μηχανική)
Υπάρχει επίσης και η "μόχλευση".
Και για να γίνει η μόχλευση πιο γρήγορη ή πιο αποτελεσματική, χρειάζονται και οι ¨"καταλύτες" (με τη χημική έννοια, όχι αυτοί των αυτοκινήτων...
)
Κάτι τέτοιο είναι η ΧΑ, ακόμη ίσως και ο Καμμένος...
Δεν συμφωνώ σε πολλά με αυτούς από τις ιδέες τους μέχρι την αισθητική τους, αλλά κάτι τέτοιες ώρες, και στους "ανώμαλους" καιρούς που ζούμε, θεωρώ ότι χρειάζονται κι αυτοί έστω και σαν side-kick....ή σαν την αλογόμυγα του Σωκράτη. Γι'αυτό και δεν με ενοχλούν...(τουλάχιστον στο βαθμό που "ενοχλούν" τα ορκισμένα media, που λυσσομανάνε εναντίον τους...)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

macedon
Πώς λέγεται ο άνθρωπος που ζητάει από έναν ξένο να παρέμβει ενεργά στην οικονομία και τα εσωτερικά της χώρας, ώστε αυτός να καταφέρει να πάρει μια καρέκλα στη Βουλή;
Πώς λέγεται ο άνθρωπος που απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο ξένου κράτους και προς εξυπηρέτηση των μικροκομματικών του και προσωπικών του συμφερόντων, δηλώνει πως "Το ίδιο το ελληνικό κράτος είναι η Μαφία" και την ευγνωμονεί θερμά για το αίμα που δίνει για να θεραπευτεί η χώρα;
Πώς λέγεται ο άνθρωπος που λέει στη Μέρκελ "Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα "να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα", και της ζητάει να επέμβει ώστε να διορθώσει τα πράγματα;
Στην Επανάσταση του 1821 τον έλεγαν "Νενέκο".
Στην Ελλάδα του 2012 τον λένε "Τζήμερο". και είναι αρχηγός κόμματος που θέλει να μπει στη Βουλή.

macedon