ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα " διαβολακια " πως επεμβαινουν στη ζωη μας. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Τα " διαβολακια " πως επεμβαινουν στη ζωη μας. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/09/2005, 20:47:33
quote:
Αυτα ηθελα να πω ...

Σας χαιρετω και θα ειμαι παλι κοντα σας αυριο

16/09/2005, 00:27:14
allzzaro
Θα έχει και συνταγές μαγειρικής το φόρουμ τώρα?
Θα γίνει αχταρμάς...
Αντισώματα, σουτζουκάκια...

aries0Μέλος
16/09/2005, 08:35:21
Καλημερα σε ολους ...nst...

Οπως θα εχεις προσεξει ...οχι δεν ασχολουμαι με τους.............
αλλα ουτε καν διαβαζω τι γραφουν...τα περναω ετσι...δεν δινω σημασια !!!!!

Κανουν και ενα καλο ....ανεβαζουν τις επισκεψεις στο θεμα...και ετσι και αλλοι βλεπουν οτι εχει κινηση και ενημερωνονται για το θεμα μου....

Ειδες παντα μου βγαινει σε καλο...

Αληθεια λεω !!! ουτε τα κοιταω καθολου ...γιατι ετσι δεν εκνεβριζομαι....κανε το ιδιο ...θα μεινουν μονοι τους ....εβλεπα και εγω τοσα μηνυματα που εχουν στειλει και ειπα στην αρχη ...ειναι σοβαροι ανθρωποι τους ενδιαφερει η παραψυχολογια...

Αλλα γραφουν μαλ...ιες και οι σωστοι ανθρωποι κρινουν...ποιος ειναι ποιος ....Παιδια ειναι θα μεγαλωσουν...

Μην χαλας την ζαχαρενια σου δεν αξιζει....το εχω δει το εργο.....

Μην ξεχνας και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειπε οποιος θελει ας ακολουθησει!!!!!

θΑ επανελθω αργοτερα ..

Sunrise zero

16/09/2005, 12:31:49
Καλημέρα σε όλους.
Πρώτα απ΄όλα θα ήθελα να πω κάτι που ξέχασα χθες.

Magene ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για το παιδί μου. Πάντα είχα και έχω αδυναμία στα άτομα που νοιάζονται για τα παιδιά.
Το ίδιο θα πω και για τον allzzaro και την Galadriel, που ανησυχούν για τον διπλανό τους και προσπαθούν με όλους τους τρόπους να τον προστατεύσουν, όταν πιστεύουν ότι μπορεί να κινδυνεύσει.

Ο aries από την δική του πλευρά, μεταφέροντας τις εμπειρίες του, κάνει το ίδιο.

Όλοι όσοι έγραψαν στο θέμα το ίδιο έκαναν.
Νομίζω ότι πάμε μια χαρά.

Στο θέμα μας τώρα.
allzzaro αυτά τα οποία ανέφερες για τις έρευνες, τα γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τις θεραπείες και είναι σωστά.
Όμως αυτό που είπες στο πρώτο post για το ανοσοποιητικό εγώ το εξέλαβα διαφορετικά.
Ανέφερες

quote:

Ο ανθρώπινος οργανισμός εχει ενα σύστημα αυτοάμυνας.. ονομάζεται ``ανοσοποιητικό σύστημα``

Το ιδιο αυτό συστημα εργάζεται το ιδιο αποτελεσματικά και στον ψυχικό μας χώρο.

εγώ το κατάλαβα ως "το ανοσοποιητικό εργάζεται και υπέρ της ψυχικής υγείας του ατόμου"

Η εξήγηση που έγραψες μετά, εν συντομία είναι ότι "η ψυχική υγεία του ατόμου επιδρά και βοηθά το ανοσοποιητικό" και είναι σωστή.
Οπότε πρόκειται για παρεξήγηση.

Όσον αφορά την τρίτη ερώτηση που πιστεύω ότι δεν απάντησες, η δική μου άποψη είναι ότι το άτομο που έχει άριστη ψυχική διαύγεια (χρησιμοποιώ ακριβώς τις κουβέντες σου) δεν κινδυνεύει από τίποτα.

Έκανες και μια αναφορά για τις 6 σελίδες του θέματος.
Εκεί δεν θέλω να πω κάτι, εάν ανατρέξεις στις σελίδες θα δεις γιατί έφτασαν να είναι τόσες χωρίς να έχουμε πει πολλά για το καθαυτό θέμα μας. Σε παραπέμπω στην θέση που εξέφρασες "Πρέπει να κυβερνούμε εμείς τα πάθη μας".

Κοίτα πως βλέπω εγώ το όλο θέμα.
Ο aries λέει κάποια πράγματα για τις συγκεκριμένες εμπειρίες του.
Εσύ ή όποιος άλλος, δεν πιστεύει ότι υφίστανται.
Γιατί δεν παραμένετε στο θέμα, ως οι σκεπτικιστές, πάντα χρειάζεται ο αντίλογος στις συζητήσεις.

Οι αποδείξεις, οι πηγές, δεν υπάρχουν πάντα στα θέματα του μεταφυσικού. Κάνουμε όλοι ερωτήσεις για όσα δεν γνωρίζουμε. Εάν η απάντηση δεν ικανοποιεί, δεν σημαίνει ότι ο άλλος λέει ψέματα ή έχει άγνοια.
Γι΄αυτό ακούμε, εάν θέλουμε και βλέπουμε ο καθένας μόνος του τι θα κρατήσει από την όλη κουβέντα.

16/09/2005, 14:51:07
Γεια σου Αries0

quote:

ryche Καλημερα σου...

Δεν θα συμφωνησω μαζι σου...στο θεμα "καψεις την δικη σου μνημη γι αυτα " γιατι δεν ειναι οτι τα βλεπω μονο εγω...!!

Δεν τα δημιουργω εγω γιατι δεν εμφανιζονται ΜΟΝΟ σε μενα...!!!!

Οτι ειναι ψυχες που "ξεπεσαν" αυτες ειναι οι πληροφοριες που εχω εγω...< εχω πει οτι μεταφερω δικες μου αποκλειστικα εμπειριες >

Εσυ πως εισαι σιγουρος οτι ειναι "δικες" μου δημιουργιες ?

Eιναι απολυτος λογικο κατ'εμε να τα βλεπουν και αλλοι.Μονο που δεν τα βλεπουν ακριβως οπως τα βλεπεις εσυ.Το θεμα ομως ειναι τι και γιατι βλεπεις εσυ αυτα που βλεπεις.Δοκιμασε αυτο που σου ειπα.Καψε την μνημη σου γι αυτα ή μαλλον καψε την πιστη σου γι αυτα.

Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι δικες σου δημιουργιες αποκλειστικα αλλα επειδη παλαιοτερα εχω δημιουργησει και γω τετοια φαινομενα σου τα λεω αυτα.

Ο ανθρωπος εχει την δυναμη μεσω της πιστης να δημιουργει τα παντα.Ακομα και ο κοσμος αυτος που ζουμε σημερα ειναι αποτελεσμα "φαντασιας" δηλαδη χοντροκομμενα..σκεψης συγκεκριμενων ανθρωπων.Ολοι μας πριν πραξουμε κατι πριν δημιουργησουμε σκεφτομαστε τι ειναι αυτο που θελουμε να κανουμε.Ο εγκεφαλος μας μπορει να δημιουργησει τα παντα.Αλλα αμεσα δεν μπορει ας πουμε να υλοποιησει σκεψεις μιας και χρειαζεται τεραστια ενεργειακα αποθεματα για να επεμβει πανω σε χαμηλοτερης δονησης Υλη.Ομως εχει την δυνατοτητα να επαμβει σε λεπτοτερη δονησης υλη δηλ. ενεργεια.Ετσι καπως δημιουργουνται διαφορα πραγματα οπως η σκεπτομορφες.

Προσεξε δεν αρνουμαι οτι δεν ειναι υπαρκτα τα διαβολακια σου.Ναι υπαρχουν.Εφοσον το πιστευεις ειτε τα δημιουργεις,ειτε ελκυεις τα δημιουργηματα αλλων μιας και εισαι "ευαισθητος" σε αυτα τα θεματα.
Υπαρχουν λοιπον τα διαβολακια.Αλλα εσυ τα ελκυεις ή τα δημιουργεις μιας και η πιστη σου σε αυτα ειναι δυνατη.Σε ανθρωπο που αγνοει την υπαρξη τους δεν μπορουν να δρασουν μιας και δεν υπαρχει "Π-υλη" για αυτα.Απο την αλλη πιστευω οτι αν μαζευοσασταν αρκετοι που πιστευετε ακριβως το ιδιο και ειχατε μπολικη ενεργεια ειμαι σιγουρος οτι θα μπορουσατε να τα Υλοποιησετε κι ολας.

Τωρα τα πλασματα αυτα ειτε υπηρξαν σε προηγουμενες αλυσιδες πλανητικης εξελιξης και ξεχαστηκαν ειτε απλα τα φανταστηκαν καποιοι και εφτασαν σε εμας μεσω των παραδοσεων και εμεις απλα τα "ξαναζωντανευουμε" μεσω της ενεργειας μας.Βεβαια δεν εχει και μεγαλη σημασια η καταγωγη τους.

Τα κερια και τα λιβανια που ανεφερες επιδρουν Πρωτα σε Εσενα και υστερα στα διαβολακια σου.Πρωτα εσυ χαλαρωνεις και νιωθεις δυνατος και μετα Ασφαλης και εκεινα "καταστρεφονται".Θα μπορουσα να σου πω εναν τεραστιο καταλογο για τροπους αντιμετωπισης απο επικληση αρχαιων και μεσαιωνικων υμνων(γοητεια),απο καθολικες εκκλησιαστικες τελετες,μεχρι και ασπιδες μεσω Οραματισμου,μεχρι και επικληση αρχαγγελων σε μαγικο κυκλο στις αντιστοιχες πλανητικες ωρες με τα καταλληλα χρωματιστα κερια.Αλλα αυτα σε βαζουν σε φαυλο κυκλο.Γιατι ολα αυτα μπορει να επιδρουνε στην ψυχολογια σου θετικακαι να βοηθουν στην αυτοσυγκεντρωση και να εξαφανιζονται τα συμπτωματα,αλλα ειναι για λιγο.Το θεμα ειναι να παρατηρησεις πως ενεργει στον ψυχικο σου κοσμο ολες αυτες οι διαδικασιες(και η δικη σου) και να καταλαβεις πως δημιουργεις ολα αυτα τα φαινομενα.Αυτο θεωρω προσπαθει να σου πει και ο allzaro.

Μπορεις αν Θες να συνεχισεις να ζεις σε αυτον τον κοσμο που εσυ δημιουργεις και να εχεις τον ρολο του Constantine που καταστρεφει οντα της κολασεως ή να στρεψεις ολη αυτην την ενεργεια που καταναλωνεις σε αλλα πραγματα χαλαρωνοντας την εμμονη σου και να γινεις κατι αλλο και πιο χρησιμο ισως σε εσενα.

Αρα οπως καταλαβαινεις κανενας "εσωτεριστης" εδω μεσα δεν μπορει να σου πει τιποτα εδω μεσα.Το θεμα ειναι η σταση σου απεναντι στην Ζωη σου.

Οτι και να επιλεξεις δεν μου καιγεται καρφι.
Ειναι δικη σου ευθυνη η υπαρξη σου.

Την καλησπερα μου σε ολους.

Ryche..
"Mετα τα φυσικα"

16/09/2005, 15:24:27
quote:
Κανουν και ενα καλο ....ανεβαζουν τις επισκεψεις στο θεμα...

πες κι ένα ευχαριστώ βρε...

κυρίως στον εαυτό σου βέβαια... γιατί αν δεν είχες αυτή την εμμονή με τα διαβολάκια φαντάζεσαι ότι θα ασχολούμασταν με το θέμα σου?

κατά τ'άλλα διάβασε ΟΛΟ το ποστ του μέλους ryche μπας κι αρχίσεις να καταλαβαίνεις λίγο....

in God we trust

aries0Μέλος
16/09/2005, 15:59:45
ryche γεια σου...

Δεν θα συμφωνησω μαζι σου....

Το οτι μπορουν να δημιουργηθουν διαφορες σκεπτομορφες ναι ειναι γνωστο...

Αλλα δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη...

Το οτι βλεπουν και διαφορα αλλα ατομα αγνωστα μεταξυ τους κανοντας την ιδια περιγραφη ...ειναι λιγο περιεργο...!!

Και αυτα που λεω < τις δικες μου εμπειριες > ΕΙΝΑΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ...

Και δεν ηθελα τουλαχιστον απο εδω μεσα...<γιατι βλεπεις τι γινεται απο αλλους ασχετους ..> να ανφερθω αλλα θα πω κατι και δεν θα το αναλυσω περισσοτερο......

Καποιαλοιπον στιγμη, επειδη καναμε μια σχετικη συζητηση με τον
Μορφεα σε αλλο topic που γραφουμε ....οτι μπορουμε να δωσουμε καποια " ενεργεια" καποια αγαπη ...η οτιδηποτε αλλο για να βοηθησουμε τις " μορφες " " διβολακια" να αλλαξουν ....εκανα μια επαφη με Θεικη οντοτητα και ζητησα περισσοτερα πραμματα για αυτο το θεμα...!!!

Η απαντηση βεβαια και ο τροπος που μου εδωθει με κατεπληξε...γιατι δεν ηταν αλλη φορα τοσο αυστηροι...
" μου ειπαν σεν επιτρεπεται ...θα τιμωρηθεις...δεν πρεπει να εχουν η να παρουν ενεργεια σε καμμια περιπτωση...!!!!

Η εμπειρια που απεκτησα πανω σε αυτα ...δεν ηρθε ουρανοκατευατη απλα...αλλα αφου τα " ειδαμε " αρχισαμε να ασχολουμαστε με αυτα και να συγκεντρονουμε πληροφοριες απο οπου μπορουσαμε...

Αν ψαξεις και λαικες εκφρασεις...οπως " σαν τον διαβολο κανεις με το λιβανι " συμαινει και καποιοι αλλοι ειχαν τετοιες ενδειξεις η εμπειριες περαν απο εμας....και πριν απο εμας...

Τα περι κυκλου και τα σχετικα ειναι γνωστα...αλλα καμμια σχεση...

Αυτα προς το παρον ...πρεπει να φυγω απο την δουλεια ,,,,μαλλον δεν θα μπω μεχρι την Δευτερα γιατι το δικο μου p.c επαθε black out...

αυτα

Sunrise zero

16/09/2005, 16:24:58
quote:
Καλημερα σε ολους ...nst...

Οπως θα εχεις προσεξει ...οχι δεν ασχολουμαι με τους.............
αλλα ουτε καν διαβαζω τι γραφουν...τα περναω ετσι...δεν δινω σημασια !!!!!

Aυτό είναι για εμένα.

Γιατί βρέ.. τι σου έκανα και δεν μου δίνεις σημασία??

16/09/2005, 16:31:27
quote:
Και δεν ηθελα τουλαχιστον απο εδω μεσα...<γιατι βλεπεις τι γινεται απο αλλους ασχετους ..> να ανφερθω αλλα θα πω κατι και δεν θα το αναλυσω περισσοτερο......

Δηλαδή εκτός απο εμένα.. υπάρχουν και αλλοι άσχετοι..
Καλό θα ήταν να τους ονομάσεις.. μιας και τους αναφέρεις για να τους γνωρίσουμε και εμείς..

16/09/2005, 16:35:08
quote:
....εκανα μια επαφη με Θεικη οντοτητα και ζητησα περισσοτερα πραμματα για αυτο το θεμα...!!!

Καλέ μου φίλε.. έκανες μια επαφή με Θεική οντότητα??
Για δώσε μας μερικές εξηγήσεις.. όταν λές Θεική οντότητα τι εννοείς??

Νομίζω οτι το ερώτημα μου είναι εύλογο.. και η απάντηση σου δεν θα αφορά μόνο εμένα αλλά ολους τους παρευρισκόμενους..

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω η απάντηση σου να είναι αρκετά σαφής. για το τι εννοείς θεική οντότητα.. μιας και γνωρίζουμε οτι ο Θεός δεν είναι οντότητα.. και πως εσύ μπορείς να έρχεσαι σε τέτοιου έιδους επαφές με κάτι το Θείο??

Edited by - allzzaro on 16/09/2005 16:37:59