- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
πολύ φοβούμαι ότι αμελούμε άθελά μας να αναγνωρίσουμε ότι η όλη κατάσταση διαδραματίστηκε σε δύο φάσεις κι εμείς συζητούμε μόνο για τη δεύτερη.
Κάποιοι επιτέθηκαν σε αυτό το χώρο και δεν είναι η πρώτη φορά.
Η επίθεση αυτή τη φορά είχε σαν στόχο το Ramoglou, αλλά και σε αυτή όπως και στις προηγούμενες (και στις επόμενες ενδεχομένως) "πρωταγωνιστούσαν" και άλλα μέλη.
Δε νομίζω λοιπόν, ότι είναι σωστό να παρουσιάζουμε τον αγαπητό Απόστολο σαν τον παρανοϊκό με το πληκτρολόγιο, ο οποίος ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να γεμίσει τα θέματα με κόκκινα γραμματάκια.
Από κει και πέρα, το ότι αναγνωρίζεις πως
quote:
Φυσικά αυτή η επικοινωνία κάποια πράγματα θα "έβγαλε" που οδήγησαν τον Αποστόλη στην "μικρή" του αποχώρηση, αλλά τώρα μάλλον όλα καλά!
έχει να κάνει, κατά την άποψή μου, με το ποιός προασπίζει τί τελικά και με το ποιός φοράει κορώνες αναλογιζόμενος το βάρος των ευθυνών ή ποιός απλά παριστάνει κάτι.
Διότι μόνον όταν παριστάνεις κάτι το οποίο δεν είσαι, ανησυχείς...
"Ο βασιλιάς είναι γυμνός". Τον βλέπετε;
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Φίλε Ramoglou,
η απόφαση σου να επιστρέψεις νομίζω οτι ήταν επιβεβλημένη και ορθή, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους που δεν είναι της παρούσης.
Νάσαι καλά και νάσαι ο εαυτός σου!!!

quote:
ανακοινωσηκαλειται ο Vril,για εξακριβωση συνομοσιολογικοθεωριτικολοκρισεωεγχθρικοφιλλολογικον στοιχειων.....
πωωωωω...καλα ε...?
Άν το κείμενο μου πιο πάνω στον κ. Απόστολο Ράμογλου εμφανίζεται μέσα στον εγγέφαλό σου με τη μορφή που εμφανίζονται τα μηνύματά σου στην οθόνη του υπολογιστή μου, τότε είμαι σίγουρος οτι δεν κατάλαβες "γρί" από αυτά που έγραψα.
Δεν καλείς καλού-κακού κάποιον να σου διαβάσει τι έγραψα ?
Ίσως διαπιστώσεις κάποια διαφορά.
Είπα, ίσως...
quote:
δεν μπορώ να κατανοήσω τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησα να θέσω εαυτόν «αρχηγό» (!!!!!!). Και μάλιστα «αρχηγό» μιας «αγέλης» όπως λες.
Δεν θεωρώ πως τα μέλη του esoterica αποτελούν «αγέλη» η οποία χρειάζεται κάποιον ηγήτορα. Ο καθένας είναι σκεπτόμενος και αυτόνομος να δρα κατά το δοκούν (εκτός αν εσύ έχεις κάποια άλλη άποψη).
Ναι, έχω διαφορετική άποψη.
Είδα πολλές φορές να λαλείς στο τόπικ σου διάφορες παρόλες και η αγέλη αποκρίθηκε, ρίχνοντας κάτι αλλαγές πορείας, που ακόμα και σμήνος από σαρδέλες ανοιχτής θαλάσης θα ζήλευαν...
Υπάρχουν αρκετοί που σε τοποθετούν στην κεφαλή του κοπαδιού (τους). Αποκλείεται να μην το έχεις καταλάβει.
Δεν σε έχω για τόόόόσο μετριόφρων !
(Η κορώνα πάντως μιλάει !)
Μην μετατοπίζεις το βάρος μιας "αντιλαϊκής" απόφασης στα χέρια του Admin. Είναι ο μόνος που δεν φταίει, αν εσύ το παρακάνεις !
Σου έχω υποδείξει αρκετές φορές οτι λειτουργείς υπεράνω των "νόμων".
Αυτά που ισχύουν για άλλους, δεν ισχύουν για σένα
-όντως είσαι ο εστεμμένος λύκος.
Κρίνεις και επικρίνεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ, αφουγκράσου για μία στιγμή τους "παλμούς" και τις αντιδράσεις ΣΟΥ, στη σκέψη, οτι εγώ, ο μισητός σου Βρίλ, "έβγαινα" και υποκινούσα και υπονόμευα το τόπικ σου ή το φόρουμ ολόκληρο...
Χα χα χα !
Εδώ σε θέλω μάγκα μου !
Και από τη μιά μεριά θα "χαιρόμουν", να σε "δώ" εσένα, το μάστορα του γραπτού λόγου (όπως ακριβώς σε γνώρισα), ΤΙ θα μου έσουρνες !!!
Το ΤΙ θα έλεγες ! Το ΤΙ θα σκαρφιζόσουν ! Με πόσα παχιά λόγια θα μας έκανες τη νύχτα μέρα !
Ξέρεις, με βάζεις σε πειρασμούς, φιλαράκο...
Η γνώμη μου είναι, οτι οφείλεις να πιείς το κώνειο εδώ και τώρα.
Η υπεκφυγή σου, να το δίνεις το μπαλάκι στον Admin είναι αντιστρόφως ανάλογη της ηγετικής παρουσίας σου εδώ.
Η υπεροψία σου δεν σε άφησε να ζητήσεις συγνώμη από κάποιον που έθιξες πολύ άγρια. Το άφησες στη λήθη !
Και σχετικά με τα "κοκκινάδια" σου, δεν είσαι κανένα "νέο" μέλος με 2-3 μηνύματα. Ξέρεις πολύ καλά τι έπρεπε να είχες κάνει.
Αυτό που έκανες ήταν λάθος (είπα, σου αναγνωρίζω την καλή σου πρόθεση, ο τρόπος σου ήταν λάθος).
Είπα, οφείλεις να πιείς το κώνειο εδώ και τώρα.
Από την άλλη, ομολογώ, οτι αν το καταπιείς, θα μου λείψεις...
ο κακός Βρίλ
Eπέτρεψέ μου, τα συμπεράσματα που έβγαλα από τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, να τα συζητήσουμε κατ' ιδίαν, αν κι εφόσον σε ενδιαφέρει η άποψή μου.
Kρίσεις δεν θα κάνω, όχι γιατί δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πάγια αρχή μου να μην τις εκστομίζω με περίσσια ευκολία, ιδιαίτερα δε όταν δεν γνωρίζω όλες τις παραμέτρους.
Xαίρομαι που επέστρεψες και θα προσπαθήσουμε ξανά να συζητήσουμε.

gh
Να πω πως συμφωνώ με την ενέργεια του Admin.
Και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Vril.
Κύριε Ramoglou, δεν είναι η πρώτη φορά που
δηλώνετε οτι αποχωρείτε από το εσωτέρικα.
Και αφού κάποια μέλη σας παρακαλούν....ξαναγυρνάτε.
...Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

ΚΛΙΚ ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ,ΤΕΛΟΣ..
ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ...ΚΛΙΚ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Άν το κείμενο μου πιο πάνω στον κ. Απόστολο Ράμογλου εμφανίζεται μέσα στον εγγέφαλό σου με τη μορφή που εμφανίζονται τα μηνύματά σου στην οθόνη του υπολογιστή μου, τότε είμαι σίγουρος οτι δεν κατάλαβες "γρί" από αυτά που έγραψα.
Δεν καλείς καλού-κακού κάποιον να σου διαβάσει τι έγραψα ?
Ίσως διαπιστώσεις κάποια διαφορά.
Είπα, ίσως...
γρί...απο το γρίφος...?
εκπεμπω στο ιδιο μηκος κυματος με την οθονη του υπολογιστη σου...?
να κανουμε ανταλλαγή...?
θίκτηκες...? απο το χιουμορ...?
ισως ...λεω ισως να σου δωσει μαθηματα ο jonniebegood
? :)
ειπαμε δεν ειμαι κακός μοναχα λιγουλακι ιδιοτροπος:)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
υ.γ επειδης διαπιστωνω ελλειψη χιουμορ,με αποτελεσμα τα γραφωμενα μου,να διαστρεβλωνονται και να ντυνουν πατριωτικα καποια μελη...αποχωρω απο το συγκεκριμενο τοπικ,για να κυλησει ομαλα...οπως θελουν εκεινοι που "επιτιθοντο"....με "αντι-χιουμορ"
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 18/03/2005 22:09:25
Edited by - manos on 18/03/2005 22:10:15
Το πιο σημαντικό είναι να αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις σου με τον admin και να έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση.
Για όλα τα υπόλοιπα αδιαφόρησε και να είσαι ο εαυτός σου ![]()
Εξάλλου για το σκατοχαρακτήρα σου σε αγαπάμε ![]()
Καλώς σε δεχθήκαμε και πάλι ![]()