ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ψυχικη επικοινωνια - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ψυχικη επικοινωνια - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

.30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
.Μέλος
23/07/2003, 11:11:54
<<νοιωθω
ολα.
αυτο.
(+δεν το ευχομαι ,σε κανενα..-)>>

θα συμφωνούσα εδώ "πνευματικέ εαυτέ"

Πρόσεχε την διαδικασία της αποσύνδεσης(ψυχολογικά)
Νους-συναίσθημα<αυτό-έτερο>

Edited by - . on 23/07/2003 11:16:07

wiccaΜέλος
24/07/2003, 00:56:33
ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ = ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
lesliΝέο Μέλος
24/07/2003, 04:02:14

Ισούται.
Το φαινόμενο συνίσταται στην ανταλλαγή χωρίς τη μεσολάβηση των αισθητήριων οργάνων μας.
Ποια τα αισθητήρια όργανα;

Έρρωσθε

lesli

24/07/2003, 06:23:32
Καλως ήρθες lesli.

Αν και υποψιάζομαι ότι η ερώτησή σου είναι ρητορική...
Οι 5 βασικές αισθήσεις που είναι αποδεκτές από τη φυσιολογία είναι η όραση, η όσφρηση, η ακοή η αφή και η γεύση. (Μέσα στην αφή εννοείται ότι συμπεριλαμβάνονται οι αισθήσεις του πόνου, ψυχρού, θερμού, κ.λ.π.).
Συνηθίζεται να αποκαλούμε την οποιαδήποτε άγνωστης στην ιατρική επιστήμη φύσης αίσθηση, ως έκτη αίσθηση. Την αντίληψη δε πραγμάτων μέσω αυτής της αίσθησης, εξωαισθητήρια αντίληψη (ESP).
Ποιο το σωματικό όργανο αυτής της αίσθησης; Εικάζεται ότι παλιά το είχαμε, αλλά έχει ατροφήσει.

αυτή...που τα κατάφερε!

25/07/2003, 12:39:08
Πάντως πάρα πολλοί από εμάς έχουμε νιώσει κάποιο φαινόμενο ψυχικής επικεινωνίας. Αποκλείετε να μην σας έχει συμβεί να απαντήσετε σε μια ερώτηση πριν ο συνομηλητής σας κάνει την ερώτηση. Εμένα πρωσοπικά μου έχει συμβεί κάτι πρόσφατα που πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει. Άκουγα ξεκάθαρα κάποιος να τραγουδάει ένα τραγούδι. Μου άρεσε αυτό το τραγούδι και άρχισα να το τραγουδάω και εγώ... Εκείνη την στιγμή ο διπλανός μου γυρνάει και μου λέει ότι αυτό το τραγούδι το σκεφτόταν.Εγώ ήμουν σίγουρος ότι αυτός κάποιος άλλος τραγουδούσε αλλά όσοι ρώτησα ισχυρίζονταν ότι αυτό το τραγούδι δεν το είχε έστω ψυθηρίσει κανένας...

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

iriaΝέο Μέλος
25/07/2003, 13:29:07
auto pou aveferes mou sumBaivei polu suxva me tnv periptwsn tou filou mou(tnv exw avaferei).skeftomai kati n proBlnmatizomai gia kati kai priv akoma 8esw to erwtnma mou exei etoimn tnv apavtnsn.

mia fora skeftomouv:kala toso avoixto BiBlio eimai kai diaBazei tn skepsn mou?kai mou leei: oxi, mnv avnsuxeis, eivai kati diaforetiko.me tov kairo 8a to avtilnf8eis.emeiva pagwto 3ulaki.

I.K

25/07/2003, 13:35:26
To θέμα είναι εσύ μπορείς να διαβάσεις την σκέψη του? δλδ εσυ λειτουργείς μόνο σαν "πομπός" ή και σαν "δέκτης"... Αυτήν την ικανότητα ο φίλους την έχει και με άλλα άτομα ή μόνο με εσένα?

MihalisΝέο Μέλος
25/07/2003, 15:51:25
Agapite File Benetton,

Pisteuo oti to harisma tis psihikis epikoinonias mporei na yparhei emfyto ston anthropo (poly spania) alla kai oti mporei na anaptyhthei.

Apotelei alloste meros tis ylis pollon "dytikon" esoterikon kai magikon sholon. Poio sigkekrimmena, oi mathites prepei na perasoun sygkekrimmena test psihikis epikoinonias prin mporesoun na perasoun ston epomeno vathmo.

Filika
Mihalis

benettonΝέο Μέλος
25/07/2003, 17:24:15
Φίλη μου iria το ίδιο έχω πάθει και εγώ με την φίλη μου και έχουμε μείνει με ανοιχτό το στόμα (όπως αναφέρω και πιο πάνω)!το πρόβλημα με εμάς είναι ότι δεν έχουμε ερωτική σχέση! Ένα απλό αθώο φλερτ θα έλεγα και όμως μπορούμε και επικοινωνούμε και εκπληκτικό τρόπο!! Είμαστε σαν να έχουμε στείλει ο ένας στο άλλον, γράμμα και δεν το έχουμε ανοίξει αλλά ξέρουμε Ίδη το τι έχουμε γράψει!! Αλλά και τα αισθήματα μας κυμαίνονται με το ίδιο τρόπο! όταν η ψυχολογία είναι ανεβασμένη το ίδιο και της φίλης όπως και το αντίθετο, χωρίς να μας έχει μας έχει συμβεί κάτι άσχημο η όμορφο !!
Επίσης φίλε meals σύμφωνο για το πρώτο αλλά όχι για το δεύτερο χωρίς αντιλέγω φυσικά!!
Πιστεύω δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτεροι σχολή για αναπτυχθεί! Η σχολές πιστεύω στο μόνο που βοηθούν είναι στο να το εμπεδώσουμε ότι ύπαρχοι αυτό το φαινόμενο αυτή η επικοινωνία !! να το πιστέψουμε δηλαδή και να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε !!

iolieΝέο Μέλος
28/07/2003, 11:47:56
Γεια χαρά!! Είμαι πολύ νέο μέλος.
Για την ακρίβεια, αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι και τοποθετούμαι σε ένα θέμα.

Για το συγκεκριμένο θέμα : Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα επικοινωνίας και μάλιστα, πρόκειται για μια αρχέγονη λειτουργία που εξυπηρετούσε (και εξυπηρετεί) τις ανάγκες επικοινωνίας μιας ομάδας.
Τη συναντάμε σε κατώτερες μορφές ζωής όπως για παράδειγμα, στα ψάρια.
Βλέπεις κοπαδάκια που κολυμπούν συγκεντρωμένα προς μία κατεύθυνση και ξαφνικά, σαν να δέχονται μια εντολή από κάπου, αλλάζουν πορεία ταυτόχρονα, απόλυτα συντονισμένα σαν ένα σώμα. Είναι εκπληκτικό!
Στον άνθρωπο, η λειτουργία αυτή είναι σε λανθάνουσα κατάσταση δεδομένου ότι επικοινωνιακές ανάγκες ικανοποιούνται με τη χρήση της γλώσσας είτε ακόμα και με τη νοηματική.
Όπως όλοι, έτσι κι' εγώ έχω κατά νου πολλές εμπειρίες αυτού του τύπου της επικοινωνίας με άτομα για τα οποία έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρουν.
Μπορεί να είναι και μονοσύμαντη - με την έννοια ότι μπορεί εγώ να αντιλαμβάνομαι την ψυχική κατάσταση ενός ατόμου, να μπαίνω στο μυαλό του, χωρίς αυτό απαραίτητα να αισθάνεται το ίδιο. Μου έχει συμβεί.
Όμως, φίλε benetton, χωρίς να αμφισβητώ αυτό που σου συμβαίνει, μπορεί σε μία κατάσταση αμοιβαίου ερωτισμού, κάλλιστα τα άτομα να σκέπτονται και να αισθάνονται το ίδιο χωρίς απαραίτητα να συνδέονται τηλεπαθητικά δεδομένου ότι σε αυτή την κατάσταση η σκέψη του ενός για τον άλλο είναι αποκλειστική και οι επιθυμίες κοινές.
Καταλήγοντας, σαφώς πιστεύω στην τηλεπάθεια, την ψυχική σύνδεση των ατόμων, την -πως να την πω- 6η αίσθηση.

quote:

ΑποκρυφιστηςΝέο Μέλος
28/07/2003, 16:26:38
εχει διαβασει κανεις πως γινεται να επικοινωνισεις τηλεπαθητικα με αλλον?

μηπως εχει ζησει κανεις κατι τετοιο?

28/07/2003, 20:17:40
Αγαπητέ Αποκρυφιστή

Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία για την τηλεπάθεια και είναι πολύ πιθανόν να βρεις κάτι ακόμα και στην δημόσια βιβλιοθήκη της περιοχής σου,

Όσο για εμπειρίες νομίζω ότι αναφέρονται αρκετές σε παραπάνω Posts...

whispererΝέο Μέλος
28/07/2003, 21:01:22
Καλησπέρα απ' τον whisperer. Είμαι και εγώ πολύ νέο μέλος και με ενδιαφέρουν οι κουβέντες που κάνετε. Αρκετό διάστημα σας παρακολουθώ, αλλά δεν συμμετείχα στις ανταλλαγές των απόψεων σας.
Καλή αρχή λοιπόν...

28/07/2003, 22:04:04
Kαταρχήν whisperer καλωςήρθες!!!

benettonΝέο Μέλος
29/07/2003, 00:00:52
καλως ηρθες φιλε whisperer!!

ΑποκρυφιστηςΝέο Μέλος
29/07/2003, 15:26:04

εχει η ψυχικη επικοινωνια σχεση με την μαγια?

ΠύρραΜέλος
29/07/2003, 18:30:14
Προφανώς δε μπορούμε να ξεχωρήσουμε αν είναι πνευματική ή ψυχική επαφή, ή αν είναι και τα δύο. Δύο άτομα, τα οποία δένονται μεταξύ τους με ένα δυνατό δεσμό, είτε πάθος, είτε έρωτα, είτε αγάπη, συγκεντρώνονται έντονα και αρχίζουν και στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον. Αν πετύχουν τη στιγμή που η σκέψη είναι εξίσου δυνατή και στους δύο, το νοιώθουν. Τηλεπάθεια? Δε νομίζω. Επιθυμία σε τέτοιο βαθμό που αφήνουμε την αύρα μας να ταξιδέψει.
Παραδείγματα τέτοια έχουμε όλοι μας στη ζωή. Άλλοι μικρές εμπειρίες και μεμονωμένες, ανεξήγητες, οι οποίες μπορούν να αποδοθούν σε απλή σύμτωση, και άλλοι με μεγαλύτερες εμπειρίες και επαναλαμβανόμενες που τους τρομάζουν.
Παράδειγμα και ερώτηση συνάμα: Πως γίνεται κάποιοι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται το κακό που μπορεί να συμβαίνει στον άνθρωπο που αγαπάν? Πως αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τους σκέφτεται, απλά μια αίσθηση?
Για να αντιληφθείς τέτοιου είδους μηνύματα, πρέπει και να τα δώσεις και σημασία. Και μηπως τελικά δεν είναι ψυχική (η πνευματική) επαφή αλλά θέλω δικό μας? Μήπως είναι τελικά διαίσθηση? Διορατικότητα σε κάποιες καταστάσεις? Μήπως είναι απόροια της αγάπης μας στον άλλον?
Αν μιλήσουμε φυσικά για αισθήσεις τέτοιου είδους πέρα από τισ σχέσεις μας μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια, πιο βαθιά και πολύπλοκα. Αρχίζουμε να μιλάμε για ικανότητες ανθρώπων.

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

benettonΝέο Μέλος
29/07/2003, 19:59:33
Φίλη Πύρρα νομίζω πως η Αποστόλη μηνυμάτων γίνετε με περίεργο τρόπο , ανεξήγητο!! ίσως να είναι και τηλεπάθεια!! Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε και δεν θα διαφωνήσω μαζί σου!!
Πιστεύω ότι δεν είναι κάποιο θέλω δικό μας γιατί το νιώθουμε και δυο ταυτόχρονα και επίσης στέλνουμε και οι δυο ταυτόχρονα τα αισθήματα μας ο ένας στον άλλον , τα μηνύματα μας η τις σκέψεις μας!! Φυσικά θα πρέπει να δώσουμε και κάποια σημασία για να μπορέσουμε να το αναπτύξουμε!
Αυτή η επικοινωνία μήπως οφείλετε στην αναζήτηση τους αλλού μας μισού? Γιατί αναπτύσσεται με ένα μόνο συγκεκριμένο άτομο? Και αν όχι μόνο σε έναν , γιατί στο συγκεκριμένο τόσο έντονα! Ύπαρχοι η ανάγκη επικοινωνίας τόσο έντονα που μας κάνει και στέλνουμε μηνύματα μόνο σε αυτό?
Επειδή είναι συνεχεία στο μυαλό μας? Επειδή μας έχει συνάχια στο μυαλό του ? είναι πολλές η άλυτες απορίες που ίσως να μην λυθούν ποτέ !!
Ας συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με αυτό τον τρόπο και να προσπαθήσουμε να το αναπτύξουμε , είναι μεν υπέροχο να το ζεις αλλά και τρομακτικό που το αισθάνεσαι! Ίσως γιατί δεν μπορείς να το εξήγησης !!

mpalouΝέο Μέλος
30/07/2003, 19:16:09
Μου συμβαινει ακριβως το ιδιο και αναρωτιεμαι..ειμαι πολυ ερωτευμενη και εκπεμπω κυματα που ενεργοποιουν τη μεταξυ μας επικοινωνια η απλα νομιζω οτι συμβαινει και μολις τον ξεπερασω απλα θα σταματησει να συμβαινει....?

whispererΝέο Μέλος
30/07/2003, 19:55:04
Δεν είναι ότι είσαι ερωτευμένη, αλλά επειδή νιώθεις έτσι αφήνεις τον εαυτό σου πιο ελεύθερο να αισθανθεί πράγματα που με τη ροή της καθημερινότητας οι πιο πολλοί δεν τα παρατηρούν. Φαντάσου πόσα πράγματα δεν σε ευχαριστούσαν πριν να νιώσεις έτσι...και θα καταλάβεις αμέσως τον όγκο των πληροφοριών που αφήνεις το μυαλό σου να δέχεται(ως ερεθίσματα απ' το περιβάλλον) ή δίνεις περισσότερη βάση σε πράγματα που σε βοηθάν να διατηρείς το συναίσθημα που νιώθεις (που προφανώς είναι ευχάριστα)!