ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΙ ΘΕΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

γιαπετ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/01/2008, 00:53:02
Ιχώρ δεν υπάρχει, είναι σε έλλειψη.
Αντικαταστάθηκε από ασιατικό αγιασμό

macedon

23/01/2008, 01:03:16

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

23/01/2008, 13:53:50
quote:
Ιχώρ δεν υπάρχει, είναι σε έλλειψη.
Αντικαταστάθηκε από ασιατικό αγιασμό

-Να παρακαλέσουμε τον Απόλλων 2 με την προσεδάφισή του να μας φέρει λίγο!
quote:
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΧΩΡ ΜΠΟΡΟΥΝ - ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ Η ΑΙΜΟΜΗΞΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ δουλοι Η'ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ -ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ -ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

-Σίγουρα το παλικάρι θέλει να μας πει κάτι το οποίο γιαπετ δε νομίζω ότι χρειάζεται ανάληση!
-Μιλάει για το μεγαλείο των προγόνων μας! Την ανδρεία και τη σοφία! με τα παράγωγά τους αρετή, τόλμη, δικαιαούσνη!
.....Όπως βλέπεις όμως φίλε ΕΡΜΙΑΣ μάλλον είναι ακατάλληλο ακόμη το έδαφος.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

23/01/2008, 20:35:31
europaios2

quote:
-Να παρακαλέσουμε τον Απόλλων 2 με την προσεδάφισή του να μας φέρει λίγο!

Πώς σου ήρθε ο Απόλλων 2;

quote:
Σίγουρα το παλικάρι θέλει να μας πει κάτι το οποίο γιαπετ δε νομίζω ότι χρειάζεται ανάληση!

Φίλε μου, είμαι σίγουρος ότι ο ΕΡΜΙΑΣ μπορεί να κάνει μια καλή ανάλυση της άποψής του, χωρίς διερμηνίες.

Η αναφορά του στο Ιχώρ, είναι ενδεικτική και ενδιαφέρουσα.

Γι' αυτό το λόγο τον παρότρυνα να συνεχίσει.

quote:
.....Όπως βλέπεις όμως φίλε ΕΡΜΙΑΣ μάλλον είναι ακατάλληλο ακόμη το έδαφος.

Αυτή είναι η προσωπική σου άποψη.
Και πέραν του ότι είναι εσφαλμένη, δεν είναι σωστό να λέγεται σ' ένα νέο μέλος, που θέλει συμμετοχή σε ένα φορουμ, του οποίου το έδαφος είναι κατάλληλο,για κάθε είδους συνομιλία.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

ΕΡΜΙΑΣΝέο Μέλος
23/01/2008, 20:59:25
Αγαπητοι φιλοι σας εγραψα και εγω μερικες σκεψεις μου -διευκρινιζω στον ΜΑΚΕΔΟΝΑ το ιχωρ το αναφερω συμβολικα και μη νομιζεις το οτιδηποτε.Το εδαφος ΕΥΡΩΠΑΙΕ 2 νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχισουμε να το καλλιεργουμε .Καποιοι πρεπει να μπουν μπροστα αρκετα αυτοκατηγορουμαστε και τα ριχνουμε στους αλλους.Το ποιος φταιει το προσπερναμε-----το δικαστηριο της ιστοριας θα το κρινει. ΥΣ.Μη μου πειτε για επαναστασεις ΦΤΑΝΕΙ.

ΕΡΜΙΑΣ

23/01/2008, 23:43:00
quote:
ΕΡΜΙΑΣ
διευκρινιζω στον ΜΑΚΕΔΟΝΑ το ιχωρ το αναφερω συμβολικα και μη νομιζεις το οτιδηποτε

Και γω συμβολικά σου απάντησα :)

quote:
europaios2
Να παρακαλέσουμε τον Απόλλων 2 με την προσεδάφισή του να μας φέρει λίγο!

1. Δεν υπήρξε καμία αποστολή με το όνομα "Απόλλων 2"
2. Η πρώτη αποστολή που προσεδαφίστηκε ήταν το "Απόλλων 11" το 1969.
3. Το ιχώρ δε φυτρώνει στο φεγγάρι. Ηταν το αίμα των θεών και του Τάλω, προστάτη της Κρήτης.

Για την ενημέρωσή σου.

macedon

24/01/2008, 11:10:17
quote:
γιαπετ: Πώς σου ήρθε ο Απόλλων 2

-Απλά έδεινα ιδέα στον macedon για νέο βιβλίο! ίσως έχεις χάσει επεισόδια..., αλλά απάντησα στην τοποθέτησή του με χιούμορ.
quote:
γιαπετ:
Φίλε μου, είμαι σίγουρος ότι ο ΕΡΜΙΑΣ μπορεί να κάνει μια καλή ανάλυση της άποψής του, χωρίς διερμηνίες.
Η αναφορά του στο Ιχώρ, είναι ενδεικτική και ενδιαφέρουσα.
Γι' αυτό το λόγο τον παρότρυνα να συνεχίσει.

<<γιαπετ:Εγώ φίλε ΕΡΜΙΑ, λέω να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός, ώστε να γίνει κατανοητή η θέση σου στο φορουμ.Μόνο έτσι μπορεί να γίνει συζήτηση.>>

-Πόσο πιο αναλυτικός? τι να αναλύσει? έθεσε θέμα αν δεν το πρόσεξες!

quote:
γιαπετ:Αυτή είναι η προσωπική σου άποψη.
Και πέραν του ότι είναι εσφαλμένη, δεν είναι σωστό να λέγεται σ' ένα νέο μέλος, που θέλει συμμετοχή σε ένα φορουμ, του οποίου το έδαφος είναι κατάλληλο,για κάθε είδους συνομιλία

-Μα,..... ναι μεν ο macedon! τον αντιμετώπισε με καθαρό χιούμορ! αλλά αντί να μπεις να τοποθετηθείς στο θέμα που έθεσε! μπήκες για να συνεχίσεις το χιούμορ! αποδεικνύοντας ότι δεν κατάλαβες το θέμα παρά μόνο το χιούμορ!
quote:
ΕΡΜΙΑΣ: Αγαπητοι φιλοι σας εγραψα και εγω μερικες σκεψεις μου -διευκρινιζω στον ΜΑΚΕΔΟΝΑ το ιχωρ το αναφερω συμβολικα και μη νομιζεις το οτιδηποτε.Το εδαφος ΕΥΡΩΠΑΙΕ 2 νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχισουμε να το καλλιεργουμε .Καποιοι πρεπει να μπουν μπροστα αρκετα αυτοκατηγορουμαστε και τα ριχνουμε στους αλλους.Το ποιος φταιει το προσπερναμε-----το δικαστηριο της ιστοριας θα το κρινει. ΥΣ.Μη μου πειτε για επαναστασεις ΦΤΑΝΕΙ

-Φίλε Ερμιών στο απόψεις προτάσεις υπάρχει ένα θέμα <<συμβαίνει κάτι με τους πολιτικούς μας?>> εκεί νομίζω ότι είναι πιο κατάλληλο το έδαφος ως θεματολογία! από τη συμμετοχή όμως που έχει εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι αποδεικνύεται η ακαταλληλότητα της καλλιέργειας, ωστώσω οι προσπάθειες συνεχίζονται μήπως και βγούν οι κοτρώνες και έτσι έλθουν και άλλα μέλη να καλλιεργήσουν.
-Η διαφθορά είναι η νέα ΙΧΩΡ του νεοΈλληνα! εκεί πρέπει όλοι μαζί και καθένας μόνος του να δώσουμε τη μάχη!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

ΆτροποςΝέο Μέλος
24/01/2008, 18:48:49
Έλλην είναι όποιος μετέρχεται της Ελληνικής παιδείας. Πόσο ελληνική είναι η παιδεία μας; Αυτό θα ήταν αποδοχή κληρονομιάς.
24/01/2008, 19:23:54
quote:
Άτροπος
Έλλην είναι όποιος μετέρχεται της Ελληνικής παιδείας.

Χμμμ... Δε λέει ακριβώς ο Ισοκράτης "Έλληνες εισι" αλλά "μάλλον Έλληνες καλείσθαι". Εχει μια διαφορά...

macedon

ΆτροποςΝέο Μέλος
24/01/2008, 20:05:15
Σε ευχαριστώ φίλε Μακεδόνα,με βοηθάς στο συλλογισμό μου.Απλώς ήθελα να επισημάνω πως κατάφεραν να μας κοιμίσουν. Να μας κάνουν κάποιοι να ξεχάσουμε πως είμαστε έλληνες. Ενώ είναι τόσο απλό.