- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Εμπειρίες όχι τόσο σημαντικές αλλά αρκετά επώδυνες για μένα μιας και δεν ήξερα τι μου συμβαίνει !πριν 3 χρόνια λοιπόν χωρίς κάποιον λόγο άρχισα να έχω όλα εκείνα τα συμπτώματα της Α.Π….συνέχεια έφτανα μέχρι το σημείο της εξόδου ..εκεί όμως με κυρίευε ένας πολύ άσχημος τρόμος(θα το έλεγα)
Απαντώ στο θέμα για να δώσω ένα καλό σαίτ που περιλαμβάνει απο τώρα και το βιβλίο Δωρεάν.
Καλωσορίσατε Μίνωα και Astradeni
Όπως βλέπετε αυτή είναι η τρίτη έκδοση Αστρικής Προβολής. Αν διαβάσετε το παρόν και τα υπόλοιπα πόστς θα σας λυθούν αρκετές απορίες. Θα πάρει λίγη ώρα αλλά αξίζει.
Προσωπικά εγώ πάντα είχα το αίσθημα όταν κοιμόμουν να νιώθω ότι πέφτω σε γκρεμό και αμέσως να νίωθω ένα έντονο τράβηγμα και να ξυπνάω. Απο τι διαβάζω συμβαίνει σε πολλούς αυτό. Μετά κατάλαβα ότι όταν αυτο συμβαίνει είναι σήμα κατατεθέν ότι προβάλλεσαι αστρικά.
Μπορεί επειδή όταν το αστρικό σώμα βγαίνει έξω το φυσικό να φοβάσαι απο την αλλαγή σε ξένο περιβάλλον και να επιστρέφει αμέσως πίσω.
Ο φόβος όπως θα δείτε παίζει βασικό ρόλο στην Αστρική Προβολή.

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο, αν δεν είσαι Ήλιος"
to mail einai : athens@mysticweb.org
Αγαπητέ roberto24, η διαφορά του να ονειρεύεσαι από το να είσαι συνειδητά στο αστρικό είναι ουσιώδης και ποιοτική.
Διαπιστώνω ότι το έχεις βιώσει.
Θεωρώ κι εγώ, με τη σειρά μου, ότι το τράβηγμα του δακτύλου είναι μία από τις καλύτερες και πιο αποδοτικές τεχνικές.
Η δύσκολία βρίσκεται στη διάρκεια που μπορεί κανείς να παραμείνει συνειδητός.
Ζήσε τη στιγμή!

Ως προς τις παρουσίες, είναι πολύ πιθανόν να είναι οντότητες του αστρικού.
Μπορείς να το ανακαλύψεις μόνη σου, αρκεί να μην υπάρχει φόβος.
Αγαπητέ Μινωα, δεν είμαι σε θέση να ερμηνεύσω τις εμπειρίες που είχες πριν από λίγα χρόνια και κυρίως για το ότι κάποιος προσπαθούσε να σε βγάλει και να μπει αυτός.
Ίσως, τώρα, που οι συνθήκες έχουν αλλάξει, να είναι πιο κατάλληλος χρόνος, σταδιακά, να βιώσεις και να ερμηνεύσεις κάποια πράγματα.
Ζήσε τη στιγμή!

quote:
φιλε yannnni με βαση παντα τη δικη μου προσωπικη πειρα τα διαβασματα
μου και τα λιγα που ανεφερες αυτη η εμπειρια που εχεις ειναι κλασικη εμπειρια
αστρικης προβολης η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ αστρικης προβολης.δε θα πρεπει να σε ανησυχει
.παρομοιες ειχα και εγω και εχω ακομα.το επομενο σταδιο απο αυτο ειναι το βαρος
να γινει ελαφροτητα και να βρεθεις οριζοντιομενος με το αστρικο σου σωμα πανω
απο το κρεβατι σου!!!δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.και μη προσπαθεις να τα
ερμηνευσεις αυτα τα φαινομενα με ορους θρησκειων η δογματων.(διαβολος κ.τ.λ.)
ειναι φαινομενα που σχετιζονται με τη ιδιαζουσα φυση του αστρικου πεδιου και
την ηλεκτρομαγνητκη του συμπεριφορα.τιποτα παραπανω.μη σε απασχολουν ιδιαιτερα.
δε θα πρεπει παραπανω απο οτι σε απασχολει π.χ. η βαρυτητα στο δικο μας κοσμο.
ποσες φορες την σκεφτεσαι οταν περπατας;;εγω καθολου!και να δεις που ετσι η
εμπειρια σου το πιο πιθανο ειναι να βελτιωθει σε ποιοτητα και σε ποσοτητα.

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο, αν δεν είσαι Ήλιος"
Edited by - Sagaviper on 04/02/2005 00:39:09
V
Για να λύσεις την απορία σου και ίσως και κάποιες άλλες, καλό θα ήταν να διάβαζες το θέμα "Συνειδητό Ονείρεμα" σε συνδυασμό με τα τρία θέματα της Αστρικής Προβολής.
Ζήσε τη στιγμή!

Μετά από αρκετή ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν είχα και τόσο καθαρή συνείδηση, αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι ένοιωθα από τo κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης ένα παράξενο συναίσθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις ένοιωθα μια μεγάλη ενέργεια να με πιέζει και να ανεβαίνει προ τα πάνω μέχρι το πάνω μέρος του κεφαλιού εκεί που τελειώνει η σπονδυλικοί στήλη αλλά αυτό γινόταν γρήγορα και συνεχεία δηλαδή από το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης μέχρι στο πάνω μέρος στο σβέρκο σαν κύμα ξανά και ξανά ήταν τόσο έντονο και ένιωθα στο κεφάλι τόσο παράξενα δηλαδή δεν το ένιωθα ότι είχα κεφάλι αν με καταλάβατε και μετά άρχισε να με πιάνει ένας φόβος και τελικά άνοιξα τα μάτια μου. Τι λέτε λιπών λέτε να ήμουν στα πρόθυρα για αστρική προβολή ή ήταν κάτι άλλο;
Εχ8ες το μεσημερι μετα τη δουλεια ξαπλωσα στο κρεβατι μου με σκοπο να κοιμηθω μετα απο μια δυσκολη μερα. Δεν ξερω αν κοιμηθηκα η μομιζα οτι κοιμομουν αλλα κατι σαν ονειρο με μετεφερε αλλου. Σε παρκο γεματο μουσικι απο ολα τα τριγυρω σπιτια (και μαλιστα μουσικη της αρεσκειας μου) βραδυ και ξαφνικα βλεπω τον εαυτο μου να βγαινει απο ενα σπιτι λιγο πιωμενο. Μπροστα μου περνα ενα αυτοκινιτο καιμε μια κοπελα και για να μην μακρυγορω βρισκομε να περπατω με τη κοπελα αγκαλια. Το προσωπο της δεν το ειχα δει, περπατουσαμε σκυφτοι μεχρι που της ειπα "νιω8ω οτι σε ξερω χρονια". Τοτε σηκωσε το κεφαλι της με κοιταξε και μου ειπε "το ξερω". Αμεσως ενιωσα μια ζεστασια μολις την ειδα και μια οικειοτητα γιατι μου φανηκε το προσωπο της πολυ γνωστο αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν την εχω δει ποτε.. Προσπαθησα να ξυπνησω αλλα δεν μπορουσα. Ειχα τις αισθησεις μου και προσπαθουσα να αλλαξω πλευρο αλλα ματαια. Ενιωθα τη καρδια μου να χτυπαει δυνατα και νομιζα πως 8α σκασω. Καταφερα να χαλαρωσω λιγο με πολυ δυσκολια και αμεσως τιναχτηκα απο το κρεβατι. Φοβηθηκα πολυ.
Τι ηταν αυτο? Τι 8α κανω αν το ξαναπαθω? Μου εχει συμβει παλιοτερα 2 - 3 φορες αλλα αυτη τη φορα ηταν πολυ εντονο.
Αυτο ηταν και η αφορμη που απο σημερα ψαχνω να βρω κατι παραπανω απο αυτο που βλεπω με τα ματια. Ευχαριστω.
Υπάρχουν κάποιες φορές, που στο αστρικό συναντάμε πραγματικά οντότητες θετικές και χρήσιμες για μας.
Η πιο σημαντική ένδειξη για σένα είναι το πώς αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή. Ο πιο καλός σου φίλος είναι η ίδια σου η εσωτερική αίσθηση. Δεν κάνει ποτέ λάθος. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Έχει γραφεί ότι η αίσθηση του να μην μπορούμε να μετακινηθούμε ή ένα έντονο αίσθημα πίεσης παρατηρείται όταν το αστρικό σώμα βρίσκεται εν μέρει στο φυσικό μας σώμα, αλλά όχι πλήρως σε αυτό, για να ξυπνήσουμε φυσιολογικά.
Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε. Απλώς, χωρίς φόβο, χρειάζεται να χαλαρώσουμε και με ηρεμία να περιμένουμε λίγα λεπτά μέχρι την επανένταξη του αστρικού μας σώματος.
Για το αν η εμπειρία σου ήταν όνειρο ή συνειδητή α.π., μόνον εσύ μπορείς να το καταλάβεις, αλλά ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος.
Ζήσε τη στιγμή!

1. Το ίδιο πράγμα που συμβαίνει κάθε βράδυ, όταν ένας θόρυβος, κάποιο σκούντημα ή ο,τιδήποτε άλλο σε ξυπνήσει. Απλώς επιστρέφεις στο φυσικό σου σώμα.
2. Αν είναι και αυτός συνειδητός στο αστρικό ή αν πρόκειται για άλλη οντότητα.
3. Λέγεται πως υπάρχει η δυνατότητα, αλλά χρειάζεται άνοδος του ενεργειακού επιπέδου.
4. Σίγουρα για κάποιους που γεννήθηκαν με την ικανότητα αυτή είναι χάρισμα. Για εμάς τους υπόλοιπους χρειάζεται εξάσκηση.
Για μένα και μόνο το γεγονός ότι συνειδητοποιώ πως υπάρχει ζωή και πέραν του φυσικού σώματος, με ένα άλλο σώμα πολύ πιο ανάλαφρο, το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, μου αρκεί. ![]()
Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που τα γνωρίζει κανείς στην πορεία.
Ζήσε τη στιγμή!

αναπαραγουν την αυτοπροβολη μας.νωμιζω οτι αυτο καλυπτει αρκετα απο τα ερωτηματα που εχουν τεθει εδω. δεν θα πρεπει να δινουμε παραπανω σημασια απο οσο πρεπει σε τετοιου ειδους αστρικες προβολες και σκεπτομορφες.προβολες δηλαδη των φοβων και των επιθυμιων μας ντυμενες με αστρικη υλη και συγχρονισμενες με τους δικους μας κραδασμους.τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.