ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mari33331 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Mari333Νέο Μέλος
06/11/2008, 12:49:35
Καλησπερα σας,

Επειδή δεν είμαι καθόλου σχετική με αυτά τα θέματα και έχω χάσει αρκετά χρήματα μέχρι τώρα θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας..

Είμαι πολύ απελπισμένη γιατί ήμουν με ένα παιδί 4 χρόνια πηγαίναμε για γάμο είχα φτιάξει και το σπίτι μας, και αυτός έδειχνε να με λατρεύει...ξαφνικά ανακατεύτηκαν οι γονείς του και μας τα χάλασαν και αυτός απομακρύνθηκε απότομα απο κει που είμασταν απίστευτα δεμένοι. Φοβήθηκαν λέει ότι επειδή εχω περιουσία και είμαι δυναμική θα τον κάνω ότι θέλω και κάτι τέτοια...Πάνε 3 μήνες που χωρίσαμε και έχω κάνει απελπισμένες προσπάθειες να τα ξαναβρούμε..αυτός όποτε βλεπόμαστε κλαίει και είναι χάλια μα κάτι τον κρατά και δε κάνει το βήμα. Άλλη από οτι ξέρω και από οτι φαίνεται δεν υπάρχει στη ζωή του άλλωστε είμασταν όπως σας είπα πολύ δεμένη.

Από το Σεπτέμβριο άρχισα να πηγαίνω σε μέντιουμ και σχεδόν όλοι στα χαρτιά μου λένε το ίδιο πράγμα ότι με αγαπά και ότι η μάνα του μας έκανε νέκρωμα στη σχέση...και να σας πω την αλήθεια τους πιστεύω.

Το θέμα είναι οτι πήγα να κάνω επαναφορά ξόδεψα και 3.000 ευρώ ως τώρα και τπτ δε βλέπω να γίνεται...Τι να κάνω ξέρεται κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει?? Πήγα και στο *** και μου ζήτησε 1200 για τα υλικά μόνο...του χω δώσει τα 600 μα φοβάμαι>...τι γνώμη έχετε??

Σας παρακαλώ βοηθήστε με δεν αντέχω άλλο οικονομικά και ψυχικά...

Χίλια ευχαριστώ,

07/11/2008

06/11/2008, 13:05:24
Με την προϋπόθεση ότι δεν κάνεις πλάκα....

'Αντρας που δεν στέκεται στο ύψος των αποφάσεών του και υποκείπτει σε κάθε είδους εκβιασμό, δεν αξίζει τον κόπο να στεναχωριέσαι για την πάρτη του. Μπορείς να βρεις καλύτερον...

Στην εποχή μας είναι αξιολύπητο άνθρωποι να αναζητούν βοήθεια σε μάγισες και χαρτορίχτρες. Σε πρώτη φάση βοηθα τον εαυτό σου λοιπόν αναζητόντας κάποια επιστημονική βοήθεια για να αντιμετωπίσεις το δικό σου πρόβλημα. Όταν με το καλό αποκτήσεις την απαιτούμενη ψυχική υγεία και αυτοπεποίθηση, βρες κάποιον δικηγόρο μήπως και καταφέρεις τίποτα με αυτούς τους επιτήδιους που σπάνε πλάκα με την στρεναχώριά σου και σου ξαφρίζουν το πορτοφόλι.

Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε μαζί για χρόνια, κάνουνε παιδιά, κάνουνε όνειρα..... και ξαφνικά ένα αναπάντεχο γεγονός τους χωρίζει... ένας θάνατος πχ.... κι όμως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκουν το κουράγιο και συνεχίζουν. Κι εσύ στεναχωριέσαι για ένα "παλικάρι" που δεν το αφήνουν οι δικοί του να είστε μαζί....

Για σκέψου το λιγάκι....

07/11/2008, 08:17:27
Mari333,
Θα πρέπει να αστειεύεσαι...
Είναι δυνατόν να δίνεις ένα σορό λεφτά σε απατεώνες για να πετύχεις κάτι;
Είναι απατεώνες - καταλάβετε το. Και το μόνο που θέλουν είναι τα λεφτά σου...
Δεν ξέρω ποιά απελπισία σε έσπρωξε προς αυτό τον βόθρο, αλλά μακριά!!!

Λοιπόν υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις:
α) Πας στο σπίτι τους και ξηγιέσαι... Θέλει θάρρος και όχι λεφτά...
Από εκεί και ύστερα χαράζεις το δικό σου δρόμο, αναλόγως των αποτελεσμάτων...
β) Ξηγιέσαι με τον δικό σου: είτε αφήνεις την μάνα σου εδώ και τώρα και έρχεσαι μαζί μου, είτε τα ξεχνάμε όλα...
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ (μάγισσες και απατεώνες) είναι παραμύθια για να δικαιολογούμε την αδυναμία μας... Ξηγιέσαι λοιπόν και αναλόγς το αποτέλεσμα χαράζεις νέα πορεία.
Το χυμένο γάλα και το σπασμένο ποτήρι δεν το κλαίμε αιώνια...

07/11/2008, 09:09:56
Αγαπητή Mari333, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις των Forums του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Όπως θα είδες, έγινε κάποια επέμβαση κι αφαιρέθηκε το όνομα του ανθρώπου το οποίο ανέφερες στο μήνυμα σου.
Θα ήταν καλύτερο να ανέφερες ότι απευθύνθηκες σε έναν γνωστό άνθρωπο από τον χώρο της μαντικής τέχνης.

Αυτό έγινε τόσο σ' αυτό το θέμα όσο και στο πανομοιότυπο θέμα που άνοιξες και το οποίο απενεργοποιήθηκε ώστε να συνεχιστεί εδώ η συζήτηση (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ

Όσον αφορά τα όσα μας καταθέτεις, πολλές φορές η δύναμη για να επιτύχουμε κάποια πράγματα είναι απλά σε εμάς τους ίδιους.
Οπότε οι βασικότεροι παράγοντες είμαστε εμείς.

Από την άλλη, είναι πιθανόν μερικές φορές να απευθυνθούμε σε ανθρώπους οι οποίοι να μη μπορούν στην ουσία να μας βοηθήσουν ή να μην ξέρουν κάποιον τρόπο για να το επιτύχουν.
Είναι επίσης πολύ πιθανόν να απευθυνθούμε σε ανθρώπους οι οποίοι να εκμεταλλευτούν την θέση στην οποία βρισκόμαστε, την έντονη επιθυμία μας να καταφέρουμε κάτι, την αγωνία μας και να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από αυτήν την κατάσταση.

Όσον αφορά το "νέκρωμα" που αναφέρεις, κανείς άνθρωπος δε μπορεί να επέμβει στην ζωή του άλλου και να καταφέρει κάτι τέτοιο.
Καμία μαγεία ή μαγγανεία δε μπορεί να μας βλάψει εάν εμείς δεν της επιτρέψουμε να μας επηρεάσει.
Ο μόνος τρόπος για να μας επηρεάσει είναι να πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι ότι θα πάθουμε κάτι διότι είμαστε αδύναμοι, ευάλωτοι κλπ.
Εάν όμως είμαστε δυνατοί και πιστεύουμε ότι εμείς ελέγχουμε την ζωή μας, τότε οι μαγγανείες - ακόμη κι αν κάποιοι προσπαθούν να τις κάνουν για να μας βλάψουν - δεν έχουν καμία επίδραση επάνω μας.

Όσον αφορά λοιπόν τα "πορίσματα" των ανθρώπων στους οποίους απευθύνθηκες, θα σε συμβούλευα να είσαι αρκετά πιο δύσπιστη...

Μπορείς να διαβάσεις κι ένα θέμα το οποίο ίσως σου φανεί ενδιαφέρον και σε βοηθήσει να διακρίνεις κάποια πράγματα που ενδεχομένως να μην διακρίνεις αυτή την εποχή.
Το θέμα είναι το (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

TO EMΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & άλλα ευτράπελα

=====================================================

Το θέμα αυτό όπως και το πανομοιότυπο του (ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ), θα μεταφερθούν σύντομα στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από την Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. όπου ανοίχθηκαν αρχικά.

In anticipation of my resurrection...

07/11/2008, 09:54:12
quote:

Καλησπερα σας,

Επειδή δεν είμαι καθόλου σχετική με αυτά τα θέματα και έχω χάσει αρκετά χρήματα μέχρι τώρα θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας..

Είμαι πολύ απελπισμένη γιατί ήμουν με ένα παιδί 4 χρόνια πηγαίναμε για γάμο είχα φτιάξει και το σπίτι μας, και αυτός έδειχνε να με λατρεύει...ξαφνικά ανακατεύτηκαν οι γονείς του και μας τα χάλασαν και αυτός απομακρύνθηκε απότομα απο κει που είμασταν απίστευτα δεμένοι. Φοβήθηκαν λέει ότι επειδή εχω περιουσία και είμαι δυναμική θα τον κάνω ότι θέλω και κάτι τέτοια...Πάνε 3 μήνες που χωρίσαμε και έχω κάνει απελπισμένες προσπάθειες να τα ξαναβρούμε..αυτός όποτε βλεπόμαστε κλαίει και είναι χάλια μα κάτι τον κρατά και δε κάνει το βήμα. Άλλη από οτι ξέρω και από οτι φαίνεται δεν υπάρχει στη ζωή του άλλωστε είμασταν όπως σας είπα πολύ δεμένη.

Από το Σεπτέμβριο άρχισα να πηγαίνω σε μέντιουμ και σχεδόν όλοι στα χαρτιά μου λένε το ίδιο πράγμα ότι με αγαπά και ότι η μάνα του μας έκανε νέκρωμα στη σχέση...και να σας πω την αλήθεια τους πιστεύω.

Το θέμα είναι οτι πήγα να κάνω επαναφορά ξόδεψα και 3.000 ευρώ ως τώρα και τπτ δε βλέπω να γίνεται...Τι να κάνω ξέρεται κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει?? Πήγα και στο *** και μου ζήτησε 1200 για τα υλικά μόνο...του χω δώσει τα 600 μα φοβάμαι>...τι γνώμη έχετε??

Σας παρακαλώ βοηθήστε με δεν αντέχω άλλο οικονομικά και ψυχικά...

Χίλια ευχαριστώ,

07/11/2008

Γεια σου,

κατά την δική μου άποψη > α) Δυστυχώς, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν θα είστε πια μαζί με αυτόν τον άνθρωπο, να το πάρεις απόφαση και να προχωρήσεις την ζωή σου φτιάχνοντας κάποια άλλη σχέση &

β) Απομακρύνσου όσο μπορείς από μέντιουμ και παπαριές. (sorry για την έκφραση αλλά έτσι είναι ...). Αφού όπως λες δεν είσαι σχετική με όλα αυτά, θα πρέπει να ξέρεις πως το Σύμπαν έχει μια γενικότερη οικονομία και ισορροπία. Κατά συνέπεια, ότι κι αν προκαλέσεις με αυτές τις προσπάθειες, κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα σου επιστραφεί. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. > Είχα γνωρίσει κάποτε μια κοπέλα - καλή της ώρα - που είχε μια σχέση με κάποιον 9 ολόκληρα χρόνια. Όταν αυτός την παράτησε, τρελάθηκε, απελπίστηκε και κατέφυγε σε μέντιουμ για να τον ξαναφέρει πίσω. Φυσικά, τίποτε δεν έγινε, η κοπέλα προχώρησε στην ζωή της, γνώρισε κάποιον άλλον, όμως μετά από 3 χρόνια άρχισαν στο σπίτι της (στο ίδιο σπίτι στο οποίο έμενε με την 9χρονη σχέση της) να συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα / ζημιές. (π.χ μόλις άσπρισε το σπίτι της, την επόμενη μέρα, πλημμύρισε. Έπειτα, χάλασε η βρύση της κουζίνας της και άρχισε να στάζει. Μετά ξέχασε ένα πλαστικό καπάκι πάνω στο μάτι της κουζίνας με αποτέλεσμα να λιώσει και να βρωμίσει όλο το σπίτι. Και τέλος, εκεί που συμμάζευε, έσταξε κερί στο χαλί της, ενώ την ίδια μέρα είχε ένα μικροτρακάρισμα με το αυτοκίνητό της. Όλα αυτά συνέβηκαν μετά από το άσπρισμα του σπιτιού της.) Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως στην προσπάθειά της να επαναφέρει κάποιον κοντά της χωρίς την δική του θέληση, άνοιξε πόρτες με μάγους και μέντιουμ και παραμυθάδες. Όταν ανοιχτούν τέτοιες πόρτες, μετά είναι δύσκολο να κλείσουν ... Μετά από τον χωρισμό της η κοπέλα αυτή έπεσε σε κατάθλιψη για 2 ολόκληρα χρόνια. Όταν την γνώρισα ήταν ένας ζωντανός νεκρός άνθρωπος, ένα ζόμπι. Όταν μου ομολόγησε την πράξη της, της είπα αυτά που λέω τώρα και σε σένα. Μην ανοίγεις τέτοιες πόρτες. Προχώρησε την ζωή σου. Βρες έναν πνευματικό, έναν ιερέα (σωστό ιερέα, όχι executive manager) και εξομολογήσου, να σου διαβάσει κάποιο ευχολόγιο δηλ. και συνέχισε να ζεις, κι όλα θα έρθουν καλώς.

Αυτά όλα σου τα λέω, γιατί αν μένατε μαζί στο ίδιο σπίτι (αυτό το σπίτι που λες πως το ετοίμασες για τον γάμο) καλό θα ήταν να κάνεις ένα ευχέλαιο ή ένα ασπρισματάκι. Ο ασβέστης - αν και τώρα πλέον δεν χρησιμοποιείται και πολύ για εσωτερικούς χώρους - είναι ένα υλικό που μπορεί να απολυμάνει κατ' επέκτασην να εξαγνίσει το οποιοδήποτε "κακό". Αν λοιπόν μένατε μαζί, ρίξε ένα ασπρισματάκι στο σπίτι, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. (έστω και με υδρόχρωμα ή πλαστικό), να πάρει δηλ. άλλη μυρωδιά ρε παιδί μου το σπίτι, να αλλάξει λίγο η ατμόσφαιρα. Πολλές φορές, η ενέργεια των ανθρώπων που αγαπιούνται πολύ δυνατά και είναι δεμένοι όπως λες, μεταφέρεται στο χώρο και παραμένει εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, επηρρεάζει κατά πολύ την ψυχολογία του ενός όταν ο ένας απ' τους δυο φύγει. Το άρωμά του, οι διάφορες εκρίσεις του σώματός του, η ανάσα του, όταν το συναίσθημα είναι έντονο, παραμένουν. Μην ξέχνάς, όλα είναι ενέργεια. Συνεπώς, κάνε ένα γενικό καθάρισμα του χώρου, πέταξε ή επέστρεψέ του, όλα τα πράγματά του και ιδιαίτερα τα ρούχα του ή πράγματα τα οποία έχουν εμποτιστεί απ' τον ιδρώτα του ή έχουν έρθει σε επαφή με το δέρμα του. Τίποτε απ' αυτά δεν πρέπει να κρατήσεις. Είναι δύσκολα όλα αυτά να τα κάνεις, αλλά πρέπει να συνεχίσεις την ζωή σου.

Αν ο πρώην σύντροφός σου έχει κλειδί για το σπίτι, άλλαξε κλειδαριές. Το σπίτι σου, είναι ο χώρος που μένεις. Αν ο χωρισμός σας είναι τελεσίδικος, που ως φαίνεται απ' ότι λες είναι, τότε δεν πρέπει να έχει κλειδί για τον χώρο σου. Μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέψει κι εσύ να βρίσκεσαι σε άλλη φάση ... με καταλαβαίνεις. Αυτό στο λέω, πάλι από προσωπική εμπειρία. Κάνε ότι είναι δυνατόν, για να βγάλεις αυτόν τον άνθρωπο από μέσα σου. Και το καλύτερο ... επειδή ο έρωτας περνά με έρωτα, ερωτεύσου κάποιον άλλον. Η Ελλάδα έχει σχεδόν 12 εκατομμύρια ανθρώπους, τα 3 ή 4 εκατομμύρια είναι άντρες (σπανίζουν βέβαια αλλά πάλι ο αριθμός είναι μεγάλος ... . Ε, γαμώτο δηλ. μέσα σε τόσα εκατομμύρια, ε, κάποιος άλλος θα βρεθεί που να είναι πιο σωστός και πιο έντιμος.

Και τελευταίο ... ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ! Η ζωή είναι απέραντη κι ας είναι τόσο λίγη.

quote:

Τι περίμενες να σου πουν ; Είναι φανερό πως δεν θέλουν να χάσουν τον πελάτη τους. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο αυτός που τους επισκέπτεται να ξαναέρθει. Για την περίπτωση της κοπέλας που σου λέω παραπάνω, το συγκεκριμένο μέντιουμ που πήγε η κοπέλα (μια γιαγιά) συνέχισε να της τηλεφωνεί επί 2 χρόνια σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα για να ελέγχει κατά κάποιον τρόπο την κατάστασή της. Κάποια στιγμή σήκωσα εγώ το τηλέφωνό της και της είπα πως ο αριθμός άλλαξε και πως αυτή που έψαχνε σ' αυτό το νούμερο δεν υπάρχει πια. Μετά από αυτό, η γιαγιά σταμάτησε να τηλεφωνεί.

quote:
Tι να κάνω ξέρεται κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει??

Μονάχα ο εαυτός σου μπορεί να σε βοηθήσει.

Θα σου πω και κάτι άλλο, που μπορεί να σου φανεί σκληρό όμως είναι πραγματικότητα. Προσπάθησε στην αρχή μόνη σου να τον ξεπεράσεις αυτόν τον άνθρωπο. Αυτά που βλέπεις τώρα σ' αυτόν (π.χ τα κλάμματα, το ότι είναι χάλια όπως λες) είναι αυτά που θες εσύ να δεις, δεν είναι αυτά που συμβαίνουν στ' αλήθεια. Προσπάθησε λοιπόν, αρχικά να τον ξεπεράσεις μόνη σου κι όπως λέει και κάποιος παραπάνω, κάνε μια καλή εξήγηση. Πρόσεξε όμως > αν δεν μπορέσεις να τα καταφέρεις, το πιθανότερο είναι πως θα κάνεις κακό στην δική σου την υγεία που αυτό είναι και το σημαντικότερο. Αν δεις πως δεν είσαι καλά, απευθύνσου σε κάποιον ειδικό, έναν ψυχολόγο π.χ. Δεν είναι ντροπή. Πολλές φορές οι άνθρωποι, θέλουν να κάνουν κάτι, θέλουν να προχωρήσουν την ζωή τους, αλλά δεν έχουν την ψυχική δύναμη για κάτι τέτοιο. Θα μπορούσες λοιπόν να πάρεις και μια γνώμη ενός ειδικού.

quote:
Καμία μαγεία ή μαγγανεία δε μπορεί να μας βλάψει εάν εμείς δεν της επιτρέψουμε να μας επηρεάσει.

Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι σε κανέναν άλλον, αν αυτός ο άλλος δεν του επιτρέψει πρώτα.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά ...

Edited by - zip on 07/11/2008 11:03:22

Mari333Νέο Μέλος
07/11/2008, 14:52:37
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Σιγουρα έχετε δίκιο και πρέπει να συνελθω!!!
Αυτό το μέντιουμ μου είπε ότι του έκανε μαύρη μαγεία και ότι αυτός θα με κυνηγήσει πολύ λεει και κάτι τέτοια και αν τον αφήσω θα πάθει κακό...ελπίζω να μην ισχύει... Φοβάμαι λίγο...

helios2012Μέλος
07/11/2008, 15:15:55
Αγαπητέ zip

Δεν είχα σκεφτεί το ασβέστωμα σαν μέθοδο κάθαρσης,εξαγνισμού και σφραγίσματος πυλών(αν και θα'πρεπε) οπότε βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πληροφορία σου και τη συστήνω ανεπιφύλακτα στη Mari333.
Θα πρότεινα δε στη φίλη μας, όταν με το καλό αποφασίσει πως η σχέση της έχει οριστικά τελειώσει(φαντάζομαι πως για την ίδια είναι ακόμα νωρίς...) να κάνει όσα λές παραπάνω και αν μπορέσει να χρησιμοποιήσει την εξαγνιστική δύναμη της φωτιάς και να κάψει όλα όσα τη συνδέουν με το εν λόγω πρόσωπο.(φωτογραφίες,δώρα, κ.τ.λ. γιατί όντας μαγνητισμένα απ'τον πρώην, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως....)
Ακόμη και το νερό έχει εξαγνιστική δύναμη(καλύτερα δε, σε συνδυασμό με αλάτι π.χ. θάλασσα) αρκεί να πιστέψεις και να σκέφτεσαι ότι ''καθαρίζει'' οτιδήποτε μιαρό...
Και κάποια στιγμή πρέπει να φροντίσεις να ''σφραγίσεις'' όλες τις ''ανοιχτές πύλες''...
Αυτή τη στιγμή είσαι ''διάτρητη'' άρα και ευάλωτη...
Η σκέψη είναι ενα ισχυρό ''κλειδί''...
Κλείσε λοιπόν σιγά σιγά όλες τις ''εισόδους'' και αν καταλάβεις πως το ισχυρό αυτό ''κλειδί'' προσπαθεί να τις ανοίξει, σταμάτησέ το, με τη δύναμη της δικής σου σκέψης(κάνε κάτι που διώχνει απ'το μυαλό σου το συγκεκριμένο άτομο π.χ. λύσε σταυρόλεξα!)
Με άλλα λόγια, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και σπάσε όλους τους δεσμούς (υλικούς και άϋλους) με το συγκεκριμένο άτομο, αλλιώς δεν πρόκειτι ν'απελευθερωθείς και θα βασανίζεσαι!
Τέλος προσπάθησε να αλλάξεις γενικότερα την καθημερινότητά σου, κάνοντας απρόβλεπτες κινήσεις(ό'τι σου κατεβαίνει δηλαδή στο μυαλό χωρίς πολλή σκέψη) ώστε να μη βαλτώσεις σε μια επαναληψιμότητα που οδηγεί σε φαύλους κύκλους.(κοινώς η ρουτίνα στη κατάσταση που βρίσκεσαι δεν βοηθάει...)
Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι χρονοβόρα και επίπονα, αλλά αν αρχίσεις να τα εφαρμόζεις, θ'αρχίσεις σιγά σιγά να παίρνεις τα πάνω σου!
Θα χαρούμε ν'ακούσουμε νέα σου...
Καλή τύχη!

Mari333Νέο Μέλος
07/11/2008, 17:02:15
Παιδιά,
δε ξέρω αν φταίνε αυτά που έκανα ή οχι μα αυτός μου λέει ότι θα θέλει να μου δώσει ευκαιρία και να μαστε μαζί και τέτοια μα με τους όρους του...

07/11/2008, 18:18:45
Αν και καταντάει κουτσομπολίστικο το θέμα....

quote:
αυτός μου λέει ότι θα θέλει να μου δώσει ευκαιρία και να μαστε μαζί και τέτοια μα με τους όρους του

"Αυτός" εννοείς το μέντιουμ ???

07/11/2008, 21:22:14
quote:

Παιδιά,
δε ξέρω αν φταίνε αυτά που έκανα ή οχι μα αυτός μου λέει ότι θα θέλει να μου δώσει ευκαιρία και να μαστε μαζί και τέτοια μα με τους όρους του...

Αγαπητή φίλη,

όπως σου είπα και προηγουμένως, το Σύμπαν έχει μια γενικότερη οικονομία και μια ισορροπία που δεν διαταράσσεται. Αυτή η ισορροπία, αυτός ο νόμος δηλ. λέει πως ότι κάνεις, είτε "καλό" είτε "κακό", με κάποιον τρόπο - άγνωστος σε μας και αδιάφορος - σου επιστρέφεται. Επειδή λοιπόν λες :

quote:
Αυτό το μέντιουμ μου είπε ότι του έκανε μαύρη μαγεία και ότι αυτός θα με κυνηγήσει πολύ λεει και κάτι τέτοια και αν τον αφήσω θα πάθει κακό...ελπίζω να μην ισχύει... Φοβάμαι λίγο...

θα πρέπει να ξέρεις, πως αν έχει γίνει κάπου - στην όλη διαδικασία - χρήση μαύρης μαγείας, αυτή η μαγεία κάποια στιγμή - αργά ή γρήγορα - με κάποιον τρόπο που ίσως δεν θα τον καταλάβεις, θα γυρίσει πίσω σε σένα και αυτό δεν θα είναι ευχάριστο.

Θα σου πω επίσης και την άποψή μου, πάνω σ' αυτό που λες, δηλ. πως αυτός ο άνθρωπος - ο σύντροφός σου - θέλει να είστε πάλι μαζί αλλά με τους όρους του.

Κατ' αρχήν πρέπει να ξέρεις, πως μια σχέση δεν μπορεί ποτέ να βασιστεί και να διατηρηθεί με αυτόν τον τρόπο που μας περιγράφεις. Για μένα δηλ. είναι αφύσικο. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά μου φαίνεται πολύ ανώριμο όλο αυτό. Αν τελικά μείνετε μαζί - εγώ το εύχομαι - και προχωρήσει η σχέση και φτάσετε εν τέλει να παντρευτείτε, πάντα θα υπάρχει ένα μελάνωμα σ' αυτήν, ένα κακοήθης μελάνωμα που θα λέγεται "μαύρη μαγεία". Θα ήθελα λοιπόν να σε ρωτήσω > Σου αρέσει αυτό ; Σου αρέσει δηλ. να στήσεις μια οικογένεια, να κάνεις έναν γάμο, που θα βασίζεται σε μια επιστροφή του συντρόφου σου λόγω μαύρης μαγείας ; Θα ήθελα να μου απαντήσεις σ' αυτήν την ερώτηση, αν θέλεις. Προσωπικά, για μένα αυτό είναι αδιανόητο.

-----------

quote:
Δεν είχα σκεφτεί το ασβέστωμα σαν μέθοδο κάθαρσης,εξαγνισμού και σφραγίσματος πυλών(αν και θα'πρεπε) οπότε βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πληροφορία σου και τη συστήνω ανεπιφύλακτα στη Mari333.

Το ασβέστωμα είναι μια αρχαία και απλή, παραδοσιακή μέθοδος κάθαρσης, ναι. Χαρακτηριστικό είναι το ασβέστωμα του Θεόφιλου Καϊρη, ενός πολύ σπουδαίου διαφωτιστή, φιλόσοφου και διδάσκαλου του γένους που χαρακτηρίστηκε αιρετικός, καθαιρέθηκε ως ήθισται από το παπαδαριό και φυλακίστηκε. Άφησε την τελευταία του πνοή στις φυλακές Σύρου και την επόμενη της ταφής του άγνωστοι βέβηλοι - γνωστοί άγνωστοι δηλ. το ίδιο το παπαδαριό - άνοιξαν τον τάφο του, τεμάχισαν τη σωρό του και έριξαν μέσα στα σωθικά του ασβέστη για να εξαγνίσουν το τάχαμ "κακό" από μέσα του. (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%90%CF%81%CE%B7%CF%82)

Edited by - zip on 07/11/2008 22:05:54

09/11/2008, 12:15:46
Αγαπητή Mari333, προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε μια θέση αντίστοιχη με την δική σου.
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αγαπάω - μια λέξη πολύ μεγάλη τελικά και που αξίζει μεγάλης "διερεύνησης"... - μια κοπέλα η οποία επιλέγει να με αφήσει και να προχωρήσει μόνη της στην ζωή της, χωριστά από εμένα.
Η απόφαση της με πονάει, με πικραίνει αφάνταστα κι επειδή δεν θέλω να βγει από την ζωή μου αλλά την θέλω μαζί μου, καταφεύγω σε διάφορους ανθρώπους οι οποίοι μου υπόσχονται ότι μπορούν "να μου την φέρουν πίσω".

Ας υποθέσουμε επίσης ότι οι τρόποι που θα χρησιμοποιήσουν θα έχουν αποτέλεσμα κι εκείνη επιστρέφει την επόμενη ημέρα.

Αναρωτιέμαι λοιπόν εάν αξίζει τον κόπο όλο αυτό.
Θα έχω δίπλα μου την γυναίκα που αγάπησα και με αγάπησε, που μοιραστήκαμε όνειρα, ελπίδες για την ζωή μας, στόχους και μας συνέδεσαν τόσα πολλά ή θα έχω δίπλα μου μια γυναίκα όπου κατάργησα την ελεύθερη βούληση της κι αποφάσισα εγώ για την ζωή της, αφαιρώντας της έτσι το πιο σημαντικό δικαίωμα της;

Δικαιοδοτούμαι λόγω της αγάπης μου να επέμβω στην απόφαση της και να στερήσω την ελευθερία της;
Η αγάπη σημαίνει πάνω απ' όλα ελευθερία, να έχεις ο ίδιος την δύναμη να επιτρέψεις στον άλλο άνθρωπο να έχει την ελευθερία να επιλέξει ο ίδιος αυτό που επιθυμεί για τον εαυτό του.
Κι είναι πολύ πιθανόν η απόφαση που θα πάρει να μας πονέσει πάρα πολύ, όμως εάν τον αγαπάμε πραγματικά και θέλουμε το καλύτερο για εκείνον τότε θα πρέπει να κατανοήσουμε την επιλογή του και να την σεβαστούμε.

Αλλιώς τι νόημα έχει όλο αυτό;
Δεν θα έχουμε δίπλα μας τον άνθρωπο που μας αγάπησε για αυτό που είμαστε αλλά έναν άνθρωπο που είναι εκεί επειδή έγινε μια τέτοια επέμβαση.
Μπορεί να μας καλύψει αυτό;
Μας αξίζει αυτό;
Μας αξίζει να είναι δίπλα μας ένας άνθρωπος που δεν μας αγαπάει για όλα αυτά που έχουμε μέσα μας αλλά είναι μαζί μας επειδή "τον δέσαμε";

In anticipation of my resurrection...

LiquidΝέο Μέλος
09/11/2008, 17:40:18
Αγαπητή φίλη μου γειά σου.
Η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζιει να στενωχωριέσαι για κάποιον που μένει μόνο στα λόγια.Δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά όταν κάποιος σου λέει οτι σ΄αγαπάει, όσο και να το εννοεί, το να μην κάνει τίποτα για να είστε και πάλι μαζί, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.
Είναι αυτονόητο πως είναι αρκετά δύσκολο σήμερα να βρεθεί μάγισσα.
Αλλά και πες οτι την βρίσκεις. Πιστεύεις εσύ ότι είναι σωστό να είσαι με έναν ανθρωπο μονο και μόνο επειδή μια ανώτερη βούληση τον κυρίευσε? Δεν νομίζω ότι θα το ήθελες..
Αν θέλεις να είσαι μαζί του, τότε άφησέ τον να αποφασίσει ελεύθερα κατά πόσο είναι διαθετημένος να κάνει τα πάντα για σένα.
Τώρα, αν για δικούς του λογους θα συνεχίσει να έχει την ίδια στάση, ε, τοτε βρες κατι καλύτερο. Άλλωστε σου αξίζει..
Δεν θα χάσεις!
Mari333Νέο Μέλος
10/11/2008, 12:41:49
Οχι δεν είναι ωραίο έχετε απόλυτο δίκιο να έρθει κάποιος χωρίς τη θέληση του. Μα πόνεσα πολύ και η απελπισία με οδήγησε σε ότι έκανα... Μάλλον, επειδή μια μέρα πριν μου έλεγε ότι με λατρεύει και την επόμενη έφυγε, με παραξένεψε...πως γίνεται κάποιος τη Δευτέρα να σου λέει ότι σε αγαπά και τη Τρίτη να εξαφανίζεται??Αυτό σου προκαλεί απίστευτο πόνο ιδιαίτερα όταν έχει γίνει το κέντρο του κόσμου σου.... γι αυτό κατέφυγα εκεί, το ξέρω ότι ήταν απίστευτο λάθος....

Μάλλον θα γυρίσει σε μένα η μαύρη μαγεία που έγινε, δηλαδή σίγουρα..αν έκανε το μέντιουμ κάτι δηλαδή και απλά δε με δούλεψε για να πάρει τα λεφτά..

Με το νεαρό θα βρεθούμε να τα συζητήσουμε απο κοντά αν και πιστεύω πως δε θα βγεί κάτι ουσιαστικό...το όνειρο εκείνο γκρεμίστηκε και η εμπιστοσύνη μου δε ξανακερδίζετε δυστυχώς. Τιμώρησα πια τον εαυτό μου...αφήστε που και αν αποφασίσει να γυρίσει τώρα θα έχω πάντα την απορία...γύρισε γιατί το ήθελε ή γιατί του το επέβαλλε μια ανώτερη δύναμη???

helios2012Μέλος
10/11/2008, 13:18:10
quote:

Mari333
Μάλλον, επειδή μια μέρα πριν μου έλεγε ότι με λατρεύει και την επόμενη έφυγε, με παραξένεψε...

Αχα!
Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ύποπτα!
Μήπως γλυκιά μου ν'αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά?
Μήπως αυτή η απότομη αλλαγή είναι αποτέλεσμα ''παρέμβασης''?
Μήπως το άτομο αυτό στερείται πλέον βούλησης?
Μήπως παρείσφρυσαν στο ''είναι'' του ''διάφορα''?
Μήπως εξαρχής ήταν ανελεύθερο και όταν σε είχε ''δέσει'' για τα καλά, έκοψε τους δεσμούς, με αποτέλεσμα τη δική σου κλόνηση?
Για παρατήρησε πιό ψύχραιμα...Αυτός, κατα βάθος-όχι επιφανειακά-έχει επηρρεαστεί απ'τη διακοπή της σχέσης?
Αν ναί, τότε δρούν επάνω του δυνάμεις τις οποίες δεν μπορείς να χειτριστείς...
Αν όχι, τότε την πάτησες-γιατί προφανώς σε χρησιμοποίησε!
Οτιδήποτε και να συμβαίνει απ'τα παραπάνω θα'πρεπε να σ'ενεργοποιήσει και ν'απομακρυνθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα!
Εγώ μια συμβουλή έχω να σου δώσω!
Μην κάνεις σχέση με άλλο άτομο πριν παρέλθουν τουλάχιστον 9 μήνες!
Μη με ρωτήσεις το γιατί...
Αν θές κάντο!
Και στο μεσοδιάστημα, αναλογίσου πόσο καταστρεπτική υπήρξε για σένα η σχέση αυτή(άσε τα ενδιάμεσα-το αποτέλεσμα μετράει...) και πόσο για το φίλο σου...Αν είναι και για τον ίδιο το ίδιο καταστρεπτική, τότε έχετε να κάνετε με έξωθεν ''χειρισμό'', και γνώμη μου είναι πως δε χρειάζεται εσύ να βγάλεις το φίδι απ'την τρύπα-εκτός αν ξέρεις από φίδια-πράγμα, μάλλον απίθανο!Αν δεν είναι, τότε προχώρησε στη ζωή σου και μην αυτοκαταστρέφεσαι!
Φιλικά...

Mari333Νέο Μέλος
10/11/2008, 13:24:58
helio τι ακριβώς εννοείς μίλα πιο καθαρά ότι πρίν κάνω εγώ μάγεια(αν έκαναν κάτι αυτοί που πήγα τεσπά) του είχαν γίνει πριν μάγια???ή ότι απλά με χρησιμοποιηούσε και με παραμύθιαζε γιατί αν μου έλεγε αλήθεια ότι με λατρεύει πώς μετά με παράτησε... ή κάτι του έκαναν ή με δούλευε...
helios2012Μέλος
10/11/2008, 13:39:34
Μην περιορίζεσαι καλή μου στη στενή έννοια του όρου ''μάγια''...
Δες το πιό σφαιρικά!
Τι μπορεί να πετύχει ένα ζευγάρι που είναι πολύ αγαπημένο και δρά σαν ενότητα?
Πνευματική ανέλιξη και των δύο!
Οπότε αν υποθέσουμε πως αυτό δεν είναι θεμιτό από ''κάποιους'' τότε ποιόν στοχεύουν?
Τον πιό αδύναμο κρίκο ώστε να επιτευχθεί διάσπαση!
Άρα στην προκειμένη περίπτωση, ποιός είναι ο αδύναμος κρίκος?
Ο φίλος σου!
Ή διαφορετικά, ποιός είναι δυνατός- εσύ!
Άρα με αυτήν την τακτική σε γονάτισαν!
Τώρα ποιοί και γιατί, άστο καλύτερα...
Φρόντισε ν'ανακτήσεις δυνάμεις γρήγορα και μάθε στη ζωή σου να μη στηρίζεσαι σε δεκανίκια γιατί μπορεί κάποιοι να σε γκρεμίσουν ευκολότερα όταν στηρίζεσαι σ'αυτά...
Mari333Νέο Μέλος
10/11/2008, 13:40:06
εσεις δηλαδή τι θα κάνετε εχω κάνει τόσα γι αυτόν τον ανθρωπο??εχω φάει τόσα χρόνια εχω δώσει τόσα και τον αγαπάω...έτσι έυκολα θα εγκαταλείπατε????δε θα το ψάχνατε???
helios2012Μέλος
10/11/2008, 13:50:08
I give up!

Just move on...!

Δεν είσαι η πρώτη, ούτε η τελευταία που έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση!

Εύχομαι να επανακάμψεις γρήγορα και να προχωρήσεις στη ζωή σου!

10/11/2008, 15:30:31
quote:

helio τι ακριβώς εννοείς μίλα πιο καθαρά ότι πρίν κάνω εγώ μάγεια(αν έκαναν κάτι αυτοί που πήγα τεσπά) του είχαν γίνει πριν μάγια???ή ότι απλά με χρησιμοποιηούσε και με παραμύθιαζε γιατί αν μου έλεγε αλήθεια ότι με λατρεύει πώς μετά με παράτησε... ή κάτι του έκαναν ή με δούλευε...

Ε να μην πω και εγώ την άποψή μου;;

Με παραξένεψε το γεγονός πως αφού επέστρεψε ο φίλος σο Μαράκι, επέστρεψε θέτοντάς σου όρους. Αυτό είναι περίεργο!!!

Ενόσω ήσασταν μαζί, πριν απομακρυνθεί ο ίδιος, σου είχε θέσει όρους;; Αν όχι, γιατί τώρα;;
Μήπως, όπως λέει και ο φίλος Ήλιος, αφού σε "έψησε" για τα καλά, και γνωρίζει πως τώρα δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτός, προχωρά στο δεύτερο στάδιο του σχεδίου του γνωρίζοντας πως σε έχει στο χέρι του;

Είπες πως έχεις περιουσία, έτσι; Αυτό, εμένα θα με έβαζε σε υποψίες. Και λέω θα έβαζε σε υποψίες μόνο και μόνο επειδή συνέβη ό, τι συνέβη. Ξέρεις πόσοι αετονύχιδες κυκλοφορούν στην πιάτσα;;
Πόσο χρονών είσαι, αν επιτρέπεται; Πόσων χρονών είναι ο φίλος σου;

Αν δεν είχε συμβεί τίποτα και συνέχιζε να είναι ο ίδιος μαζί σου, όπως πριν, δεν θα αμφέβαλα. Τώρα όμως ...;;;;

Πάντως, όπως πολύ σωστά λέει και ο φίλος zip, τι μέλλον μπορείς να δεις σε αυτή τη σχέση τη στιγμή που αυτή η προβληματική κατάσταση που δημιουργήθηκε εξαιτίας του, θα σε συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής σου;
Θα μπορέσεις να το ξεχάσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου δίπλα του, με τους όρους που αυτός θα θέσει;;

Εσύ αποφασίζεις. Προσπάθησε να το δεις πιο καθαρά. Ενδέχεται εμείς να κάνουμε και λάθος διότι δεν γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες και, όπως και να έχει, εσύ είσαι αυτή που βιώνεις την κατάσταση

Αν μπορείς, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς και δες τη σχέση σου έτσι, από άλλη οπτική γωνιά.
Μην απελπίζεσαι και να είσαι σίγουρη πως θα μπορέσεις να βρεις άλλο άντρα να σε λατρέψει.
Στο κάτω-κάτω, αν τελειώσει η σχέση σας δεν θα εσύ που το προκάλεσες, έτσι δεν είναι;

Ότι και να αποφασίσεις, να ξέρεις πως πρώτα εσύ, και έπειτα ο στενός κύκλος θα δεχθείς όλες τις "συνέπειες" της απόφασής σου. Ελπίζω μόνο να είναι θετικές για τη ζωή σου.

Mari333Νέο Μέλος
11/11/2008, 13:46:44
Eίμαι μεγάλη είμαι 26 χρονών!!!αυτό ς 30. Γι αυτό χωρίσαμε ο πατέρας του ζήτησε προίκα γιατί αυτός είναι φτωχός και ζήτησε να του γράψω το σπίτι και κάποια άλλα σπίτια στο όνομα του μα ο μπαμπάς μου δε δέχτηκε....

και τώρα αυτός λέει τι είσαι διατεθιμένη να κάνεις για να με ξανακερδίσεις...και η φίλη μου μου λέει ότι μάλλον με θέλει για τη προίκα μα είμαι εμφανίσιμη κοπέλα και όλοι λένε ότι είμαι πιο εμφανίσιμη από αυτόν... γιατί να με θέλει μόνο για τα λεφτά??