ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mari33331 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/11/2008, 14:24:08
quote:
Mari333 -και τώρα αυτός λέει τι είσαι διατεθιμένη να κάνεις για να με ξανακερδίσεις...και η φίλη μου μου λέει ότι μάλλον με θέλει για τη προίκα μα είμαι εμφανίσιμη κοπέλα και όλοι λένε ότι είμαι πιο εμφανίσιμη από αυτόν... γιατί να με θέλει μόνο για τα λεφτά??

Η αγάπη έχει πολλές όψεις, βέβαια αυτό που περιγράφεις εσύ δεν είναι αγάπη, αλλά ανταλλαγή…

raivalΝέο Μέλος
11/11/2008, 18:26:29
quote:

Eίμαι μεγάλη είμαι 26 χρονών!!!αυτό ς 30. Γι αυτό χωρίσαμε ο πατέρας του ζήτησε προίκα γιατί αυτός είναι φτωχός και ζήτησε να του γράψω το σπίτι και κάποια άλλα σπίτια στο όνομα του μα ο μπαμπάς μου δε δέχτηκε....

και τώρα αυτός λέει τι είσαι διατεθιμένη να κάνεις για να με ξανακερδίσεις...και η φίλη μου μου λέει ότι μάλλον με θέλει για τη προίκα μα είμαι εμφανίσιμη κοπέλα και όλοι λένε ότι είμαι πιο εμφανίσιμη από αυτόν... γιατί να με θέλει μόνο για τα λεφτά??

quote:
Eίμαι μεγάλη είμαι 26 χρονών!!!

Πάντως μεγάλη δεν είσαι.
quote:
ζήτησε προίκα γιατί αυτός είναι φτωχός

Μήπως τυχόν και είναι και άνεργος;
Όλοι φτωχοί είμαστε αλλά δεν ζητήσαμε κανενός σπίτι και περιουσία για να ζήσουμε.

quote:
μα ο μπαμπάς μου δε δέχτηκε....
Τουλάχιστον είναι ψύχραιμός και πολύ μάλιστα. Εδώ το διαβάζουμε αυτό που λες και χάνουμε την ψυχραιμία μας φαντάσουμε να το ακούγαμε κιόλας.
quote:
και τώρα αυτός λέει τι είσαι διατεθιμένη να κάνεις για να με ξανακερδίσεις...
Ήδη έχεις κάνει τις κινήσεις σου. Εγώ θα σου συνιστούσα να μην κάνεις απολύτος τίποτα και να τον διώξεις γρήγορα μακρία από τη ζωή σου. Στο κάτω κάτω αν σε αγαπάει ας κάνει αυτός μια κίνηση να έρθει κοντά σου.
Ζήτα την βοήθεια του μπαμπά σου και να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.
Αν έχεις κάποια περιουσία ο μόνος που δικαιούται από εκεί είσαι εσύ και τα παιδιά σου. Μην την σπαταλήσεις αλλού.
Όποιος αγαπάει δεν ζητάει σπίτια. Ζητάει άνθρωπο. Κάτι απλό και εύκολο να το θυμάσαι.
13/11/2008, 12:16:50
Αγαπητή Μαίρη,
Ξέρεις, η φτώχεια δεν πάει πάντα με την τιμιότητα. Άλλο φτωχός και άλλο τίμιος.

Αν σε αγαπάει πραγματικά και θέλει να είναι μαζί σου, θα μπορούσε να μην είχε απαιτήσει τίποτα και να δούλευε στην όποια περιουσία του πατέρα σου (αν δεν έχει δουλειά δική του) και έτσι, γινόμενος μέλος της οικογένειας που θα σχηματίζατε οι δυο σας (και με παιδάκια πιθανώς), θα γινόταν διαχειριστής της δικής σου περιουσίας και θα επωφελούταν και αυτός, με την αξία του. Ούτως η άλλως, η περιουσία στη συνέχεια θα περνούσε στα παιδιά σας.

Το να σου ζητήσει όμως ήδη από τώρα να του γράψει ο πατέρας σου κάποια σπίτια, αυτό δηλώνει πως αυτός ο άνθρωπος έχει δει τη σχέση σας σαν επιχειρηματική δραστηριότητα.

Μεγάλη δεν είσαι, δεν είσαι δα και σαν την Ακρόπολη!!!

Διάβασε ξανά τα μηνύματα όλων εδώ που σου απαντήσαμε. Θα διαπιστώσεις πως σε όλους μας δημιουργήθηκε η ίδια εντύπωση για το φίλο σου.
Αυτό δε σημαίνει κάτι;
Ακόμη και η φίλη σου που σε γνωρίζει και γνωρίζει ίσως και τον φίλο σου, το ίδιο με εμάς σου λέει.

Όπως και να έχει, η απόφαση είναι δική σου.

Πρόσεχε μόνο μην κάνεις κάτι, που ενώ βλέπεις ήδη την κατάληξη, ενδέχεται να το μετανιώσεις αργότερα και ίσως θα είναι πιο δύσκολο να επανορθώσεις και να ξαναβρείς την ηρεμία σου.

13/11/2008, 22:04:21
Σπίτια διαβάζω;;;
Κοπέλα μου είσαι παλαβή;;;
Ξέρεις πόσοι θα έρχονταν μόνο και μόνο για ένα από τα σπίτια σου;;;
Και εσύ έχεις κολλήσει σε αυτόν!!!
Ααααα.....
Δεν ήμαστε καλά....

Άντε βρε άστον και βγες έξω να δεις τα μιλούνια των αντρών που κυκλοφορούν... Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα ζητήσουν καν προίκα...
Ειλικρινά δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τις γυναίκες...

14/11/2008, 08:21:39
quote:
Σπίτια διαβάζω;;;
Κοπέλα μου είσαι παλαβή;;;
Ξέρεις πόσοι θα έρχονταν μόνο και μόνο για ένα από τα σπίτια σου;;;

Κι εγώ θέλω, κι εγώ !!!! Ρε Mari333, δεν τον βάζεις σε ένα ταξί τον ανθρωπάκο να τον στείλεις σπίτι του, και να 'ρθω εγώ κατά μεριά σου ; ... πέντε πάνω πέντε κάτω, θα τα βρούμε βρε αδερφέ ...

YiannakasΜέλος
14/11/2008, 19:43:25
Αγαπητή φίλη, παλιά είχα ζήσει την περίπου την ίδια ιστορία, είχα πάει σε δύο ψευτομέντιουμ αλλά δεν είχε γίνει τίποτα. Ο χαζονούς μου ήθελε τον συγκεκριμένο σύντροφο κοντά μου και γιαυτό βασανίστηκα πολύ και όταν μετά απο πολλά χρόνια την ξεπέρασα, το μόνο που έμεινε ήταν η απορία μου πως είμουν τόσο τρελά κολημένος με έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε να ήταν δίπλα μου.
- Όσο νωρίτερα τον διώξεις απο πάνω σου τόσο το καλύτερο για σένα!
- Μακρυά απο μέντιουμ, σε κοροιδεύουν, σε γεμίζουν ψεύτικες ελπίδες.
- Αν δεν μπορεις να τον ξεπεράσεις μόνο σου, επισκέψου έναν ψυχολόγο.
CyBeR_JiMΜέλος
23/11/2008, 04:33:37
Δεν θα σε συμβουλευσω ουτε και θα σχολιασω την κατασταση γιατι με καλυψαν οι προηγουμενοι φιλοι... εγω απλα θελω να σου πω μονο το εξης..

ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ..

Ηδη εχασες πολυ χρονο και πονεσες πολυ απο αυτο...
Σκεψου ψυχραιμα, παρε την αποφαση να συνεχισεις και θα δεις πως αν ολη αυτη την κατασταση την δεις ως ενα καλο μαθημα, το υπολοιπο της ζωης σου θα ειναι απολυτα ισσοροπημενο, με λιγοτερα λαθη και πολυ μα πολυ μεγαλη εμπειρια...

φιλικα παντα... :-)

-------------------------

Somewhere I belong . . .

-------------------------

seirios12aΜέλος
23/11/2008, 09:43:00
Το γεγονός πως κάποιος άνθρωπος αποφάσισε για οποιονδήποτε λόγο να είναι χωριστά από κάποιον άλλο και κάποιος να θέλει να τον

επαναφέρει με μάγια και άλλα τέτοια κουραφέξαλα , είναι αχαρακτήριστο. Οφείλεις φίλη μας λοιπόν να σεβαστείς την απόφασή του

και την προσωπικότητά του και όχι να προσπαθείς με αθέμιτα μέσα να τον κάνεις ν' αλλάξει γνώμη. Πιάστον και μίλησέ του ξανά άν

θέλεις, αλλά όχι μάγια. Άν είναι δυνατόν, άν έχεις λεφτά για πέταμα (διότι είναι όλοι τους αυτοί κερδοσκόποι) πήγαινε και δώστα

σε κάποιο ίδρυμα για άρρωστα παιδάκια που τα έχουν ανάγκη.

Συγνώμη άν φαίνονται σκληρά αυτά που λέω, αλλά έλεος δηλαδή. Μετά λες πως τον αγαπάς και τον θες με το ζόρι πίσω. Αυτό δεν είναι

πραγματική αγάπη παρά μόνον εγωϊσμός.

Αν η σχέση είναι όπως την περιγράφεις , θα το καταλάβει και θα γυρίσει μόνος του. Αλλιώς άς τον να τραβήξει τον δρόμο που διάλεξε

για την ζωή του.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

23/11/2008, 12:17:51

quote:
είμαι εμφανίσιμη κοπέλα και όλοι λένε ότι είμαι πιο εμφανίσιμη από αυτόν... γιατί να με θέλει μόνο για τα λεφτά??

Καλα.. θα σου πω πρωτα οτι αν μου λεγαν "πιο εμφανισημη απο αυτον.." θα μου εμπαιναν ψίλοι στα αυτια οσον αφορα την ομορφια μου

Κοιτα, κακα τα ψεματα, εγω δεν ειμαι μεγαλυτερος σου, αλλα μπορω με μεγαλη σιγουρια να σου πω πως αν όχι πάντα, τοτε τουλαχιστον στο 99% των περιπτωσεων τα δεδομενα δειχνουν την αληθεια απο μόνα τους αν τα κρίνεις αντικειμενικά..
Στανταρ κανόνας.. δεν υπαρχουν μα και μου, παρα μόνο εαν τα δεδομενα δεν επαρκουνε. Σε σενα απο ο,τι φαινεται επαρκουνε.

Επισης να κυνηγας μονη σου την αληθεια. Δε χρειαζεσαι βοηθεια, απλά να σκεφτεσαι. Αν θελεις να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου για το ποσο εμφανισιμη εισαι μπορεις απλα να σκετεις πόσα αγορια(και τι αξίας αγορια) στην εχουν πέσει στη διαρκεια της ζωής σου και πόσες αλλες σχεσεις ή πόσα one night stand εχεις κανει. ΔΕΝ χρειζατεται κανενας να σου πει αν εισαι εμφανισιμη ή οχι.

Ειτε εισαι εμφανισιμη ειτε οχι η συμπεριφορα του δε δικαιολογειται

Εγώ πιστευω στα μαγια επειδη εχω δει διαφορα να γινονται, αλλα όπως μου τα λες, μου θυμιζει απλα μια τυπικη περιπτωση μαμοθρεφτου έλληνα αντρα που κάνει οτι του υπαγουρευουν οι γονεις του και δεν έχει αποψη.Ενας τετοιος αντρας(αν λεγεται αντρας) δεν αξιζει αγαπη και ο,τι αγαπη κερδισε απο σενα τη κέρδισε προφανώς απο τύχη.

Απ την αλλη δεν φαινεται ούτε εσυ να εισαι σωστη απ τη θέση σου. Θα έπρεπε κατ'εμε να δρασεις ΠΟΛΥ πιο μυαλομενα. Δηλαδη εμενα, αν και δεν γνωριζω εσένα ή τον αλλο, μου δινεις την εικονα 2ο μη-μυαλομενων ανθρωπων που "ο ενας βρηκε τον αλλον". Γιατι απο πού και ως πού ενας μυαλωμενος ανθρωπος δινει 3000 ευρω σε μέντιουμ και απο πού και ως που ενας μυαλωμενος αντρας γινεται υποχειριο των γονιων του?

Θα επρεπε τουλαχιστον αν εχει καποιο προβλημα να ειναι ειλικρινης μαζι σου. Θα μπορουσε τουλαχιστον να σου πει οτι "ξερεις, εχω αυτο το προβλημα με τους γονεις μου και θα θελα να γινει αυτο και αυτο.."
Η ειλικρινια λυνει ολα τα προβληματα πριν αυτα αρχισουν την κατστροφη!

24/11/2008, 03:33:13
Α δεν μπορω,θελω κι εγω να μιλησω.
Δεν πιστευω πως ακουγε τυφλα τους γονεις του,τα ηθελε κι αυτουνου ο κωλαρινος του!Ειχε βολευτει στην ιδεα πως θα βολευοταν με σενα οικονομικα.Κριμα.Νομιζα πως αυτο το "κουσουρι"το ειχαν μονο μερικες γυναικες,αλλα κι αυτος..Δεν παει πισω..
Απορω με σενα,που ασχοληθηκες τοσο πολυ για αυτον!!
Δεν του εκαναν μαγια,απλα το ατομο ειναι προικοθηρας και παρτακιας!!Αυτο δειχνει ανθρωπο χαμηλου επιπεδου και ανυπαρκτου ηθους!!Δεν χρειαζεται να κανεις οικογενεια με εναν ανηθικο,σκεψου τα παιδια που θα εκανες μαζι του..Ο Μεγαλος,σε προστατεψε!
Η αγαπη φιλη μου,δεν μετριεται με τα φραγκα..Η καθαρη αγαπη ειναι αθανατη,και ατρωτη!!!
Δεν την διωχνουν τα μαγια.Η αγαπη διωχνει εκεινα!!!
Σε καταλαβαινω απολυτα,και ειναι λογικο να πονας!Αλλα αφησε τον να παει σε αλλη "τραπεζα" τετοιος που ειναι!
Θα βρεθει το ταιρι σου κι εσενα,μην πικραινεσαι,η αγαπη γυριζει πισω διπλη!!!Κι οπου αδικηθηκες,θα δικαιωθεις,οπως ολοι μας!!
Εγω αν ειμουν στην θεση σου,τα χρηματα που εδωσες στα μεντιουμ,θα τα εδεινα σε δυο "φουσκωτους" να τον εκαναν τοπι στο ξυλο!!!
Τι να πω κι εγω..Εμενα με παρατησε επειδη επαθα καρκινο!!Σιγα μην στεναχωρηθω!!
Ισα ισα,που τις προαλλες που ειχε τρακαρει και φορουσε κολλαρο,του τηλ,και αντι να του πω περαστικα,ειπα:Ευχομαι να βαλεις κολλαρο και στο πουλι σου!!
Πιστεψε με!Θα βρεις ενα καλο παιδι,που τα χρηματα σου μπροστα του,θα μοιαζουν με χαλικια..
Mari333Νέο Μέλος
24/11/2008, 13:54:47
τα πράγματα είναι τόσο μπερδεμένα....αυτός μια μου μιλά γλυκά μια απότομα...θέλω να ξεφύγω..το μέντιουμ μου είχε πει για κάτι λάδια μελετημένα που αν τα ρίξει και τα μελετήσει έξω απο το αμάξι του θα τσακωθεί άγρια με τους γονείς του και θα φύγει από το σπίτι και γι αυτό μου ζητά 100 ευρώ...τι να κάνω???

είναι αλήθεια αυτό που μου λέει?αν γίνει δε θα πάρω εκδίκηση?και αν γίνει και έρθει σε μένα??τόσα λέφτα έδωσα να το κάνω σα κάτι τελευταίο τι λέτε? εσεις το έχετε ακούσει αυτό με τα λάδια?πιάνει??