- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ " Ο τελευταίος των χριστιανών " - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αφιερωμένο στους επαγγελματίες της πίστης

macedon
quote:Ποιός Θανάσης;;
Ποια θρησκεία? Ποια εκκλησία? Ποιοι αυτοκράτορες? Για ποια κριτική μιλάς?
el.elyon
Φίλε el.elyon , εκτός από την "Καινή Διαθήκη" , κάνεις τον κόπο να ανοίξης και κανένα άλλό βιβλίο ;
quote:Ωραίες φωτογραφίες τράβηξες Ψηλέ όσο για τις λεζάντες , δεν μπορώ να πω , προσεγμένες και συγκινητικές .
Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος κοντά στον πόνο
Με ευλογίες και Πατρικές ευχές
Με λόγους Παρηγοριάς στον πονεμένο
Με λόγια καρδιάς στους νεολαίους
Στο προσκέφαλο του πόνου*****Αφιερωμένο στην όμορφη παρέα
Ψηλός
Επ'ευκαιρία της 21ης Απριλίου βγήκε ο Χριστόδουλος για φιλανθρωπικό έργο ;
Πάντως έκανες καλή δουλειά , μπράβο !
Την πληρώνει τουλάχιστον καλά την διαφημιστική καμπάνια ο Χριστόδουλος ; ή σου δίνει πενταροδεκάρες ; Άν σε ρίχνει πάντως ψάξε να βρής κανένα άλλο μητροπολίτη πιό κιμπάρη και χουβαρντά .
quote:
Καταρχήν να πω πως δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα με τους αδελφούς μου ομοφυλόφιλους και δεν έχω καμία διάθεση να τους περάσω από δικαστήριο, όπως κάνετε εσείς οι μη πορωμένοι και λογικοί άνθρωποι, με κάποιους συνανθρώπους μας.
Άστο,τις ξέρουμε τις πεποιθήσεις σου.Ή μάλλον τις φανταζόμαστε κιόλας.Οι πορωμένοι και φανατισμένοι ορθόδοξοι,δεν γουστάρουν ιδιαίτερα τους ομοφυλόφιλους..Εσύ,σίγουρα δεν θα κάνεις την διαφορά.
quote:
Παρεξηγείστε δήθεν με το "κουνήστρες" που είπα εγώ, αλλά δεν σας χαλάει καθόλου να διαπομπεύσετε, εντός του φόρουμ, τον ομοφυλόφιλο κληρικό! Έτσι δεν είναι;
Ψηλέ,έχει διαφορά να είσαι "κουνήστρα" και απλός πολίτης,ο οποίος δεν κατηγορεί και κατακεραυνώνει τις υπόλοιπες "κουνήστρες",και άλλο να είσαι "κουνήστρα" και να το παίζεις ενάρετος και να ξεφτιλίζεις και να αποκαλείς "άρρωστους" τους ομοφυλόφιλους αδελφούς σου.Αλλά,θα μου πείς,εδώ ο ΧριστόΔολος,τόλμησε και απεκάλεσε δημοσίως τους ομοφυλόφιλους "αδελφούς" του άρρωστους,εσύ θα κάνεις την διαφορά από το υπόλοιπο κοπάδι;έλα τώρα...Εγώ τουλάχιστον,δεν ξέρω για άλλους,θα παραδεχόμουν έναν παπά που θα έβγαινε και θα έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος και δεν το βρίσκει καθόλου κακό,ή άρρωστο ή οτιδήποτε τελοσπάντων...
Πετάς "μαργαριτάρια" ώρες ώρες Ψηλέ,και μετά δεν ξέρεις πως να τα συμμαζέψεις.Κι αυτά περί "σας πολεμάω με τα ίδια σας τα όπλα",άστα καλύτερα,δεν είναι ιδιαίτερα πιστευτά...
quote:
Ένα πράγμα όμως σίγουρα δεν θέλω. Αν είχα παιδί που θα πήγαινε στην Στ' τάξη του Δημοτικού, δεν θα ήθελα με τίποτα να παρακολουθεί το μάθημα της ιστορίας.
Τι ακριβώς σε ενοχλεί σε αυτή την ιστορία;αυτά που λέγονται για τους παπάδες;ή γενικά το βιβλίο;
καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Το συμπονετικό λόγο της Εκκλησίας άκουσαν, από τα χείλη του Αρχιεπισκόπου, ηλικιωμένοι που διαβιούν στη Στέγη Κατάκοιτων Γερόντων της Αρχιεπισκοπής και οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο.
Ο κ. Χριστόδουλος εξήρε εξάλλου την παρουσία των ιερέων στα νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά και των ομάδων εθελοντριών της Εκκλησίας.
http://newsportal.rnn.gr/
Δευ, 02 Απρ 2007 17:57:00
Επισκέψεις σε ιδρύματα

Ως τότε, όμως, θα σε υποστούμε.
Δε μου λες, τι θεωρείς πώς είναι η ομοφυλοφιλία εσύ;;
**Πρόσεξε καλά, λέω την ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ και όχι τους ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.
θα ήθελα να μου απαντήσεις εσύ.

quote:
Δε μου λες, τι θεωρείς πώς είναι η ομοφυλοφιλία εσύ;;
**Πρόσεξε καλά, λέω την ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ και όχι τους ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.
θα ήθελα να μου απαντήσεις εσύ.
Πιστεύω ότι θα σου απαντήσει αλλά μια και εδώ είναι ανοιχτό φόρουμ, νομίζω ότι όλοι μπορούμε να καταθέσουμε άποψη.
Η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλικός προσανατολισμός, σεξουαλική προτίμηση. Δεν είναι τρόπος ζωής, δεν είναι νοοτροπία, δεν , είναι φιλοσοφική, θρησκευτική ή θεολογική προσέγγιση της ζωής, δεν είναι τίποτε άλλο από προσωπική σεξουαλική προτίμηση.
Είναι τόσο προσωπική σεξουαλική προτίμηση όσο για κάποιον άνδρα το να του αρέσουν οι ξανθιές ή οι μελαχρινές γυναίκες ή ακόμα να του αρέσουν οι υπέρβαρες ή οι πολύ αδύνατες.
Όσο είναι κάτι από αυτά τρόπος ζωής, νοοτροπία, φιλοσοφική, θρησκευτική ή θεολογική προσέγγιση της ζωής είναι και η ομοφυλοφιλία.
Η αρετή (το είναι κάποιος ενάρετος δηλαδή) δεν έχει να κάνει με τον ερωτικό του σύντροφο, έχει να κάνει με την ψυχή.
Όσο για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας (όχι μόνο της ελληνικής, οποιασδήποτε εκκλησίας) είναι γνωστό…
Φιλανθρωπία και αγαθοεργία δεν είναι να συλλέγεις χρήματα από άλλους, να κρατάς τα έξοδα σου (πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία) και να μοιράζεις στους φίλους και ομοϊδεάτες τα υπόλοιπα αν υπάρχουν.
Αυτό λέγεται κακή διαχείριση εράνου.
Φιλανθρωπία και αγαθοεργία δεν είναι να σου ανήκει η μισή Ελλάδα (Εκκλησία της Ελλάδος) και αντί να βοηθάς τους έχοντες ανάγκη να κάνεις εράνους για να μαζέψεις χρήματα από τους φτωχούς και να τα δώσεις στους φτωχότερους, κρατώντας τα δικά σου χρήματα για επενδύσεις !
Φιλανθρωπία και αγαθοεργία είναι να δίνεις από το [u]υστέρημα σου[/u) όσο μικρό και να είναι, χωρίς να το ανακοινώνεις και να το διατυμπανίζεις (βλ. παραπάνω φωτογραφίες) για να πάρεις τα εύσημα.
Fiat Lux
quote:
alet
Φιλανθρωπία και αγαθοεργία είναι να δίνεις από το υστέρημα σου όσο μικρό και να είναι, χωρίς να το ανακοινώνεις και να το διατυμπανίζεις (βλ. παραπάνω φωτογραφίες) για να πάρεις τα εύσημα.
Πώς το έλεγε εκείνος ο ραβίνος; "μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου";

macedon
quote:
Η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλικός προσανατολισμός, σεξουαλική προτίμηση. Δεν είναι τρόπος ζωής, δεν είναι νοοτροπία, δεν , είναι φιλοσοφική, θρησκευτική ή θεολογική προσέγγιση της ζωής, δεν είναι τίποτε άλλο από προσωπική σεξουαλική προτίμηση.Είναι τόσο προσωπική σεξουαλική προτίμηση όσο για κάποιον άνδρα το να του αρέσουν οι ξανθιές ή οι μελαχρινές γυναίκες ή ακόμα να του αρέσουν οι υπέρβαρες ή οι πολύ αδύνατες.
Όσο είναι κάτι από αυτά τρόπος ζωής, νοοτροπία, φιλοσοφική, θρησκευτική ή θεολογική προσέγγιση της ζωής είναι και η ομοφυλοφιλία.
Διαφωνώ κάθετα με τον ορισμό της ομοφυλοφιλίας που δίνεις.
Κατά τη γνώμη μου, η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το πολύ ευρύτερο και πολυδιάστατο από αυτό που εσύ περιγράφεις. Και λόγω αυτής της πολυδιάστατης φύσης της, στους κόλπους της έχουν βρει καταφύγιο πολλά άτομα με ποικίλες σεξουαλικές προτιμήσεις και όχι μόνο.
Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι που θα διαφωνούσαν μαζί σου.
Η ομοφυλοφιλία είναι τρόπος ζωής, είναι νοοτροπία, είναι ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης της ζωής και είναι κάτι πολύ ευρύτερο από μια "προσωπική σεξουαλική προσέγγιση".
quote:
Όσο για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας (όχι μόνο της ελληνικής, οποιασδήποτε εκκλησίας) είναι γνωστό…Φιλανθρωπία και αγαθοεργία δεν είναι να συλλέγεις χρήματα από άλλους, να κρατάς τα έξοδα σου (πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία) και να μοιράζεις στους φίλους και ομοϊδεάτες τα υπόλοιπα αν υπάρχουν.
Αυτό λέγεται κακή διαχείριση εράνου.
Το έργο της Εκκλησίας του Χριστού δεν είναι να σώσει το σώμα του ανθρώπου αλλά την ψυχή του.
Το ίδιο λάθος έκαναν και όσοι περίμεναν ότι στο πρόσωπό του θα έβρισκαν τον μπροστάρη που θα τους ελευθέρωνε από τα δεσμά που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι.
Το ό, τι η Εκκλησία φροντίζει και τα περί σωματικών αναγκών, είναι γιατί συμπάσχει και σωματικά με τον άνθρωπο και προσπαθεί να του προσφέρει τα αναγκαία.
Το ό, τι υπάρχουν περιπτώσεις κακής διαχείρισης ή εκμετάλλευσης ή πλουτισμού στους κόλπους της Εκκλησίας, είναι ένα μεγάλο θέμα, υπαρκτό, το οποίο είναι χαρακτηριστικό της, μετά της πτώσης, ανθρώπινης φύσης.
quote:
Φιλανθρωπία και αγαθοεργία δεν είναι να σου ανήκει η μισή Ελλάδα (Εκκλησία της Ελλάδος) και αντί να βοηθάς τους έχοντες ανάγκη να κάνεις εράνους για να μαζέψεις χρήματα από τους φτωχούς και να τα δώσεις στους φτωχότερους, κρατώντας τα δικά σου χρήματα για επενδύσεις !Φιλανθρωπία και αγαθοεργία είναι να δίνεις από το [u]υστέρημα σου[/u) όσο μικρό και να είναι, χωρίς να το ανακοινώνεις και να το διατυμπανίζεις (βλ. παραπάνω φωτογραφίες) για να πάρεις τα εύσημα.
Για μένα ο όρος φιλανθρωπία δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο λεξιλόγιό μας.
Πιστεύω πως είναι σκέτη κατάντια να γίνεται ο άνθρωπος φίλος του ανθρώπου.
Το ό, τι βλέπεις εδώ να ανακοινώνονται κάποιες από τις αγαθοεργίες της Εκκλησίας, και πιο συγκεκριμένα του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, γίνεται ως απάντηση στη συκοφαντία που λαμβάνει χώρα από κάποιους συγκεκριμένους συμμετέχοντες στη συζήτηση.
Αν αυτό σε ενόχλησε, θα έπρεπε να σε ενοχλήσει και η συκοφαντία κατά ενός ανθρώπου που δεν του δίνεται η δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Edited by - Ψηλός on 23/04/2007 16:50:02
quote:Στου Ψηλoύ την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
http://newsportal.rnn.gr/print.php?a=2334Το συμπονετικό λόγο της Εκκλησίας άκουσαν, από τα χείλη του Αρχιεπισκόπου, ηλικιωμένοι που διαβιούν στη Στέγη Κατάκοιτων Γερόντων της Αρχιεπισκοπής και οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο.
Ο κ. Χριστόδουλος εξήρε εξάλλου την παρουσία των ιερέων στα νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά και των ομάδων εθελοντριών της Εκκλησίας.
http://newsportal.rnn.gr/
Δευ, 02 Απρ 2007 17:57:00
Ψηλός
Στήν αρχή νόμισα οτι ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα , άλλά ύστερα το συνειδητοποίησα , η ημερομηνία ήταν σαφής , Δευ, 02 Απρ 2007 17:57:00 , και η ώρα επίσης ! Με ακρίβεια δευτερολέπτου !!!!
Μετά συγκινήθηκα μέχρι δακρύων . Γιά κοίτα μεγαλοψυχία , συλλογίστηκα , κι εμείς τον κακολογούμε τον καημένο τον Χριστόδουλο , ενώ αυτός βοηθάει τόσο κόσμο από το υστέρημα των άλλων .
Τελικά με έπεισες Ψηλέ , σκέπτομαι να ηγηθώ εράνου μεταξύ των μελών των Forums , για να ενισχύσω την επόμενη κρουαζιέρα του Χριστόδουλου .
Ε ! Να μην οικονομήσω κι' εγώ κάτι ;;;
Θα ρίξουν πολύ στρατό κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό: « Θα ρίξουν πολύ στρατό και δεν θα μπορούν να τον πάρουν πίσω…» «Τότε μια γριά γυναίκα θα κυνηγάει 10 Τούρκους με ένα αδράχτι ( ξύλο για γνέσιμο μαλλιού)»
Φίλε Στώμεν Καλώς, δεν την έχω ξαναδεί την φωτό που μου έδειξες και συνταράχθηκα… Όντως και εγώ περισσότερο κλίνω προς τον Ιωάννη Βατάτζη, αν διαβάσει κανείς και τον βίο του θα καταλάβει, αλλά θα ρθεί και ο Ιωάννης ο Θεολόγος, ο οποίος αν διαβάσει κανείς πως «έφυγε» εμετατέθει, θα καταλάβει, όπως και από το επαναλαμβανόμενο από μένα τέλος του Κατά Ιωάννη περί " τίνες εκ των ώδε εστηκότων ου μη γεύσονται θάνατον..." και την Αποκάλυψη που λέει ότι « δει σε πάλιν προφητεύσει εν έθνεσιν και βασιλεύσι πολλοίς…»
Φίλε Σπύρος 76, ο αντίχριστος θα δείξει το πρόσωπο του το κακό, όταν οι δυό προφήτες, Ενώχ και Ηλίας, σταματήσουν την βροχή και θα πέσει πείνα, κι όταν λέμε κακό πρόσωπο εννοούμε ότι θα φανεί ότι ήθελε μόνο να σφραγίσει τον κόσμο και ότι δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει… Επαναλαμβάνω, ότι δεν τον ενδιαφέρει για τώρα να πείσει εσένα κι εμένα, αλλά τους μεγάλους και αρχηγούς κρατών, πράγμα που έχει πετύχει…
Θυμηθείτε την επιστολή που έχει στείλει σε Μπούς και πρόεδρο του Ισραήλ και με κοινοποίηση στον Πάπα…
Μην μπερδεύεστε , δεν θέλει να πείσει τον κόσμο , αλλά τους ηγέτες πρώτα και μετά μέσω της τηλεόρασης τον κόσμο…
Υπενθυμίζω ότι έχει «προφητεύσει» ότι θα έρθει μετά από ένα οικονομικό κράχ και αναστάτωση στον κόσμο, ίσως επέμβαση Ρωσίας σε Τουρκία που θα δημιουργήσει ένταση…
Το κράχ θα είναι τεχνητό και ήδη τα χρηματιστήρια του κόσμου περνάνε μια κρίση που όπως λέγεται δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί και θα κρατήσει καιρό…
Φίλε Py8agora, o Maitreya το έχει πει αυτό για το ότι θα τον δουν σε όλο τον κόσμο από το 1987, μέσω τηλεόρασης, προφανώς, αλλά δεν του’ κατσε….
Όσο για το καλοκαίρι ,"κοντός ψαλμός αλληλούια.." οι σεισμοί και τα έντονα γεγονότα έχουν αρχίσει , δεν μένει παρά να δούμε πολύ χαρακτηριστικά σημάδια και δυστυχώς, το πλέον καθοριστικό, είναι η εισβολή των Τούρκων στην Ελλάδα…
Μετά όλα τα άλλα είναι καθορισμένα, εξ’ ου και τα 3,5 χρόνια του αντιχρίστου και των δεινών που έρχονται μαζί…
Και προπάντων, προς Θεού, διαβάστε την Αποκάλυψη είναι πολύ επεξηγηματική.
Και φυσικά τα κείμενα της λένε 7 φορές μια σειρά 7 γεγονότων.
Κάντε μου την χάρη και διαβάστε την…
Θα καταλάβετε πολλά…
Τώρα προσωπικά δεν θα με παραξένευε αν γινόταν κάτι φέτος (μιλάω για τα γεγονότα της Πόλης, όχι για τον Αντίχριστο που απέχει ακόμα πάρα πολύ) για τους εξής λόγους
1) Την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου και την από τότε μεγάλη ρήξη που επέστη στις σχέσεις Ρωσίας-Δύσης. Υπενθυμίζω ότι μέχρι και απειλές για πυρηνικά εκτοξεύτηκαν εκατέρωθεν μέσα στο Φλεβάρη. Οι σχέσεις είναι ήδη επιβεβαρυμένες με την φαεινή ιδέα των Αμερικάνων για την αντιπυραυλική ασπίδα.
2) Την Τουρκία η οποία αν και έχει προβλήματα παντού και σε πολλά μέτωπα, έχει καταστρώσει ένα πολύ επικίνδυνο σχέδιο κατά της Ελλάδας (με ευλογίες ΗΠΑ πάντα). Το σχέδιο μεταξύ άλλων έχει στόχο την δημιουργία μειονοτικού ζητήματος, την διχοτόμηση του Αιγαίου και την πλήρη πλέον διχοτόμηση της Κύπρου.
3) Το Σκοπιανό για το οποίο η Ελλάδα δέχεται τρομερή πίεση να βάλει μέσα στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια. Βλέπεις που έφτασε η ανάγκη των ΗΠΑ να βάλουν τα Σκόπια....διάλυσαν την κυβέρνηση τους για να πιέσουν την Ελλάδα περαιτέρω. Βέβαια το βέτο είναι προ των πυλών αν κρίνεις και από τις σημερινές δηλώσεις του αμετανόητου πρωθυπουργού τους
«Αποδεχτήκαμε υπό πίεση τις συνομιλίες με το νότιο γείτονά μας για το ζήτημα της ονομασίας. Όμως γνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι η κόκκινη γραμμή για μάς, την οποία δεν μπορούμε να παραβιάσουμε. Είμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με εκβιασμούς, οι οποίοι δεν ταιριάζουν σε μία ευρωπαϊκή χώρα και οι οποίοι είναι σε βάρος των συμφερόντων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας. Εκβιασμοί οι οποίοι έρχονται σε αντίθεση με τις βασικές αρχές της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ για ελευθερία και δικαιοσύνη. Εκβιασμοί οι οποίοι στοχεύουν να γκρεμίσουν την αξιοπρέπειά μας και την εθνική μας ταυτότητα»
4) Για κάποες πληροφορίες που έχω ακούσει ο ίδιος η μου έχουν μεταφέρει από γέροντες μοναχούς και ιερείς. Θα μου επιτρέψεις όμως να μην τις θέσω στο forum.
Ελπίζω να σε βοήθησα
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
Ευχαριστώ αλλά τα εύσημα για την φωτογραφία του Bush, ανήκουν στον «Ρωμιό» που την έδωσε στην σελίδα 25. Εγώ απλά την ξαναέβαλα προκειμένου –εάν είναι κάτι το αληθινό- να δείτε την ομοιότητα με τον Άγιο Βασιλέα Ιωάννη Βαλτατζή. Να σημειώσω εδώ, πώς μήπως εφ’όσον εμφανίστηκε πίσω από τον Bush, σημαίνει ότι πρόκειται να γίνουν όλα επί της προεδρίας του η οποία εάν δεν κάνω λάθος τελειώνει το Φθινόπωρο;;;
Και κάτι ακόμα φίλε «τρεχαγύρευε»…Σε κάποια προηγούμενη σελίδα ανέφερες ότι γνωρίζεις το πρόσωπο του Αγίου Βασιλέα και ότι βρίσκεσαι κοντά του. Τώρα, αναφέρεις ότι «κλείνεις» προς το ότι ο Άγιος Βασιλέας είναι ο Ιωάννης Βαλτατζής, πράγμα που σημαίνει αβεβαιότητα. Σε παρακαλώ, διευκρίνισε εάν θέλεις τι σημαίνει ότι γνωρίζεις το πρόσωπο του Αγίου Βασιλέα και το ότι είσαι κοντά του. Εάν όντος κάτι τέτοιο συμβαίνει, τότε σε παρακαλώ ανέφερε κάτι που πιθανότατα γνωρίζεις για το μέλλον με σιγουριά. Διότι δεν μπορώ να πιστέψω πώς βρισκόμενος κοντά του δεν έχεις λάβει κάποιες απαντήσεις για τα τεκτενόμενα. Εκτός και αν ακόμα και ο ίδιος δεν γνωρίζει το πώς και το πότε αλλά θα του το αποκαλύψει εν ευθέτω χρόνο ο ίδιος ο Θεός μέσω των 2 συνοδών του Αγγέλων.
Με εκτίμηση,
Και βέβαια θα σου επιτρέψουμε όλοι μας να μην παραθέσεις πληροφορίες που γνωρίζεις επί του θέματος από γέροντες και ιερείς, όμως το να λές ότι γνωρίζεις αλλά δεν μπορείς να πείς, δεν νομίζω ότι ωφελεί κάπου. Αν γνωρίζεις κάτι που όμως δεν σου επιτρέπεται να το πείς, τότε μην αναφέρεις κάν ότι γνωρίζεις. Για το καλό όμως της συζητήσεως αλλά και της ψυχικής μας υγείας, εφ’ όσον το ανέφερες, θα σε παρακαλούσα θερμά να μοιραστείς τις πληροφορίες σου μαζί μας. Εξάλλου, δεν θα μας πείς για το ποιος σκότωσε τον Κένεντυ ή για το σε ποιο στούντιο γυρίσανε την προσσελήνωση του Απόλλων 11 !!! Είμαστε όλοι εδώ για να θέσουμε ερωτήματα και να βρούμε απαντήσεις. Καλό θα είναι να συνεισφέρουμε όλοι μας με ειλικρίνεια και «συναδελφικότητα».
Με εκτίμηση,
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
ΕΛΛΗΝ
1)οι Τούρκοι θεωρούν ως μεγαλύτερο εχθρό την Ελλάδα (29%) και ακολουθούν ΗΠΑ (12%), Γαλλία (11%), Ιράν (4%), Ρωσία (4%) και Συρία (4%). Επίσης πρώτη μεταξύ των χωρών που θα μπορούσαν να επιτεθούν κατά της Τουρκίας είναι η Ελλάς (37%) και ακολουθούν με μεγάλη διαφορά Ιράκ (10%), Ρωσία (7%), ΗΠΑ (7%) και Ιράν (6%), ενώ η μεγάλη πλειοψηφία (69%) επιθυμεί να παραμείνουν τα τουρκικά κατοχικά στρατεύματα στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσκόπηση διεξήχθη στα υποτιθέμενα "φιλελληνικά" μεγάλα αστικά κέντρα της Τουρκίας και όχι στην "ανθελληνική" μικρασιατική ενδοχώρα.
2)Η Τουρκία προσπαθεί να ανακινήσει θέμα τουρκικής μειονότητας των Δωδεκανήσων, σύμφωνα με έκθεση της ελληνικής πρεσβείας στην 'Αγκυρα, μία απόρρητη έκθεση που κατά απαράδεκτο τρόπο "διέρρευσε" στον τύπο. Τοπικοί Τούρκοι προύχοντες, με την υποστήριξη του τουρκικού γενικού προξενείου Ρόδου, "εκκαθαρίζουν" φίλα προσκείμενα στην ελληνική διοίκηση στελέχη, προφανώς εν όψει του επόμενου βήματος. Επίσης σημειώθηκαν κινήσεις για την ίδρυση τουρκικών συλλόγων σε Κω και Ρόδο, ενώ ταυτοχρόνως εμφανίστηκε εκ του μηδενός στην Σμύρνη "Σύλλογος προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς των Τούρκων της Δωδεκανήσου". Τέλος άρχισαν οι πιέσεις για την μετάβαση "πολιτιστικών" συγκροτημάτων στα Δωδεκάνησα, κατά το προηγούμενο της Θράκης. Είναι σαφές ότι Ρόδος και Κως αρχίζουν να προσελκύουν την προσοχή των Τούρκων "μειονοτολόγων", ιδίως μετά την αύξηση της στρατιωτικής σημασίας της περιοχής, με την ίδρυση του τουρκικού ναυστάθμου στο Aksaz. Το τελευταίο εγγυάται ότι η τουρκική πίεση στο συγκεκριμένο θέμα θα παραμείνει αμείωτη.
3)"η Ελλάδα πρέπει να πάψει για το καλο της να ανταγωνίζεται τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, γιατί δεν είναι δυνατόν να τις ανταγωνιστεί". ΥΕΑ Τουρκιας
"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "
είχε δηλώσει ότι νέο κρασί μπαίνει σε νέα δοχεία
γιατί τα παλιά θα τα σπάσει…
Αυτό αν δεις 'όπως και το ότι στο τέλος του κατά Ιωάννη λέει ότι όταν ο Χριστός είπε ότι ο Ιωάννης ο Θεολόγος θα μείνει, αλλά ο ίδιος ο Ιωάννης διευκρινίζει και λέει ότι ο Κύριος δεν είπε ότι δεν θα πεθάνει αλλά ότι θα μείνει, όπως και για τον Βατάτζη που έχει ειπωθεί ότι θα ξανάρθει, αλλά με νέο πρόσωπο…Πιστεύω ότι τα δυο αυτά πρόσωπα έρχονται σε ένα και με νέο όνομα όπως λέει και η Αποκάλυψη «και σ΄αυτόν θέλω δώσει το όνομα μου το καινόν= καινούργιο»…. Αυτό το άτομο ξέρω…
Μιλάμε για μια νέα εποχή, όχι όπως αυτή που ευαγγελίζονται οι νεοεποχίτες, αλλά μια εποχή νέων αποκαλύψεων, λόγω του ότι ο άνθρωπος τώρα μπορεί να καταλάβει περισσότερα απ’ ότι παλιότερα…
Ο νέος βασιλιάς αν θυμάσαι θα «επιβάλει» ήθη χρηστά, αλλά και θα οδηγήσει τον κόσμο σε κάτι ουράνιο… Το θέμα είναι ότι τέτοια πράγματα «ευαγγελίζεται» κι ο αντίχριστος…Και ο κόσμος, εγώ εσύ,όλοι μας, θα κληθούμε να διαλέξουμε...
Ναι είμαι κοντά στον βασιλιά, όχι γιατί είμαι άξιος, αλλά για άλλους λόγους, πληρώνω ποινή…Τέλος πάντων, ο βασιλιάς θα φανεί από τον Θεό, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε πολλά γι’ αυτόν…
Εγώ λόγω του ότι είμαι Λαρισαίος, και «εκ της Θεσσαλίας άρξασθαι» , συν την ενασχόληση μου με τις προφητείες, γνωρίζω γι’ αυτόν, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει από τον Θεό,
επαναλαμβάνω…
Φιλικά,
ΕΛΛΗΝ
Αμεσως μετα και μερα Τριτη θα παρεμβει η Ρωσια.Τρεις μερες θα βρεχει φωτια στην τουρκια.Τρεις μεγαλες βασεις των Αμερικανων στη μικρα ασια θα καταστραφουν.
Οι Ρωσοι θα παραχωρησουν την Κωσταντινουπολη στους Ελληνες για να την ελεγχουν και θα ειναι πολυ χαρουμενοι,επειδη θα αισθανονται οτι φευγει ενα πολυ μεγαλο βαρος απο πανω τους.Οταν ο νεος αυτοκρατωρ (βασιλευς)Ιωαννης λειτουργησει στην Αγια Σοφια,θα μπει στον Ιερο Ναο απο το πλαι,αφου ο εξωτερικος τοιχος θα ανοιξει και θα ξανακλεισει με θαυμαστο τροπο.
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ............