ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο κομμήτης ELENIN και πιθανές επιπτώσεις στη Γη. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ο κομμήτης ELENIN και πιθανές επιπτώσεις στη Γη. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

gianipseftis61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
19/09/2011, 18:12:54
ΝΙΚΟΜΑΧΕ, επισυνάπτω ένα απόσπασμα από το μήνυμα που έστειλες απευθυνόμενος σε εμένα στις 16/09/2011, 20:38:22:

quote:
και επειδή νομίζω οτι είναι λίαν κουραστικό για μένα να απαντώ σε κάθε ερώτηση με αυτον το τρόπο,αρκέσου σε παρακαλώ σε οτι ποστάρω και μην κάνεις ερωτήσεις τέτοιες,ώστε να αναγκάζομαι να απαντώ με εξισώσεις και μαθηματικά.

Μα, δεν χρειάζεται να κάνεις μια ανάλυση βασισμένη σε εξισώσεις και μαθηματικά.
Από εκεί και πέρα, δε μπορώ να μη ρωτήσω κάτι το οποίο θέλω να ρωτήσω και δεν βρίσκω κάποιο νόημα σε έναν τέτοιο περιορισμό.

Καταρχάς σε ευχαριστώ για τα όσα μου παρέθεσες, ομολογώ όμως πως δυσκολεύομαι ακόμη να κατανοήσω πως έφτασες στο συμπέρασμα ότι τα σώματα που θα πλήξουν την επιφάνεια της Γης θα έχουν μέγεθος από 20 έως 80 - 100 μέτρα.
Χωρίς να χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία παράθεσης εξισώσεων κλπ, πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;

In anticipation of my resurrection...

19/09/2011, 19:51:55
quote:
D.I
Καταρχάς σε ευχαριστώ για τα όσα μου παρέθεσες, ομολογώ όμως πως δυσκολεύομαι ακόμη να κατανοήσω πως έφτασες στο συμπέρασμα ότι τα σώματα που θα πλήξουν την επιφάνεια της Γης θα έχουν μέγεθος από 20 έως 80 - 100 μέτρα.
Χωρίς να χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία παράθεσης εξισώσεων κλπ, πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;

Οπως θα είδες στην τοποθέτησή μου για το τριήμερο του Νοεμβρίου,έκανα λόγο για πιθανή [τονίζω το πιθανή] πτώση σωμάτων στην Γη.Πιθανή επειδή δεν ξέρουμε ακόμη τον ογκο των αντικειμένων που παρασύρει μαζί του ο κομήτης.Εχοντας δεδομένη την τροχιά του YU55,πιθανολογούμε την σύγκρουση με αυτα τα αντικείμενα.Αν θεωρήσουμε πώς εχουν μέγεθος Α> και Α= του YU55,είναι εύκολο να προσομοιώσουμε το αποτέλεσμα μιας πιθανής σύγκρουσης,δίδοντας στον υπολογιστή τα ανάλογα μεγέθη.

Υπάρχουν ερευνητικά τμήματα σε διάφορα πανεπιστήμια καθώς και Ινστιντούτα όπου ασχολούνται με τέτοιες προσομοιώσεις.Επειδή η προσωμοίωση δεν είναι θετική απόδειξη,δεν μπορούν να δίδονται στη δημοσιότητα ώς επίσημα στοιχεία.Δεν μπορω να επεκταθω περισσότερο,μάλλον θα κατάλαβες...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

19/09/2011, 20:27:31
quote:

Λέει ενα πρόβατο στα υπόλοιπα του κοπαδιού:<<Ρε σείς,ξέρετε γιατι ο τσοπάνης μας προσέχει και μας ταϊζει?Περιμένει να παχύνουμε και μετά μας σφάζει για να μας φάει>>.

Και η απάντηση:<<Κάτσε ρε κάτω,πάλι με θεωρίες συνομωσίας ασχολείσαι?>>

Ωχ!
Αυτό με το τσοπάνο – τσοπάνε – το ανέκδοτο, πρώτη φορά το ακώ!

Μου φέρνει στο νου όμως, τον άλλο τσοπάνο που φώναζε κάθε τρεις και λίγο χωρίς λίγο.

«Λύκος στα πρόβατααααα !»

Και όταν πράγματι «χτύπησε» λύκος το κοπάδι του, δεν του έδωσε κανείς σημασία.

21/09/2011, 11:57:46
Στις 23/09/2011 αναμένεται η είσοδος στην ατμόσφαιρα ενός διαστημικού δορυφόρου μεγέθους μικρού λεωφορείου.
Η εκτίμηση είναι πως ο δορυφόρος θα διασπαστεί σε πολλά κομμάτια, και η πιθανότητα κάποιο από αυτά να γίνει επικίνδυνο είναι 1 προς 3200.

Η είσοδος του δορυφόρου στην ατμόσφαιρα θα είναι – σαν θέαμα/λάμψη – ορατή και την ημέρα αν γίνει.
Δεν έχει μέχρι στιγμή προσδιοριστεί η περιοχή εισόδου του.
Αυτό θα γίνει αργότερα.

Πιστεύω πως θα υπάρχει έγκαιρη ειδοποίηση (σήμερα - αύριο) απο επίσημη πηγή, αμέσως όταν εντοπιστεί η περιοχή της εισόδου.

Αναφέρω το γεγονός, μόνο και μόνο, για να μην δημιουργηθεί σύγχυση με τις φημολογούμενες πρόσφατες θεωρίες καταστροφολογίας των ψαγμένων αστρολόγων

Το γεγονός έπεσε τυχαία στην αντίληψή μου, δεν αποτελεί δική μου παρατήρηση, που άλλωστε δεν διαθέτω τα μέσα και την γνώση να εντοπίσω/επιβεβαιώσω.

21/09/2011, 12:36:43
Είσαι αρκετά αφελής Γιαννάκη,αν πιστεύεις πώς δύο μέρες πρίν την είσοδο στην ατμόσφαιρα δεν εχει προσδιοριστεί επακριβώς η γωνία εισόδου και κατα 100% το σημείο πτώσης.

Για να δούμε τι μυαλό κουβαλάς!!!
Πές μας πιθανές αιτίες που δεν ανακοινώνεται επίσημα το σημείο πτώσης.
Είμαι περίεργος να σε ακούσω.
μην επικαλεστείς πάλι την...φουκαριάρα τη μαμά σου.Σίγουρα δεν θα ξέρει...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/09/2011, 13:05:28
Είμαι και θα παραμείνω ένας αφελής “συλλέκτης” πληροφοριών.

Η εκτίμηση μου είναι – και το έχω αναφέρει ήδη – πως όταν υπάρχουν ακριβή και συγκεκριμένα στοιχεία για την περιοχή εισόδου, η μαμά μου θα με ενημερώσει, γιατί δεν βλέπω κανένα λόγω να μην με προφυλάξει, αν πρόκειται να φάω τον τενεκέ εξ ουρανού κατακούτελα.

Αφέλεια, βλακεία, αποφυγή πανικού από μη εξακριβωμένη 100% εκτίμηση?

Όπως θες πάρτο.

Αυτά έχω ακουστά, αυτά λέω, με τις λιγοστές γνώσεις μου - αν και τελειόφοιτος δημοτικού με άριστα 9 ½ παρακαλώ- , είναι αδύνατον να κρίνω, και να δώσω περισσότερα στοιχεία
Εσύ που έχεις ευρύτερες διασυνδέσεις και τόσες εξειδικευμένες γνώσεις, προφανώς κάτι θα γνωρίζεις περισσότερο για το θέμα. [:D

21/09/2011, 18:48:10
Ακριβώς Γιαννάκη!!
Δεν είναι όλα τα θέματα,να περιφέρεσαι και να λές βλακείες και να εκθέτεις την μανούλα σου.

Ο δορυφόρος κουβαλά τουλάχιστον ενα κιλό πλουτώνιο,το οποίο πρέπει με κάθε κόστος να περισυλεγεί.Δεν ανακοινώνεται η ωρα και ο τόπος για ευνοήτους λόγους.Πίστευε εσυ τα επίσημα ανακοινωθέντα και άσε όποιον άλλο επιθυμει να βλέπει άλλα χωρίς να ανακατεύεις τη μαμά σου και το απολυτήριο του δημοτικού.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

21/09/2011, 20:39:05
Τρομολάγνεεε!!!

Άσε πρώτα να δούμε τι θα πεί η μαμά.

Μην προτρέχεις……

21/09/2011, 23:19:02
Για όσους ενδιαφέρονται , πρόκειται για τον UARS (Upper Atmosphere Research Satellite) που τέθηκε σε τροχιά το 1991, με κύρια αποστολή την παρατήρηση του όζοντος και της στρατόσφαιρας.
Το βάρος του είναι 5.668 κιλά
Με την είσοδο του στην γη, θα διασπαστεί και τα κομμάτια του είναι πιθανόν να διασπαρθούν σε μια περιοχή μήκους περίπου 700 χιλιομέτρων.

Το ακριβές σημείο εισόδου καθώς και η ακριβείς ώρα, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί μέχρι αυτή την στιγμή, γιατί ο δορυφόρος συγκρούεται με διαστημικά σκουπίδια που αλλάζουν την ταχύτητα και την τροχιά του.

Όταν υπάρχουν καινούργια στοιχεία θα ανακοινωθούν από την μαμά του.

22/09/2011, 14:39:36
ΝΙΚΟΜΑΧΕ είπες ότι :
quote:
Ο δορυφόρος κουβαλά τουλάχιστον ενα κιλό πλουτώνιο

θα ήθελα να σε ρωτήσω απο που προκύπτει αυτό ?
και αν ξέρεις ποιος ο λόγος να περιέχει τέτοιο είδους φορτίο ενας δορυφόρος ...

Hellas at War
08/09/2005, 10:09:59
Πιθανόν να μην το γνωρίζεται, αλλά οι τύχες όλων μας προβλέπονται από αρχαίες προφητείες. Καλό θα ήταν να ξέρετε, οτι ότι και να κάνετε, είναι αδύνατο να ξεφύγετε από αυτές και κατα συνέπεια η τύχη σας δεν βρίσκεται κάν στα χέρια σας !

Αντί να προσπαθείτε λοιπόν να φτιάξετε τη ζωή σας, να μεγαλουργήσετε, να αφουγκραστείτε, προτιμότερο θα ήταν να ψάξετε τις αρχείες προφητείες που γράφτηκαν ΕΙΔΙΚΑ για σας από πάνσοφους ερημήτες, προφήτες, φωτισμένους.

Βρήκα λοιπόν κάτι αρχαία κείμενα, της έγκυρης πια Αγίας Μουστάρδας από την Αμόρα, που προφήτευσε πάνω από 1.500 χρόνια πρίν την εξής εκπληκτική προφητεία "Αν δεν πάει για βροχή, μάλλον θα χιονίσει".

΄Εχετε εντοπίσει και εσείς άλλες τέτοιες προφητείες που θα λύσουν τα υπαρξιακά μας προβλήματα ?

Έχετε αποκρυπτογραφήσει σε ποιά γεγονώτα αναφέροντια άλλες προφητείες ?

Έχετε βρεί το σημείο στις γραφές, που λέει να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να μήν κάνουμε τίποτα, μια που θα ανοίξουν οι ουρανοί και αντί για καρπαζές θα βρέχει πεντοχίλιαρα ?

wendigoΜέλος
08/09/2005, 23:24:58
Με συγκινεί βαθιά και με γεμίζει ελπίδα η προφητεία του Μαλακλύψου του Νεώτερου: "Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι 8:29 και 15 δεύτερα".

No Method, No Guru, No Teacher

08/09/2005, 23:42:46
μια απο τις μεγαλες προφητειες ειναι και αυτη του ισπανου μοναχου
de la couna ta balakia
η προφητεια ειναι η

<<οι προφητες θα προφητεψουν οτι πρεπει να προφητευτει>>

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

09/09/2005, 00:23:31
βρηκα και αλλες προφητειες

της οσιας σαλαμανιας

<<πολλοι θα τα δουν λιγοι θα τα καταλαβουν>>

του γεροντα χαλακατεβακη

<<οι ανηφορες της γης ειναι οσες και οι κατηφορες>>
<<οταν περιμενεις κατι μπορει και να ερθει>>

GDS1Μέλος
09/09/2005, 11:00:30
θα αναφερθώ σε μια προφητεία-θαύμα που έχει επιβεβαιωθεί από πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα οράσεως:

"Λούσου με Ultrex και θα δείς!!!!"

Unileverios Ultrexios XVI

Επιπλέον, η προφητική ρήση του Άφραγκου Μόρτη ή ο Νίκος ο σουγιας ή Νίκος ο νταλικέρης)

"Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκα"

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

GDS1Μέλος
09/09/2005, 11:08:01
Επίσης τις προφητικές ικανότητες των παιδιών 0-3

"Μαμά ΚΑΚΑ"

Αλλά και των Μητέρων

"Μη Τζιζζζζζζ"

Επίσης την προφητική τελευταία κουβέντα που ακούστηκε στην Ινδονησία λίγο πριν το Τσουνάμι χτυπήση την ακτή από άγνωστο προφήτη

"Ali banti alilontore torimamma glou glou piliperi papaderi liliriri........"

(Στα Ελληνικά "Την Γ@ΜΗΣ@ΜΕ.......")

09/09/2005, 12:56:08
ας μου επιτρεψει ο wendigo να πω μια ακομα προφητεια του
Μαλακλύψου του Νεώτερου

<<καθε 60 λεπτα περνα μια ωρα>>¨

προφητεια μητερας στον γιο
<<εσυ δεν θα νιωσεις ποτε τον πονο της μανας>>

προφητεια του σουρτουκιου ξεπορτιδη οταν τον ρωτησαν τι ωρα θα γυρισει
<<αργαμιση>>

προφητεια του κοναν του κιμμεριου
<<οτι ματωνει πεθαινει>>

wendigoΜέλος
09/09/2005, 17:11:04
Για το Τέλος των Ημερών, ο Τριφάσιος ο Στυλίτης είπε:
"Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι".

No Method, No Guru, No Teacher

09/09/2005, 17:29:07
ιδού που βρίσκεται το λάθος σας αγαπητέ...

quote:
Καλό θα ήταν να ξέρετε, οτι ότι και να κάνετε, είναι αδύνατο να ξεφύγετε από αυτές και κατα συνέπεια η τύχη σας δεν βρίσκεται κάν στα χέρια σας !

προφανώς λόγω κακής πληροφόρησης πιστεύατε πως η τύχη μας έχει να κάνει με τα χέρια... ενώ το ορθόν είναι ότι βρίσκεται στα πόδια!

μετά απ' αυτό το μόνο που έχω να πω είναι η προφητεία του αγίου Θεράποντα των Κλαυσιγέλων που λέει :

"ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε"

Galadriel

in God we trust

Edited by - galadriel on 09/09/2005 17:30:11

GDS1Μέλος
09/09/2005, 19:09:16
Μερικές πολύ ωραίες προφητίες από τον Ρώσσο Καπιταλοφ Κουμουνοβιτς

"όταν θέλεις κάτι ζήτα το, αλλιώς θα το πάρει άλλος"

"το τσάμπα φαί είναι πάντα πιο νόστιμο από το πληρωμένο"