- Όρος Πεντελικόν Μέρος 2ο (Διαξιφισμοί) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ps:Χαρειτε παιδακια που γραφω εδω και δεν "μολυνω" το θεμα σας...οχι για πολυ ομως
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."
Οπως επιθυμείς... δεν επιμένω αλλο...αναθεωρώ..και αποχωρώ.. γιατί στο τέλος θα φάω και ξύλο....
-sonap-, πραγματικά με αποστόμωσες! Δεν έχω κάτι να πω επί του παρόντος και θα ακολουθήσω το παράδειγμα του allzzaro αποχωρόντας από την... "αντιπαράθεση"!
Επίσης δεν έχω τίποτα να κάνω για ότι ήδη έχει γίνει. Αυτά που ευελπιστείς δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα! Γι'αυτό έχω δεσμευτεί εδώ και καιρό.
Κατανόησε σε παρακαλώ και την Αποχώρηση αλλά και αποδέξου τα Όρια που υπάρχουν, είτε τα αντιλαμβάνεσαι είτε όχι...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Allzaro τι να πω,φαινοσουν πιο καθαρος απο τους φιλους σου..και ενταξει δεν πειραζει που δεν λες να καταλαβεις καποια πραγματα
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."
Σεβαστή η γνώμη, όχι μόνο κύβος αλλά και πυραμίδα αλλά όχι επιθετικά.
Sorry αλλά κάπου πλεον δεν αντέχεται.
Μοιάζει με βίτσιο από ένα σημείο και μετά όλοι να σε απορρίπτουν και εσύ να επιμένεις ότι είσαι ο σωστός και ότι γύρω υπάρχουν ΜΟΝΟ φαντάσματα και συνομώτες.Μήπως καλέ μου Sonap πρέπει να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου? Και για να βοηθήσω να προτείνω να κάνουμε και μία συγκέντρωση να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον για να δούμε τι γίνεται και ποιοι είμαστε
Ζητάω συγγνώμη από όλα τα παιδιά αλλά . . . ξέσπασα!!!
Σκεφτείτε λίγο την κίνηση της συγκέντρωσης.
"Ότι αξίζει, πονάει (λερώνει) και είναι δύσκολο"
"ουκ εν το πολύ το ευ!"
ή αλλιώς:
"το μέγεθος δεν είναι αυτό που μετράει..."
Στην περίπτωση μας επίσης φίλε -sonap-, θα μπορούσαμε να διαβάσουμε με περισσότερη ευκολία το μήνυμά σου, εάν δεν το έγραφες με τόσο τεράστια μπλε γράμματα, που ξεχειλίζουν από το οπτικό μας πεδίο!!!![]()
![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Επ ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό μου φίλο sonap τον Πάνο δηλαδή για τα καλά του λόγια .. για το χρόνο που μου μένει...
quote:
ALLZARO ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ "ΑΜΑΣΗΤΟ"
Σε ευχαριστώ Πανούλη...μένω υποχρεωμένος ...

gK
ποιο είναι το νόημα της παρέμβασής σου; ![]()
quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.
Πιστεύεις ότι με τον τρόπο αυτό, υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η ένταση που δημιουργήθηκε στο τόπικ αυτό και που απ'όσο έχω δει, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι ορατή η ανάμειξή σου;
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΟΝΑΠ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.

gK
Δεν θα μπορούσαν να δημιουργηθούν Chat rooms με ζωντανή απευθείας συνομιλία; Θα έδινε πολύ περισσότερη ζωντάνια νομίζω. Πολλοί δεν απαντούν στα μηνύματα γιατί βλέπουν τόσες απαντήσεις που δεν έχου και τι να γράψουν, εάν όμως υπήρχε ζωντανή συνομιλία υπάρχει χώρος για περισσότερες και πιο ενημερωμένες απόψεις. Με αυτόν τον τρόπο και τα μέλη μεταξύ τους θα γνωρίζονταν πιο εύκολα οπότε θα υπήρχε και μεγαλύτερη συμμετοχή.
Ευχαριστώ.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
quote:
Καλησπέρα, αν και είμαι νέο μέλος σε αυτό το site μου αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος που είναι φτιαγμένος και τα θέματα που τίθενται προς συζήτηση. Ωστόσο μερικές φορές είναι βαρετό να κάνεις μια ερώτηση και να περιμένεις να σου απαντήσουν την επόμενη μέρα η μετά απο κάποιες ώρες.
Δεν θα μπορούσαν να δημιουργηθούν Chat rooms με ζωντανή απευθείας συνομιλία; Θα έδινε πολύ περισσότερη ζωντάνια νομίζω. Πολλοί δεν απαντούν στα μηνύματα γιατί βλέπουν τόσες απαντήσεις που δεν έχου και τι να γράψουν, εάν όμως υπήρχε ζωντανή συνομιλία υπάρχει χώρος για περισσότερες και πιο ενημερωμένες απόψεις. Με αυτόν τον τρόπο και τα μέλη μεταξύ τους θα γνωρίζονταν πιο εύκολα οπότε θα υπήρχε και μεγαλύτερη συμμετοχή.Ευχαριστώ.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Η προσπάθεια για μια όσο το δυνατόν "ζωντανότερη" επικοινωνία μεταξύ των μελών θα χαρακτηριζόταν ως επιτυχής μόνο μέσω συναντήσεων, ξέρεις, καφεδάκι και δώστου πάρλα και πάρλα... κάτι που προσωπικά θα υποστήριζα με θέρμη
.
Είστε μέσα;
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
Φιλικά!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 16/11/2003 14:27:27
Α και που είστε, για όσους δεν έχουν Mirc προγράμματα κτλ, και έχουν έστω έναν Internet Explorer με εγκατεστημένο Virtual Machine (Πάει με τα windows προεπιλογή αλλά τα XP το θέλουν πρόσθετο) μπορείτε να μπείτε και από ένα java στο
http://www.geocities.com/wbusser2000/esoterica
Ramoglou Κάνε Founder Τον Admin
To Hollywood Έχει Κάψει!