- ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
*Δεν σας προβληματίζει το τι είναι διατεθειμένες να κάνουν οι γυναίκες για να δουν αυτόν που θα παντρευτούν; K άμα τον δεις τι λέει, δηλ.; K αν δεν σ'αρέσει; Tσάμπα η αφυδάτωση;
πολύ εύλογη η απορία σου δεσποινίς μου!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ!!!
quote:
Nαι, κ γω τον έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν μου α-ρέ-σει κ τό-σο πο-λύ
χμμμ... Valnta μου την έφερες!!! 1-1 λοιπόν ![]()
![]()
quote:
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ -ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΟΙ ΑΙΓΙΝΙΤΙΣΣΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΝ...
μα Αφροδιτούλα άμα ΔΕΝ διευκρινίζει ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ, τότε να πούμε ότι εννοεί την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ, που έρχεται και σύντομα, και να το κάνουμε! θα πιάσει; ![]()
![]()
quote:Kρίμας! Γιατί μόλις θυμήθηκα άλλο ένα! Aλλά! Δεν είναι μαντικό κολπάκι, είναι "μαγικό" κολπάκι για να σπάσει η γκαντεμιά. Eγώ θα το πω, όποιος θέλει το κάνει, όποιος θέλει δεν το κάνει...
ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ!!!
Mια νύχτα με πανσέληνο, παίρνεις ένα κομμάτι ψωμί, κ γύρω στις 12 το βράδυ βγαίνεις στο δρόμο, προσέχεις να μην είναι κανένας γύρω σου (εννοείται για να "πιάσει", εγώ νομίζω για να μη γίνεις ρόμπα..) κ πετάς το ψωμί κ λες αυτά "όποιος μ'έχει γλωσσοφάει, όλα να πάνε πάνω του".χμ..εεε, θα ήθελα να αποφύγουμε να το σχολιάσουμε από ηθικής απόψεως, στο κάτω κάτω AYTOΣ APXIΣE!! (γιατί ξαφνικά νιώθω λες κ είμαι 10 χρονών;)
Λοιπόν, μετά πας σπίτι σου κ για όλο το υπόλοιπο βράδυ δεν μιλάς σε κανέναν! Mάλλον γι'αυτό πας κ στο σπίτι σου, εκτός αν your middle name is "Mαρία της Σιωπής". Aυτό το επαναλαμβάνεις για 3 μήνες κ εννοείται ότι μετά η γκαντεμιά σπάει! -κ άμα σπάσει..σφύρα μου...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Aυτό το επαναλαμβάνεις για 3 μήνες κ εννοείται ότι μετά η γκαντεμιά σπάει! -κ άμα σπάσει..σφύρα μου...
Αυτο το κολπο πιανει και αν το κανεις μεσα απο το Δαφνι...οπου θα καταληξεις..πριν περασουν τρεις μηνες..γιατι καποιος θα σε δει και θα σε περασει για παλαβη?..
Ρωταω εγω τωρα..
quote:
Βάζετε το κεφάλι σας σε έναν κουβά γεμάτο με νερό κρατώντας την αναπνοή σας, μετά μετράτε αργά και σταθερά 1,2,3,4……κοκ. Στο σημείο που δεν αντέχετε άλλο δίχως οξυγόνο, σταματάτε το μέτρημα και βγάζετε το κεφάλι σας από τον κουβά. Στο σημείο που σταματήσατε να μετράτε, αυτή! είναι και η ηλικία που θα νυμφευθείτε. Βέβαια για ορισμένες που δεν βιάζονται να παντρευτούν, το test αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο, μιας και θέλοντας να παρατείνουν την απόσταση που τους χωρίζει από τον γάμο τους, θα κρατήσουν παραπάνω την αναπνοή τους ως αποτέλεσμα τον πνιγμό, η την ασφυξία.(επί την ευκαιρία, ρίχνετε και ένα λουσιματάκι μετά το test, έτσι, για το καλό….)
Εχεμβροτε το νερο (ρωταω ξανα)εχει σημασια τι νερο θα ειναι?ποσιμο?θαλασσινο?ποταμιου?Βροχινο?Λιμνης...τι? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το κολπάκι με το δαχτυλίδι το ξέρω κάπως αλλιώς!Το δαχτυλίδι πρέπει να είναι η βέρα κάποιας παντρεμένης και την δένεις με τρίχα των μαλλιών σου ακούγεται κάπως δύσκολο αλλά γίνεται.
Τώρα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του θα σε γελάσω γιατί κανονικά αν όντως ίσχυε τώρα θα έπρεπε να ήμουν ήδη παντρεμένη και να έχω και κάνα πιτσιρίκι αλλά ο πρίγκηπας δεν άκουσε μάλλον τα γκλιν γκλον ![]()
Τώρα όσον αφορά τον γάιδαρο που είδε μια φίλη στον ύπνο της απ΄ όσο ξέρω σημαίνει ότι θα παντρευτείς γρήγορα και μάλιστα θα καλοπαντρευτείς!
Άντε τυχερούλα!!!![]()
Φιλικά
Το κουφό είναι ότι όσο ακόμη ήμουν πιτσιρίκα είχε δώσει και σε μένα κουλούρα-εκτός από όλες τις ανύπαντρες που την περιτριγύριζαν με αναστεναγμούς-και ειλικρινά σας λέω είδα ένα γάϊδαρο.
Από τότε σιγοκαίει μέσα μου η αμφιβολία!
Μήπως ο άντρας μου είναι γάϊδαρος? Και αναφερόταν στη συγκεκριμένη επιλογή μου ή όποιον κι αν έπαιρνα δεν θα είχα έτσι κι αλλιώς ελπίδα καμιά?
quote:Ας το κάνουμε και παραμονή του ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ, πιάνει δεν πιάνει;
μα Αφροδιτούλα άμα ΔΕΝ διευκρινίζει ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ, τότε να πούμε ότι εννοεί την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ, που έρχεται και σύντομα, και να το κάνουμε! θα πιάσει;
ΑΧ!!!

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
θα μοιάζει με τον ήλιο
θα΄χει το χάδι του ζεστό
κι ένα πιστό βασίλειο.
Να μπω γλυκά να κατοικώ
να τραγουδώ τις νύχτες
μ΄ένα φιλί να τον ξυπνώ
σε νίκες και σε ήττες.
IMG]http://i14.photobucket.com/albums/a313/afroditi1234/boris34.jpg[/IMG]
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
Στον ύπνο σου είδες γάιδαρο
ΧΑ. ΧΑ. ΧΑ.
Δεν μου ΄χει μείνει άντερο
σε μύρια γέλια ξέσπασα
προκαταλήψεις έσπασα.
Λένε απ΄τα χρόνια τα παλιά
κάτω απ΄το μαξιλάρι
τρία κουφέτα μοναχά
δείχναν το παλληκάρι.
Αυτό που θα σε νυμφευθεί
και θαν΄το ριζικό σου
αιώνια πλάι θα σταθεί
και θαν΄ολοδικός σου.
Κάποτε έβαλα και εγώ
δυό τρυφερές κουφέτες
αλλά μου ήτανε γραφτό
να δω δύο λεβέντες.
Ναι στ΄όνειρό μου το τρελλό
είδα δυό παλληκάρια
ο ένας έμοιαζε μ΄αητό
και μάτια είχε φεγγάρια.
Ο άλλος κύμα του γυαλού
ξενόφερτη μπαλάντα
αργοταξίδευε γι΄αλλού
μα μ΄ήθελε γιά πάντα.
Γι αυτό πολύ μπερδεύτηκα
στον λαικό το μύθο
κανέναν δεν παντρεύτηκα
και ψάχνω γιά έναν τρίτο.
Μεγάλο έρωτα ποθώ
συμβιβασμούς ραγίζω
γι΄αυτό έχω τ΄όραμα ορθό
κι ακόμα δεν λυγίζω.
Θέλω λεβέντικο κορμί
ψυχή γιομάτη λάμψη
τρέλλα ηδονή πίστη ορμή
κι αν θέλει ας με κάψει.
Μα πάντα απ΄το΄νειρο ξυπνώ
και στ΄άστρα μου διαβάζω
πως είναι δίπλα μου αυτό
απλά δεν τ΄αγκαλιάζω.
Αφέντη λάγνο κι αρχηγό
ποθώ εγώ τον άντρα
σκληρό και λίγο τιμωρό
κι ίσως μεγάλο..μάγκα.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]