ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΟΝΕΙΡΟ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΟΝΕΙΡΟ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

mariza111 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
mariza1Νέο Μέλος
20/05/2005, 04:19:28
Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος, σας διαβάζω καιρό και αποφάσισα να εκθέσω κάποιο όνειρο που μου φάνηκε πολύ περίεργο πριν 2 περίπου χρόνια, καθώς είδα κάποιο πρόσωπο που δεν έχω γνωρίσει. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, ονειρεύτηκα τη μητέρα ενός από τους καλύτερους φίλους μου να μου μιλάει. Το περίεργο είναι ότι δεν την έχω γνωρίσει, αφού είχε πεθάνει πριν γνωριστώ με τον φίλο μου, αλλά ούτε και είχα δει ποτέ φωτογραφία της ή είχα ακούσει κάποια περιγραφή της, απλώς ήξερα ότι ήταν εκείνη, γεγονός που επιβεβαιώθηκε. Η απορία μου είναι κατ’αρχήν πώς γίνεται να δω ένα πρόσωπο που δεν ξέρω πώς είναι και να καταλάβω ότι είναι το συγκεκριμένο, αλλά και γιατί την είδα εγώ? Θέλω να πω, υπάρχουν τόσα άτομα που γνωρίζουν αυτόν τον φίλο μου που έχουν γνωρίσει και τη μητέρα του, και άνθρωποι πολύ κοντινοί του, ποιός ο λόγος να τη δω εγώ?

ConquerorΜέλος
20/05/2005, 08:38:27
Μπορει να την εχεις δει καπου σε φωτογραφια και απλα να μη θυμασαι και να την κρατισες υποσυνειδητα.

..Learn to listen and you will learn to learn...

3ADAΜέλος
20/05/2005, 08:49:48
ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΕ..
ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ? ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ.

ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΠΟΤΕ? ΙΣΩΣ Ο Conqueror ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

mariza1Νέο Μέλος
20/05/2005, 16:06:50
Έχω πάει σπίτι του, έχω δει πάρα πολλές φωτογραφίες, αλλά είναι όλες δικές του, πουθενά δεν εμφανίζονται οι γονείς του. Μα γι’αυτόν τον λόγο αναρωτιέμαι, αν υπήρχε τέτοια περίπτωση να την έχω δει πουθενά δεν θα έμπαινα να το μοιραστώ μαζί σας. Αυτά που μου έλεγε ήταν λίγο άσχετα και δεν μου έβγαζαν και κανένα νόημα, πιο πολύ την έκφραση θυμάμαι ότι ήταν πολύ ήρεμη και πάνω κάτω είπε ΄΄ευτυχώς που τα παιδιά κράτησαν τα ονόματα της γιαγιάς τους΄΄ και αναφερόταν στα παιδιά της από ό,τι κατάλαβα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα θα έβγαζα εγώ από αυτά, ούτε αν ήθελε να μου πει κάτι τι μπορεί να ήταν αυτό. Όσο αφορά στο θέμα της φωτογραφίας, πέρα του ότι δεν υπάρχει πουθενά σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι, το διασταύρωσα και με τον φίλο μου, ο οποίος απόρησε εξίσου πώς γίνεται να την είδα χωρίς να την ξέρω. Συνεπώς, ακόμα κι αν εγώ δεν το θυμόμουν, που το θεωρώ λίγο απίθανο, θα το θυμόταν ο φίλος μου και δεν θα παραξενευόταν. Το συζητήσαμε και μαζί, αλλά δεν βγάλαμε κάποια άκρη, ούτε και για εκείνον είχε κάποιο νόημα αυτό που μου είπε η μητέρα του.
scar_faceΜέλος
20/05/2005, 17:17:31
Αγαπητή mariza1 αν ήμουν ο Φώσκολος θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω μια φωσκολιάδα πάνω στο όνειρό σου.
Αλλά επειδή η φαντασία δεν είναι προσόν μόνο του Φώσκολου σκέφτηκα τα παρακάτω.
Αν υποθέσουμε πως ο φίλος σου είναι και δεσμός σου, ίσως, η μητέρα του φίλου σου να σου λέει πως θα γίνει και άντρας σου και να σε προτρέπει τα παιδιά να πάρουν το όνομα της γιαγιάς της.
Αυτο που δεν δένει όμως είναι ο πληθυντικος, δηλαδή τα ονόματα και όχι το όνομα. Μήπως είχε δύο ονόματα ?

p.s. Μα τι κατεβάζει ο άνθρωπος όταν ξυπνάει από τον ύπνο του

The love is like a ball. Ul c
.|.

Edited by - scar_face on 20/05/2005 17:18:38

filosofos3Μέλος
14/06/2005, 19:54:19
Αγαπητή mariza1
θα ήταν καλό νομίζω να ρωτήσεις και να μάθεις στοιχεία για την οικογένεια του φίλου σου και ειδικά αν έχει αδέρφια και τι ονόματα έχουν τόσο τα αδέρφια του όσο και οι γιαγιάδες τους. Ίσως κάποιο όνομα να είναι συμβολικό ή κάποια από τις γιαγιάδες να είχε κάτι ιδιαίτερο ως προσωπικότητα και αυτό να σε αφορά.Μάθε όσα περισσότερα μπορείς για αυτές και για τη μητέρα του.

Επίσης προσπάθησε να εξακριβώσεις με κάθε λεπτόμέρεια τότε που είδες το όνειρο τι ακριβώς σκεφτόσουν ή ασχολιόσουν ή είχες ως ερώτημα στο μυαλό σου καθώς και τα αντίστοιχα για το φίλο σου.

Όλα είναι τέλεια

15/06/2005, 02:19:10
ουπς!
hallo, καλέ μου φίλε φιλ..!

δεν αποκλείω να είναι αυτό ένα καθαρά παραψυχολογικό,
προφητικό, ή ό,τι άλλο ανεξήγητο - μεταφυσικό φαινόμενο,
το όνειρό σου mariza1.
δεν είναι καθόλου σπάνια τέτοια όνειρα, ουσιαστικά αυτό που
έχω να πω είναι μόνο πως και τα όνειρα και η πραγματικότητα
μπορούν κάλλιστα να γίνουν τόσο μεταφυσικά απίστευτα, που
να προσπαθούμε να βρούμε ερμηνείες.

ερμηνείες, ερμηνίες... τί μανία πια με αυτές τις ερηνίες!
πάντα μπορούμε να βρίσκουμε ερμηνίες για τα πάντα.
η ουσία όμως είναι ότι δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε απόλυτα
το λόγο που τη συγκεκριμένη Χ στιγμή μας συνέβει το Υ γεγονός.
μπορεί να του δώσουμε μεταφυσική εξήγηση, κάλλιστα μπορούμε να
το ερμηνεύσουμε με λογική, φαντασία, με τύχη κλπ.

όμως, κάτι νομίζω ότι μας διαφεύγει εδώ...

είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη, γεμάτος Λεστριγώνες και Κύκλωπες,
ακόμη κι αν γράφω ανορθόγραφα τα ονόματά τους

καληνύχτα

snoopyΜέλος
15/06/2005, 11:15:58
KAI ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ. Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ?
ALOSΜέλος
27/06/2005, 01:02:30
Aγαπητή mariza1

κατα την δική μου οπτική γωνία οι πεθαμένοι εμφανίζονται στους
κοιμισμένους. Αυτό απο παρατήρηση όλων των περιπτώσεων που το
αναφέρουν και απο την άλλη απο προσωπικές μαρτυρίες φίλων και
συγγενών που είναι πάνω απο καμια πενηνταριά.

Το συλλογικό ασυνείδητο ή το dreamtime plane είναι δύο επίσης
γνωστές "περιπτώσεις" οπου οι νεκροί εμφανίζονται ανεξαρτήτως
ανθρώπου. Για τις δυο αυτές ορολογίες μπορείς να ψάξεις να
πάρεις κάποιες απαντήσεις παρεμφερείς με πολλά απο τα ερωτήματά
σου.

Εσύ την είδες γιατί υπήρχε κάποιος λόγος που την είδες. Την
κατάλαβες οτι είναι αυτή διότι
α) στο συλλογικό ασυνείδητο η πληροφορία ταυτότητας
ή οποιουδήποτε γεγονότος μεταφέρεται τηλεπαθητικά ακαριαία.
β) στο dreamtime plane οι νεκροί είναι σαν να είναι ένα με
τους ζωντανούς και η επικοινωνία μοιάζει και αυτή να είναι
σαν την άνωθι τηλεπαθητική. Ο χρόνος δεν παίζει ρόλο καθώς
πεθαμένοι και ζωντανοί ζούν στο τώρα και μπορεί να την
γνώριζες σε κάποιο παρελθόν.
γ) Όντως την είχες δεί κάπου την φωτογραφία και την πάτησες
σαν τον Βέγγο που έβλεπε όνειρο και φώναζε ΠΑΤΕΕΕΕΡΑ και
μετά απο τις σούπες άδειων πιάτων και τα κομπρεσέρ ξυπνά
τον βλέπει μπροστά του και έπειτα πάρτον κάτω

καλή αναζήτηση...

ESOTERISMOSΝέο Μέλος
27/06/2005, 14:20:12
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΖΑ,

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ...
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ"

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΦΕΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΠΩΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ...

ΦΙΛΑΚΙΑ

ΚΟΡΙΝΑΚΙ

16/10/2005, 17:15:36
38 θέματα σχετικά με τα όνειρα.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".

Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,

θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.

Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^

ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^

Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!