- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μα εσύ που φαίνεται να ξέρεις κάτι από αγάπη…. καίει η όχι ? ![]()
Θα ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΩ το ΦΟΡΟΥΜ!!!
Πάω για ηλιοθεραπεία στη Βεράντα! Πάρε την κοκα κολα, και έλα!
Ο φιλοσοφημένος Τίγρης!!! GGGGRRRRRR!!!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Ελατε τοτε ολοι στη βεραντα μου!
Θα Ψησουμε λιγο, τον Αποστολη!!!!!! ![]()
![]()
![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 07/05/2003 13:41:47
Πλατωνα και εσυ τιγρης μας προεκυψες?? Τουλαχιστον εσυ κανεις γκρρρ και οχι νιαρ σαν μερικους αλλους ![]()
Αντε να δουμε ...!!!!!
And I keep on wondering....
Edited by - Mara on 07/05/2003 14:16:49
Τι να πω εγω τωρα βρε Πλατωνα μου με καλυψε η Μαρα...οσο για το αν καιει η οχι...δε ξερω για τους αλλους εγω λεω οτι καιει!!!
Βαλεε φωτιααα και εγω μεσα!
Το πολυ πολυ να καουμε ε και τι εγινε θα ξαναγεννηθουμε απο τις σταχτες μας και θα συνεχισουμε ![]()
![]()
Τι λεγαμε???
Θα σας βλέπω από εδώ ψηλά! Και θα χλευάζω!
Για να σοβα-ρευτούμε (η coca cola της Φωτεινής θα φταίει χεχεχεχε) λιγάκι για άντε!

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Κοιτα να δεις που θα μας την πουν και οι μακρυμαλληδες τωρα για την κοκακολα μας!
Για να σοβα-ρευτει χρειαζεται μπυρα και ανω αυτος...και παλι δεν εινια βεβαιο!!!!
Glorfindel...δεν σε βλεπω να κινησε :ρ
Για να δικαιολογησουμε κανενα μισθο..
Φωτεινή, η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙΕΙ καλή μου ΠΑΝΤΑ! Εξ αλλού ο ΕΡΩΤΑΣ δεν είναι μήπως μια ένδειξη ΑΓΑΠΗΣ? Με τι διάφορα, πως εκείνη η ΑΓΑΠΗ, με τα κεφαλαία... είναι σαν να ζεις μέσα σε αιώνιες οργασμικες στιγμές…!
Εχεμβρωτε, παρά είσαι Ωραίος ρε!!!!!!![]()
Εμ βέβαια, μας έκανες όλους με… εβραίο φάτσο μύτες, και για την πάρτι σου κράτησες ελληνική κόμη, κορμοστασιά, βλέμμα και παρουσιαστικό!!!! ![]()
![]()
Χεχε Μαρα, και που να δεις την Τιγρησια φατσoυλα μου!
ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡRRRRRRRRRRRRRRR.....
Ξερωω γωωω γιατι το κανειιιι ψαχνει να βρει γυναικα και δε το λεει!!!!![]()
![]()
Γεια σου ρε Εχεμβροτε - χαιρετα μας τον Πλατανο.... και εμεις ακομα εδω περιμενουμε τα χαλια μας σε σκιτσο!!!
Ο Αποστολος λακισε μου φαινεται...την μυριστικε την δουλεια!!! Εμεις εδω ομως καραδοκουμεεεεεεεεεεεεεεεε
Πλατωνα μην μου το χαλας και εσυ τωρα ... τιγρης και φατσουλα... τελικα οι τιγρεις αργα η γρηγορα γινονται γατες .... ευτυχως οχι ολες ομως grrrrrrrrrrrr !!!
Η αγαπη ΚΑΙΕΙ ναι, με ενα γλυκο καψιμο... φλογα που βγαινει απο την ματια, και τα σαρωνει ολα!!!!
Edited by - Mara on 07/05/2003 15:46:41

quote:
Εμ βέβαια, μας έκανες όλους με… εβραίο φάτσο μύτες, και για την πάρτι σου κράτησες ελληνική κόμη, κορμοστασιά, βλέμμα και παρουσιαστικό!!!!
Και να φανταστείς Πλάτωνα ότι της προάλλες μου είπαν ότι μοιάζω με Ισραηλινό!
χαχαχαχα
Πάντως δεν λέω, είμαι ‘τέρας’ ……..ομορφιάς! μα δεν μετράει η εξωτερική εμφάνιση, αλά η εξωτερική! Ε… εννοούσα η ESOTERICή ![]()
Όσο για της σπόντες και της ειρωνείες της Μάρας και της Σάρας…ε… εννοούσα….Φωτεινής!…. απαξιώ…
Δεν μπορούν να με έχουν
γιαυτο με μισούν!!!!

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 07/05/2003 17:23:59
Πλατωνααααα δεν παιζω...τρως μονος σου...δωσε και σε μενα μπαρμπααα εεεε ....ουπς κουμπαρε ηθελα να πω!!!!! ![]()
Εισαι κουκλος παντως!!! Φτουσου!!!!
Μην σε ματοιασω!!!![]()
και σας βρήκα να συν-τρωγεται και να πίνετε κράσια ρίχνοντας ματιές γεμάτες πονηρά υπονοούμενα ο ένας στον αλλό
Η αλήθεια είναι ότι γέλασα πάρα πολύ με τα περισότερα.. το κακό είναι ότι είμαι στη δουλεια... και με κοιτάνε κάπως περιέργα οι λοιποί να χαζογελάω μόνη μου ![]()
Εγώ που είμαι new και δεν με ξέρετε και δεν σας ξέρω δεν θα μαλώσω με κανένα???? ![]()
ααααααααα δεν γίνεται αυτό Κριός είμαι... όπου καυγάς και φασαρία και εγώ μέσα ![]()
![]()
![]()
![]()
otan den exeis kati na peis tote kalytera na swpaineis..
εκτος οριων do not αγχωνεσε...καποιος/καποια θα σε περιλαβει και σενα ... εννοια σου !!!!
Αντε λιγο ακομα να σχολασουμε....
Δεν περναει με τιποτα η ώρα σήμερα...
ήθελα να ξέρα ποιος την καθυστερει... μη πέσει στα χέρια μου μόνο
χμμμμμμμ.... (ριχνει απειλητικές και γεμάτες καχυποψία ματιές τριγύρω) ![]()
otan den exeis kati na peis tote kalytera na swpaineis..
quote:
Πάντως δεν λέω, είμαι ‘τέρας’ ……..ομορφιάς! μα δεν μετράει η εξωτερική εμφάνιση, αλά η εξωτερική! Ε… εννοούσα η ESOTERICή
Ξέρεις ότι είναι το περιεχόμενο που μετράει. Έχεις δίκιο. Αλλά δεν είναι καλύτερα να το βρίσκεις σε μια καλύτερη... συσκευασία;;; ![]()
Πάντως θα σε στείλω να κάνεις παρέα στον "Κέλσο". Μοιάζεις Ισραηλινός πουλάκι μου,εεεε. Κρυπτοεβραίε !!!
ΕΕΕΕΠΠΠΠ! Τι είπες "Πλάτωνα" στον Εχέμφρων-το;;;![]()
quote:
Τι να σου κανω βρε μπαγασικο, που εισαι το δευτερο ατομο στο Φορουμ που δεν θα τσακωνομουν με τιποτα!!!!
Εγώ είμαι το... πρώτο; ![]()
Καλά, εντάξει μήπως το τρίτο; ![]()
Σου απαγορεύω να έχεις άλλη επιλογή ![]()
Δεν σε συμφέρει να μου πας κόντρα. Θα σου πω μυστικά για κάποιες κοπέλες του forum !!!
Ωχχχχ... θα μου τις βρέξουν κάποιες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Εκτός ορίων"; Με τέτοιο Nickname θα περίμενα να βγαίνεις συχνά εκτός ορίων, αλλά αν αρχίζεις να παρακαλάς να μαλώσουμε μαζί σου κάτι δεν πάει καλά. Τι λές να σε μετονομάσω σε "Έξω Φρενών"
για να εμπνέεις περισσότερο φόβο;;;

τρια πλια και δυο τσονια....
love for what is comming and forgivness for the past...