ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΠΛΑΤΩΝΑΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ektos_oriwnΜέλος
07/05/2003, 19:23:13

"Εκτός ορίων"; Με τέτοιο Nickname θα περίμενα να βγαίνεις συχνά εκτός ορίων, αλλά αν αρχίζεις να παρακαλάς να μαλώσουμε μαζί σου κάτι δεν πάει καλά. Τι λές να σε μετονομάσω σε "Έξω Φρενών" για να εμπνέεις περισσότερο φόβο;;;

Εξω φρενών????? .. τς τς τγε μπαναλ.. παραμπέμπει σε υστερικές καταστάσεις, σε μπαλκόνια και καυγάδες για απλωμένα ρούχα..
Ε ΟΧΙ κυριε μου το εκτός μου είναι κλάσεις καλυτερο.. και δεν παρακαλάω.. Προκαλώ..
Κάποιος πρέπει να σας μάθει πόσο υγιές είναι ένας καλός καυγάς... ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ
Εντος εκτός και επι τα αυτά όρια...

ΤΗΟΤΗ Ελληνιστί ΘΟΘ
Εθυ αλήθεια τθιβδόθ είθαι????(Δεν είν΄ πολύ κακό μη ντρέπεθαι )
το όνομα θου θημαίνει θοθ (ΣΟΣ) μήπως??? Εκπλιπαρειθ για βοήθεια πριν ακόμα μαλώθουμε???
Και τα κολπακια με τα νουμεράκια και τουθ αναποδουθ καθρέφτεθ αθτα θτην άκρη οκ????

otan den exeis kati na peis tote kalytera na swpaineis..

drumx13Μέλος
07/05/2003, 19:29:53
εκτθ οριων παρεκτρεπεθε τι θου φταιμε εμειθ οι πθεβδοι να μαθ μπλεκεις με τον τριθμεγιθτο θοθ....
θοβαρεπθου....θυγκεντρωθου

love for what is comming and forgivness for the past...

ektos_oriwnΜέλος
07/05/2003, 19:37:07
[quote]
OUMG.....

....διαχειριστής??????
(κοιτάει αδιάφορα γύρω και με ελαφρά πηδηματάκια την κάνει τοίχο τοίχο σφυρίζοντας αδιάφορα)
λαλααα λααααα φιουυυυυ φιουυυυυ λαλααα λααα ... )

thothΙδρυτικό Μέλος
07/05/2003, 20:46:57
"Εκτός ορίων" όντως ξεπέρασες τα όρια.

Λες:

quote:
Ε ΟΧΙ κυριε μου το εκτός μου είναι κλάσεις καλυτερο.. και δεν παρακαλάω.. Προκαλώ..

Άκου κλάσεις; Τι κλάσεις; Όχι μόνο κλάσεις αλλά κλάσεις και εκτός Αυτό κι αν είναι... βρωμερή επίθεση

Είπες τι είπες, και μετά κατάλαβες με ποιον πας να τα βάλεις.

Με την εξουσία τα βάζεις βρεεεε;;;

Θα σου αλλάξω τα topics, θα στα σβήσω, θα κάνω να φανούν ότι γράφεις βρισιές, ότι κατηγορείς τους άλλους, ότι είσαι άθεη, απολίτιστη, θα... θα... θα...

Αχχχχ.... αυτό είναι κατάχρηση εξουσίας. Πω... πω... πω απόλαυση!!!

Άκου τσιβδός. Βρεεεε, οι Αιγύπτιοι προφέραν τα γράμματα όπως οι σύγχρονοι Ισπανοί. Ξέρετε υπάρχει μια ομοιότητα: Ισπανοί - Τσιγγάνοι - Γύφτοι - Παοκσ... (ωχ τι πήγα να πωωωώ)- Αιγύπτιοι.

Έτσι γραφόμουν SOS αλλά με προφέραν ΘΩΘ. Απο εκεί προέρχεται και το S(ave) O(our) S(elves). Είναι το ακρωνύμιο μου, καθώς ήμουν ο Ψυχοπομπός Θεός στην Αρχαία Αίγυπτο, γιατί Εγώ έσωζα τις ψυχές τους.

Και εσείς...

Ναι εσείς

Και εσείς τολμάτε να παίζετε με το όνομά μου !!!

Τρέμετε, θνητοί, την οργή μου.

Η... οφθαλμολογική εξέταση που σας κάνω με τις τελευταίες φράσεις μου είναι τζάμπα. Άντε με φτιάξατε πάλι.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

[center]
07/05/2003, 20:57:56
Μυστικα!!!! !!!

Λεγε ΘΩΘ εισαι τριτος ... και μετα ο Κελσος ... μα το πρωτο δεν μπορω να το πω!!!

Μου εχει απαγορευθει!!!!

07/05/2003, 21:01:36
Μου θυμίσατε κάποτε στον στρατό είχα έναν φίλο που δεν μπορούσε να προφέρει το ‘Ρ’ και αυτοσαρκαζότανε. Οπότε αφού πήρα το θάρρος του λέω για …πες μου σε παρακαλώ ‘τρία τρένα τράκαραν στο όρος Αραράτ’

Η απάντηση……. Τγία τγένα τγάκαγαν στο όγος Αγαγάτ! Για δοκιμάστε το…. (ναι! ξέρω ξέρω! Σιγά το αστείο…..)
Ε……. τι να κάνουμε δεν έχουμε πάντοτε έμπνευση….( όχι τίποτε άλλο, αλά η Σάρα ε…. η Μάρα ήθελα να πω και η Σκοτεινή θα με κοροϊδεύουνε…..

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

ektos_oriwnΜέλος
07/05/2003, 21:13:19
[quote]

ΤΗΟΤΗ
Άκου τσιβδός. Βρεεεε, οι Αιγύπτιοι προφέραν τα γράμματα όπως οι σύγχρονοι Ισπανοί.

So?????
το ότι έχετε επίσημο κράτος τι αλλάζει????
Και τότε ως Αιγύπτιοι και τώρα ως Ι8πανοί τθιβδοί είσασταν και είστε...

χε χε
ΚΑΙΡΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΙΘΠΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΘΙΒΔΟΙ

ΘΟΘ
Θα σου αλλάξω τα topics, θα στα σβήσω, θα κάνω να φανούν ότι γράφεις βρισιές, ότι κατηγορείς τους άλλους, ότι είσαι άθεη, απολίτιστη, θα... θα... θα...

Αυτό ας το κρατήσω θα μπορώ να βρίζω ελεύθερα και μετα θα το δείχνω και θα λέω αααα ο παλιοθοθ το έκανε..

ΘΟΘ
Ψυχοπομπός Θεός στην Αρχαία Αίγυπτο, γιατί Εγώ έσωζα τις ψυχές τους.

μισό να αποκαταστήσω την αλήθεια και εδώ
Ψυχοπομπός Θεός στην Αρχαία Αίγυπτο, γιατί Εγώ έσωζα τις τθιβδέθ ψυχές τους.

ektos_oriwnΜέλος
07/05/2003, 21:22:47
[quote]
Μου θυμίσατε κάποτε στον στρατό είχα έναν φίλο που δεν μπορούσε να προφέρει το ‘Ρ’ του λέω μια μέρα για να γελάσουμε με τους άλλους …πες μου σε παρακαλώ ‘τρία τρένα τράκαραν στο όρος Αραράτ’

Η απάντηση……. Τγία τγένα τγάκαγαν στο όγος Αγαγάτ! (ναι! ξέρω ξέρω! φοβέρο αστείο σπάσαμε πολύ πλάκα τότε…..[:d])
Ε……. τι να κάνουμε δεν μπορούν όλοι να είναι το ίδιο( όχι τίποτε άλλο, αλά η Σάρα ε…. η Μάρα ήθελα να πω και η Σκοτεινή θα με κοροϊδεύουνε…..

ε όχι αυτό είναι εμπαιγμός μια βασανισμένης ψυχής
Ντροπή απαρρρρρρράδεκτο να συμπεριφέρεσαι στον καυμένο τον ανθρώπο έτσι..
Δεν είναι πρέπον.. Ενίσταμαι κύριε μου...
Μηπως θέλεις εσύ που δεν είσαι διαχειριστής να μαλλώσουμε????

07/05/2003, 21:26:16
Εκτός Ορίων, είσαι γυναικάκι, κριαρακι απο οτι κατάλαβα, σου αρέσει ο ΘΩΘ!!!

Λοιπόν ξέρεις τι έγινε στις 15 Δεκεμβρίου που μας πέρασε?

Χτύπησε η Πόρτα του σπιτιού μου, και παρουσιάσθηκε ένας τύπος, φορώντας μόνο ένα μαγιό και ένα καπέλο σαν του ΘωΘ!

Τρελάθηκα μόλις τον είδα, μα μου είπε.

Είσαστε ο Γιατρός ειδικογλου (Ψυχοπλακομενος Ψυχαναλακιας!)

Εγώ νομίζοντας πως πρόκειται για αστείο, του είπα, ΝΑΙ τι μπορώ να κάνω για σένα?

Και ξέρεις τι μου είπε!

Γιατρέ μου μην ανησυχείτε για μένα.. ο αδερφός μου είναι ο Άρρωστος!!!

Μετά από αυτό ΘΟΘ περιμένω να μου πεις τι σου είπαν τα θηλυκά, γιατί διαφορετικά έχει μεγάλη συνεχεiα!!!!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 07/05/2003 21:37:47

07/05/2003, 21:27:26
Σας σιχάθηκε η ψχ μου! Ο ένας λέει το άλλο, ο άλλος λέει εκείνο, εκείνος λέει τούτο!
ΑΜΑΝ πια!

Πάω να πιω καμιά παγωμένη BEERίτσα…… έχει και ωραίο καιρό……………

Θα πάω στο μπαράκι του THOTH πάντα με υποδέχεται γεμίζοντάς μου ένα παγωμένο ποτήρι!!!!!

Οχ!!! Νατος!!!

THOTH : Γεια χαρά Εχέμβροτε!
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ : Γεια χαρά thoth!!!

Άντε θα τα πούμε!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 07/05/2003 21:45:47

EL.VEΝέο Μέλος
18/06/2008, 20:56:21
Όταν κάποιος είναι άθεος είναι άθεος.Γιατι όταν του το λέμε προσβάλετε??
18/06/2008, 21:09:52
Δε νομίζω ότι κάποιος ο οποίος είναι άθεος, θίγεται αν τον αποκαλέσει κάποιος έτσι.

Νομίζω ότι αυτό είναι αυθαίρετο συμπέρασμα εκείνων οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν σε μομφή την αθεϊα, ιδιαίτερα όταν ακούν τα μεμπτά της θρησκείας τους.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Edited by - γιαπετ on 18/06/2008 21:11:42

18/06/2008, 21:29:34
quote:

Όταν κάποιος είναι άθεος είναι άθεος.Γιατι όταν του το λέμε προσβάλετε??

...γιατί κατα βάθος δεν είναι...κρύβετε πίσω απο τον αθεϊσμό...για να γλυτώσει τη κριτική...της δικής του αλήθειας...

EL.VEΝέο Μέλος
18/06/2008, 21:30:43
E και εν τι αυτη περιπτωσει κοίταξε και λίγο γύρω σου..Όποιον αποκαλέσεις άθεος είναι σαν να τον σκυλλοβρίζεις.Ε οχι δεν είναι έτσι.π.χ στο θέμα κατήχηση στην Ορθοδοξία όταν αποκάλεσα άθεους τους μη χριστιανούς τους οποιους οι θέσεις είναι γνωστές άρχισαν την αντεπίθεση.Σιγά ρε παιδιά δεν σας είπα και καμπούρηδες.
MarteΜέλος
18/06/2008, 21:35:37
Σαφέστατα και δεν θίγετε ο άθεος εάν τον αποκαλέσει κάποιος έτσι. Γιατί για να πεις ότι κάποιος είναι άθεος πρέπει να το δηλώσει ο ίδιος.Δεν αποφασίζεις εσύ γι αυτόν.
Ευτυχώς έχουν περάσει οι εποχές που αποφάσιζαν κάποιοι για το τι πρεσβεύουν οι άλλοι ώστε να τους βλάπτουν.
Από την άλλη παρατηρούμε ότι όλοι σχεδόν αποδέχονται ότι είναι προσβολή να σε πει κάποιος "θεούσο"-"θεούσα".

MarteΜέλος
18/06/2008, 21:40:01
quote:
όταν αποκάλεσα άθεους τους μη χριστιανούς

επιμένεις ότι όποιος δεν ασπάζεται τον χριστιανισμό είναι άθεος. Έχω εξυμνήσει και σε άλλο θέμα την λογική σου, θα την εξυμνήσω κι εδώ...

EL.VEΝέο Μέλος
18/06/2008, 21:42:52
quote:

Σαφέστατα και δεν θίγετε ο άθεος εάν τον αποκαλέσει κάποιος έτσι. Γιατί για να πεις ότι κάποιος είναι άθεος πρέπει να το δηλώσει ο ίδιος.Δεν αποφασίζεις εσύ γι αυτόν.

Aπο τα λεγόμενα του φίλε μου καταλαβαίνεις σε τι πιστεύει.Αν συνεχώς πηγαίνω ενάντια στον Χριστιανισμό και βρίζω τα θεία(των χριστιανων)δεν μπορεί να είμαι Χριστιανός.
EL.VEΝέο Μέλος
18/06/2008, 21:45:07
quote:

quote:
όταν αποκάλεσα άθεους τους μη χριστιανούς

επιμένεις ότι όποιος δεν ασπάζεται τον χριστιανισμό είναι άθεος. Έχω εξυμνήσει και σε άλλο θέμα την λογική σου, θα την εξυμνήσω κι εδώ...

Stin ellada zoume oi perissoteroi einai xristianoi(or8odo3oi k ka8olikoi)!!!
18/06/2008, 21:48:45
Το κακό με σας (τους χριστιανούς) είναι ότι εκτός μαντριού βλέπετε... φαντάσματα.
Απ' την άλλη έχετε συνηθίσει να κρίνετε δογματικά κι έτσι είναι εύκολο να πέφτετε στην παγίδα του "όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου".

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Edited by - γιαπετ on 18/06/2008 21:49:43

MarteΜέλος
18/06/2008, 22:21:58
el.ve πάμε από την αρχή.
άθεος: Στα πρώιμα αρχαία Ελληνικά, το επίθετο άθεος (από το στερητικό α + θεός) σήμαινε εκείνον που ήταν "χωρίς θεούς" ή εκείνον που του "έλειπε η πίστη στους θεούς".

Ας ακολουθήσω όμως την λογική σου για να δούμε τι συμπέρασμα μας δίνει.

Όποιος δεν είναι χριστιανός είναι άθεος.
Οπότε έχουμε 1,93 δις χριστιανούς στον πλανήτη και 5,07δις περίπου άθεους.
Από τα 1,93 δις χριστιανών όμως ορθόδοξοι είναι τα 220 εκατομ. τα υπόλοιπα 1,71 δις είναι αιρετικοί επομένως άθεοι και αυτοί.
Από τα 220 εκατομ. ορθόδοξων τα 210 εκατομ. είναι παλαιοημερολογίτες, άρα αιρετικοί, άρα άθεοι διαβολιστές.
Επομένως έχουμε 10εκ. χριστιανούς ορθόδοξους εκ των οποίων πραγματική πίστη και γνώση των δογμάτων της ορθόδοξης εκκλησίας έχουν οι 220000 (σύμφωνα με στοιχεία της εκκλησίας για συνειδητούς χριστιανούς ορθόξοξους που κοινωνούν κάθε Κυριακή )
άρα τα υπόλοιπα 9780000 είναι αιρετικοί διαβολιστές άρα άθεοι.
Τελικό συμπέρασμα:
Πλανήτης Γη.
Κάτοικοι: 7 δις
Άθεοι(Διαβολιστές -Τρίβολοι -μακρυαπέδω): 6999780000
Χριστιανοί (οι πιστεύοντες σε θεό): 220000