- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μου έχουν τύχει και μένα ανάλογα, όταν πάω σε συναυλία προσπαθώ να είμαι όσο πιο μπροστά γίνεται για να βλέπω τι παίζουν οι μουσικοί και μιας και δεν κουνιέμαι, αφου πάω για να ακούσω και όχι για να ξεδώσω, έχω φάει του κόσμου τις αγκωνιές.
Πάντως οι σεκουριτάδες εδώ είναι πολύ αιμοβόροι, οπότε υπάρχει κάποια τάξη. Τέλος πάντων.
Πάντως μπράβο ρε crucifire που τον συνόδεψες τον άνθρωπο! Και εγώ δεν θα μπορούσα να κάτσω να δω τους guardian μετά απ' αυτό.

άσε που, κι αυτό έχει πλάκα, όσο ήμουν κοντά στην έξοδο και περίμενα το ασθενοφόρο, από μέσα όλα ακούγονταν σαν να παίζει cd. καθόλου ενέργεια. σαν να κοιμούται ήταν [μου το είπαν και οι φίλοι μου που δεν τυς αφησα να ακολουθήσουν για να μην τη χάσουν τσάμπα]...
καθόλου ενδιαφέρον. τσάμπα τα 30 αργύρια.
http://www.youtube.com/watch?v=EhbxI5eVnM4 ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
έτσι κι αλλιώς, οι guardian θα ξανάρθουν. ενώ αν πάθενε τίποτα ο κολλητός μου θα φλιπάριζα...
Η καλύτερη κουβέντα που έχω ακούσει σ'αυτό το τόπικ!!!
Όστρια πως απ' εδώ;
Το Aquarius είναι απο τα κορυφαία κομμάτια του 60!!!! Fifth Dimension λέγονται αυτοί που το λένε.

Είναι?

In anticipation of my resurrection...
Ειδικά όταν οι συναυλίες διοργανώνονται απο μεγάλες εταιρίες δεν είναι δυνατόν να επικρατεί τέτοια κατάσταση..Πάντως με τις ηλιθιότητες που γίνονται από διάφορους homo-βάρβαρους υπάρχει πραγματικά μεγάλος κίνδυνος για τη σωματική μας ακαιρεότητα..Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ο φίλος σου crucifire να ψαχνεστε μετα..
Πάντως έχω να πώ ότι ακόμα χειρότερα γίνονται σε μικρές συναυλίες...
Σε μια συναυλία μου την ώρα που έπαιζα έσκασε ένας μπροστά στα πόδια μου,στο monitor με το κεφάλι απο το σπρωξίδι που έφαγε..Αφήστε που έπεφτε ανεξέλεγκτο κοπάνημα και κάποιος μαλάκας(sorry)που τυχάινει να ήταν και γνωστός μου χτύπησε με ένα μπουκάλι μπύρα έναν άλλο στο κεφάλι...Κάποιος,κάποτε θα παθει κάτι σοβαρό και θα τρέχουν και δε θα φτάνουν...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
Φίλε crucifire, το σημαντικότερο απ' όλα είναι αν το παιδί είναι καλά.
Είναι?
ουουου, μια χαρά! ούτε που το θυμάται. αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν τον ξαναπέρνω μαζί μου σε συναυλεία, αν είναι επιρεπής...
να δω στους amon amarth τι θα γίνει, ρε πούστη μου! καλά, εγώ πάλι εξώστη θα τη βγάλω!!!
quote:
homo-βάρβαρους
ΕΓΡΑΨΕΣ!
quote:
Σε μια συναυλία μου την ώρα που έπαιζα έσκασε ένας μπροστά στα πόδια μου,στο monitor με το κεφάλι
καλά, αυτός πιο πολύ θα πόναγε από το δυνατό ήχο του μόνιτορ, παρά από το χτύπημα! αλλά κάτσε ρε, οι savaoth είναι για χτύπημα. οι blind guardian μιλάνε για το φρόντο και τον πήτερ παν... τι διάολο;!
πάντως φίλε, εγώ, σε τέτοια φγάση θα σταματούσα να παίζω, και θα έφερνα την κιθάρα σε κανά κεφάλι. καλύτερα να δημιουργήσω ένα καρούμπαλο, παρά να δω κανένα να σκοτώνεται μπροστά μου... δηλαδή, ρε γαμώτο, νιώθω ένοχος για όσα πιτ έχω συμμετάσχει. ακόμα κι αν ήταν μ γνωστύς, και μακριά από το υπόλοιπο κοινό. μιά αγκονιά να μου φύγει κατά λάθος και να τον πάρει τον άλλο στο ψαχνό, τελείωσε...
quote:
Η καλύτερη κουβέντα που έχω ακούσει σ'αυτό το τόπικ!!!
μα είναι αυτονόητο. πήγαμε 5, και ο σκοπός είναι να φύγουμε 5, περπατόντας και οχι σηκωτοί.... αν και αποκόμησα και μια καλή εμπηρία! μπήκα πρώτη φορά σε ασθενοφόρο, και η νοσοκόμα δεν παιζόταν! χεχε!
λοιπόν, είχε δίκιο ο kircher. αυτό το τόπικ είναι κανονική εγκυκλοπαίδεια. δεν αρχειοθετείται με τίποτα! κι ένα σωρό λύμματα οφείλονται στον D_I ! μπράβω ρε αρχηγέ! και στους υπόλοιπους φυσικά, που συνέστησαν ένα σορό άγνωστα διαμάντια!
περιμένω ακόμα να περιγράψω το battle metal των turisas.... ρε παιδιά, το πιστεύετε ότι σε ένα σιντί υπάρχει ό,τι έχει περάσει απ' το χόρο του σκληρού ήχου;! απίστευτοι!
Ετυχε φίλε μου και πέτυχε! ![]()
Εχει ακούσει κανείς σας τους Psycho? (το ελληνικό γκρουπ)
Ο πρώτος τους δίσκος ήταν τέλειος (κάπου διάβασα ότι έβγαλαν και έναν ακόμα αλλά δεν τον γνωρίζω).
Το πρόβλημα μου με τα ελληνικά ροκ συγκροτήματα είναι ότι τους λείπουν οι μέταλ φωνές.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
λοιπόν, ρε 'σεις, το πιστεύετε ότι ψάχνοντας τις παλιές σελίδες του τόπικ, συγκηνήθηκα;! τα παγκοσμίως άγνωστα συγκροτήματα του kerry και του agnostic, οι κολλημένοι με τους ensiferum νταβέλης και γκρέτελ, η πρώτη εμφάνιση του logo των savaoth στο εσοτέρικα, η εμπλοκή του χριστιανισμού με το μέταλ με τον deghar, ο D_I να προσπαθεί να επιβιώσει σ'ένα καθεστός μεταλάδων, η eurovision, τα rockwave...
γράψαμε ιστορία! να τις χιλιάσουμε τις σελίδες!
--D_I, [επιτέλους] έχεις μέιλ!
Παίδες κανείς; Εγώ πάντως δεν τους ξέρω....
quote:
λοιπόν, ρε 'σεις, το πιστεύετε ότι ψάχνοντας τις παλιές σελίδες του τόπικ, συγκηνήθηκα;! τα παγκοσμίως άγνωστα συγκροτήματα του kerry και του agnostic, οι κολλημένοι με τους ensiferum νταβέλης και γκρέτελ, η πρώτη εμφάνιση του logo των savaoth στο εσοτέρικα, η εμπλοκή του χριστιανισμού με το μέταλ με τον deghar, ο D_I να προσπαθεί να επιβιώσει σ'ένα καθεστός μεταλάδων, η eurovision, τα rockwave...
![]()
![]()
![]()
![]()