ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Forums Esoterica (R.P.G) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Forums Esoterica (R.P.G) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Vril15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
16/09/2005, 14:53:02
quote:
Αν θέλεις να φύγεις φύγε! Όπως είπες σήμερα νωρίτερα, τα γραπτά μένουν!!! Οπότε… πρόσεχε τι γράφεις ε…?

Παραδειγματίζομαι από σένα, που μετά την τροφοδοσία του υπερφίαλου εγώ και της φιλαρέσκειάς σου, απόφάσισες παρόλο το ζεστό αντίο σου να βρίσκεσαι εδώ.

Θεε μου κάνε με χαζό, να σκέφτομαι και καταλάβω τι θέλει έπιτέλους αυτή η καρικατούρα από μένα !!!

Edited by - Vril on 16/09/2005 14:54:27

16/09/2005, 14:58:31

.

οι ρολοι ενιοτε συγκρουονται...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

16/09/2005, 15:05:17
quote:

οι ρολοι ενιοτε συγκρουονται...

Ε, απ το πάθεις καταρκάτηση υγρών, καλύτερα είναι έτσι...

Κάποτε λέγαμε, οτι όποιος μπαίνει και γράφει, το κάνει εθελοντικά και όχι επειδή τον αναγκάσανε... !

Οπότε διαπιστώνω, ότι κάποιοι χαρακτήρες έχουν βαθιά ... απωθημένα

oneiric1Μέλος
16/09/2005, 15:24:11
Αν δεν σου άρεσε τόσο πολύ να διαβάζεις τον εαυτό σου (εξ’ ου και τα χιλιάδες μηνύματά σου στο φόρουμ) θα διάβαζες με πιο προσοχή τα μηνύματά μου και θα γνώριζες οτι ήταν ένα αντίο προσωρινό, το οποίο θέλησα να δημοσιοποιήσω αφού θα ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα (με την έννοια ότι έγραφα αρκετές φορές την ημέρα στο φόρουμ και σ’ αυτό το διάστημα μπαίνω αραιά και που).

Όσο για το χαζός... δεν ανταποδίδω… {ε, όχι και να φτάσω εκεί}σου ‘χω πει κι άλλες φορές. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματά σου, μην καταφεύγεις σε ύβρεις... ακόμα και για σένα, για το επίπεδό σου.. είναι «κάπως»...

Αυτό που θα ήθελα λοιπόν από ‘σένα είναι να ξεκολλήσεις επιτέλους, γιατί εσύ είσαι αυτός που έχει πωρωθεί, αφού γνωρίζοντας ότι επισκέπτομαι τον χώρο λίγες φορές εσύ συνεχίζεις να πετάς αυτές τις αξιοθρήνητες σποντίτσες για μένα... αστείος που είσαι. Μήπως να ξεκαθαρίσεις εσύ μέσα σου το τι επιτέλους θέλεις από εμένα αφού την μία μέρα με στόλιζες με τον γνωστό, ευγενικό σου τρόπο γραφής και την επόμενη σε άλλο φόρουμ μου ευχόσουν με ολόκληρο κατεβατό «με το καλό για το μπέμπη μου» κλπ...? Οπότε δεν νομίζεις ότι γίνεσαι αστείος (για χάρη της ευγένειάς μου….) σήμερα, που ξαφνικά με ρωτάς αν πραγματικά είμαι έγκυος και αν είμαι εγώ (άκουσον!) στο «Παράξενο»...?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

16/09/2005, 16:38:24
quote:

Αν δεν σου άρεσε τόσο πολύ να διαβάζεις τον εαυτό σου (εξ’ ου και τα χιλιάδες μηνύματά σου στο φόρουμ)

Αυτό το φόρουμ, όπως και όλα τα (άλλα) φόρουμς, ζούν και υπάρχουν από τις συμμετοχές των μελών του. Αυτή η συμμετοχή εκφράζεται με ένα μηνυμα.

Σε αυτό το φόρουμ, δίπλα στο όνομα δείχνει και τον αριθμό μηνυμάτων.
Σε άλλα όχι.

Άν εγω έχω δύο χιλιάδες και εσύ χίλια, σημαίνει οτι έχω γράψει 2000 και εσύ έχεις γράψει 1000. Και άλλος 500.000... Και ?

Αν εσένα σου σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο, τότε να κοιτάζεις πόσα μηνύματα έχουν γράψει οι άλλοι και να βγάζεις τα συμπεράσματά σου, πού όμως ισχύουν για όλους όσους έχουν γράψει 2.000 μηνύματα. Τα γράψανε με τα χεράκια τους *plik* *plak* . Δεν μπήκανε μόνα τους !

Εγώ κοιτάζω μόνο άν είναι νέο μέλος με 3 μηνύματα και έρχεται και με βρίζει με το καλημέρα σας.
Αυτό το βρίσκω όντως .... ---=== ΠΑΡΑΞΕΝΟ ===---

Σχετικά με τα άλλα που λές, κάποια μέρα θα ξυπνήσεις, θα σηκωθείς, και θα καταλάβεις,

οτι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από σένα.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

Edited by - Vril on 16/09/2005 17:24:45

OannesΜέλος
16/09/2005, 17:17:53

Οι λέξεις μοιάζουν με πιόνια στο σκάκι. Το νόημα κάθε πιονιού στο σκάκι είναι ο ρόλος του στο παιχνίδι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις λέξεις, έχουν η καθεμιά τους έναν ορισμένο ρόλο μέσα στη γλώσσα ο οποίος καθορίζει και το νόημά τους.

Υπάρχουν πολλά γλωσσικά παιχνίδια επειδή υπάρχουν πολλά είδη γλώσσας.

16/09/2005, 17:31:16
χμ.. μόνο που ακόμα και στο σκάκι κάποια "πιόνια" αλλάζουν μερικές φορές ρόλο....

G.

in God we trust

16/09/2005, 17:45:00
quote:

χμ.. μόνο που ακόμα και στο σκάκι κάποια "πιόνια" αλλάζουν μερικές φορές ρόλο....

Μην ξεχνάτε και το ροκέ.

rizitisΜέλος
16/09/2005, 17:47:09
........................

.

.

`
in desert...

OannesΜέλος
16/09/2005, 19:06:31
Το ροκέ είναι η μόνη περίπτωση που μπορούν να μετακινηθούν δύο πιόνια ταυτοχρόνως πάνω στη σκακιέρα. Bεβαίως γίνεται μόνο κάτω από ειδικές συνθήκες. Θα πρέπει πρώτα να μην υπάρχει άλλο πιόνι στο τετράγωνο ανάμεσα στον Πύργο και τον Bασιλιά και να μην έχουν κινηθεί μέχρι τότε στην παρτίδα. Το ροκέ είναι μια κίνηση που οχυρώνει τον Bασιλιά.

Στο σκάκι, υπάρχει μόνο στόχος, που η προσέγγισή του πρέπει να γίνεται με τους κατάλληλους τρόπους σκέψης και λήψης αποφάσεων. Στο σκάκι ένας καλός παίκτης (ιδίως ένας grand maitre) επισκοπεί ένα σύνολο (πολλές φορές μεγάλο) πιθανών κινήσεων. Eνας καλός διαχειριστής ρίσκων επισκοπεί ταυτόχρονα πλήθος παραγόντων και ατενίζει το μέλλον, προκειμένου να φθάσει στις καλύτερες αποφάσεις βάσει των στόχων που έχει θέσει.

Κάθε πιόνι έχει τη δική του βαρύτητα. Tο "ζουμί" είναι η στρατηγική στην εξέλιξη της παρτίδας.

Από το σκάκι απουσιάζει η θεά Τύχη. Δεν υπάρχουν ...ζάρια, ούτε και ...καλό φύλλο, με το οποίο μπορεί κανείς να κερδίσει το παιχνίδι. Όλα είναι δεδομένα και προκαθορισμένα και κάθε παίκτης ξεκινάει τη μάχη με 16 πιόνια.

Tώρα, σε ό,τι αφορά την αλλαγή ρόλων, εκείνο το οποίο είναι σίγουρο είναι πως εκτός από τις προκαθορισμένες θέσεις στη σκακιέρα, κάθε πιόνι έχει συγκεκριμένο τρόπο κίνησης, o οποίος δεν αλλάζει. Η Bασίλισσα για παράδειγμα, είναι το πιο ισχυρό πιόνι στη σκακιέρα και κινείται παντοιοτρόπως. Eίναι μόνο μία, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πιόνια που είναι ζευγάρια. Ο Bασιλιάς πάλι, και αυτός μοναδικός, αν και σπουδαιότερος, περιορίζεται σε κίνηση ενός μόνο τετραγώνου προς κάθε κατεύθυνση. H μόνη αλλαγή ρόλων που μπορεί να υπάρξει είναι να καταφέρει να φτάσει ένας Στρατιώτης στα μετόπισθεν του αντιπάλου (δύσκολο αλλά όχι αδύνατο) και να γίνει Bασίλισσα. Aυτό είναι καλό, ιδιαίτερα όταν η Bασίλισσα έχει χαθεί ή θυσιαστεί.

Y.Γ. Zητώ συγνώμη από τον θεματοθέτη που είμαι εκτός θέματος. Eυκαιρία, ίσως, κάποια στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο, να ξεκινήσω ένα topic για το "μυστηριώδες" αυτό παιχνίδι(?) που λέγεται σκάκι. Kαλή συνέχεια.

17/09/2005, 00:49:34
quote:
Τι Ρόλο "βαρατε" στο παιχνιδι;

Μμμμ...τι ρόλο "βαράω"... Μα να βαράω βέβαια τους κακούς...
Ποιούς κακούς?
Εεεε... ξέρετε τώρα... εκείνους...

...και επειδή μ'αρέσει να ιππεύω και επειδή το καλάμι μου έσπασε διάλεξα ένα πιο εσωτερικό μέσο για να κάνω το ταξίδι μου εδώ μέσα...έναν μονόκερο...

quote:
Ποσο ευκολα θα μπορουσαμε να δεχτουμε τον "ψηφιακο" μας Θανατο;

Τον δέχτηκα... με ένα σφιχτό εναγκαλισμό σε ένα περήφανο χαρακίρι... και όταν ήρθε η ώρα μου ξαναγεννήθηκα μέσα από τις στάχτες μου πιο ώριμη και πιο συνειδητοποιημένη, γιατί ως γνωστόν ο Θάνατος δεν είναι παρά ένα βήμα προς τη Γέννηση...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 17/09/2005 00:51:31

19/09/2005, 16:35:40
Συνιστάται η συχνή αλλαγή λαδιών.

Σε αντίθετη περίπτωση, καίγονται οι φλάτζες, με αποτέλεσμα να χαλάει ο κινητήρας και να χάνει και ... λάδια.

Συμβουλευτείτε τον μηχανικό σας. Αυτός ξέρει

21/09/2005, 04:22:35
TON ΚΑΛΟ MHXANIKO ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ...ΟΜΩΣ...ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.
ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ.

Ο PIXELDREAM ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ.

ρίξε στο κορμί μου
σπίρτο να πυρποληθώ

ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ.

..

NemesiΜέλος
21/09/2005, 12:21:57
quote:

TON ΚΑΛΟ MHXANIKO ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ...ΟΜΩΣ...ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.
ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ.

ρίξε στο κορμί μου
σπίρτο να πυρποληθώ

ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ.

..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Pixeldream, πάντα οι καλές σχέσεις, και ειδικά με τον αρχιμάστορα, είναι ότι πρέπει
Φυσικά και πρέπει να μπορεις να τα κάνεις όλα γι' αυτό υπάρχει και η παροιμία που λέει: "βάλε έναν άντρα στο σπίτι σου, κι αχρίαστος ας είναι" χιχιχιχιχιχιχι
Αστειεύομαι παιδιά, μην βαράτε όλοι μαζί

Ευτυχώς που έγραψες "Αστειεύομαι" γιατί ήμουν έτοιμη με το... σπίρτο στο χέρι

Συγνώμη για την μεγάλη δόση χιούμορ που με διακατέχει σήμερα, ελπίζω να μην με παρεξηγήσατε

Καλημέρα σε όλους
Nemesi

21/09/2005, 12:43:59
quote:

Φυσικά να μπορείς να τα κάνεις όλα ή σχεδόν, και μάλιστα σωστά. Λίγο είναι τούτο;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Τα χέρια μου ντυθήκαν τα δικά του,ταξίδεψα στη λήθη του θανάτου,και της ζωής, φιλί βροχής.Πριν μέρες γνώρισα τα δάκρυά του, κι ας είχε όλο τον κόσμο χάρισμά του,και άντρας,και τραγούδι, και παιδί,δεν ήξερα πως κλαίνε κι οι Θεοί!!!