ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μουσικός αχταρμάς! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μουσικός αχταρμάς! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/05/2011, 00:04:49

Hellas at War
04/05/2011, 00:38:19

Leonard Cohen - I'm Your Man

Στα 76 του ...

Hellas at War
05/05/2011, 22:43:51

Σοκ και δέος...έμαθα σήμερα για την επερχόμενη συναυλία του Roger Waters αγαπητοί συνδίκτυοι και φίλοι της καλής μουσικής και εδώ και ώρες έχω ανατριχιάσει ολόκληρος...και πραγματικά δεν ξέρω αν είμαι ο τελευταίος που το μαθαίνει ή αν όντως δεν έχει ακουστεί παρά ελάχιστα μέχρι τώρα ώστε να μην γίνει της κακομοίρας την ερχόμενη Τρίτη (που προφανώς και θα γίνει βέβαια)....τελικά λοιπόν η περιοδεία αυτής της τεράστιας ευφυίας για τα 30 χρόνια του "Τhe Wall" όχι μόνο θα περάσει από την χώρα μας στις 8 Ιουλίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ (και πιθανότατα και στις 9 Ιουλίου) αλλά και κρατηθείτε...η συναυλία θα βιντεοσκοπηθεί ώστε να βγει όχι μόνο σε dvd αλλά και σε κινηματογραφική ταινία!!!!!!! Ο τύπος ετοιμάζει απίστευτα πράγματα μπροστά στα οποία ακόμα ίσως και η ασύλληπτη συναυλία των Pink Floyd το 1989 να υστερεί...ακούγεται δε ότι μπορεί να συμμετάσχει και ο David Gilmour έτσι ώστε η καρδιακή συγκοπή να επιβεβαιωθεί και επίσημα από τώρα...

Τα εισιτήρια βγαίνουν την Τρίτη 8 Μαίου στα Tickethouse Αθήνας και Θεσαλονίκης...και αν και μισώ το πρωινό ξύπνημα θα είμαι στο πόδι από τις 7 η ώρα διότι οι μνήμες της ουράς για τους AC/DC είναι ακόμα νωπές...Τιμές: 65 ευρώ στην αρένα, 55 στο άνω διάζωμα, 88 στο κάτω και 165 Vip.

05/05/2011, 23:49:45
Από συναυλίες μέσα στο καλοκαίρι άφθονες, άντε να δούμε τι θα προλάβουμε πάλι…

Deep Purple - Βασίλης Παπακωνσταντίνου (20 Μαΐου) - Judas Priest και Whitesnake (5 Ιουλίου) - Nick Cave με τους Grinderman (6 Ιουλίου) - Roger Waters (8 Ιουλίου) - Twisted Sister (12 Ιουλίου) - Iron Maiden (17 Ιουνίου) - Dream Theater (2 Αυγούστου )

08/05/2011, 10:52:37
http://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk&feature=related

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
08/05/2011, 12:35:02

Χαμός δεν λες τίποτα elo! Δυστυχώς όμως οι αγαπημένοι Hawkwind ακύρωσαν τη χθεσινή τους συναυλία και έμεινα με...το εισιτήριο στο χέρι...επίσης έρχονται και οι Cult,αν και λογικά θα έχει γίνει ήδη sold out, οι Clutch που πέρυσι είχε γίνει χαμός, οι Wasp και φυσικά το σουρεάλ μιξ Prodigy, Monster Magnet, Kyuss, Therapy κτλ. Και πολλά ακόμα
08/05/2011, 13:55:14
http://www.youtube.com/watch?v=jpc7TBhilFI

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...