ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣ BIG BROTHER... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΣ BIG BROTHER... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Helios47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
HeliosΜέλος
21/03/2003, 20:07:07
Πρωτα -πρωτα,το να μετακινησεις Admin,το θεμα,και να το 'θαψεις',κλειδωνοντας το,δειχνει για μια ακομα φορα,οτι υπαρχουν κατευθυνομενες συζητησεις και λογοκρισια,στον τοπο.
Μολις αρχισε να παιρνει 'τα πανω'του,κλειδωθηκε και μετακινηθηκε,στο βαθος,μη τυχον και διαβασει κανεις κατι διαφορετικο,απο τις προπαγανδες του καθε εσωτερικου Πρωτοπαπα.
Και τι εκανες οταν εβριζαν εβραιοχριστιανοι-ΚΕΛΣΟΣ,ΕΟΝ,ΑΝΤΩΝΙΤΣΑ,κα?
Οχι μονον τους ανεχτηκες,αλλα και πηραν και βραβειο,την ευαρεσκεια σου.
Και Thoth,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑΤΑΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΟΣΑ Ο ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ,ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ,ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ...
Τελος Αντωνιτσα-Φωτεινουλα και τα λοιπα,δινετε πολυ αξια στον εαυτο σας αν νομιζετε οτι οτι το να γραφω για σας δινει νοημα στη ζωη μου.Υποβιβαζομαι να συνομιλω με καποιες σαν και σας.
Απλα ηθελα να επιβεβαιωσω για μια φορα ακομα,ποσο κουφιος ειναι ο εβραιοχριστιανικος(ανυπαρκτος)λογος,ποσο ψευτικες ειστε οταν σας ξυσει λιγο κανεις το καλτσον η το μεικ-απ,και ποσο ζημια κανετε γενικα σε ανυποπτους.
Επισης μπορει να δει τι υπαρχει κατω απο το φτηνιαρικο προσωπειο της εβραιοχριστιανικης -δηθεν και ταχα-αγαπης.Διαβαστε Αντωνιτσα,λεει...
ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 'ΠΡΟΣ THOTH ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ'ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ SITE TO 'ΕΘΑΨΕ',ΣΤΟ TOPIC,ΑΠΟΨΕΙΣ,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ', ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ -ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ-ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ-ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
ΚΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ε-Ι-Ν-Α-Ι Α-Λ-Η-Θ-Ε-Ι-Α!!!
ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Edited by - Helios on 21/03/2003 20:20:58

Edited by - Helios on 21/03/2003 20:27:21

21/03/2003, 21:01:06
Γεια σου Ήλιος….

Ενας Φίλος του Aνθρώπου και του ΣΕΡΠΕΝΤΠΑΝ….ο Κρισναμουρτι, λέει πως άμα πολεμάς κάτι…το κανείς πιο ισχυρό…!

Πες ότι θέλεις…. μα καντο με ευγένεια….και θα σκλαβώσεις και τον πιο δύσκολο Χριστιανό!

Αν βλέπεις ευγένεια στον άλλο…. έχει πολη ακομα μέσα του!

Ας σμν την αμαβρωνουμαι!

HeliosΜέλος
21/03/2003, 21:18:23
Γεια σου Πλατωνα.
Νομιζεις οτι ειμαι αγενης?
Απλα με εκνευριζει το δηθεν καθενος,το ψεμμα και η υποκρισια του.
Και εχω ενα προσφατο επεισοδιο με μενα,για το ποιοι ειναι οι εβραιοχριστιανοι,απο την ζημια που μου κανανε στη δουλεια μου,λογω της προωθησης δικου τους ατομου,'της κλικας της αγαπης',σε θεση που δικαιωματικα μπορουσα εγω,γιατι μονον και μονον ειμαι Αρχαιοφιλος και δεν ειμαι σαν τα μουτρα τους.
Ξερεις που εχουν χωθει και ποσο ρυθμιζουν καταστασεις,εκει που δεν φανταζεσαι,μπορω να γραφω για ωρες.
Ομως δεν με νοιαζει,θα φτιαξω τα πραγματα,και θα τα βρουν ολα μπροστα τους.
Επισης βλεπω διακρισεις και λογοκρισιες στο site,ταχω γραψει.
Μιας και δηλωνεις φιλος και του serpentpan,ηταν εντιμο αυτο που του κανανε?
Εχω γυρισει διαφορα site,αλλα σου λεω ,οτι τα γραφομενα για τον Κρισναμουρτι,ηταν απο τα πιο ουσιαστικα που εχω διαβασει,ακομα και απο το Spiritweb,η το ΙΝΝΕRNET.
Και η ανταμοιβη?
Οταν θιχτηκαν ευαισθητα εβραιοχριστιανικα καλτσον,ειδες μονος σου τι εγινε...
Δεν εχω τιποτα μαζι σου.
Απλα και το ψεμμα εχει ορια.
Χαιρετω.

22/03/2003, 08:02:25
"Όσο δεν μπορείς να συγχωρείς στον άλλο να είναι διαφορετικός απο εσενα, βρίσκεσαι μακρυά απο το μονοπάτι της σοφίας...."

Ήλιε αφού δεν σε εκφράζει ο συγκεκριμένος διαδυκτιακός τόπος γιατί συμμετέχεις..

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

HeliosΜέλος
22/03/2003, 18:07:58
Γεια σου Πλωτινε.
Δεν ξαναμιλησαμε,αλλα καταλαβαινω που τραβα η ψυχη σου.
Και θα σου απαντησω ,επειδη,οποτε εχω λιγο χρονο και διαθεση,συνηθιζω να μην ξεφευγω η να παραπλανω.
Καταρχην,καθε τι ,εχει δυο οψεις,καλη-κακη.Ετσι και το esoterica.
Συνεχιζω,για τα καλα που μπορω να παρω και ισως να δωσω,στον τοπο αυτο.
Γιατι δεν νομιζω οτι ο τοπος αυτος ειναι μονον ο ΚΕΛΣΟΣ=ΕΟΝ=ΑΝΤΩΝΙΟΣ=ΦΩΤΙΟΣ,ουτε ειναι μονον χωρος αποκλειστικα,συγκαλυμμενης εβραιοχριστιανικης προπαγανδας.
Οπως βλεπεις,αντιπαρατιθεμαι με συγκεκριμενους,και για τους λογους που εχω γραψει.
Το παιχνιδι,μπορει να παιχτει και αλλιως,και ετσι καποιοι προσπαθουν να το παιξουν.
Βεβαια,ο Ερμης,με τον οποιο κατι ψιλοειπαμε,καταλαβαινει,αλλα ταραζεται κι αυτος οταν αγγιζονται τα εβραιοχριστιανικα .Κριμα.
Ετσι λοιπον,οπως και τοσοι αλλοι,που διαφωνουν με διαφορα και διαφορους στον τοπο αυτο,συνεχιζουν,ετσι και εγω.
Γιατι φιλοι Admin και Πλωτινε,
δεν ειναι αρνητικη αλλα θετικη δραστηριοτητα,
το να παρατηρει αυτα που συμβαινουν στον τοπο,
το να σκεφτεται και να κρινει αυτα που βλεπει,
η που νομιζει οτι συμβαινουν,
και το πιο σημαντικο,
ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ(που σε αυτα που ρωτησα,δεν υπηρξε καμμια απαντηση)
και να απαντα στους αλλους,οπως του μιλουν,να τους πληρωνει με το ιδιο νομισμα.
Διαφορετικοτητα,δεν ειναι το να φιμωνεις τον λογο καποιου,
με διαφορους τροπους και για διαφορους λογους(οι γνωστες πονηριες),
αυτο ειναι λογοκρισια και φασισμος.
Αυτην λοιπον την 'διαφορετικοτητα',
καθαρα εβραιοχριστιανικο χαρακτηριστικο,
και οχι ελληνικο,την πολεμω.
Αν ηταν ετσι οπως τα λες,οσοι δεν συμφωνουν με τις πρακτικες του ΠΑΣΟΚ,θαπρεπε να φυγουν απο την Ελλαδα.
Μενουν ομως,και παρολο που δεν συμφωνουν,καταγγελλουν,πολεμουν και συνεχιζουν.Αυτος ειναι ο ελληνικος τροπος.
Τον εβραιοχριστιανικο,τον βλεπεις στο Ιρακ.Γεια.

22/03/2003, 21:05:22
Γεια σου και πάλι Ήλιε!

Προσπαθώ να είμαι φίλος του Ανθρώπου… και κατά συνέπεια δικός σου (αν μου το επιτρέπεις) και του Σερπεντπαν! Ξέρω, δεν τα λες για μένα, σε άλλους απευθύνεσαι….μα βρε αδερφέ εδώ μέσα κοιτάμε να βρούμε αν υπάρχει κάτι κοινό, ….. όχι να τα κάνουμε μπαχαλο!.

Πες μου κάτι…. πέρα από το τι τράβηξες και συμμερίζομαι…. (από τους χριστιανούς…)

Έχεις την εντύπωση πως ο Άνθρωπος, εσύ, εγώ, όλοι…. δεν περνάμε μέσα από διάφορα σταδία, δεν αλλάζουμε στιγμή με τη στιγμή? Αν είναι αλήθεια αυτό…ας δώσουμε την δυνατότητα στους εαυτούς μας …μα και στους άλλους…να αλλάξουν.
Ο Κρισναμουρτι που διαβάζεις….λέει, αμφιβάλετε για όλα… εξετάζεται τα πάντα… πρώτα από όλα το λόγο μου….
Πως θα το κάνει ο άλλος, ….όταν κάποιος του απευθύνει το λόγο... με γυναικεία ονόματα? Τον ρίχνει εξ αρχής…. σε προκατάληψη….σε σύννεφα μίσους….Αυτό γίνεται!

Για χρόνια έκανα το λάθος , να νομίζω πως η κατανόηση ήταν του μυαλού δουλεία. Τελικά ανακάλυψα… (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!) , πως τέτοια κατανόηση, είχε λίγη σημασία…
Είναι μόνο μια επιφανειακή διαδικασία, και, πως ΥΠΑΡΧΕΙ μια βαθύτερη κίνηση!

Να την πούμε βαθιά κατανόηση?

Αυτή ξεκινά από το ανοιχτό μυαλό… που αναζητά….που είναι ελεύθερο από προκατάληψη και παρελθόν….. και φτάνει σε βάθος μέσα στην καρδιά….η οποία ΑΝΟΙΓΕΙ!!!!! ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ!!!!

Εκεί μεταλλάσσεσαι… σε πραγματικό ΗΛΙΟ!!!!!!

Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΜΑΙ….γιατί άλλο είναι να το γνωρίζεις (σαν ιδεα,πιστευω)…..άλλο να το βιώνεις...

Θέλει δουλεία φίλε, ο Σωκράτης το λέει καθαρά με τα λόγια της Διοτίμας, όπως και οι άλλοι….όπως και ο Χριστός, μα, και εδώ σου δίνω δίκαιο, οι περισσότεροι ανθρωποι (μα και χριστιανοί), θεώρησαν πως γίνεται με προσευχουλες και στημένα Τσίρκα, *(εκκλησίες)…. χωρίς να αναρωτηθούν σοβαρά, αν τέτοιες πράξεις…. τους έχουν αλλάξει ουσιαστικά μέσα τους…!
Αν διαβάσεις προσεχτικά όσους κατηγορείς…. θα δεις πως για αυτό προσπαθούν…. και οι ίδιοι!

Ζήτω συγνώμη (και την κατανόηση σου) που επενέβηκα σε κάτι που δεν με αφορά… μα μέσα μας, πρέπει να είμαστε πάνω από όλα δίκαιοι….

Να είσαι και να ζεις καλά….φιλοσοφώντας…

23/03/2003, 08:59:52
ΉΛΙΕ μέσα απο την αντιπαράθεση και την αμφιβολία γεννήθηκε η φιλοσοφία...
Παρόλα αυτά τα παντα υπόκεινται σε κανόνες. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για κανόνες συμπεριφοράς. Τα μυνήματα σου επέτρεψε μου να τα χαρακτηρίσω "δογματικά" και "αφοριστικά". Και εξηγούμαι:
Οι χαρακτηρισμοί σου Εβραιαοχριστιανοί είναι μία ταμπέλα άδικη, και αφορά τον τρόπο που εσύ αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Το ίδιο αφοριστικά θα μπορούσε και ο καθένας να απευθύνεται πρός το πρόσωπο σου, και σίγουρα δεν θα σου άρεσε...
Επέτρεψε μου ως απλό μέλος, (το οποίο στην πορεία έγινε συντονιστής) να έχω διαπυστώσει ότι το "εσωτερικά" επιθυμεί την διαφορετικότητα, με κόσμιο και δημιουργικό τρόπο όμως. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν μπορεί να έχει άλλη άποψη...
Προσωπικά δεν συμετέχω σε διάλογους που δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι. Παρόλα αυτά σε κάθε περίπτωση δεν θα ήθελα ο συγκεκριμένος διαδικτιακός τόπος να γίνει γήπεδο.....
Εάν πιστεύεις όπως δηλώνεις, ότι υπάρχουν αξιόλογα ατομα που μπορούν να σου προσφέρουν και να τους προσφέρεις γνώση κάντο με κόσμιο τρόπο, σε διαφορετική περίπτωση εσύ θα νοιώθεις μοναχικός καβαλάρης...
Παρεπιπτόντως προσωπικά θαύμαζα τις γνώσεις του Ουροφόρου-εν το παν και το είχα δηλώσει, παρόλα αυτά τον διέκρινε μία αυτοέπαρση και αλλαζονία, η οποία ωφείλω να ομολογήσω ότι χαρακτηρίζει πολλά άτομα που είναι διαβασμένα...
Και κάτι τελευτάιο γράφεις..

quote:
Μενουν ομως,και παρολο που δεν συμφωνουν,καταγγελλουν,πολεμουν και συνεχιζουν.Αυτος ειναι ο ελληνικος τροπος. Τον εβραιοχριστιανικο,τον βλεπεις στο Ιρακ.Γεια.

Συμφωνώ αν και δεν είναι ακριβώς έτσι... Εδώ είμαστε για να ανταλάξουμε απόψεις και όχι για να πολεμήσουμε. Δεν σου ζητώ να φύγεις απλώς να γίνεις πιό δημιουργικός, εξάλου μία λαική σοφία λέει "αυτοί που σε αγαπάνε σε πονούν..."

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

26/03/2003, 15:51:46
Λοιπόν Helios, εφόσον προφανώς με τιτλοφορείς "BIG BROTHER" να δράσω με πλήρη συνείδηση ως Ο Μεγάλος Αδελφός και Φίλος των Ομάδων Συζήτησης.

Το Θέμα που άνοιξες δεν ταιριάζει καθόλου με την Θεματολογία του συγκεκριμένου Forum ".-= Η ΣΟΦΙΑ =-." μέσα στο οποίο το άνοιξες(δεν μπορώ να καταλάβω δε, γιατί νομίζεις πως ταιριάζει να βρίσκεται εκεί...) και θεωρώ ότι για το καλό του ίδιου του Θέματος (να έχει την πληρέστερη και καταλληλότερη προβολή) και για να μην μπερδεύονται οι Επισκέπτες και τα Μέλη μας, θα πρέπει να μεταφερθεί στον χώρο "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." όπου θα είναι ενεργό και ανοιχτό για συζήτηση, εκτός εάν αποκτήσει άσχημη τροπή φυσικά...

Όσον αφορά στην άλλη Συζήτηση που αναφέρεσαι "'ΠΡΟΣ THOTH ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ" νομίζω πως εξήγησα πολύ καλά τον λόγο μεταφοράς της και κλειδώματός της. Οπωσδήποτε δεν θάφτηκε - άλλωστε το forum "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." είναι ένας από τους πλέον ενεργούς χώρους των Forums - όπως δεν "θάβεται" καμία Συζήτηση. Υπάρχει απενεργοποίηση των Συζητήσεων που κλείνουν τον κύκλο τους ή καταφανώς απομακρύνονται και αντιτίθονται στους Κανονισμούς Λειτουργίας των Ομάδων Συζήτησης.

Κρατάω πάντως την φράση σου:

quote:
Συνεχιζω,για τα καλα που μπορω να παρω και ισως να δωσω,στον τοπο αυτο.

Ευχαριστώ για την καλή σου πρόθεση, όμως περιμένω να δω και την πραγμάτωσή της...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

HeliosΜέλος
31/03/2003, 20:42:46
Xαιρετω τους αδελφους και αναδελφους.
Μαλλον μερικα πραγματα τα ψιλοβλεπουμε παρομοια,καποια αλλα ,τρεις λαλουν...
Πλατωνα,ο Κ.,ηταν φιλος του Ανθρωπου,του ουροβορου,του ΠΛΑΤΩΝΑ,του Κελσου,δικος μου κλπ
Αυτο που τον ξεχωριζει ειναι η ειλικρινεια του και το παθος του για την Αληθεια.
Πλωτινε,ας κυτταξει ο καθενας μας,μεσα του αν τον χαρακτηριζει επαρση και αλαζονεια.
Συνηθως ειναι και μεσα μας.
Τελος,Μεγαλε Αδελφε,οποιος εχει ματια βλεπει(αν θελει πραγματικα και ειλικρινα να δει).
Και καλα θα κανεις,για να πραγματωσεις κι εσυ τα οσα επαγγελλεσαι,να δεις σε παλιοτερες και νεες συζητησεις,την συμπεριφορα ωρισμενων,οσον αφορα λογοκρισιες,επιθεσεις,ευγενειες-αγενειες,και κατα ποσον ειναι θετικοι η αρνητικοι για τον τοπο που εστησες.
Και καποτε, προσπαθησε να απαντησεις με ουσιαστικο τροπο,σ' αυτα που ρωταω και μενουν ακομη αναπαντητα.Γεια.

Edited by - Helios on 31/03/2003 20:47:52

31/03/2003, 22:09:01

"BIG BROTHER IS
WATCHING YOU!"(1984)

(....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..ΝΑ..ΜΟΙΑΑ...ΖΕΙ...)

'manava seva, madhava seva'

01/04/2003, 02:37:40
Τώρα αγαπητή ΑΤΜΑ, αν σου έλεγα πως μοιάζω κάπως, θα σε στεναχωρούσα πολύ;;

Ένα στοιχείο ομοιότητας είναι η χλωμάδα!! ...τόσες ώρες μπροστά στους υπολογιστές, δεν γίνεται και διαφορετικά βέβαια.

Άλλη ομοιότητα: γεννήθηκα το 1948, την ίδια χρονιά που γράφτηκε το εξαιρετικό αυτό βιβλίο!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

EoNΜέλος
01/04/2003, 08:23:38
α μικρός είσαι ...

Helios καταρχήν ο ίδιος ο Κρισναμούρτι αποδέχεται αυτόν που εσύ αποκαλείς Εβραίο - Χριστό οπότε κάθε συζήτηση μαζί σου δεν έχει νόημα.
Και θα ξαναπώ για τελευταία φορά ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ , ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ , ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΩΤΙΣΕΤΕ" ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ...
Οσο για το οτι παραφράζεις τα ψευδώνυμα και τα κάνεις θυληκά αυτό δείχνει ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΚΑΟΥ-ΜΠΙΟΥ είσαι ...Αυτά παιδί μου τα κάναμε στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ !!!!!!!
Μήπως πρέπει να μεγαλώσεις λίγο ????????

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

ananasssΜέλος
01/04/2003, 09:58:21
1948...!!!
Πωωω... ΤΙ Big Brother?
Εσύ είσαι ο Big Father μου...!
Θα μου επιτρέψετε κ. Admin να σας μιλάω πια στον πληθυντικό!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

HeliosΜέλος
01/04/2003, 16:23:15
ΕΟΝ,απο εβραιοχριστιανους σαν και σενα δεν περιμενω τιποτα καλυτερο,απο το Ψεμμα και την συνειδητη Παραπληροφορηση και Παραπλανηση.
Χαρισμα σου.Εχω διαβασει τα περισσοτερα του Κρισναμουρτι,και δεν περιμενω απο σενα να μου πεις για πραγματα που εισαι ανιδεος,οπως οι Αρχαιοι και ο Κρισναμουρτι.
Μας καμωνεσαι το χριστιανοπουλο,με αγαπες και λουλουδια,και απλα δειχνεις την θλιβερη καταντια της πιστης σου.
Δεν ειμαι εβραιοχριστιανος σαν και σενα,ουτε θελω να γινω.
Και ...για τις εβραιοχριστιανικες λουγκρες...γραφει κι ο Καζαντζακης αν τον εχεις ακουστα.
Που για να κρυψουν την αρρωστια τους τα ριξαν στους Αρχαιους.
Φαινεται οτι δεν ακουσαν τιποτε για Σολωνεια Νομοθεσια,για το θεμα.
Μηπως και συ ...εισαι κρυφη?

01/04/2003, 17:35:46
quote:

Τώρα αγαπητή ΑΤΜΑ, αν σου έλεγα πως μοιάζω κάπως, θα σε στεναχωρούσα πολύ;;

Ένα στοιχείο ομοιότητας είναι η χλωμάδα!! ...τόσες ώρες μπροστά στους υπολογιστές, δεν γίνεται και διαφορετικά βέβαια.

Άλλη ομοιότητα: γεννήθηκα το 1948, την ίδια χρονιά που γράφτηκε το εξαιρετικό αυτό βιβλίο!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

"OH!CAPTAIN ,MY CAPTAIN"...

AN ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 'ΑΝΑ-ΕΡ-ΡΩΤΗΣΗ' ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΦΑΣΗΣ!
(....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..ΝΑ..ΜΟΙΑΑ...ΖΕΙ...)

HeliosΜέλος
01/04/2003, 17:39:21
Kι ομως μου φαινεται οτι μοιαζει λιγο,κι οχι μονον στην χλωμαδα...

01/04/2003, 17:55:33
*ΑΝΑΝΑ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΑΝΑΣ,
ΘΑ'ΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕΛΗΝΟΡΙΖΑ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ!
(ΧΜΜ...ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΜΙΑ, ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ!)

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΝΤΩΣ!
...ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...
ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

*'ΗΛΙΕ',ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ, 'ΗΛΙΕ'...
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ...?
ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ...
ΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ...
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ...
ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ?
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ,ΑΔΙΚΑ..
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ....

...ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ()...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΗΛΟ...
ΧΜ!
ΑΥΤΟ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1130

ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ...

*ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΜΙΝ..ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ?...

Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ..ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ..ΜΑ+ ΤΟ 1984...
ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ...ΕΩΣ ΕΔΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/04/2003 03:24:55

02/04/2003, 20:35:57
ΠΡΟΣ BIG ΚΟΠΑΝΟ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑ?????????????????

HeliosΜέλος
02/04/2003, 22:29:23
Λοιπον 'φρεσκο' ορνεο,θαχεις μελλον στον τοπο ,αν εισαι νεος,κι οχι διπλη ταυτοτητα δηλ.trans.
Διακρινω ταλεντα ανεπαναληπτα...οπως ορεξη για πιλαφι.
Ισως νασαι ο επομενος συντονιστης,Μεσσιας,Μαμαλακης κι αλλα.
Καλη προοδο με τους ομοδοξους.
Τωρα αν σε οτι γραφω,σε βρισκω στη συνεχεια,your problem,not mine.
Εγω θα γραψω αυτα που θελω,οπως τα θελω,για αυτους που απευθυνονται.
Και για την ΑΤΜΑ,το θεμα trans,θιχτηκε once,but if you like so tender,we must go on,και η ζωη μπροστα μας.
Δεν γνωρισα trans,εξω απο το site.
Αν θες ανοιξε συζητηση,για τον Ερμαφροδιτο και το Κηρυκειο του Ερμη.
Ειμαι παντα μαζι με την ειλικρινη βοηθεια για τους αλλους.
Παρ'ολο που δεν ειμαι επαγγελματιας της εβραιοχριστιανικης αγαπης,παμε στο Ιρακ μαζι να βοηθησουμε κανενα παιδακι που γνωριζει live την εβραιοχριστιανικη προτεσταντικη αγαπη,αντι να χαζολογαμε αναπαυτικα και με ασφαλεια μπροστα στο PC?
Βγηκαν και ορνεα as you can see...

SilverwolfΜέλος
03/04/2003, 00:19:20
ΣΤΑΥΡΑΕΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ.
ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΕΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ;
ΞΕΚΑ8ΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ) ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΠΙΚ Η ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ!
ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΟΛΑ!
ΠΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΦΟΤΟ

quote:
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ

ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑΣ...

ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΨΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ...

ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ THN ANOXH MAΣ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"