- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αστους να γράφουν χωρίς απάντηση!
Υ.Γ
Θεωρώ πως μετριούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού, αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέει ο Sol-Mix.
Σολ-Μιχ, μην δίνεις σημασία σε ανόητες ερωτήσεις και κρίσεις.Εχει γεμίσει "ειδικούς" ο πλανήτης, μόνο που φοράνε όλοι παρωπίδες!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/10/2013 15:43:21
quote:Πως συμφέρει ορισμένους (ανήκεις σε αυτούς;) να δέχονται οι άλλοι άκριτα οτιδήποτε 'καταθέτει' κανείς.... έτσι μετά μπορούνε άνετα να σερβίρουν κουτόχορτο...
Notirk, όταν γίνονται τέεοιου είδους συζητήσεις και καταθέσεις "ψυχής", καλύτερα να μην εμπλεκόμαστε σε διάλογο με καμένα μυαλά.Αστους να γράφουν χωρίς απάντηση!
Υ.Γ
Θεωρώ πως μετριούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού, αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέει ο Sol-Mix.Σολ-Μιχ, μην δίνεις σημασία σε ανόητες ερωτήσεις και κρίσεις.Εχει γεμίσει "ειδικούς" ο πλανήτης, μόνο που φοράνε όλοι παρωπίδες!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/10/2013 15:43:21
Ρωτώ για να κατανοήσω την εμπειρία, όχι να τον κατακρίνω.
Στο τελευταίο, το περί εκβιασμού, αυτό έχει κάποια λογική από την πλευρά ενός πραγματικά νοήμονος όντος ή ομάδας ή φυλής ΑΛΛΑ.
Στην θέση τους, θα κύκλωνα εμφανώς τον πλανήτη, θα ενημέρωνα τους γηγενής για την πραγματική κατάσταση, και τότε, όταν οι αποστάτες, τα εξωγήινα λαμόγια, η πες τους όπως θέλεις, καταλάβαιναν ότι τα τομάρια τους τελείωναν, θα έβλεπες τι θα γινόταν, όλοι αυτοί είναι θρασύδειλοι, θα πούλαγαν, θα πρόδιδαν και την μάνα τους και τον πατέρα τους για να γλυτώσουν.
quote:Προσπαθώ να καταλάβω το τι σε ενόχλησε, αν θέλεις...
panpam: μην το συνεχίζεις, δεν είναι ντροπή να κάνεις ένα λάθος στην ζωή σου.
quote:Δεν βρίσκω ότι 'απερρίθφει' το ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε, θα πει δεν ξέρουμε - ζήτημα ανοιχτό!
....Αφού λοιπόν απερρίφθη το ότι δεν υπάρχουν, ας δούμε τι συμβαίνει εφ’ όσον δεχτήκαμε το ότι υπάρχουν Εξωγήινοι....
Edited by - panpam on 07/10/2013 16:40:53
quote:
Sol-Mix
Στην θέση τους, θα κύκλωνα εμφανώς τον πλανήτη, θα ενημέρωνα τους γηγενής για την πραγματική κατάσταση, και τότε, όταν οι αποστάτες, τα εξωγήινα λαμόγια, η πες τους όπως θέλεις, καταλάβαιναν ότι τα τομάρια τους τελείωναν, θα έβλεπες τι θα γινόταν, όλοι αυτοί είναι θρασύδειλοι, θα πούλαγαν, θα πρόδιδαν και την μάνα τους και τον πατέρα τους για να γλυτώσουν.
Δεν είναι εμφανές, ότι προς τα εκεί οδεύει η κατάσταση...?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Notirk, όταν γίνονται τέεοιου είδους συζητήσεις και καταθέσεις "ψυχής", καλύτερα να μην εμπλεκόμαστε σε διάλογο με καμένα μυαλά.
Αστους να γράφουν χωρίς απάντηση!
Υ.Γ
Θεωρώ πως μετριούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού, αυτοί που καταλαβαίνουν τι λέει ο Sol-Mix.Σολ-Μιχ, μην δίνεις σημασία σε ανόητες ερωτήσεις και κρίσεις.Εχει γεμίσει "ειδικούς" ο πλανήτης, μόνο που φοράνε όλοι παρωπίδες!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/10/2013 15:43:21
ΝΙΚΟΜΑΧΕ θεωρώ το θέμα του Sol-Mix ένα πολύ σοβαρό θέμα.
Αλλά ειλικρινά δεν μπορούσα να με σε ρωτήσω.
Εμείς τόσο καιρό τι νομίζεις ότι λέμε ή κάνουμε, εγώ δηλαδή συγκεκριμένα.
Ότι προσπαθώ να το παίξω έξυπνη σε θέματα που δεν ξέρω;
Εγώ μπήκα στον χορό και χόρεψα για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια και ούτε έκανα επικλήσεις όπως ειπώθηκε από κάποιον ούτε ουσίες ούτε τίποτα από όλα αυτά.
Ποιοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τον Sol-Mix και είναι μετρημένη στα δάχτυλα;
Οπότε όταν λέω τις απόψεις μου ή όταν λέω ότι η βαρύτητα είναι εικονική και κάποια άλλα πράγματα θα ήθελα να τα αντιμετωπίζεις με περισσότερο σεβασμό, γιατί και εγώ έκανα κατάθεση ψυχής αλλά δεν το αντιλήφθηκε κανείς.
Υ.Γ Sol-Mix κοίτα στο e-mail σου την εικόνα που σου έστειλα ευχαριστώ.
Edited by - maria3 on 07/10/2013 16:54:25
quote:
panpamquote:Δεν βρίσκω ότι 'απερρίθφει' το ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε, θα πει δεν ξέρουμε - ζήτημα ανοιχτό![quote]Sol-Mix
....Αφού λοιπόν απερρίφθη το ότι δεν υπάρχουν, ας δούμε τι συμβαίνει εφ’ όσον δεχτήκαμε το ότι υπάρχουν Εξωγήινοι....
Έχω πει δεκάδες φορές, πως δεν μπλέκομαι σε θρησκευτικά ζητήματα, ούτε στην πίστη του κάθε μέλους στο forum.
Ωστόσο, εδώ δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω:
Δέχεσαι πως κάποιος υπήρξε θεάνθρωπος, τρισυπόστατος, ενσαρκωμένος λόγος.
Δέχεσαι πως πέθανε και αναστήθηκε, αφού μάλιστα είχε την δύναμη να πράξει το ίδιο και για άλλους.
Δέχεσαι πως η θυσία του ιδίου, απάλλαξε τον άνθρωπο από ένα αμάρτημα ενός κατά πάσα πιθανότητα μυθικού προσώπου.
Δέχεσαι πως κατόπιν αναλήφθηκε στους ουρανούς, και μάλιστα ενώπιον μαρτύρων.
Δέχεσαι πως με τρία ψάρια και πέντε καρβέλια ψωμί, τάισε μερικές χιλιάδες ανθρώπους.
Σε όλα αυτά, καλά κάνεις, κι εγώ κανένα πρόβλημα δεν έχω. Μπέσα.
Ωστόσο, έχεις αμφιβολίες σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, που μπορεί να μας έχουν επισκεφθεί, ή και να μας επισκέπτονται ακόμα.
Ήμαρτον...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Δεν βρίσκω ότι 'απερρίθφει' το ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε, θα πει δεν ξέρουμε - ζήτημα ανοιχτό!
Δεν ξέρεις, πιθανόν γιατί δεν έχεις δει μέχρι σήμερα, εγώ ξέρω γιατί είδα, για αυτό «απερρίφθη», από μένα.
Και έχουν γίνει από κάποιες «συμμορίες» που έβλεπαν τα πράγματα κάπως έτσι, να ζήσουμε καλά εμείς και δεν πάνε να κουρευτούν, για να μην γράψω τίποτα χειρότερο, όλοι οι άλλοι, κάποιες «συμμορίες» με κάποια μορφή «φασιστίζουσας» νοοτροπίας, δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Ευελπιστώ να μην είναι έτσι τα πράγματα.
Γιατι δεν ανοιγεται ενα κοματι του φορουμ αποψεις προτασεις κλπ με τιτλο Ρατσιμος οπου θα μεταφερονται τα μυνηματα ή θεματα ρατσιστικου εθνικιστικου περιεχομενου.
Καπου στο περιθωριο οπως αξιζει σε τετοια θεματα.
Ετσι και το μελος θα αντιλαμβανεται Ισως.... οτι αυτο που γραφει ειναι ρατσισμος και οι Υπολοιποι Θελω να πιστευω.... Θα αποφευγουν το θεμα και το Εσοτερικα θα δινει το στιγμα του
Ετσι και αλιως θεματα που ακροβατουν αναμεσα στην Δηθεν Ιστορια και στην πολιτικη αποψη δεν ειναι εσοτερικα
Θεματα που αναφερονται σε λαους υποτιμητικα και με κλισε αποψεις του στυλ ειναι στο DNA τους /μας ειναι θεματα ρατσιστικα κατα την γνωμη μου και δεν συμβαλουν στην αναζητηση ουτε και στην αφυπνιση
Αντιθετα προαγουν την διαφορα εις βαρος της αδερφοτητας
δεν θα πω ποια θεματα απο το φορουμ σημερα θα μπορουσαν να διαπρεψουν στο κοματι Ρατσισμος ειναι στην κριση σας
Αν και ειναι πειρασμος....
drumx 13
love for what is comming and forgivness for the past...
Φιλε drumx13 νομιζω πως υπερβαλλεις.Δεν ειναι σωστο να περιθωριοποιουνται κατ' αυτον τον τροπο αποψεις..Αποψεις που οφειλουν να υπαχουν,για να μην οδηγηθουμε στην πολωση.
Καθενας κρινει και βλεπει πισω απο τις λεξεις.
Ειναι αδικο πιστευω.
Βεβαια καθενας οφειλει να τεκμηριωνει την αποψη του,αλλιως να δηλωνει πως ειναι απλα το 'πιστευω' του,η πεποιθηση του,χωρις ωστοσο να εχει επιχειρηματα.
Ως τωρα τουλαχιστον,δεν εχω δει να υπαρχουν εντονα κρουσματα τετοιων συμπεριφορων,που να δικαιολογουν 'αντιποινα'.
Οσο για το DNA,ειναι κατι που λεγεται,που υπαρχει ως θεωρια..Απλα αναμμενουμε..Ισως ναι,ισως οχι..
Αλλα και απο την αλλη και το να εισαι πατριωτης(οχι ρατσιστης και σοβινιστης)ειναι παρα πολυ καλο.Κατ' αυτον τον τροπο μαλιστα,προαγεται η αδελφοσυνη και η συνεργασια..
Σεβαστη η αποψη σου απο μενα,αλλα προσεχε μη φανεις ο ιδιος ρατσιστης(φυσικα το λεω φιλικα)
Ειμαστε ανθρωποι,αλλα ειμαστε και Ελληνες..
Να επαναλαβω λοιπον,πως πιστευω οτι δεν υπαρχει ακομη προβλημα,και οτι θα ηταν λαθος...
Φιλικα παντα,HEL-LIN...
-Ηλιος ουχ υπερβησεται μετρα...-
Θα συμφωνησω και με το φιλο wolffaced..
Οι ανθρωποι αυτοι(για τους εθνικιστες μιλαω και οχι για τους πατριωτες στους οποιους συγκαταλεγω και τον εαυτο μου)ειναι πορρωμενοι,προσυλωμενοι σε λανθασμενες ιδεες.Παρωπιδισμος και μισαλλοδοξια..
Αυτους τους χαρακτηρισμους,δεν τους εχω εντοπισει σε κανενα απο τους συνομιλητες στο esoterica,τουλαχιστον ως τωρα..
Συνοψιζοντας λοιπον,καποιες φορες και εγω 'θυμωνω',ευτυχως ομως βρισκομαστε στο σταδιο του γονιμου διαλογου(εστω και εντονου)..
-ου καταισχυνω οπλα τα ιερα...-
Δεν θα κανω διαχωρισμο αναμεσα σε ομαδες ή γκρουπακια και προπαντως δεν με ενδιαφερουν οι ονομασιες που φερει ο Ρατσισμος
Για μενα ο Ρατσισμος και ο εθνικισμος ξεκιναει απο το σημειο που καποιος θεωρει οτι ειναι ανωτερος πνευματικα, ηθικα, βιολογικα, ιστορικα, απο καποιον αλλον.
Αν αποδεχτω αυτην την δηθεν ανωτεροτητα θα πρεπει να ψαξω να βρω και το αιτιο της....
....και επειδη δεν το βρισκω... ή εστω και ενα επιχειρημα που θα κανει καποιον ανωτερο απο καποιον αλλον ή ακομα και αρειο...
Δεν δεχομαι λοιπον κανενος ειδους μεταμφιεσης και κανενος ειδους ονομασια για το ιδιο πραγμα απο κανεναν
Ουτε εξαγνιζεται καποιος λεγοντας οτι οι ταδε που ειναι φασιστες δεν με θωρουν φασιστα.
μεσα σε αυτες της ομαδες οπως και στις ομαδες της αριστερας η και καλα διαφορες ειναι ασυμαντες καθως ολοι πρεσβεβουν το ιδιο πραγμα
Την ανωτερωτητα της ελληνικης φυλης που μονο η βαθμιδα αλαζει.... απο τον σειριο και κατεβαινει (χαχαχα).
Απο την στιγμη που καποιος χωριζει την ανθρωποτητα με οποιο κρητιριο σε φυλες και σε ανωτερους και κατωτερους ,σε εμεις και οι αλλοι, σε ελληνες και αλλους,και οτιδοιποτε.... καλο θα ειναι να αντιλαμβανεται οτι αυτο που πρευσβευει ειναι ρατσισμος.
Γι αυτο προτεινα την δημιουργια ενος κοματιου του φορουμ για αυτα τα θεματα.
και σοφα μου απαντησε το μελος hel-lin
... οτι κατι τετοιο θα ηταν ρατσισμος απο μερους μου και θα εκανε αυτα τα μελη (που ασχολουνται με τα συγκεκριμενα θεματα )δακτυλοδυκτουμενα.
εχετε δικιο
καθως κατα την γνωμη μου η ελευθερια σκεψης και εκφρασης ειναι αγαθο.
και αν αποχωριστουμε απο τα μελη αυτα θα γινουμε οπως η εκλησια που φωναζει καθε τρεις και λιγο
"Αιρεση -Αιρεση...!!!"
καθως ομως ειμαι κατα καθε θεωρειας που χωριζει την αδερφοτητα των ανθρωπων θα επιμεινω και θα επεκταθω.
Ο Ρατσισμος ομως δεν ειναι ζαχαρη ή αλευρι για να βαλεις τρεις κουταλιες..
Δεν υπαρχει δηλαδη λιγο ή πολυ ρατσισμος το λεω αυτο γιατι .....
πιστευω οτι ...
Ο παριωτισμος τωρα τελευταια εχει επικρατησει να αναφερεται σε light ρατσιστικες αποψεις και να κρυβεται πισω απο τον μανδυα της πατριδας.
Ο πατριωτισμος ειναι απαραιτητος σε πολεμικες περιοδους αλλα σε περιοδο ειρηνης ειναι αιτια διαχωρισμου της ανθρωποτητας οπως ειναι τα θρυσκευματα, τα συνορα, και ολα αυτα τα εφευρηματα των ηγητορων θρυσκευτικων και πολιτικων ετσι ωστε να μαντρωσουν το κοπαδι παρεχοντας του υποτιθεται ασφαλεια.
Ο πατριωτισμος και ο εθνικισμος ειναι πολυ κοντα σχεδον ταυτοσημες ενοιες
και τα δυο βρισκουν πατημα στον ρατσισμο.
Παντα κατα του χωρισμου της ανθρωποτητας ...
τα λεμε.
quote:
Για μενα ο Ρατσισμος και ο εθνικισμος ξεκιναει απο το σημειο που καποιος θεωρει οτι ειναι ανωτερος πνευματικα, ηθικα, βιολογικα, ιστορικα, απο καποιον αλλον.Αν αποδεχτω αυτην την δηθεν ανωτεροτητα θα πρεπει να ψαξω να βρω και το αιτιο της....
....και επειδη δεν το βρισκω... ή εστω και ενα επιχειρημα που θα κανει καποιον ανωτερο απο καποιον αλλον ή ακομα και αρειο...
Πιστευω λοιπον πως ανωτεροτητα,γενικοτερα,υπαρχει.Τι εννοω..Εκ των πραγματων κατι ειναι ανωτερο και αντιστοιχα,κατι κατωτερο.
Καποιος ειναι πιο δυνατος/τρεχει πιο γρηγορα.
Καποιος ειναι πιο μορφωμενος/καλλιεργημενος.
Καποιος ειναι πιο 'εξελιγμενος'.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΠΤΑΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο θεωρητικα κατωτερος,ειναι και αυτος εν δυναμει ανωτερος.Μπορει να καλλιεργηθει,να προπονηθει και να φτασει στο ιδιο η και σε καλυτερο επιπεδο(αθλητης ειμαι και εγω)
Θεωρω λοιπον την ανωτεροτητα ως αποτοκο πολλων παραγοντων,που ομως ΔΕΝ ειναι προνομιο καποιων,λογω καταγωγης, αλλα ως αποτελεσμα κοπου και μοχθου.
Νομιζω συμφωνεις...
quote:
Ο πατριωτισμος και ο εθνικισμος ειναι πολυ κοντα σχεδον ταυτοσημες ενοιεςκαι τα δυο βρισκουν πατημα στον ρατσισμο.
Εδω φιλε μου θα διαφωνησω καθετως,οριζωντιως και διαγωνιως
Και αυτο δεν καταλαβαινω...Γιατι εγω που μιλαω για το καλο της πατριδας μου,που την αγαπω πιο πολυ απο τη ζωη μου,ΓΙΑΤΙ να με θεωρουν 'κακο' και εθνικιστη;ΓΙΑΤΙ;;Επειδη κανω το αυτονοητο;Αγαπω τον τοπο μου;Το να επιθυμεις να μαχεσαι για την πατριδς σου σε καιρο πολεμου,ειναι υποχρεωση ολων...
Να μη συγχεουμε τις εννοιες..Ο εθνικιστης ειναι βαρια εννοια και πολυδιαστατη..(οικονομικα,πολιτικα,πολιτισμικα,κοινωνικα)
Φιλικα παντα...
-Ου καταισχυνω οπλα τα ιερα....-
quote:
Πιστευω λοιπον πως ανωτεροτητα,γενικοτερα,υπαρχει.Τι εννοω..Εκ των πραγματων κατι ειναι ανωτερο και αντιστοιχα,κατι κατωτερο.
Καποιος ειναι πιο δυνατος/τρεχει πιο γρηγορα.
Καποιος ειναι πιο μορφωμενος/καλλιεργημενος.
Καποιος ειναι πιο 'εξελιγμενος'.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΠΤΑΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο θεωρητικα κατωτερος,ειναι και αυτος εν δυναμει ανωτερος.Μπορει να καλλιεργηθει,να προπονηθει και να φτασει στο ιδιο η και σε καλυτερο επιπεδο(αθλητης ειμαι και εγω)
Θεωρω λοιπον την ανωτεροτητα ως αποτοκο πολλων παραγοντων,που ομως ΔΕΝ ειναι προνομιο καποιων,λογω καταγωγης, αλλα ως αποτελεσμα κοπου και μοχθου.
Νομιζω συμφωνεις...
Διαφωνω
Ολοι ειμαστε διαφορετικοι ολοι εχουμε γενετικα προτερηματα και ελλατωματα, οι λευκοι πχ ειναι ποιο ευαλωτοι στον καρκινο του δερματος.
Ολοι εχουμε διαφορετικο πολιτισμο και για καποιον που δεν ειναι μετοχος του πολιτισμου μας πιθανων ο πολιτισμος μας να του φαινεται ανοησιες.
Οπως και για τους μετοχους της ελληνικης παιδειας και πολιτισμου... το "βουντου" επι παραδειγματι ειναι σατανισμος και σε καμια περιπτωση πολιτισμος.
quote:
Καποιος ειναι πιο 'εξελιγμενος'
Τι ενοεις ποιο εξελιγμενος φιλε μου
συμφωνα με την θεωρια του δαρβινου?
συμφωνα με την θεωρεια των Ναζι?
Συμφωνα με την θεωρεια του Νιστε?
Επειδη δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να ξεφευγει απο το προτυπο (2ποδια ,2 χερια, κεφαλι και κορμος) θα ηθελα να κανεις ποιο σαφες τον ορο εξελιγμενος.
Ολοι ειμαστε διαφορετικοι σαν χαρακτηρες, σαν πολιτισμος, σαν παιδεια, και ολοι ειμαστε ισοι φιλε μου.
Ολοι ανπνεουμε αερα και εχουμε στις φλεβες αιμα.
Το τελευταιο που θα πρεπει να μας χωριζει ειναι ο διαφορετικος πολιτισμος που περολαμβανει και το θρυσκευμα ή η παδεια που και αυτο πολιτισμος ειναι,
καθως απο θεμα DNA ειμαστε γενετικα ιδιοι.
οσο για το...
quote:
Δεν ειχαν ολοι ευτυχως ή δυστυχως την δυνατοτητα να μωρφωθουν ....ή δεν μορφωθηκαν με τον ιδιο τροπο. αλλος πηγε δημοτικο και αλλος στο ΜΙΤ αλλος εγινε παπας και αλλος ψαρας.
Αυτο κατα την γνωμη σου τους κανει να αξιζουν λιγοτερο ή περισοτερο απο εσενα..?
μα ειναι κατωτεροι ή ανωτεροι απο εσενα ενδεχομενος?
αν ισχυει αυτο τοτε...
Ειναι σαφες πλεον οτι τα περι ανωτερωτητας και κατωτεροτητας που λες υα λες γιατι...
Οτι δεν ειναι ιδιο με εσενα στην εισοδηματικη ταξη, ή δεν πειρε την μορφωση σου... απο επιλογη ή γιατι μεγαλωσε στο θιβετ, οτι ειναι ξενο δηλαδη απο εσενα ειναι κατωτερο.
Αν ηταν ανωτεροι απο εσενα δεν θα ασχολιοσουν μαζι τους καθως κανεις δεν μιλαει υπερ του διαχωρισμου για κατωτερος και ανωτερους ανθρωπους οταν αυτος θεωρει τον εαυτο του κατωτερο.
Οταν εχεις τετοιες αποψεις φιλε μου και αποκαλεις τον εαυτο σου Πατριωτη καταλαβαινεις γιατι ειπα πριν
quote:
Ο πατριωτισμος και ο εθνικισμος ειναι πολυ κοντα σχεδον ταυτοσημες ενοιες και οτι και τα δυο βρισκουν πατημα στον ρατσισμο
Τωρα αυτο που λες
quote:
Και αυτο δεν καταλαβαινω...Γιατι εγω που μιλαω για το καλο της πατριδας μου,που την αγαπω πιο πολυ απο τη ζωη μου,ΓΙΑΤΙ να με θεωρουν 'κακο' και εθνικιστη;ΓΙΑΤΙ;;Επειδη κανω το αυτονοητο;
ασφαλως το να αγαπας την πατριδα σου δεν ειναι κακο...
το κακο ειναι στο να προσπαθεις να αναγαγεις την αγαπη σου αυτη σε επιχειρημα.
Το κακο ειναι οταν η αγαπη σου αυτη για να εξορθολογιστει (καθως κανεις δεν δυναται να πιστευει το παραλογο) βρισκει πατημα σε ρατσιστικες αποψεις περι ανωτερου και κατωτερου ειδους?
επιπεδου?
κατηγοριας?
ταξης?
μορφωσης?
ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Παρακολουθώ με ΠΡΟΣΟΧΗ τα γραφώμενά σας...
Καταρχάς, να πώ πρός ενημέρωση του μέλους Hel-lin, ότι στο ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ υπήρξαν "κρούσεις" σε θέματα που είχαν να κάνουν με την "Εθνική Συνείδηση των Ελλήνων", απο άτομα ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ...
To μέλος DrumX13, έχει την "εμπείρία" και μάλλον και γι'αυτό το λέει ως πρόταση πρός το Esoterica.gr...
Πάντως εμείς στο Esoterica.gr με κανέναν τρόπο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να "φιμώσουμε" ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά προέχει απο αυτό, το να ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, τις όποιες ιδέες τους και μάλιστα με την συγκάλυψη της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ και του ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ...
Οι γραμμές που ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ τις έννοιες και τις ιδέες, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΕΣ και πολλές φορές ΑΔΙΟΡΑΤΕΣ, με αποτέλεσμα οι ΙΔΙΟΙ που προσκολούντε σε απόψεις και ιδέες, να "παρασύρονται" σε ένα παιχνίδι που στήνεται στη πλάτη τους, εν οίδη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...
ΑΝ είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ λίγο περισσότερο (για να ΜΗΝ πώ πολύ περισσότερο) ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, νομίζω πώς έτσι θα περιφρουρίσουμε τις ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ και προπαντώς, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ...
Θεωρώ ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ μέσα στο Εsoterica.gr ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...
Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης