- Ειδα ενα U.F.O και το φωτογραφισα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
τουλαχιστον κανε καλη δουλεια ,μπαμ κανει οτι ειναι ψευτικο...
Όταν brushάρετε στο Photoshop τουλάχιστον κάντε το καλά ρε παιδιά. Mην είσαστε τσαπατσούληδες. Aχ, αυτά "τα μιμίδια της τσαπατσουλιάς", που λέει και ο Moz![]()

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
quote:
Anounakis πιστεύω πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προφανές πως είναι ψεύτικη.Το ΑΤΙΑ είναι πιθανότητα ένα μικρό ομοίωμα.
Οι βράχοι είναι μάλλον πέτρες και όχι βράχοι αλλά και έτσι να μην είναι βλέπουμε πως το έδαφος
που σύρθηκε δεν είναι σκαμένο αλλά χώμα που μάλλον προσθέθηκε αργότερα αφού δεν είναι πιο βαθύ από το γύρω περιβάλλον αλλά
υπερυψωμένο, επίσης στην πορεία του ΑΤΙΑ υπάρχει μια πέτρα που κανονικά θα έπρεπε να έχει μετακινηθεί αφού είναι πιο μέσα από
το "φτερό" του (είναι σε πορεία σύγκρουσης).
Εκτός αυτού δεν θα έπρεπε να έχει το ίδιο χρώμα χώματος και μπροστά του από αυτό που παρέσυρε;Επίσης φαίνεται να έχει καρφωθεί στο έδαφος, άρα δεν σύρθηκε αλλά πες ότι κάνω λάθος, κοιτάχτε ακριβώς κάτω από τον δίσκο, έχει
συγκεντρωμένο χώμα το οποίο κατά την γνώμη μου προσθέθηκε για να τον στηρίζει σε αυτήν την κλίση.
Edited by - STERM on 27/09/2005 08:39:10
Κάποιοι έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ...
Μου άρεσε που κάθησες και έκανες και τόση ανάλυση...
Φυσικά και η φώτο είναι ψεύτικη.
Πιο ψεύτικη δεν γίνεται.
Στην πραγματικότητα είναι αληθινή αλλά αυτό που δείχνει είναι ψεύτικο(σκηνοθετημένο).
quote:
Φίλε Anounakis, τουλάχιστον θα μπορούσες να είχες βάλει έναν πραγματικό εξωγήινο.
Γενικά, είμαι της άποψης ότι αν θέλεις να δουλέψεις τον κόσμο, τουλάχιστον κάνε το καλά.
Ευχαριστώ. Ο επόμενος παρακαλώ....
Άλλος ένας χωρις αίσθηση του χιούμορ...
Δεν δουλεύω κανέναν.
Δινω την απαντησή μου σατηρήζοντας με την οφθαλμοφανέστατη Fake photo μου τον Χάχα και την φωτογραφία του.
Next please...

ουυυυ...
εχουμε πηξει στα fake
καθε εμποδιο για καλο
quote:
Anounakis πιστεύω πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προφανές πως είναι ψεύτικη.Το ΑΤΙΑ είναι πιθανότητα ένα μικρό ομοίωμα.
Οι βράχοι είναι μάλλον πέτρες και όχι βράχοι αλλά και έτσι να μην είναι βλέπουμε πως το έδαφος
που σύρθηκε δεν είναι σκαμένο αλλά χώμα που μάλλον προσθέθηκε αργότερα αφού δεν είναι πιο βαθύ από το γύρω περιβάλλον αλλά
υπερυψωμένο, επίσης στην πορεία του ΑΤΙΑ υπάρχει μια πέτρα που κανονικά θα έπρεπε να έχει μετακινηθεί αφού είναι πιο μέσα από
το "φτερό" του (είναι σε πορεία σύγκρουσης).
Εκτός αυτού δεν θα έπρεπε να έχει το ίδιο χρώμα χώματος και μπροστά του από αυτό που παρέσυρε;Επίσης φαίνεται να έχει καρφωθεί στο έδαφος, άρα δεν σύρθηκε αλλά πες ότι κάνω λάθος, κοιτάχτε ακριβώς κάτω από τον δίσκο, έχει
συγκεντρωμένο χώμα το οποίο κατά την γνώμη μου προσθέθηκε για να τον στηρίζει σε αυτήν την κλίση.
Edited by - STERM on 27/09/2005 08:39:10
loooool ,τι λες ρε μεγαλε σοβαρα ????? ψευτικο ειναι ?????? αχ μερικοι εχουν παρει πολυ σοβαρα τα πραγματα εδω μεσα . Stay cool man ;)
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Edited by - Underground on 27/09/2005 18:09:38
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟ.
quote:Άλλος ένας χωρις αίσθηση του χιούμορ...
Δεν δουλεύω κανέναν.
Δινω την απαντησή μου σατηρήζοντας με την οφθαλμοφανέστατη Fake photo μου τον Χάχα και την φωτογραφία του.
Next please...
Φίλε Anounakis, μα και'γώ χιούμορ κάνω.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μιλάω σοβαρά;
Το ότι λέω ότι ο εξωγήινος κοιτάζει τον φακό και χαμογελάει;
Chill out..![]()
Edited by - Chianti on 27/09/2005 21:14:44
Πήγε να κάνει εντατικά στο Photoshop ![]()
πάντως δεν μπορείτε να πείτε δικαίωσε το nickname του
χαχανιτά μας μοίρασε με το παραπάνω ![]()

Εκείνη την μέρα έκανα όλη την Αττική με το ποδήλατο και πέρασα
και απο το Tuning όταν ξεκινούσε στην αρχή που δεν τους άφηναν
να μπούνε μέσα...Τί κρίμα που δεν το είδα...ήταν ακριβώς απο
πάνω μου...