- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
εφοσον, δεν σας αρεσει η εκπομπη, απεχθανεστε τη παρουσιαστρια, δε σας εκφραζουν τα θεματα αλλα ουτε και ο τροπος παρουσιασης,
τοτε συγνωμη, αλλα γιατι τα βλεπετε?
και μου αρεσει οτι τα αναλυεται και απο πανω..
εγω ξερω οτι οταν κατι δε μου αρεσει, δε το θελω, δε το μπορω, απλα αλλαζω καναλι..
και μη μου πειτε οτι το βλεπετε για να δειτε τη βλεπουν οι αγραμματοι και οι νοικοκυρες και για να τους "εμποδισετε" απο το να συνεχισουν να τα βλεπουν, με το να αποδεικνιεται οτι ειναι πατατες οι εκπομπες..
συγνωμη δηλ αλλα ουτε ο ρομπεν των δασων δεν φεροταν τοοσο αλτρουιστικα...
συνεχιστε την κουβεντα, απλα ειχα αυτη την απορια

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
Πολύ καλός ο συλλογισμός σου αγαπητή GWGW!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Θα σου πω γιατί το κάνω εγώ.
Για να μπορώ να κράζω (έχω πάρει τηλέφωνω αρκετές φορές για να διαμαρτηρηθώ)όλους του ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ, ΑΓΥΡΤΕΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, που αυτή η άσχετη ΔΗΘΕΝ δημοσιογράφος φέρνει στην εκπομπή της.
Επίσης για να προστατέψω (αν μπορώ να το πω αυτό)όλα αυτά τα άτομα που μπορεί να παρασυρθούν από τα ψέματα όλων αυτών που φέρνει ή δήθεν "κυρία" στην εκπομπή της για να κερδίσει το χαβιαράκι της. Φαντάσου τώρα ένας καρκινοπαθής εν θεραπεία να τα ακούσει αυτά, να σταματήσει την θεραπεία και να ξεκινήσει να καταπίνει πολτό φύλλων ελιάς... Εάν πεθάνει δεν θα φταίει κανένας - μόνο ο ίδιος και ο γιατρός που τον κούραρε...
Όπως ακριβώς έγινε και με το νερό του Καματερού. Έφταιγε ΜΟΝΟ ο Καματερός και κανένας από τους δημοσιογράφους και τις κολοφυλλάδες που σε αυτές δούλευαν και δημοσίευαν δήθεν ιάσεις. Αλλά κανένας από αυτούς δεν τιμωρήθηκε.....
Έχεις δίκιο!

αναρωτιέμαι το γιατί...
για να έχουμε άποψη επί παντός επιστητού προφανώς
.....................................................................
οι μεγάλες παογοητεύσεις πάντως,ύστερα από την ανάγνωση των σελίδων του τόπικ,ήταν τρεις
συγκεκριμένα:
-medtech : είναι ορθολογίστρια,αλλά υποστηρίζει...ΠΑΟ !
-Ευστράτιος : ενώ τον θεωρούσα από τα καλύτερα παιδιά του φόρουμ,αυτός μας προέκυψε...ΟΣΦΠ (στην πυρά !)
-jbg : καλά,εκεί να δείτε... Έχει λέει τα τεύχη του θεού ΚΟΚΟΜΠΙΛ και
τόσο καιρό δε λέει τίποτα...κοινώς...κάνει ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ κύρίες και κύριοι
...................................................................
ΠΟΙΝΕΣ
η medtech σε καταναγκαστικά έργα,ήτοι υποχρεωτική παρακολούθηση ματς της ΑΕΚΑΡΑΣ μας,για να βλέπει ποια είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ο Ευστράτιος σε κρέμασμα στο σύνταγμα,ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ο jbg απλά θα μου δώσει όλα τα τεύχη του ΚΟΚΟΜΠΙΛ και θα πάρει και
εκατό κάμψεις με το μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού
(καλά ρε,ξέρεις πόσα χρόνια ψάχνω να βρω ΚΟΚΟΜΠΙΛ ???????)
....................................................................
θέλω αυτόγραφο του ΕΛΛΗΝ123 άμεσα
amalia ?? θα μεριμνήσεις ??
quote:
κι εγώ είχα την απορία αυτή,αλλά τελικά όλοι βλέπουν δρούζα και τα λοιπά
Εγώ... ποτέ!
Ακόμα τουλάχιστον...
quote:
η medtech σε καταναγκαστικά έργα,ήτοι υποχρεωτική παρακολούθηση ματς της ΑΕΚΑΡΑΣ μας,για να βλέπει ποια είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
! ! ! ΜΕΓΑΛΕ ! ! !

quote:
για να προστατέψω (αν μπορώ να το πω αυτό)όλα αυτά τα άτομα που μπορεί να παρασυρθούν από τα ψέματα όλων αυτών που φέρνει ή δήθεν "κυρία" στην εκπομπή της για να κερδίσει το χαβιαράκι της. Φαντάσου τώρα ένας καρκινοπαθής εν θεραπεία να τα ακούσει αυτά, να σταματήσει την θεραπεία και να ξεκινήσει να καταπίνει πολτό φύλλων ελιάς... Εάν πεθάνει δεν θα φταίει κανένας - μόνο ο ίδιος και ο γιατρός που τον κούραρε...
Παντως μην νομιζεις οτι αντεχω να την βλεπω ολοκληρη.Ειπαμε εχω αλλεργια στην ηλιθιοτητα.
ΥΓ.Για το καλο της ψυχικης μου υγειας επισης εχω σταματησει να παρακολουθω την πορεια της αλλοτε ενδοξης Τριφυλλαρας που μαραθηκε.Αν και παραμενω οπαδος της κλαψ κλαψ κλαψ.

quote:
συγνωμη δηλ αλλα ουτε ο ρομπεν των δασων δεν φεροταν τοοσο αλτρουιστικα...
Τοσο παραξενο σου φαινεται οτι καποιοι ανθρωποι εχουν αλτρουιστικα συναισθηματα?
Τι νομιζεις οτι μου στελνουν τσεκ οι δρακονιοι ή οι φαρμακευτικες για να καθομαι να γραφω?Για τους συναθρωπους μου το κανω.Εγω ξερω να προφυλαχτω.Αυτοι ΟΧΙ.
Μαλλον πρεπει να αναβαθμισεις την εμπιστοσυνη σου στους ανθρωπους.

quote:
χωρις να θελω να σας το χαλασω το ολο θεμα, θελω να κανω μια ερωτησηεφοσον, δεν σας αρεσει η εκπομπη, απεχθανεστε τη παρουσιαστρια, δε σας εκφραζουν τα θεματα αλλα ουτε και ο τροπος παρουσιασης,
τοτε συγνωμη, αλλα γιατι τα βλεπετε?
Εγώ προσωπικά για λόγους καθαρά στατιστικούς.
Δήλ. μεσω πλασματικών μετρήσεων της AGB μπορούμε να βγάλουμε το ποσοστό αυτό του Ελληνικού λαού που τρέφεται με πνευματικές αηδίες.
Παλιά είχαμε την Λάμψη, αλλά έσβησε.
Επίσης ενα αλλο στατιστικό στις πόσες εκπομπές παρόμοιων θεμάτων καίγεται ή κόβεται ένας τηλεπαρουσιαστής.
Ενα άλλο σημαντικό στοιχείο που μπορούμε να εξάγουμε είναι αν του χρόνου οι ελιές μας(βλεπετε εκτός των άλλων ειμαι και ελαιοπαραγωγος)
θα βγάλουν λάδι με τόσο τσουρουμάδησμα που έχουν να φάνε απο τους φυλλελαιοβρασμοστριφτόποτες.
Βλεπετε εξαπλώνονται ραγδαία ουτε δάκος να ήταν. Αλλά και τον δάκο τον ψεκάζεις και πάπαλα.
Αυτούς πως να τους αντιπετωπίσεις;
Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου στην ερώτησή σου..

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
quote:
Τι νομιζεις οτι μου στελνουν τσεκ οι δρακονιοι ή οι φαρμακευτικες για να καθομαι να γραφω?Για τους συναθρωπους μου το κανω.Εγω ξερω να προφυλαχτω.Αυτοι ΟΧΙ.
Μήπως σου στέλνουν οι Ανδρομεδιανοί;;
![]()
![]()
![]()

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.