- Αγαπημένη ταινία - - Κινηματογράφος -
The Lord of the Rings!
εκρηκτικη εμηνεία
SCENT OF A WOMAN
Εκπληκτική ταινία βασισμένη σε ιστορία του ακόμα πιο εκπληκτικού Στήβεν Κίνγκ. Καταπιάνεται με πολλά βασικότατα θέματα όπως η φιλία, η ελπίδα, η μεταμέλεια και πολλά άλλα και μένει στο μυαλό σου για πάντα. Έχασε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας απλώς και μόνο επειδή είχε την ατυχία να κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά με το επίσης εκπληκτικό 'Φόρεστ Γκάμπ'!
"That's the beauty of music. They can't take that away from you."
"Fear can hold you prisoner. Hope can set you free"
Dubito ergo cogito. Cogito ergo sum!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι...
είναι η σωστή."
ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ
ΑΠΑΙΧΤΗ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε ταινίες μαγείας ή παράξενων φαινομένων. Η αγαπημένη μου ταινία είναι ο "gladiator" δηλαδή "μονομάχος".Σου συνιστώ να την δεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure.
Edited by - lipotaktis on 16/08/2003 18:04:27
~ Όποιος πιστεύει στο Θεό, έχει μέσα του ένα νεκρό Θεό. Όποιος δεν πιστεύει στο θεό, έχει μέσα του ένα νεκρό άνθρωπο ~
Apo tis kaliteres tainies pou exw dei einai to MISOS,an 8imamai kala brabeio stis Cannes to '96
Non spero a niente,non temo nessuno,sono libero(N.K)
quote:
FRIEND secondborn
Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε ταινίες μαγείας ή παράξενων φαινομένων. Η αγαπημένη μου ταινία είναι ο "gladiator" δηλαδή "μονομάχος".Σου συνιστώ να την δεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Φίλε lipotakti την έχω δει ουκ ολίγες φορές. Επική ταινία με καταπληκτική φωτογραφία και μουσική. Τώρα όσο για τον Russell τι να πω... Εγώ πάντως θα του έδινα το όσκαρ μια χρονιά πριν για την ταινία Insider,όπου μπορώ να πω ότι έκλεψε την παράσταση "κουκουλώνοντας" τον ΜΕΓΑΛΟ AL...
quote:
Apo tis kaliteres tainies pou exw dei einai to MISOS,an 8imamai kala brabeio stis Cannes to '96
Φίλε Sirax δεν γνωρίζω την ταινία που αναφέρεις. Μήπως μπορείς να δώσεις κάποια περαιτέρω στοιχεία ή κάποιο σχετικό link?

Χαίρομαι που έχουμε τις ίδιες προτιμήσεις κι ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Don't press yourself.
let you free.
Be sure.
O titlos tou film einai La Haine (gallikhs paragwgis tou '95),me skino8eth ton Mathieu Kassovitz. Gia perissoteres plhrofories http://www.mathieukassovitz.com/haine/
Non spero a niente,non temo nessuno,sono libero(N.K)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Don't press yourself.
let you free.
Be sure
ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΦYΣΙΚΑ CRONEBERG (ΟΠΩΣ Ι VINTEOMANIA Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ <<ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ>>,-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ CRASH ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΙΝΙΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
,STEVEN KING ΟΛΕΣ.
ΕΠΕΤΑΙ Ο OLIVER STONE ME ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΩΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ (ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ),RADIOTALK (H KALITERH TAINIA TOY) ΚΤΛ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚ0Σ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΠΑΡΑ : ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΕΝΕΔ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ (ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΙΤΛΟ),Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΕΡΡΗ (ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ SOUNDTRACK ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ -ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΔΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ PINK FLOYD (Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΧ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
(ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ).
ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2 ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΤΛΟ. ΗΤΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΣΕΧΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝΕ 2 ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ(ΓΙΓΑΝΤΕΣ) ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΦΥΛΗ (Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΗΔΕΣ). Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ ΖΕΙ ΣΕ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ-ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΤΟΣΟΔΟΥΛΗΔΕΣ......
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ , ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ).ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ "ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ" ΜΕ C.EASTON KAI THN "H MHXANH TOY XRONOY" ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Bladerunner ΚΑΙ MATRIX ,ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ!!!!! ΠΧ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ Η Ο ΙΛΙΓΓΟΣ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΙΜΣ ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΦΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
(ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ).
............Ε Σ Ε Τ Α Ι Η Μ Α Ρ.......
Διαφωνω ριζικα για Di Caprio-Μ.Αλεξανδρο. Συμφωνω και επαυξανω για Mel-Φιλιππο, αδιαφορω για Kidmann-Ολυμπιαδα
. Δεν βλεπω την ωρα για Τρωικο Πολεμο και...Brad Pitt-Αχιλλεα.
Edited by - ivan on 22/08/2003 03:13:37
Etsi h lista me tis agaphnes mou tainies exei os exis:
The Cube
Seven
Matrix
Fight Club
Kourdisto Portokali
Lord of the Rings
Ameli
kai sigoura yparxoun kai alles pou tora den mporo na 8ymi8o (8a epistrepso me perissoteres)
η ταινια του cronenberg λέγεται videodrome και ουχί videomania και είναι πραγματι πολύ μπροστά από την εποχή της.
όσον αφορά τον oliver stone οι κανονικοί τίτλοι είναι "το εξπρές του μεσονυκτίου" και "talk radio".
η ταινία του χιτσκοκ ονομάζεται rear window.
όσον αφορά το crash είναι η ευκολη λύση να το χαρακτηρίζουμε τσόντα.
στο crash, ο cronenberg πραγματεύεται με αριστοτεχνικό τρόπο τη σχέση ανθρώπου και μηχανής καθώς και το σαδομαζοχισμό που κρύβεται στους ανθρώπους όχι μόνο στις σεξουαλικές τους σχέσεις αλλά και γενικότερα στη ζωή τους. πάρτε για παράδειγμα τα τροχαία. σχεδόν όλοι θα κοιτάξουμε περνόντας δίπλα με το αυτοκίνητο. η φρίκη μας όσο και να μας τρομάζει στην ουσία μας εξιτάρει.αυτό εξερευνά και ο σκηνοθέτης στο crash και κατα τη γνώμη μου κατάφερε να κάνει τη καλύτερη ταινία του!
"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω
Edited by - coperrolo on 01/09/2003 22:59:07
THE WALL
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ
ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΕΤΡΑ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
THE MATRIX
INDIANA JONES
THE LORD OF THE RINGS
Η ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΩΝ
ΚΟΓΙΑΝΙΣΚΑΑΤΣΙ