- Αγαπημένη ταινία - - Κινηματογράφος -
diona8Νέο Μέλος
8 mile δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου!
Maria PageΝέο Μέλος
Γεια σε όλους! Είμαι καινούριο μέλος και λέω να ξεκινήσω απαντώντας σε ατυή την ερώτηση. Μου αρέσουν πάρα πολλές ταινίες, όμως θα ξεχωρίσω τις "Στενές επαφές τρίτου τύπου" του Σπήλμπεργκ. Δεν ξέρω γιατί. Απλά με ξετραίλανε. Ίσως να φταίει η εικόνα που δίνει ο μεγάλος αυτός σκηνοθέτης στους εξωγήινους...Τώρα που το σκέφτομαι και το Ματριξ ήταν φοβερή ταινία με πολύ βαθύ νόημα για τις μέρες μας.
Συμφωνώ και με τον ivan για τις επιλογές του.

Συμφωνώ και με τον ivan για τις επιλογές του.
SecondbornΜέλος
Καλωσήρθες λοιπόν αγαπητή Maria Page! Καλή διαμονή και δημιουργική παρουσία σε αυτά τα μονοπάτια των σκέψεών μας."Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

Τυχαίνει να μην την έχω δει την ταινία που αναφέρεις του Spilberg. Μου βάζεις ιδέες...![]()
Και πάλι καλωσόρισες!

OannesΜέλος
Προσωπική γνώμη οτι μια απο τις καλύτερες ταινίες της τελευταίας δεκαετίας (και μου κάνει εντύπωση πώς δεν αναφέρεται σε ενα τέτοιο topic), είναι H Aδελφότητα των Λύκων.
Aπό κει και πέρα η ταινία που με σημάδεψε είναι το Matrix όχι πάντως για τα εφέ του αλλά για την ουσία του
Aπό κει και πέρα η ταινία που με σημάδεψε είναι το Matrix όχι πάντως για τα εφέ του αλλά για την ουσία του
Στο όνομα της Aγίας Eπιστήμης