- 121 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ (Αεροπορικό δυστύχημα 14/08/2005) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Θα σου πω εγώ το πόσο τα αγαπούσε τα Ελληνάκια ο Χίτλερ και πόσο αγαπούσε τους Έλληνες. Διάβασε προσεκτικά τα παρακάτω:
Φίλε μου samuel1974 δεν καταλαβαίνω γιατί μου παραθέτεις ολα αυτά και γιατί μου προτείνεις να διαβάσω τη Μαύρη Βίβλο της Κατοχής.
Εξέφρασα την άποψη μου για τον Αδόλφο οτι ήταν ψυχοπαθής και φονιάς.
Ενας τέτοιος άνθρωπος αν μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος δεν διστάζει πουθενά.
Φόνοι και ομαδικές εκτελέσεις έγιναν σε ολες τις κατεχόμενες χώρες χωρίς καμμία εξαίρεση.
Ο θεματοθέτης ρωτά εάν ο Χίτλερ ήταν ψυχοπαθής ή είχε κάποιο ανώτερο σκοπό. Εγώ απαντώ οτι ναί ήταν ψυχοπαθής αλλά είχε καί κάποιο σκοπό και ο σκοπός αυτός είχε να κάνει με τη μυστική οργάνωση Θούλη που αναφέρω.
Αν εχεις να σχολιάσεις κάτι επι τούτου μας ενδιαφέρει.
Με ρωτάς;;;;
quote:
Φίλε μου samuel1974 δεν καταλαβαίνω γιατί μου παραθέτεις ολα αυτά και γιατί μου προτείνεις να διαβάσω τη Μαύρη Βίβλο της Κατοχής.
Ενώ με ρώτησες πιο νωρίς;;....
quote:
Δεν ξέρω φίλε μου το κατά πόσο ο Χίτλερ αγαπούσε τα Ελληνάκια.
Μα για αυτό ακριβώς στα παρέθεσα, για να μην λές δεν ξέρω, αλλά να λες ξέρω... Είναι κακό αυτό που έκανα;;;
Εάν διαβάσεις προσεκτικά τα εγκλήματα που κάνανε οι Χιτλερικοί στην Ελλάδα, και πρόκειται για Έλληνες (όχι Εβραϊκής καταγωγής), θα καταλάβεις το κατα πόσο αγαπούσε ο Χίτλερ και τα Ελληνάκια και τις μανάδες τους.
Εάν δεν έχεις γερό στομάχι, τότε καλύτερα μην μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις τις λεπτομέρειες, γιατί έχουνε καταγραφτεί βιασμοί γυναικών, εκτελέσεις μικρών παιδιών και γυναίκων, βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί, εμπρησμοί ολόκληρων οικισμών και ένα σωρό άλλα τερατουργήματα.
Αυτά που αναφέρονται στη Μαύρη Βίβλο της κατοχής δεν είναι τα παραμύθια κάποιου ευφάνταστου ιστορικού, αλλά οι συγκεντρωμένες μηνύσεις των συγγενών των θυμάτων, που ζητάνε ακόμα και σήμερα αποζημίωση απο τη Γερμανία.

quote:
Μα για αυτό ακριβώς στα παρέθεσα, για να μην λές δεν ξέρω, αλλά να λες ξέρω... Είναι κακό αυτό που έκανα;;;
Οχι φίλε μου δεν είναι κακό αλλά πιστεύω οτι είναι ανούσιο εκτός αν είσαι της άποψης οτι μιλάς με τον Πλεύρη.
quote:
Εάν διαβάσεις προσεκτικά τα εγκλήματα που κάνανε οι Χιτλερικοί στην Ελλάδα, και πρόκειται για Έλληνες (όχι Εβραϊκής καταγωγής), θα καταλάβεις το κατα πόσο αγαπούσε ο Χίτλερ και τα Ελληνάκια και τις μανάδες τους.
Πρωτίστως φίλε μου αναφέρθηκα οτι ο Χίτλερ και γενικώς η οργάνωση που αναφέρω είχε μια ιδιαίτερη εκτίμηση στα ελληνικά ιδεώδη και ανέφερα επι λέξη οτι είχε κάποιο σεβασμό στην αρχαιοελληνική παράδοση. Και αυτό για το λόγο οτι ο θεός Απόλλωνας κατάγετο απο τη φυλή της Υπερβορείας, ήταν Αρειος δηλαδή.
Το οτι είχε και κάποια σχετική εκτίμηση στους απογόνους των λαών αυτών αυτό φαίνεται γιατί απλά τους θανάτωνε με ομαδικές εκτελέσεις και δεν τους έκανε σαπούνια οπως τους Εβραίους ή δεν τους έτρωγε που θα μπορούσε να είχε προβεί και σε τέτοιου είδους ωμότητες εάν δεν τους σιχαίνετο.
Edited by - allzzaro on 24/10/2008 22:22:34
quote:
Εάν δεν έχεις γερό στομάχι, τότε καλύτερα μην μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις τις λεπτομέρειες, γιατί έχουνε καταγραφτεί βιασμοί γυναικών, εκτελέσεις μικρών παιδιών και γυναίκων, βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί, εμπρησμοί ολόκληρων οικισμών και ένα σωρό άλλα τερατουργήματα.
Φίλε μου πές μου σε ποια περίπτωση κατοχής δεν εχουν σημειωθεί τέτοιες ωμότητες που περιγράφεις.
Σε καμμία περίπτωση ομως δεν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις οπως αυτές των Εβραίων. Δηλαδή να τους κάνουν σαπούνια ή να τους γδέρνουν και να κάνουν τα τομάρια τους μπότες. Μάλιστα οι μπότες απο δέρμα Εβραίων λέγεται οτι ήταν οι καλύτερες.
quote:
Αυτά που αναφέρονται στη Μαύρη Βίβλο της κατοχής δεν είναι τα παραμύθια κάποιου ευφάνταστου ιστορικού, αλλά οι συγκεντρωμένες μηνύσεις των συγγενών των θυμάτων, που ζητάνε ακόμα και σήμερα αποζημίωση απο τη Γερμανία.
Φίλε μου σου είπα οτι δεν μιλάς με τον Πλεύρη.
Ισχυρίστηκα εγώ το αντίθετο?
Εχεις να μας πείς κάτι επι του θέματος.
Εχεις άποψη για ποιό λόγο ο Χίτλερ ετρεφε αυτό το φανταστικο μίσος για τον Εβραικό λαό ή μήπως εχεις άποψη για τις μυστικές οργανώσεις που κρύβονταν πίσω απο το 3ο Ραιχ.
Αν εχεις και κάποια άποψη για τις δράσεις του Κούρτ Βαλτνχάιμ ευπρόσδεκτες..
quote:
Πρωτίστως φίλε μου αναφέρθηκα οτι ο Χίτλερ και γενικώς η οργάνωση που αναφέρω είχε μια ιδιαίτερη εκτίμηση στα ελληνικά ιδεώδη και ανέφερα επι λέξη οτι είχε κάποιο σεβασμό στην αρχαιοελληνική παράδοση. Και αυτό για το λόγο οτι ο θεός Απόλλωνας κατάγετο απο τη φυλή της Υπερβορείας, ήταν Αρειος δηλαδή.
Το οτι είχε και κάποια σχετική εκτίμηση στους απογόνους των λαών αυτών αυτό φαίνεται γιατί απλά τους θανάτωνε με ομαδικές εκτελέσεις και δεν τους έκανε σαπούνια οπως τους Εβραίους ή δεν τους έτρωγε που θα μπορούσε να είχε προβεί και σε τέτοιου είδους ωμότητες εάν δεν τους σιχαίνετο.
Μάλιστα, μάλιστα.
Δηλαδή εάν εσένα σου βιάσουνε τη μάνα, σου σφάξουνε την αδερφή, σου κρεμάσουνε τον πατέρα και σου πυροβολήσουνε τον αδερφό, αυτό θα σημαίνει ότι αυτοί που το κάνανε αυτό σε εκτιμάνε, ακριβώς επειδή δεν σε κάνανε σαπούνι, αλλά απλά σε αφήσανε να τα δεις όλα αυτά;;;
Η εκτίμηση του Χίτλερ για τους αρχαίους Έλληνες υπήρχε πράγματι, αλλά εμάς τους Νεοέλληνες μας θεωρούσε μή Άριους και μπασταρδεμένους, ακολουθώντας τη γενικότερη αντίληψη που επικρατούσε τότε στη Γερμανία, ότι οι Νεοέλληνες είναι στην ουσία Τούρκοι, οι οποίοι προσπαθούνε να μοιάσουνε τους Ιταλούς.
Χώριζε τους λαούς σε τρεις κατηγορίες:
1. Σε αυτούς που δημιουργούνε πολιτισμό, τους Άριους, των οποίων η καθαρότερη μορφή ήτανε μόνο οι Γερμανοί. Οι υπόλοιποι βόρειοι θεωρούντανε δευτέρας κλάσεως, μιας και τους θεωρούσε μπασταρδεμένους με τους Μογγόλους. ..Ας μην ξεχνάμε ότι ο Αττίλας έφτασε μέχρι την Γαλλία... Και πέρασε και απο την Γερμανία. Ξέρεις τι είναι το μογγολικό μελάνωμα;;
2. Σε αυτούς που μπορούνε να διατηρούνε έναν πολιτισμό. Σε αυτήν την κατηγορία έβαζε τους Μεσογειακούς λαούς, δηλαδή και τους Έλληνες.
3. Σε αυτούς που καταστρέφουνε πολιτισμούς. Σε αυτήν την κατηγορία έβαζε όλους τους άλλους, αλλά κύριο εκπρόσωπο θεωρούσε τους Εβραίους. ...Το ότι οι Εβραίοι γνωρίζανε ανάγνωση και γραφή, απο το 1000 π.Χ. όταν οι Γερμανοί ήτανε ακόμα στα δέντρα και βγάζανε άναρθρες κραυγές, το παρέβλεπε.
quote:
Σε καμμία περίπτωση ομως δεν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις οπως αυτές των Εβραίων. Δηλαδή να τους κάνουν σαπούνια ή να τους γδέρνουν και να κάνουν τα τομάρια τους μπότες. Μάλιστα οι μπότες απο δέρμα Εβραίων λέγεται οτι ήταν οι καλύτερες.
Το σαπούνι για να φτιαχτεί χρειάζεται ποτάσα και λάδι.
Ξέρεις πως οι άνθρωποι ανακαλύψανε το σαπούνι;;
Σκέψου ένα μέρος που υπάρχουνε στάχτες απο φυτά και πολλά ανθρώπινα λίπη και θα καταλάβεις γιατί το ανακαλύψανε οι Σουμέριοι πριν απο 6000 χρόνια.

Edited by - samuel1974 on 25/10/2008 03:30:31
quote:Xωρίς να θέλω να ξεφύγω τελείως απο το θέμα... Θα ήθελα να προσθέσω ότι τουλάχιστον οι Γερμανοί έκαναν κατα μέτωπον επίθεση,όχι σαν κάποιους άλλους...
Και σήμερα κάποιοι μπορεί να μην τους καίνε στους φούρνους τους καίνε με έξυπνες βόμβες. Φονιάδες και αυτοί αλλά ..
Ο Χιτλερ ποτε δεν ειχε σκοπο να επιτεθει στην Ελλαδα! Τον ενοιαζε η Ρωσια!
Αλλα ο Μουσολινι εκανε το σφαλμα και ηθελε και αυτος "μεριδιο" απο την υπολοιπη Ευρωπη (μιας και ο Χιτλερ ειχε καταλαβει σχεδον ολοκληρη την Βορεια και κεντρικη Ευρωπη).
Ομως, οι Ελληνες εδειξαν φοβερο θαρρος, και για 6 μηνες, ειχαν "διαλυσει" τις Ιταλικες επιθεσεις!
Τοτε και μονο ενοχληθηκε ο Χιτλερ και "αναγκαστηκε" να κατεβει στα Βαλκανια! Η Γιουγκοσλαβια επεσε πολυ γρηγορα, η Βουλγαρια πηρε το μερος τους! και η Ελλαδα, κουρασμενη απο τις μαχες με τους Ιταλους, δεν μπορεσε να ανταπεξελθει σε πιο δυσκολο αντιπαλο!
Επισης, η ιστορια παει και πιο πισω, το 1936, οταν ο Μεταξας επιβαλλει Δικτατορικο Καθεστως, με ΚΟΙΝΑ προτυπα του Γερμανικου (ο χαιρετισμος, η λειτουργια της Βουλης, ο ρατσισμος σε πολλα σημεια της υπαιθρου, ακομα και η Νεολαιες -ναι, οι νεολαιες, που δεν ειναι αλλες απο τους Προσκοπους).
Και τοτε υπηρχε το κοινο διλημμα για τον Μεταξα... να παει με τους Γερμανους ή τους Αγγλους?
Ο Μεταξας, παρολο που συμπαθουσε τους Γερμανους, δεν ηθελε με τιποτα την Ιταλια του Μουσολινι! και επισης, ο Βασιλιας Γεωργιος ο Β' ηταν αγγλοφιλος... Αρα επελεξε το αλλο στρατοπεδο, μετα και την ανανδρη επιθεση των Ιταλων, οταν εκτυπησαν το "Ελλη" στην Τηνο και ηθελαν να πληξουν και αμαχους.
Παρολα αυτα, δυστυχως η ιστορια δεν αλλαζει, γιατι στην Ελλαδα δεν ειχαμε μονο τους Γερμανους (οι οποιοι εγκατασταθηκαν ΜΟΝΟ στην Αθηνα, Θεσσαλονικη και σε καποια νησια) αλλα και τους Ιταλους (στην υπολοιπη Ελλαδα) και Βουλγαρους (σε ολη την Μακεδονια-Θρακη)...
3 Κατοχικες Χωρες, που ξεζουμισαν την Ελλαδα, και με την "βοηθεια" συγκεκριμενων Ελληνων-προδοτων, ξεζουμησαν και τον απλο πληθυσμο

quote:quote:Xωρίς να θέλω να ξεφύγω τελείως απο το θέμα... Θα ήθελα να προσθέσω ότι τουλάχιστον οι Γερμανοί έκαναν κατα μέτωπον επίθεση,όχι σαν κάποιους άλλους...
Και σήμερα κάποιοι μπορεί να μην τους καίνε στους φούρνους τους καίνε με έξυπνες βόμβες. Φονιάδες και αυτοί αλλά ..
ναι γιατι τωρα "υποτιθεται" θελουν να εξασφαλισουν πρωτα οτι δεν θα εχουν απωλειες...εκεινη την περιοδο δεν ειχαν "ανακαλυφθει" ακομα οι διηπειρωτικοι πυραυλοι (μονο το 1944-45 οταν οι Γερμανοι χρησιμοποιησαν τους V-1 & V-2 εναντια της Αγγλιας, ως απελπιδα προσπαθεια να αλλαξουν την κατασταση του πολεμου

Προσωπικά πιστεύω πως ο Χίτλερ ήταν όντως μια από τις πιο σκοτεινές και "μαύρες" φιγούρες της Ιστορίας της ανθρωπότητας.
Η Γερμανία είχε βγει ηττημένη και ποδοπατημένη από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο με αρκετές απώλειες και με ένα ηθικό σπασμένο.
Η επιμονή του Χίτλερ λοιπόν για την υπεροχή της άριας φυλής και της χώρας του έναντι της υπόλοιπης Ευρώπης - τουλάχιστον - ήταν ένα μέσο ώστε να τονώσει το ηθικό των Γερμανών και να τους δελεάσει ώστε να τον ακολουθήσουν στον δρόμο για την ικανοποίηση του οράματος.
Είναι πολύ πιθανόν αυτός ο άνθρωπος να πίστευε σε κάποιο βαθμό όλα αυτά που έλεγε και πρέσβευε, από εκεί και πέρα έδωσε υπερβολική έμφαση σε αυτά με σκοπό να βρει συμμάχους.
Είχε ένα αρκετά δυνατό μυαλό κι ήταν πολύ έξυπνος αλλά ήταν και ψυχοπαθής, το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Όσον αφορά τον σεβασμό που είχε προς την αρχαία Ελλάδα, λέγεται ότι αυτό αληθεύει.
Αν μη τι άλλω, εφόσον "κυνηγούσε" την Υπερβορεία θα έπρεπε να ήξερε την σχέση που αυτή λέγεται πως είχε με την αρχαία Ελλάδα και τις μεταξύ τους "δανειοδοτήσεις".
Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να καταλάβει την Ελλάδα και να γίνει η αιτία ώστε αυτή η χώρα να υποφέρει τόσα δεινά όπως άλλωστε κι οι περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας.
Η πείνα κι η φτώχεια υπήρχε και στην Ελλάδα και στην Γερμανία και στην Γαλλία και στην Ολλανδία κλπ.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Δηλαδή εάν εσένα σου βιάσουνε τη μάνα, σου σφάξουνε την αδερφή, σου κρεμάσουνε τον πατέρα και σου πυροβολήσουνε τον αδερφό, αυτό θα σημαίνει ότι αυτοί που το κάνανε αυτό σε εκτιμάνε, ακριβώς επειδή δεν σε κάνανε σαπούνι, αλλά απλά σε αφήσανε να τα δεις όλα αυτά;;;
quote:
Η εκτίμηση του Χίτλερ για τους αρχαίους Έλληνες υπήρχε πράγματι, αλλά εμάς τους Νεοέλληνες μας θεωρούσε μή Άριους και μπασταρδεμένους, ακολουθώντας τη γενικότερη αντίληψη που επικρατούσε τότε στη Γερμανία, ότι οι Νεοέλληνες είναι στην ουσία Τούρκοι, οι οποίοι προσπαθούνε να μοιάσουνε τους Ιταλούς.
Φίλε μου samuel1974 αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω τόση ώρα.
Οτι οι Ναζί είχαν μια γενικότερη εκτίμηση στις αρχαιοελληνικές παραδόσεις επειδή θεωρούσαν οτι είναι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων θεών.
Αυτό και μόνο.
quote:
3. Σε αυτούς που καταστρέφουνε πολιτισμούς. Σε αυτήν την κατηγορία έβαζε όλους τους άλλους, αλλά κύριο εκπρόσωπο θεωρούσε τους Εβραίους. ...Το ότι οι Εβραίοι γνωρίζανε ανάγνωση και γραφή, απο το 1000 π.Χ. όταν οι Γερμανοί ήτανε ακόμα στα δέντρα και βγάζανε άναρθρες κραυγές, το παρέβλεπε.
quote:
Το σαπούνι για να φτιαχτεί χρειάζεται ποτάσα και λάδι.
Ξέρεις πως οι άνθρωποι ανακαλύψανε το σαπούνι;;
Σκέψου ένα μέρος που υπάρχουνε στάχτες απο φυτά και πολλά ανθρώπινα λίπη και θα καταλάβεις γιατί το ανακαλύψανε οι Σουμέριοι πριν απο 6000 χρόνια.
Συνδυάζοντας αυτά τα δύο πόστ να σχολιάσω τα εξής.
Λές οτι οι Σουμέριοι ανεκάλυψαν το σαπούνι καίγοντας εκατομμύρια αθώους με τον τότε ηγέτη τους Σαργών.
Ορθόν.
Μην ξεχνάς ομως οτι οι Εβραίοι είναι Χαλδαίοι.
Απόγονοι του Χαλδαίου Αβραάμ απο την Ούρ.
Σουμέριοι δηλαδή. Τώρα Βαβυλώνιοι, Ασσύριοι, Χαλδαίοι, Σουμέριοι ολοι αυτοί μια πάστα ήταν.
Αυτά λοιπόν που είχαν διδαχθεί ως Σουμέριοι, αυτά κλήθηκαν να πράξουν και στη γή της επαγγελίας αυτά πράττουν εως και σήμερα.
Σε οτι αφορά τη γραφή που εγνώριζαν οι Εβραίοι το 1000 πχ οφείλω να σ πληροφορήσω οτι ο πατριάχης τους εγνώριζε πολύ περισσότερα απο τη γραφή ως Χαλδαίος.
quote:
Λές οτι οι Σουμέριοι ανεκάλυψαν το σαπούνι καίγοντας εκατομμύρια αθώους με τον τότε ηγέτη τους Σαργών.
Ορθόν.
Λέω ό,τι οι Σουμέριοι ανακαλύψανε το σαπούνι απο τις ανθρωποθυσίες που κάνανε. Τα δήθεν "εκατομμύρια", των σφαγιασθέντων το 4000 π.Χ., όπου ο συνολικός πληθυσμός της γης ξεπερνούσε με το ζόρι τα 10 εκατομμύρια βρίσκονται προφανώς γραμμένα σε κάποιο πολύ "έγκυρο" ιστορικά βιβλίο. Προφανώς το ίδιο βιβλίο που αναφέρει ότι ο Σαργών έζησε το 4000 π.Χ. και όχι το 2300 π.Χ. ...
1700 χρόνια κόψιμο και μερικά εκατομμύρια ανθρώπων επιμήκηνση, μας βγάζουνε ένα κακοραμμένο βιβλίο ιστορικής επιστημονικής φαντασίας.
quote:
Σουμέριοι δηλαδή. Τώρα Βαβυλώνιοι, Ασσύριοι, Χαλδαίοι, Σουμέριοι ολοι αυτοί μια πάστα ήταν.
Η γλώσσα των Σουμέριων δεν ανήκει στην Σημιτική οικογένεια γλωσσών και ομιλούντανε στην Μεσοποταμία μέχρι το 1700 π.Χ.. Αντίθετα η Σημιτική γλώσσα προήλθε απο την Αραβική Χερσόνησο. Το να λες λοιπόν ότι οι Σουμέριοι ήτανε μια πάστα με τους Χαλδαίους, επειδή ζούσανε σε μια ευρύτερη περιοχή που την ονομάζουμε σήμερα Μέση Ανατολή, είναι σα να λες ότι οι Έλληνες είναι μια πάστα με τους Σλάβους... Τα χιλιόμετρα και οι αιώνες που μας χωρίζουνε είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος.
quote:
Αυτά λοιπόν που είχαν διδαχθεί ως Σουμέριοι, αυτά κλήθηκαν να πράξουν και στη γή της επαγγελίας αυτά πράττουν εως και σήμερα.
Αυτό είναι και πάλι ένα συμπέρασμα στηριγμένο σε σαθρά ιστορικά επιχειρήματα, απο τα πολλά που έχω ακούσει κατα καιρούς εδω μέσα. Εάν δεν γουστάρεις τους Εβραίους, δικαίωμα σου, αλλά όχι να λές ότι:
1. Είναι Σουμέριοι (πρώτο σαθρό ιστορικό στοιχείο, γλωσσολογικά, ιστορικά και γεωγραφικά ξεκάρφωτο).
2. Σφάξανε εκατομμύρια το 4000 π.Χ. (δηλαδή πέντε φορές περισσότερο κόσμο απο όσους κατοικούσανε το 4000 π.Χ. στην Μεσοποταμία).
3. Ότι σφάξανε αυτά τα "εκατομμύρια" το 4000 π.Χ. με τον βασιλιά τους τον Σαργών, δηλαδή 1700 χρόνια πριν γεννηθεί ο Σαργών
.
quote:
Οτι οι Ναζί είχαν μια γενικότερη εκτίμηση στις αρχαιοελληνικές παραδόσεις επειδή θεωρούσαν οτι είναι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων θεών.
Δηλαδή οι Ναζί ήτανε απόγονοι των αρχαιοελληνικών θεών;;;

quote:
Το να λες λοιπόν ότι οι Σουμέριοι ήτανε μια πάστα με τους Χαλδαίους, επειδή ζούσανε σε μια ευρύτερη περιοχή που την ονομάζουμε σήμερα Μέση Ανατολή, είναι σα να λες ότι οι Έλληνες είναι μια πάστα με τους Σλάβους...
Για ποιούς Ελληνες μιλάς φίλε μου samuel1974.
Τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι κατά 95% Αρβανίτες.
Η μισή Ελλάδα είναι Αρβανίτες. Οι Αρβανίτες τι είναι Ελληνες? Αυτούς σήμερα μπορείς να τους ξεχωρίσεις φατσικά? Η μπορείς να ξεχωρίσεις φατσικά εναν Σλάβο που ζεί στην Ελλάδα.
Φίλε μου στην Ευρώπη είναι πολύ διαδεδομένη μια σαλάτα. Όπως εδώ εχουμε τη χωριάτικη, του σέφ , του Καίσαρα κλπ ετσι εκεί εχουν την Macedonian. Xαρακτηριστικό της σαλάτας αυτής είναι ότι περιέχει τα πάντα.
Φυσικά και ήταν μια πάστα. Ακόμα και οι Ακκάδιοι και αυτοί Σουμέριοι ήταν.
Δηλαδή εδώ στην Ελλάδα επειδή η Σπάρτη είχε βασιλιά τον Παυσανία δεν ήταν Ελληνες. Η Ιθάκη ήταν αλλη πάστα? ή η Τροία??
Τι μου λές τώρα…
quote:
Προφανώς το ίδιο βιβλίο που αναφέρει ότι ο Σαργών έζησε το 4000 π.Χ. και όχι το 2300 π.Χ. ...
Επιγραφές αναφέρουν τον Σαργών ως "Ο Μεγάλος Ενσίς τού Ενλίλ" και αυτό περισσότερο το αναφέρω για τις ανθρωποθυσίες.
quote:
Η γλώσσα των Σουμέριων δεν ανήκει στην Σημιτική οικογένεια γλωσσών και ομιλούντανε στην Μεσοποταμία μέχρι το 1700 π.Χ..
Τι σχέση μπορεί να εχει αυτό.
Και στην Ελλάδα δεν μιλούσαμε την ιδια γλώσσα.
quote:
Δηλαδή οι Ναζί ήτανε απόγονοι των αρχαιοελληνικών θεών;;;
Ετσι έλεγαν.
Ετσι πίστευαν.
Το παράξενο που το βρίσκεις.
Εδώ και σήμερα κάποιοι πιστεύουν οτι εχουν θεική καταγωγή.
Edited by - allzzaro on 25/10/2008 20:44:18
quote:
Φυσικά και ήταν μια πάστα. Ακόμα και οι Ακκάδιοι και αυτοί Σουμέριοι ήταν.
Εεεεπ...
Άλλο Σουμέριοι και άλλοι Ακκάδιο (σημίτες). Ακόμα και οι γλώσσες τους διαφέρουν. ΟΙ Ακκάδιοι είχαν σημιτική, οι Σουμέριοι Ινδοευρωπαική...
quote:
Τι γράφετε μωρέ;
Ο Σαργών ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Ακκαδίας και ο ιδρυτής της Ακκαδ...
Ποτέ ο Σαργών δεν έκανε κάτι τέτοιο... Έγινε δε βασιλιάς το 2350π.χ.
Από που μωρέ διαβάζεται αυτά τα παραμύθια;
quote:
Ο Μεγάλος Ενσίς τού Ενλίλ
O μεγάλος άρχοντας ιερέας του Ενλίλ (Άρχοντας τους αέρα...
Για τον Χίτλερ ξεκινήσαμε, ΣΩΣΤΗ ιστορία θα διδάσκουμε στο τέλος...
Μάλλον στα ιστορικά θέματα, πρέπει να αρχίζουμε μερικές φορές απο την Άλφαβήτα.
quote:
Οι Αρβανίτες τι είναι Ελληνες?
Οι Αρβανίτες είναι Έλληνες! Κι επειδή έκανα μερικά χρόνια σε χωριό της Βοιωτίας, έμαθα και μερικές βρισιές στα Αρβανίτικα, αλλά δεν είναι ή ώρα να τις πω.
Οι Αρβανίτες δεν έχουνε καμία σχέση με τους Σλάβους, γιατί κατάγονται απο τους Ιλλύριους, που ήτανε συγγενικό φύλο με τους Έλληνες.
Κατοικούνε στην Ελλάδα πάνω απο χίλια χρόνια και το 40% των αγωνιστών της επανάστασης του 1821 ήτανε Αρβανίτες.
quote:
Η μπορείς να ξεχωρίσεις φατσικά εναν Σλάβο που ζεί στην Ελλάδα.
Οι Σλάβες είναι φατσικά και σωματοτυπικά πολύ ωραίες γυναίκες.
Αλλά μιας και ανέφερες για Σλάβους θα σου δείξω μια φωτογραφία απο έναν λεβέντη Σλάβο. Ο Χίτλερ θεωρούσε τους Σλάβους κατώτερα όντα, για αυτό ήθελε να τους ξεπαστρέψει και αυτούς. Αλλά ένας Σλάβος απο την Ρωσία, ο στρατηγός Γκεόργκι Κονσταντίνοβιτς Σιούκωφ (Георгий Константинович Жуков)

...κατατρόπωσε τα γερμανικά στρατεύματα και πολύ πριν τους Αμερικάνους και τους Άγγλους μπήκε αυτός πρώτος καβάλα σε ένα άσπρο άλογο μέσα στο Βερολίνο, την πρωτεύουσα του Γ Ραϊχ.

Edited by - samuel1974 on 26/10/2008 00:54:36
quote:
allzzarο:
Συνδυάζοντας αυτά τα δύο πόστ να σχολιάσω τα εξής.
Ορθόν.
Οι Σουμέριοι δέν έχουν καμιά σχέση με τους υπόλοιπους ... οι Βαβυλώνιοι, Ασσύριοι, Χαλδαίοι ήταν Σημίτες ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΙΤΕΣ, ήταν κάτι άλλο αδιευκρίνιστο αλλά δέν ανήκαν σε Σημίτες που ξεκίνησαν σάν νομαδικοί λαοί.
Η Ούρ ήταν πόλη των Σουμερίων αλλά είχε και μικρά ποσοστά Σημιτικού πληθυσμού, απο αυτούς προερχόταν ο Αβραάμ.
quote:
allzzarο:
Για ποιούς Ελληνες μιλάς φίλε μου samuel1974.
Τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι κατά 95% Αρβανίτες.
Η μισή Ελλάδα είναι Αρβανίτες. Οι Αρβανίτες τι είναι Ελληνες? Αυτούς σήμερα μπορείς να τους ξεχωρίσεις φατσικά? Η μπορείς να ξεχωρίσεις φατσικά εναν Σλάβο που ζεί στην Ελλάδα.
Φίλε μου στην Ευρώπη είναι πολύ διαδεδομένη μια σαλάτα. Όπως εδώ εχουμε τη χωριάτικη, του σέφ , του Καίσαρα κλπ ετσι εκεί εχουν την Macedonian. Xαρακτηριστικό της σαλάτας αυτής είναι ότι περιέχει τα πάντα.
Οι Αρβανίτες αποτελούν μικρό ποσοστό στον Ελληνικό πληθυσμό σήμερα, βασικά ο κύριος κορμός τους είναι στην αγροτική Αττική και την Βοιωτία, και κάποια σημαντικά ποσοστά σε Αργολίδα - Κορινθία, τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν ασήμαντα σε ποσοστά πληθυσμός.
Ακόμα και άν έχουν κοινή ρίζα με τους σημερινούς Αλβανούς βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και 700 χρόνια χρονικό διάστημα αρκετά μεγάλο νομίζω.

quote:
Οι Σουμέριοι δέν έχουν καμιά σχέση με τους υπόλοιπους ... οι Βαβυλώνιοι, Ασσύριοι, Χαλδαίοι ήταν Σημίτες ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΙΤΕΣ, ήταν κάτι άλλο αδιευκρίνιστο αλλά δέν ανήκαν σε Σημίτες που ξεκίνησαν σάν νομαδικοί λαοί.
OANHSEA
quote:
Άλλο Σουμέριοι και άλλοι Ακκάδιο (σημίτες). Ακόμα και οι γλώσσες τους διαφέρουν. ΟΙ Ακκάδιοι είχαν σημιτική, οι Σουμέριοι Ινδοευρωπαική...
Τι λέτε κύριοι?
Οι Σημίτες δεν είναι φυλή.
Είναι γεωγραφικός προσδιορισμός.
Δεν υπάρχουν Σημίτες.
Σημίτες ονομάζονται οι λαοί που ζούν στα παράλια της ευρύτερης τότε Φοινίκης ανεξαρτήτου εθνικότητας.
Οι Ακκάδιοι ήταν φυλή που κατοικούσε στη βόρεια περιοχή της τότε Σουμερίας και ποτέ στα παράλια της περιοχής.
Οι Σουμμέριοι φυσικά και δεν ήταν Σημίτες εκτός του οτι ήταν διαφορετική φυλή απο τους Σημίτες Παλαιστίνιοι (Σημίτες) κλπ ποτέ τους δεν κατοίκησαν στην περιοχή αυτή.
Τώρα Βαβυλώνιοι, Ακκάδιοι, Χαλδαίοι, Σουμέριοι Μήδοι Πέρσες ήταν ενα και το αυτό μια φυλή διαφορετικές φατρίες που κατοικούσαν αλλοι ανατολικά αλλοι δυτικά αλλοι νότια οπως πχ οι Χαλδαίοι.
Η περιοχή εκεί ονομάζεται χωνευτήρι μιας και κάποιοι ανέβαιναν στην εξουσία, επαναστάσεις και έτσι οι φατρίες αυτές εγιναν ενα.
Παιδιά αυτό με την Ινδοευρωπαική φυλή μην το ξαναπείτε είναι γελοίο.
Τώρα αν εννοείται το Μήδo
γιό της Μηδείας ως Ινδοευρωπαίο οπου μετοίκησε στην περιοχή και πάλι είναι γελοίο.
Edited by - allzzaro on 26/10/2008 19:14:38