ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Το Δεκατο Βασιλειο" - - Κινηματογράφος -

- "Το Δεκατο Βασιλειο" - - Κινηματογράφος -

theklats50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
31/05/2007, 07:50:27
Αγαπητέ diavolidhs, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica!

Εάν κάνεις μια Αναζήτηση - προφανώς την έκανες - θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με τα πνεύματα, την επίκληση, το ποτηράκι κτλ κτλ.
Όλα αυτά τα θέματα όμως έχουν ανοιχθεί με σκοπό να υπάρξει μια συζήτηση γύρω απ' αυτά με μια ερευνητική διάθεση κι από μια περισσότερο φιλοσοφική σκοπιά κι όχι για να υπάρξει ανταλλαγή γνώσεων γύρω από το πως πραγματοποιούνται επικλήσεις κτλ.

Οπότε μάλλον δεν θα μπορέσεις να λάβεις τις απαντήσεις που επιθυμείς.

Αλήθεια, τι είναι αυτό που σε ωθεί στο να θέλεις να πραγματοποιήσεις μια επίκληση?

In anticipation of my resurrection...

smokeΝέο Μέλος
31/05/2007, 09:41:55
Καλημέρα και από μένα.
Διάβασα με σχετική προσοχή τις προηγούμενες σελίδες σχετικά με την επίκληση πνευμάτων. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν οι οδηγίες αρκούν. Και πρέπει να πιστεύει πολύ κάποιος σε αυτά για να πετύχει η επίκληση ή αρκεί απλά να δοκιμάσει;
Βασικά επείγει να ρωτήσω την γιαγιά μου, αν είναι αλήθεια κάτι που έμαθα πρόσφατα και που με απασχολεί πολύ.
Ευχαριστώ για την όποια απάντηση
SarantisΝέο Μέλος
04/12/2007, 05:25:22
Συνιθίζω να μιλάω με πνέυματα αλλά δεν τα φοβάμαι είναι η αλήθεια σε σύγκριση με τους φίλους μου όπου τα φοβόνται, αν και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι στην πραγματικότητα όλο αυτό το θέμα αλλά ξέρω να παίζω το παιχνίδι ουίγια μπορτ, εγω πάντως θα ήθελα να μου λέγατε πληροφορίες για να τα διώχνεις, πως να καταλαβαίνεις αν είναι καλά η κακά, να τα φοβίζεις και προσευχές ευχαριστώ.

04/12/2007, 07:49:28
Αγαπητέ Sarantis, προτού σε ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά μ' αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας, θα με βοηθούσες αν διευκρίνιζες τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι συνηθίζεις να μιλάς με πνεύματα.

Αναφέρεις:

quote:
...αλλά ξέρω να παίζω το παιχνίδι ουίγια μπορτ, εγω πάντως θα ήθελα να μου λέγατε πληροφορίες για να τα διώχνεις, πως να καταλαβαίνεις αν είναι καλά η κακά, να τα φοβίζεις και προσευχές ευχαριστώ.

Καταρχάς κι απ' όσο γνωρίζω ο πίνακας ouija δεν είναι ένα παιχνίδι...
Εφόσον όμως συνηθίζεις να μιλάς μαζί τους και ξέρεις να παίζεις το "παιχνίδι" - όπως είπες - δεν θα έπρεπε να γνωρίζεις πως να τα διώχνεις, πως να τα ελέγχεις με προσευχές και πως να διαχωρίζεις αν είναι "καλά" ή "κακά";
Φυσικά αυτό με την προϋπόθεση ότι οι επικλήσεις πνευμάτων είναι πραγματικές κι όχι απλά ένα παιχνίδι.

Πιστεύω ότι για να πράξεις κάτι θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους του κι όχι να αγνοείς κάποια στάδια του.

Εν πάσει περιπτώσει, θα ήθελα επίσης να πω ότι το παρόν θέμα όπως και κάποια άλλα παρόμοιας υφής προσφέρονται ως μια ευκαιρία για έναν διάλογο με ερευνητική διάθεση κυρίως και μια θέαση του μέσα από μια περισσότερο φιλοσοφική σκοπιά.
Επομένως δεν προσφέρεται ως μια ευκαιρία για την αναφορά και μετάδοση γνώσεων σχετικά με τους τρόπους επίκλησης, το "διώξιμο" των πνευμάτων κλπ.

DevlasΝέο Μέλος
18/05/2008, 11:31:51
Χαιρετω την ομαδα συζητησης αυτου του τοσο παρεξηγημενου θεματος.Αυτην την κυριακη θα το επιχειρισουμε 11 ατομα στην σχολη.Μια βδομαδα ψαχνομαι με το θεμα και πιστευω οτι δεν εχω αρκετες πληροφοριες για το να μην ξεφυγει το θεμα και αν γινει να το μαζεψω.στοχος μας η διοχετευση οσο μεγαλυτερης "ενεργειας" γινεται. Αν εχετε καμια συμβουλη(εκτος το να μην το κανουμε!) πειτε την pls γιατι 10μμ θα ξεκισησω για θεσ/νικη. Αν γινει τιποτα περιεργο απο οτι διαβαζω (δεν το πολυπιστευω) θα εχει γινει στο εμπορικο ναυτικο μηχανιωνας.αν αληθευουν αυτα θα γινει η χαμος η πανικος. Την παρασκευη θα ενημερωσω τι εγινε.
19/05/2008, 09:10:02
Αγαπητέ Devlas, δε νομίζω ότι θα καταφέρετε κάτι και για να είμαι ειλικρινής δε μπορώ και να κατανοήσω τους λόγους που θεωρείται τόσο ελκυστική η ιδέα να κάνουν κάποιοι άνθρωποι την επίκληση ενός πνεύματος κλπ.
Άντε να δεχθώ ότι πραγματοποιείται η επίκληση, έρχεται το πνεύμα, ξεκινάει ο διάλογος κλπ.
Τι θα βγει με αυτό;

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σου θέσω δύο ερωτήματα:

quote:
Μια βδομαδα ψαχνομαι με το θεμα και πιστευω οτι δεν εχω αρκετες πληροφοριες για το να μην ξεφυγει το θεμα και αν γινει να το μαζεψω.

Πιστεύω ότι για να επιλέξουμε να κάνουμε κάτι στην ζωή μας θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε όσα περισσότερα επίπεδα μπορούμε.
Από την στιγμή που δεν είσαι προετοισμένος σχετικά με αυτό το θέμα πως θα το κάνεις;

quote:
στοχος μας η διοχετευση οσο μεγαλυτερης "ενεργειας" γινεται.

Τι εννοείς με τη λέξη "ενέργεια";

Όσον αφορά στην παροχή πληροφοριών σχετικών με τις επικλήσεις, το θέμα δεν εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό.

lanccerΝέο Μέλος
28/05/2008, 02:30:40
PAIDIA AFISTETO DEN POIANEI TO OUIJA SIMERA TO PROSPATHISA ME DIO FILOUS KAI TIPOTA EFTIAXA ENA PINAKA APO XILO EBALA NAI OXI ANTIO ARITHMOUS GRAMATA ANAPSA KERIA EKANA 28 EROTISEIS KAI DEN EIXA EPITIXEIA MIPOS KANEIS POU TOU PETIXE MPOREI NA MOU EXIGEISI GIATI DEN KATAFERA TIPOTA??????????????

???

28/05/2008, 08:51:35
Αγαπητέ lanccer, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish).

Επίσης, στο θέμα που είχες ανοίξεις κι απενεργοποιήθηκε (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Μαγεία, επίκληση, Σολομωνική

σου έγραψα - μεταξύ άλλων:

quote:
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να σε πληροφορήσω ότι ο σκοπός ύπαρξης αυτών των θεμάτων - όπως κι άλλων παρόμοιας υφής - δεν είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και μεθόδων για επικλήσεις κλπ αλλά για να δοθεί το έναυσμα να υπάρξει μια φιλοσοφική συζήτηση γύρω από αυτά τα ζητήματα με μια ερευνητική διάθεση.

Οπότε οι πληροφορίες που ζητάς δε μπορούν να σου δοθούν.

Καλή σου μέρα.

RankettΜέλος
28/05/2008, 11:15:37
quote:

PAIDIA AFISTETO DEN POIANEI TO OUIJA...

Ε, όχι και απίστευτο...
lanccerΝέο Μέλος
29/05/2008, 01:08:17
ειπα αφιστε το και οχι απιστευτο τεσπα σιμερα το δοκιμασαμε παλι 9 ατομα και ειναι αθλιο μαλιστα ειμασταν και σε ταφο απο ενα τεραστιο νεκροταφιο ακομα και στο νεκροταφιο δεν εγινε τιποτα αναμεσα σε τοσους νεκρους ενα πνευμα δεν βγικε οι περισοτερι μεσα στο φορουμ λενε για σπασμενα τζαμια πνευματα που εκνευριζονται και τετια εγω αρχισα το υποτιθεμενο πνευμα στα καντιλια και παλι τιποτα αρχιζουν να μου φαινονται παραμιθια ολλα αφτα περι επικλισεων και βλακιες

???

29/05/2008, 08:48:38
quote:
σιμερα το δοκιμασαμε παλι 9 ατομα και ειναι αθλιο μαλιστα ειμασταν και σε ταφο απο ενα τεραστιο νεκροταφιο ακομα και στο νεκροταφιο δεν εγινε τιποτα αναμεσα σε τοσους νεκρους ενα πνευμα δεν βγικε

Κι ούτε θα βγει...

IsoldeΜέλος
08/06/2008, 14:17:19
quote:
Dying_Incubus - Αγαπητέ Devlas, δε νομίζω ότι θα καταφέρετε κάτι και για να είμαι ειλικρινής δε μπορώ και να κατανοήσω τους λόγους που θεωρείται τόσο ελκυστική η ιδέα να κάνουν κάποιοι άνθρωποι την επίκληση ενός πνεύματος κλπ.

Μπορώ και να κατανοήσω γιατί η ιδέα αυτή θεωρείται ελκυστική. Κυρίως οι νέοι έχουν την τάση να πράξουν κάτι καινούριο. Εκείνο που εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πως πιστέυουν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστέυουν όντως πως κάποιο πνεύμα θα μετακεινίσει το ποτήρι;

quote:
Dying_Incubus - Κι ούτε θα βγει...

Γιατί ακριβώς αυτό. Δεν πρόκειτε να βγει.

-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-

09/06/2008, 02:09:30
quote:

..... αρχιζουν να μου φαινονται παραμιθια ολλα αφτα περι επικλισεων και βλακιες

???

Εγώ πάντως, μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.

SupremeLordΝέο Μέλος
23/06/2008, 16:25:10
Δεν έχω καλέσει ποτέ πνεύμα και δεν θα ήθελα πότε και με τίποτα να το κάνω.Είναι άκρως επικίνδυνο και από τις διηγήσεις άλλων ανθρώπων που έχω ακούσει να μιλούν για αυτό το θέμα,μπορεί να αποδεικτει μοιραίο για κάποιον.

Σαχανιδης

EumenisΜέλος
23/02/2013, 15:06:57
quote:

Eumenis πάμε σε εκκλησίες, δεν περιμένουμε από εσένα να μας πεις τι κάνουν οι έλληνες.

Πώς πολεμούν τ’…άστρα; Ένας Θεός ξέρει…

«Από τον ουρανό, τα άστρα από την πορεία τους πολέμησαν ενάντια στον Σισάρα» (Κριτές, 5: 20).

Ελληνική παράδοση:

EumenisΜέλος
23/02/2013, 15:10:50
quote:

quote:
Έλληνες, οι προσκυνημένοι στον Ιαχωβά.
Άντε σφάξε κάνα κατσίκι στον Απόλλωνα, και γίνομαι πολυθεϊστής για χάρη σου
(αρκεί να με καλέσεις στο τραπέζι)

Τα αρνιά το Πεσάχ που σφάζετε στον Ιαχωβά δεν σε πειράζουν!

Αχ αυτοί οι Ειδωλολάτρες!

23/02/2013, 15:15:03
quote:
Ίσα ίσα μ'αρέσουν! Για αυτό λέω, άμα σφάζετε και εσείς, να μπω στο club σας.
(Τι πολυθεϊστές είστε στο κάτω κάτω αν δεν χύνετε και λίγο αιματάκι)
EumenisΜέλος
23/02/2013, 15:28:15
quote:

quote:
Ίσα ίσα μ'αρέσουν! Για αυτό λέω, άμα σφάζετε και εσείς, να μπω στο club σας.
(Τι πολυθεϊστές είστε στο κάτω κάτω αν δεν χύνετε και λίγο αιματάκι)

Όσο για το αιματάκι, κάτι ξέρεις πονηρούλι!

ΙΗΣΟΥΣ:ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Σ" ΕΜΕΝΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΝ!!!!

Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ:

"ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ".
ΛΟΥΚΑΣ 19:27

23/02/2013, 16:21:58
Μπράβο Ευμενής, τη διαβάζεις τη Βίβλο σου βλέπω
EumenisΜέλος
24/02/2013, 12:21:19
quote:

Μπράβο Ευμενής, τη διαβάζεις τη Βίβλο σου βλέπω

Κάτι που αποφεύγεις εσύ.

Ο Γιαχβέ θα πρέπει να έχει πολύ δυσάρεστη αναπνοή…

- «Με την πνοή των χειλέων του θα θανατώνει τον ασεβή»
(Ησαΐας, 11: 4).

- «Η πνοή τού Κυρίου, σαν χείμαρρος από θειάφι…»
(Ησαΐας, 30: 33).

Ο Γκαλιλαίος.