- Κάτι που βιώνω σχεδόν καθημερινά. Βοήθεια..! (Πνεύμα σε οροφή σπιτιού?) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
J.S
Proteus Team: http://www.proteusteam.cjb.net
ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ/Η akpe
Όσο για τον ήχο των χαλικιών που σέρνονται, τουλάχιστον στο σπίτι που μένω εγώ και το άκουγα πριν από μερικά χρόνια, δεν ήταν παρα κάποια μανταλάκια που τα πήγαινε ο αέρας πέρα δώθε...
Απλά, ανέβηκα στη ταράτσα την ώρα που ακούγονταν οι θόρυβοι.
Δεν είμαι απόλυτος, αλλά εξέτασέ το...Μη φοβάσαι, ανέβα πάνω και δεν πρόκειται να πάθεις απολύτως τίποτε !...αυτό που θα πάθει θα είναι το "πνεύμα"...
Καλή διελεύκανση !
Η "ΓΝΩΣΗ" ΟΜΙΛΕΙ, ΟΜΩΣ Η "ΣΟΦΙΑ" ΑΚΟΥΕΙ...(Jimi Hendrix)
θα συμφωνησω με τον mistirios οπως ειπε και εκεινος, γιατι δεν ανεβηκες τοσο καιρο να δεις τι ειναι, τι παιζει; Στο κατω κατω μπορει να ειναι καποιο προβλημα της οροφης της γκαρσονιερας και καλο θα ηταν να το κοιταξεις και αν ειναι τιποτα σημαντικο να το διωρθωσεις. Oσο για την παρουσια πνευματος που λες, πιστευω οτι αυτα υπαρχουν μονο σε αυτους που τα πιστευουν. Kαλο θα ηταν οσο αστειο και αν ακουγεται να πας και να κοιταξεις για να σου λυθει η απορια, και μετα πες μας και'μας τι ηταν.
φιλικα notis
quote:
Aγαπητε φιλε
θα συμφωνησω με τον mistirios οπως ειπε και εκεινος, γιατι δεν ανεβηκες τοσο καιρο να δεις τι ειναι, τι παιζει; Στο κατω κατω μπορει να ειναι καποιο προβλημα της οροφης της γκαρσονιερας και καλο θα ηταν να το κοιταξεις και αν ειναι τιποτα σημαντικο να το διωρθωσεις. Oσο για την παρουσια πνευματος που λες, πιστευω οτι αυτα υπαρχουν μονο σε αυτους που τα πιστευουν. Kαλο θα ηταν οσο αστειο και αν ακουγεται να πας και να κοιταξεις για να σου λυθει η απορια, και μετα πες μας και'μας τι ηταν.
φιλικα notis
Ποιος ειπε πως δε τα πιστευω...?Ειναι δυσκολο να σας πεισω βεβαια για το ποσο αληθινα ακουγεται ο ηχος αλλα αυτο που θελω να σας πω ειναι πως ο ηχος δεν μοιαζει απλως με καποιον που σκαβει...ειναι ακριβως ιδιος..Σαν να βλεπετε μια ταινια με καποιον να σκαβει αλλα δεν εχετε εικονα..Ισως καταφερω να το ηχογραφησω και να το ανεβασω να το ακουσετε....
J.S
Αρκεί να το ελέγξεις.
Ανέβα την ώρα που το ακούς.
Νομίζω θα βοηθήσει.
Τη νύχτα οι ήχοι ακούγονται διαφορετικοί.Ξεγελούν.
Ειδικά την ώρα που κοντεύουμε να αποκοιμηθούμε.
Τότε μια απλή διαστολή-συστολή,ηχεί στ'αυτιά μας αλλόκοτα.
Πήγαινε με τη λογική.Έλεγξε.
Θυμάμαι ένα περιστατικό με μια φίλη μου,όταν είμασταν στα 15,και λέγαμε ιστορίες για φαντάσματα.
Όλες ήταν βγαλμένες από τη φαντασία μας,για να εντυπωσιάσουμε.
Έτσι είπα κι εγώ μια τέτοια ιστορία.
Έλα όμως που το επόμενο βράδυ,έγινε ότι ακριβώς είπα..
Θόρυβοι απ'έξω όπως τους περιέγραψα.
Μετά από χρόνια η φίλη μου, μου εξομολογήθηκε πως αυτή μου το έκανε για να με τρομάξει.
Ψάξε κάθε ενδεχόμενο.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
quote:
sadromanticghost,κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ανησυχείς τόσο.
Αρκεί να το ελέγξεις.
Ανέβα την ώρα που το ακούς.
Νομίζω θα βοηθήσει.
Τη νύχτα οι ήχοι ακούγονται διαφορετικοί.Ξεγελούν.
Ειδικά την ώρα που κοντεύουμε να αποκοιμηθούμε.
Τότε μια απλή διαστολή-συστολή,ηχεί στ'αυτιά μας αλλόκοτα.
Πήγαινε με τη λογική.Έλεγξε.
Θυμάμαι ένα περιστατικό με μια φίλη μου,όταν είμασταν στα 15,και λέγαμε ιστορίες για φαντάσματα.
Όλες ήταν βγαλμένες από τη φαντασία μας,για να εντυπωσιάσουμε.
Έτσι είπα κι εγώ μια τέτοια ιστορία.
Έλα όμως που το επόμενο βράδυ,έγινε ότι ακριβώς είπα..
Θόρυβοι απ'έξω όπως τους περιέγραψα.
Μετά από χρόνια η φίλη μου, μου εξομολογήθηκε πως αυτή μου το έκανε για να με τρομάξει.
Ψάξε κάθε ενδεχόμενο.<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Δυστυχως δεν προλαβαινω να ανεβω για να δω..θελω να πω η διαρκεια ειναι τοσο μικρη που μεχρι να ανοιξω την εξωπορτα και να ανεβω στη σκαλα θα εχει σταμτησει..παρ'ολα αυτα θα το δοκιμασω........
J.S
Έκατσα επάνω αρκετή ώρα μέχρι να σιγουρευτώ για τον ήχο.. ο ήχος πλέον ακουγόταν κάτι τελειώς διαφορετικό.. δεν ήταν ο ίδιος που άκουγα όταν ήμουνα μέσα στο σπίτι.. και όμως ήταν αυτό που άκουγα το οποίο ακουγόταν διαφορετικό από μέσα..
Άντε λοιπόν πως γίνεται να μην έχεις περιέργεια να δεις τί είναι.. Άσε που μπορεί να έχεις κανένα θησαυρό κριμένο που δεν ξέρεις και κάποιος προσπαθεί να στον κλέψει...![]()
Μα καλά.. δεν έχεις κάν την ανησυχία πως αυτός ο θόρυβος μπορεί να προκαλείτε από κάτι που μπορεί να κάνει κάποια ζημιά η οποία να επιφέρει κάποιο ατύχημα σε κάποια δεδομένη στιγμή?
Άντε ανέβα και πες μας και εμάς τί είναι.. μην μας αφήσεις με την αγωνία..
παντως αν δεν ακούσουμε νέα σου ξανά θα καταλάβουμε πως ήταν κάποια αόρατη δύναμη.. ![]()
![]()
![]()
Εντάξει αστειεύμομαι.. απλά πήγαινε κοίτα.. δεν πρόκειται να είναι κάποια αόρατη δύναμη
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Δυστυχως δεν προλαβαινω να ανεβω για να δω..θελω να πω η διαρκεια ειναι τοσο μικρη που μεχρι να ανοιξω την εξωπορτα και να ανεβω στη σκαλα θα εχει σταμτησει..παρ'ολα αυτα θα το δοκιμασω........
Μα,φίλε μου στήσε καρτέρι.
Πάρε φραπεδάκι,και μείνει αρκετή ώρα.
Συνήθως η διάρκεια σε τέτοιους νυχτερινούς ήχους είναι μικρή.
Αλλά επαναλαμβανόμενη.
Θα πω και μια άλλη ιστορία,πρόσφατη.
Καθόμασταν καλοκαίρι σε ένα μεγάλο μπαλκονι.
Είχαμε σβηστά όλα τα φώτα και αποφασίσαμε να το ξενυχτήσουμε θαυμάζοντας το φεγγάρι,την υπέροχη νύχτα,ώσπου να δούμε να ξεπροβάλει ο Αυγερινός.
Κάποια στιγμή ακούγαμε έναν ήχο.Διακκεκομένο επαναλαμβανόμενο όμως.Νομίσαμε πως έφταιγε η κατασκευή του μπαλκονιού.Κραδασμοί.Και πολλά άλλα.
Ανάψαμε τα φώτα και είδαμε ότι επρόκειτο για ένα πλαστικό μπουκάλι στο πάτωμα που κουνιόταν ελφαρά από το αεράκι.
Θέλω να σου πω,πως μπορεί να είναι οτιδήποτε.Να είναι κάτι τόσο απλό,που στο τέλος θα γελάσεις με τα όσα σου πέρασαν από το μυαλό.
Η γιαγιά μου έλεγε:
Της νύχτας τα καμώματα,τα βλέπει η μέρα και γελά...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Το περιγραφόμενο συμβάν και εφ'όσον είναι επαναλαμβανόμενο....
και τίποτε να μην είναι, αξίζει κάποιου ελέγχου.
Δεν γνωρίζω με τι ακριβώς ασχολείσαι όπότε να μπορούσα ευθέως να σου
προτείνω κάποιες τεχνικές μεθόδους καταγραφής του φαινομένου.Εάν
επιθυμείς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου μέσω του e-mail μου
που θα βρεις στο profil μου,ώστε να μπορέσω να σου προτείνω ή να
σου δανείσω κάποιες συσκευές που θα μπορέσεις να κάνεις καταγραφή
του φαινομένου.Μπορεί να είναι κάτι,μπορεί και να μην είναι τίποτα.
Απλά να σου φύγει η ιδέα και να ηρεμίσεις.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Φιλικώτατα
Πέτρος
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΑΚΟΥΓΑΝ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ.
Ο ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ Η ΜΙΑΣ ΚΕΡΑΙΑΣ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΕΠΑΝΩ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ,ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΗΧΟΣ...
ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ,ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΧΟΣ ΣΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΛΙΚΙΑ...
ΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙΣ,ΑΝΕΒΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕ.
ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ....
ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ....
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
παντως τη νυχτα επειδη εχει ησυχια ακουγονται ηχοι που στη διαρκεια της μερας καλυπτονται απο αλλους.
Μακάρι να σε βοήθησα έστω και στο ελάχιστο!
Υ.Σ.:Σου εύχομαι να λυτρωθείς το συντομότερο από αυτό το βάσανο!
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ(ο φιλος μου ειναι θρησκος)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΛΕΙΑ(οχι πολυ μεγαλα).ΕΚΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΗΧΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ "ΕΔΙΩΞΑΝ" ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΣΥΧΑΣΕ.ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ...ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ... ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ!!!!!!!!!!!(Υ.Γ. οσο περνουσε ο καιρος ο θορυβος αυτος δυναμωνε)
When I became the sun I shone Light Into the mans Heart
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α
ΕΜΑΘΕΣ?
ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΚΑΚΟ...ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ....ΟΠΟΤΕ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ!
ΤΕΛΟΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ! ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΚΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ....
Υ.Γ. : ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙΤΕ FACE TO FACE ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ ή ΜΕ ΤΑ "ΤΣΙΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ....ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ...(ΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ" ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ)....-ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ...ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ,ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ...ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ...! -
αν τωρα ειστε από τα "κακά" παιδιά...τότε....ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΑΛΗΘΙΝΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΑΑΑΑΑΑΠ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ, ΗΧΟΥΣ,ΒΑΜΠΙΡΙΑ, κ.τ.λ......ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ....ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΤΟΝΟ...ή ΜΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ...ή ΟΤΙ ΑΝΘΥΠΟΒΑΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ-ΝΙΩΣΑΤΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ"...ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ....ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΜΑΧΕΣ" ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑ!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
I.M.
εντρομη, φοβουμενη για το "φαντασμα", αναβω τρεμοντας το φως, οπου και βλεπω μια τεραστια μαυρη αραχνη (πιατακι του καφε) πανω απο το κεφαλι μου.....
ακομη τρεχω....
![]()
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.