ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

liamn65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
nicoleΜέλος
29/09/2003, 22:09:53
Φίλε theklats, είσαι τυχερός που παρακολουθείς το TAKEN. Μπορείς να μου πεις λίγα λόγια για τη σειρά και τις εντυπώσεις σου?

prometheasΜέλος
01/10/2003, 11:56:08
quote:

Φίλε theklats, είσαι τυχερός που παρακολουθείς το TAKEN. Μπορείς να μου πεις λίγα λόγια για τη σειρά και τις εντυπώσεις σου?

Οντως ειναι πολύ καλή σειρά.Κριμα που δεν την προβάλλουν στην Ελλάδα. Εγώ αναγκάστηκα να την παραγγείλω σε DVD από το Amazon (χωρις Ελληνικούς υποτιτλους βέβαια....)

omegaΜέλος
13/10/2003, 11:12:40
Ξεκινησε απο την ΝΕΤ καθε Σαββατο και Κυριακη στις 8.00 το βραδυ η προβολη των καινουριων επεισοδιων της σειρας STAR TREK με τιτλο ENTERPRISE.
Για οσους δεν το ειχαν παρει χαμπαρι εχουν παιχτει μονο τα δυο πρωτα επεισοδια.
Η σειρα εξιστορει τις περιπετειες του πρωτου Enterprise και χρονικα μας τοποθετει πριν την εποχη του captain J. T. Kirk, και ακριβως μετα το First contact για οσους θυμουνται την ταινια.

Μπραβο στην ΝΕΤ που αποφασισε να δειξει μια τοσο φρεσκια σειρα (περσινα επεισοδια) εστω και αν την ονομαζει "Αποστολη στο διαστημα"

Edited by - omega on 13/10/2003 11:24:17

ΓιώργοςΜέλος
26/10/2003, 19:37:58
Χαίρομαι που ξεκίνησε το Star Trek “Enterprise” στην ελληνική τηλεόραση…

Ξεκινώντας ο Τρίτος κύκλος της σειρά των επεισοδίων του Enterprise πρέπει να ομολογήσω ότι είναι πολλή καλύτερη από ότι φανταζόμουνα…

Αυτό που υποψιαζόμουν ότι θα γινόταν από 2-3 επεισόδια από το Σταρ Τρεκ Voyager.. (αυτό με την καπετάνισσα) βγήκε αληθινό…
Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαν να την βγάλουν καθαρή χωρίς να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια είναι Time travel (ταξίδι στον χρόνο)… οπού είναι το κύριο θέμα όπως θα δείτε στα πρώτα δύο επεισόδια ( το πρώτο Enterprise είναι τόσο σημαντικό σε όλη την ιστορία του federation όπου από τις αποστολές του θα εξαρτηθούνε πολλά)…

Αλήθεια έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το Σταρ Τρεκ έχει τόσο μεγάλη επιτυχία…?
Μήπως δεν είναι μία άλλη ιστορία ενός πλοίου στην θάλασσα οπού συναντάει διάφορους πολιτισμούς και κίνδυνους σαν το Οδυσσέα θέλοντας να γυρίσει σπίτι …? μήπως είναι η αποστολή των αργοναυτών σε άγνωστες θάλασσες για πετύχουν έναν σκοπό…? Τελικά υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά..?

Tip: Αν προσέξετε στην πρώτη σειρά (αυτή με τον Κιρκ) θα δείτε ξεκάθαρα τον συμβολισμό Ήλιο (κυβερνήτης) με τους πλανήτες/αξιωματικους .. με την λογική, το συναίσθημα , την επικοινωνία , τον μηχανικό … προσέξτε και τα χρώματα στις στολές τους

Γιώργος.
..ναι ειμαι και Treky

bladerunnerΜέλος
05/11/2003, 22:27:13
Βρε παιδιά τί να σας πω.... Ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα το Star Trek... Ίσως να φταίει και η "κουλουβάχατα" σειρά των επεισοδίων...

Η σειρά που μου άρεσε έως ένα σημείο - γιατί μετά χάλασε ΠΟΛΥΥΥΥ- ήταν το Sea Quest. Μια ολόκληρη υποβρύχια κοινωνία ανθρώπων.... Μια ζωή συνυφασμένη με την θάλασσα... Ένα ταξίδι σε γνώσεις μυστικές, σε πολιτισμούς χαμένους, σε άλλα είδη ζωής... Αν θέλετε και ένα άλλο Star Trek.

-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;

xeirwnΜέλος
03/12/2003, 13:16:56
δείτε τα αποτελέσματα στο
http://www.scifi.gr/forms/tv-top.html
τι ψηφισαν έλληνες χρήστες και ψηφίστε και εσεις! (αν και παλιό site)

Γενικά στο ellada, απο sci-fi, χάλι μαύρο και σε σειρές, και σε ντοκυμαντέρ και σε μεταφράσεις βιβλίων...

Άραγε γιατί κάποιες καλές προσπάθειες "πνίγονται"? (όπως τα "Φαινόμενα" με το Μπονάτσο και τις "Μυστικές Διαδρομές" στο Αλφα??

03/12/2003, 14:31:00
Το "Γκαλάκτικα" το θυμάται κανείς;
Ηταν απ' τις αγαπημένες μου σειρές, μικρος

prometheasΜέλος
03/12/2003, 15:20:20
quote:

Στην Αμερική ξεκιναει ήδη η ο επόμενος κύκλος

http://www.scifi.com/battlestar/lowdown/

Συντομα θα σας πώ και τις εντυπώσεις μου απο τη μινι σειρά "Taken" του Spielberg

03/12/2003, 16:31:30
Κοιτα να δεις! Το λέει και στο 1ο μήνυμα ο Γιώργος και δε το πρόσεξα.
Sorry
omegaΜέλος
04/12/2003, 20:46:02
quote:

Με ποιον ήσουνα: Τον Starbuck ή τον Apollo.Εκτός και αν σου άρεσε ο Adama.
Πάντως και οι Κύλωνες ήταν άπαιχτοι.

MasvidalΜέλος
06/12/2003, 09:55:44

MasvidalΜέλος
06/12/2003, 10:00:05

MasvidalΜέλος
06/12/2003, 10:04:33

....ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΩΝ....

MasvidalΜέλος
06/12/2003, 10:09:50

MasvidalΜέλος
06/12/2003, 10:17:08

ΓιώργοςΜέλος
11/02/2004, 16:55:31
Battlestar Galactica..!! λοιπόν

Κατάφερα και το είδα.. χθες…

Είναι μίνι σειρά που μάλλον είναι το pilot (2) επεισόδια για την σειρά..

Η υπόθεση έχει οι Colonials ( Άποικοι) είναι σε πόλεμο με τους Cylones (οι κακοί) εδώ και πολλά χρόνια .. μετά από μια περίοδο παύσης πυρός οι Cylones επιστρέφουν ποιο mε ποιο εξελιγμένα μοντέλα … οπού υπάρχουν και 12 υπερ-Cylones , οι οποίοι έχοντας ανθρώπινη μορφή ( μια από τις οποίες είναι μια ξανθιά κουκλάρα -πρωταγωνίστρια)
καταφέρνουν να διεισδύσουν στην κυβέρνηση και τον στρατό σαμποτάροντας το κεντρικό σύστημα πολέμου … εξαπολύοντας ξαφνική επίθεση καταστρέφοντας όλο τον στόλο και τις βάσεις ….
Όλα εκτός από το Galactica το οποίο λόγο της παλιάς τεχνολογίας του (είναι το παλιότερο μοντέλο ) δεν είχαν μπει στο κόπο να το κάνουν update και μάλιστα το προόριζαν για μουσείο….

Κατεστραμμένες και οι 12 αποικίες οι εναπομείναντες άποικοι με ότι σκάφος έχοντας και μόνη προστασία το Galactica ξεκινάνε να βρούνε έναν άλλο πλανήτη να κατοικήσουν έχοντας τους Cylones τους κυνηγάνε και 2 κατασκόπους ( τους υπερ- Cylones ανάμεσα τους..

Σχόλια.. (θα μπορούσαν καλύτερα.)

Στα κουστούμια - οι στολές είναι ακριβώς οι ίδιες από το Babylon 5 !!!!

Όσο αφορά την καταστροφή … η παραγωγή είναι εμφανέστατα επηρεασμένη από τα γεγονότα της 9/11 …. Με την καταστροφή των αποικιών … χάνετε και η κυβέρνηση …. Με αποτέλεσμα να έχουμε την ίδια ενεργοποίηση των μηχανισμών οπου η σημερινή κυβέρνηση των ΗΠΑ θα είχε σε περίπτωση ολικής καταστροφής … (με air-force one , και την παλαιότητα των υπουργών) - με αποτέλεσμα να γίνεται πρόεδρος η υφυπουργός παιδείας που έτυχε να βρίσκετε τυχαία στο Galactica..

Ο Στάρμπακ τώρα - είναι γυναίκα. Top-πιλότος αλλα που καπνίζει πούρο…..

Γιώργος
Note to myself … ξανθιές με κόκκινα - deadly

omegaΜέλος
27/02/2004, 22:36:49
Φίλε Γιώργο τυχεριάκια δεν μας λές και εμάς πώς κατάφερες και το είδες μπάς και βρούμε και εμείς το φώς μας;

ΓιώργοςΜέλος
23/03/2004, 12:08:54
Ο νέος Dr. Who…!!!
Christopher Eccleston

Έχει παίξει πρόσφατα στο 28 Ώρες Μετά , στο The Others , και στο sallow Grave..
Το κασκόλ σίγουρα επιστρέφει… αλλά όλοι περιμένουν με αγωνία την καινούργια version των κακών* Ντάλεκς … βάζω στοίχημα ότι θα έχουν αντι βαρήτητα….

*Όσο κακός μπορεί βέβαια να είναι ένας κουβάς με ένα ξεβουλωτήρη για χέρι..)
Γιώργος
…phasers on “stunner”….

TOSΝέο Μέλος
24/03/2004, 02:56:05
Οσοι απο εσας εχουν adsl συνδεση - ακριβο αλλα τι να κανουμε... - μπορουν να κατεβασουν τα επισοδια του taken ή και ακομα και επισοδια απο αλλες σειρες με το προγραμμα emule - το ηλεκτρονικο γαϊδουρι - ενα προγραμμα p2p σαν το kazaa.

Βεβαια μπορειτε και με απλη συνδεση... αλλα το ποτε θα κατεβει αυτο ειναι αλλη υποθεση.

PerseusΜέλος
30/03/2004, 22:59:11
Babylon 5 και εγω,αγορασα προ ημερων τον Α και Β κυκλο για 82 ευρω απο το Αμαζον Γερμανιας(τεραστια διαφορα απο τα αλλα)αλλα δυστυχως στα Αγγλικα (Τουρκικα ,Αραβικα,Σουηδικα οτι θελεις εκτος Ελληνικων).
Και οι 5 κυκλοι κανουν 360 Ευρω θα τα παρω σιγα σιγα(αλλα θα τα βλεπω το βραδυ οποτε μετακομιση στο σαλονι...)