- ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Εσύ γιατί να έχεις εσύ άποψη σπασίκλα;Επειδή νομίζεις πως έχεις διαβάσει και ξέρεις περισσότερα από τους άλλους;
Τί έγινε ρε Χρίστο? Τα έχεις λίγο χαμένα?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Κάτι ξέρει ο λαός όταν λέει πως από τα πολλά γράμματα χαζεύει εντελώς ο άνθρωπος.
Πρέπει πριν γίνεται βιβλιοκατανάλωση, να ελέγχεται ο εγκέφαλος αν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε τόσο μεγάλο φόρτο δεδομένων.
Αλλιώς Μπλάκαουτ.
quote:
Χρίστος Έλ
Κάτι ξέρει ο λαός όταν λέει πως από τα πολλά γράμματα χαζεύει εντελώς ο άνθρωπος.
Βαθυστόχαστο. Για πες κι άλλα. Δεν ήξερα πως υπάρχουν Έλληνες που υποστηρίζουν με τόσο πάθος την αγραμματοσύνη...
quote:quote:
Χρίστος Έλ
Κάτι ξέρει ο λαός όταν λέει πως από τα πολλά γράμματα χαζεύει εντελώς ο άνθρωπος.Βαθυστόχαστο. Για πες κι άλλα. Δεν ήξερα πως υπάρχουν Έλληνες που υποστηρίζουν με τόσο πάθος την αγραμματοσύνη...
Το μυαλό σου και μυαλίρα.
Τα πολλά γράμματα.
quote:
Εγώ είμαι ο Μπετόβλαχος 1. Αν θες πάρε το Καράβλαχος 1. Κι εν τοιαύτη περιπτώσει, βρες τα με τον Νικόμαχο.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Εγω δεν είμαι ούτε Μπετόβλαχος, ούτε Καράβλαχος βλαμένα!
Είμαι Μπετόβλακας!
Μπετόν αρμέ.Μόνο ο Χριστος είναι πιό...σκληρός, απο εμένα!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χρίστος Έλ
Το μυαλό σου και μυαλίρα.
Πες μου τώρα πως αυτό το έγραψες επίτηδες, ως λογοπαίγνιο. Αλλά μπα...
τελικά ο δάσκαλος σου λέει ότι ξέρεις πολλά γράμματα, λίγα ή καθόλου?
έχω μπερδευτεί ως μπετόβλαχος αλλά και ως καράβλαχος..
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Χρίστος Έλ
Το μυαλό σου και μυαλίρα.Πες μου τώρα πως αυτό το έγραψες επίτηδες, ως λογοπαίγνιο. Αλλά μπα...
Έτσι είμαι εγώ. Δεν υπακούω στους κανόνες ορθογραφίας και εφευρίσκω δικές μου λέξεις. Τραβάς κανένα ζόρι με αυτό;
Το μυαλό σου και ένα δολλάριο τότε.
quote:
Χρίστος Έλ
Έτσι είμαι εγώ. Δεν υπακούω στους κανόνες ορθογραφίας και εφευρίσκω δικές μου λέξεις.
Μαζί σου. Κι εμένα μου αρέσει αυτό. Μάθε όμως και ελληνικά πρώτα. Έτσι ρε παιδί μου. Για το ξεκάρφωμα.
Χρίστος Έλ
Έτσι είμαι εγώ. Δεν υπακούω στους κανόνες ορθογραφίας και εφευρίσκω δικές μου λέξεις.Μαζί σου. Κι εμένα μου αρέσει αυτό. Μάθε όμως και ελληνικά πρώτα. Έτσι ρε παιδί μου. Για το ξεκάρφωμα.
Γιατί ρε; Θα μου μηδενίσεις το γραπτό;