ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MELETHTHS44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
26/12/2009, 20:32:29

MELETHTHS

26/12/2009, 20:35:29

MELETHTHS

26/12/2009, 20:38:31

MELETHTHS

26/12/2009, 20:41:39

MELETHTHS

26/12/2009, 20:44:02

MELETHTHS

26/12/2009, 20:46:27

MELETHTHS

26/12/2009, 20:48:56

MELETHTHS

26/12/2009, 20:50:53

MELETHTHS

26/12/2009, 20:53:06

MELETHTHS

26/12/2009, 22:40:09
Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο IndustrialAngel, αφού στη γέννηση αναφέρεται ρητά " ας ποιήσουμεν άνθρωπον, κατ εικόναν και κατ ομοίωσην,"όπως λέει διχως γένος...Ούτως ή άλλως, αργότερα έγιναν ο άνδρας κι η γυναίκα,σε μια άλλη υπόσταση,του ενός, πάλι που εκπροσωπούν...
Με ανώτερη προοπτική, να γίνει ο άνθρωπος αυτό που ειναι, σε ένα, ολόκληρος και πάλι, απο Αδάμ, έως τέλους, μια συνειδηση, μια ύπαρξη, μια θέση, έναντι όλων, ένα Όν...
Έχουμε μια ύπαρξη, διασκορπισμένη σε 7 δις άτομα...Μπορούν να ενωθούν;Πνευματικά, μιλάμε..Όχι με τη βια,αλλά, θέλοντας το...
Τότε θα δούμε αυτό το άλλο όν...
HelenakiΜέλος
04/10/2005, 10:14:52
Γεια σας και πάλι! Από τότε που είδα την λαμψη του Κιούμπρικ μου έχει γεννηθεί αυτό το ερώτημα. Έχουν κάποιο ιδιαίτερο ένστικτο? πείτε μου οτιδήποτε γνωρίζετε για τέτοιου είδους άτομα.

"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."

HelenakiΜέλος
04/10/2005, 16:44:42
Ακόμα να λάβω ένα μηνυμά σας,,,,έστω ότι έχετε ακούσει κι εσείς γι αυτούς τους τύπους αλλά δεν ξέρετε τίποτα...
ουααααα αφήστε με να κλάψω....

04/10/2005, 23:50:33

quote:

Οι γαστρίμυθοι (το σκότωσα...γκρρρ) έχουν ικανότητα να προβλέπουν καταστάσεις?

Ελενακι μου εγω ειμαι γαστριμυθος και θα σου κανω μια προβλεψη: "ακουω Κλειδια να κουδουνιζουν!"

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

05/10/2005, 02:11:24
quote:
Ελενακι μου εγω ειμαι γαστριμυθος και θα σου κανω μια προβλεψη: "ακουω Κλειδια να κουδουνιζουν!"

φαίνεται πως οι γαστριμυθοι, είναι και γαστρι-ακουστικοί!
Κανένα κλειδί - τουλάχιστον προς το παρόν.

Επ' ευκαιρίας, η σωστή λέξη είναι "εγγαστρίμυθος"

Helenaki, καλύτερα είναι να μας εξηγήσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια, πως σου δημιουργήθηκε η απορία. Προσωπικά έχω δει την ταινία, και μπορώ να φανταστώ σε τι αναφέρεσαι, αλλά μπορεί να μη συμβαίνει το ίδιο και στους αναγνώστες του θέματος.

Γενικότερα πάντως, η ιδιότητα του να είναι κάποιος από τη φύση του εγγαστρίμυθος, αποτελεί ένα παράξενο φαινόμενο. Μπορεί και να συνδέεται με κάποιες άλλες ιδιαίτερες δυνάμεις - μπορεί και όχι.
Μπορείς να κάνεις μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο.
Χρησιμοποίησε τη λέξη κλειδί: "ventriloquist"

Κάποια -ξένα δυστυχώς- link που μπορείς να συμβουλευτείς είναι:
http://www.inquista.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Ventriloquism

και για όσους θέλουν να το πετύχουν...
http://www.brownielocks.com/ventriloquism.html

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

05/10/2005, 02:45:14

.

Eλενακι μολις γνωρισες την Κυρα μας των Κλειδιωνε και διαπιστωσες ποσο διορατικος και ακριβης ειμαι στις προβλεψεις μου!

αυτη η προφητεια πρεπει να αποθανατιστει στις "προφητειες της αγιας Μουσταρδας της Αμορας"!

δεχομαι καθημερινες 6 με 9 - τιμε προσιτε - ζητηστε κυριο Γιαννη

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

HelenakiΜέλος
05/10/2005, 15:31:35
Amalia σε ευχαριστώ πολύ.
Έχεις δίκιο δεν έδωσα πολλά στοιχεία για το θέμα. Βασικά μου έκανε εντύπωση το παιδάκι που προέβλεπε το τι θα γίνει στο μέλλον καθώς και πράγματα που είχαν γίνει παλιά. Επίσης οι εγγαστρίμυθοι έχουν τελεπάθεια μεταξύ τους? Και κάπου στο έργο αναφέρεται ότι είναι λίγος ο αριθμός αυτών των ανθρώπων που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

morpheausΜέλος
07/10/2005, 02:01:50
Kαλησπέρα σε όλους,
Συγνώμη που σας το χαλάω,
αλλα τι έιναι ο εγγαστρίμιθος?

Σορρυ αλλα δεν ξέρω.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

07/10/2005, 08:18:23
morpheaus, εγγαστρίμυθος είναι αυτός που μπορεί και μιλάει χωρίς να κουνάει τα χείλη του.
Βλέπεις πχ έναν άνθρωπο με αυτή την ικανότητα κι ενώ φαινομενικά δεν βγάζει άχνα από το στόμα του, στην ουσία μιλάει "από μέσα του".

In anticipation of my resurrection...

morpheausΜέλος
07/10/2005, 15:28:29

Mα δεν είναι λίγο περιέργο το να μπορεί κάποιος να μιλάει χωρίς να κουνάει τα χείλια του,?
πως εκφωνεί τα γράμματα και όσα όλα τα άλλα αλλά τα χειλικά σύμφωνα?

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

08/10/2005, 22:07:41
Έλα όμως που μπορούν!
Δεν είναι καθόλου εύκολο βέβαβαι αλλά μπορούν να το καταφέρουν.
Αν διαβάσεις τα links που έδωσε η Αμαλία πιο πάνω θα βρείς πως τα καταφέρνουν χρησιμοποιώντας μερικά "τεχνάσματα"...

In anticipation of my resurrection...