ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GuantanameraΜέλος
03/09/2006, 22:27:28
quote:
ποιος μιλησε για μισος;;
θα μας τρελανεις

Μην το παίρνεις προσωπικά, βρε gigenis!

Στα πονηρά βλέμματα σε ένα μπαρ (που μούχει τύχει) αν απαντήσεις με ένα βλέμμα που σκοτώνει, μάλλον ψυχάκιας πρέπει νάναι ο άλλος για να συνεχίσει!

Αν όμως θέλεις να κάνεις χαβαλέ με τον άλλον, τότε μπορεί και να τ' ακούσεις!

03/09/2006, 22:32:41
quote:
Γιες μαστερ,θενκς Μαστερ.

νο προπλεμο μα'ι' σουιτ δρακονιαν

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

03/09/2006, 22:56:56
quote:

Μην το παίρνεις προσωπικά, βρε gigenis!

Στα πονηρά βλέμματα σε ένα μπαρ (που μούχει τύχει) αν απαντήσεις με ένα βλέμμα που σκοτώνει, μάλλον ψυχάκιας πρέπει νάναι ο άλλος για να συνεχίσει!

Αν όμως θέλεις να κάνεις χαβαλέ με τον άλλον, τότε μπορεί και να τ' ακούσεις!

το τελευταιο που θελω ειναι να κανω χαβαλε με τετοια ατομα
και μιλαω για πεσιμο σε διαφορα μερη
μαλλον θα φταιει το οτι ειμαι ενας αδωνης
αλλα περα απο την πλακα μου την εχουν πεσει

σε παραλια ενω ειμαι με το αμορε μου

στον χωρο εργασιας(δουλευα σε βιοτεχνεια γυναικιων ρουχων)
αφου ειχα δημιουργησει επεισοδιο λογο παραληλης σχεσεις με δυο συναδελφισες μου(ντρεπομαι που το λεω αλλα ειμουν χοντρολακαμας εκεινη την εποχη)

στο γυμναστηριο

ειμαι τοσο ατυχος που μου ετυχε μεχρι και ο μηχανικος της εξπρες σερβις να ειναι ομο

αν υπηρχε παιχνιδι παραπλησιο του τζοκερ
<<βρες τον gay>>
ειμαι συγουρος οτι θα επιανα εξαρι

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

CROWL26Μέλος
08/09/2006, 22:01:47
quote:
Είναι όντως κουσούρι μια ανθρώπινη επιλογή και δει στις μέρες που πολλοί ευαγγελίζονται την ανεξαρτησία και ελευθερία σκέψεων και επιλογών? Έχουμε δικαίωμα να (κατά-)κρίνουμε τις σεξουαλικές επιλογές των συνανθρώπων μας?

Δεν θα το έθετα το θέμα στη βάση "κουσουρί για την πυρά" διότι ο τελικός κριτής όλων των ανθρωπίνων πράξεων είναι ο Θεός.Απλά τη γνώμη θα ήθελα να προσθέσω μιας και ετέθη το θέμα από τον Giatros.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να επιλέξει όποιον σύντροφο επιθυμεί και του αρέσει για το κρεββάτι του και για την ζωή του.Κατ'αρχήν λοιπόν αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος είναι δικαίωμά του και δεν με ενοχλεί καθόλου.

Με ενοχλεί όμως υπερβολικά το γεγονός να θέλουν ορισμένοι, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή που το φαινόμενο είναι σε έξαρση, να το "περάσουν" μέσα από τα ΜΜΕ με πληθώρα μηνυμάτων ως κάτι το φυσιολογικό.

Με συγχωρείτε πολύ αλλά ομιλούμε για μία ιδιαιτερότητα και μάλιστα αντιβαίνουσα στην ίδια τη φύση του άνδρα, ο οποίος δημιουργήθηκε για να συνευρίσκεται με το αντίθετο αυτού, τη γυναίκα. Υπάρχουν θυληπρεπείς άνδρες εκ γενετείς προερχόμενοι λόγω γενετικών ανωμαλιών αλλά αυτοί δεν είναι ομοφυλόφιλοι.

Φιλικά.-
E.X.O

MozΜέλος
08/10/2006, 21:00:18
Φίλοι μου γεια σας. Με λένε Μοz και μου αρέσουν οι άντρες. Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή. Τις υπόλοιπες μέρες (πλην Κυριακής) μού αρέσουν οι γυναίκες. Το έκανα σαν δακτύλιο για να μην βιώνω εσωτερικούς διχασμούς. Τελευταία όμως συνειδητοποιώ ότι πάνω απ όλα μού αρέσει ο Εαυτός μου (και ο μικρός και ο Μεγάλος). Έτσι έκοψα τους εκκλησιασμούς της Κυριακής και τις αναρριχήσεις στο βουνό μετά το Κύριε Ελέησον, για να λατρέψω τον Εαυτό μου. / Την πρώτη Κυριακή έφαγα το μικρό μου δάχτυλο (του χεριού). Μου λείπουν ήδη τρία (αλλά τα αντικατέστησα με καινούρια από τιτάνιο). Ο φίλος μου ο δόκτορας, μου είπε ότι δεν ευθύνεται η εκκεντρικότις μου, αλλά έτσι γεννήθηκα και ότι πάσχω από «αυτο-ερώτικ κανιμπαλίσμ». Ακούγεται εξωτικό και λέω να συνεχίσω να πάσχω. Η φίλη μου η χορεύτρια (η Σεσίλ- σας έχω ξαναμιλήσει νομίζω γι αυτήν) μου είπε ότι αν δεν κάνω κάτι θα καταλήξω «σάιμποργκ». Ακούγεται εξωκοσμικό και λέω να μην κάνω απολύτως τίποτα. Πιστεύω πως πριν το τέλος του έτους θα με έχω φάει και θα με έχω χωνέψει. Είναι ένας «άλλος» τρόπος να γευτώ την Σοφία, την Μεγαλοψυχία και την Παντοδυναμία μου.

((Στο φινάλε... οι άλλοι είναι πιο έξυπνοι ή πιο μάγκες από μένα για να με απολαμβάνουν... και τζάμπα;;; «σάιμποργκ» και πάλι «σάιμποργκ»!))

Mε υπερβόρεια μουστάρδα, μπόλικο κρεμμύδι,
ανανά ψιλοκομμένο, ινδοκάρυδο… και στην κορφή κανέλα!
SeriusBased_M©Z society

-Μoz... θα μου δώσεις καμιά πιρουνιά;
-Αμέ... πού θες, σε ποιο μάτι;

OSIRIS_A_KΝέο Μέλος
10/10/2006, 17:10:54
Μετά από αρκετό απουσίας είδα ότι το θέμα επανήλθε..

1- Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα ΜΜΕ , δηλαδή δεν καταλαβαίνω πως προσπαθούν να το περάσουν?? Που και πως… πια είναι αυτά τα μηνύματα….
Μήπως λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα επειδή εσύ θέλεις να τα λάβεις…
τα ΜΜΕ δίνουν και εκπέμπουν ένα σορό μηνύματα για τα πάντα και για όλα

2- Ένας ομοφυλόφιλος γεννιέται και πεθαίνει ομοφυλόφιλος δεν αλλάζει αυτό είναι δεδομένο
μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να μην αποδεχτή ο ίδιος την φύση του και να παίζει ένα ρόλο που οι κοινωνία τον ανάγκασε να κάνει συνειδητά η ασυνείδητα

3- Δεν μπορώ να ακούω μερικούς να λένε δεν είναι φυσιολογικό αυτό δεν είναι το άλλο… το τι είναι φυσιολογικό και τι μη είναι δημιουργία του ανθρώπου τα πάντα μα τα πάντα είναι φυσιολογικά αφού συμβαίνουν….
απλά δεν είναι κατανοητά για τον Α- Β λόγο, ο άνθρωπος με το πέρασμα του χρόνου μαθαίνει γεμίζει με καινούριες γνώσεις αναθεωρεί πράγματα κ πράξεις και τις τοποθετεί σε φυσιολογικά = κατανοητά πλαίσια
αλλά που δεν κατανοεί τα τοποθετεί σε μη φυσιολογικά γιατί για αυτών είναι απλά άγνωστα μη κατανοητά.

maraki8Μέλος
23/11/2006, 15:46:32
Νομίζω ότι αν ένας ομοφυλόφιλος/η έβλεπε κάποια από τα μηνύματα εδώ μέσα,θα τον/την πιάνανε κλάματα.Συνειδητοποίησα ακόμα μια φορά ότι οι άνθρωποι είμαστε σκληροί και προκατειλημένοι.Και επίσης τσουβαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους αυτούς σε ένα τσουβάλι.Τελικά ποιός συμπαθεί τους ομοφυλόφιλους,ποιός έχει φίλους ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ομοφυλόφιλους,ποιός κρύβεται τελικά;κάτι ονόματα όπως "φτερού" και "butch" είδα να φιγουράρουν,τα αναφέρανε οι όποιοι,αφού τα έχουν ακούσει από αλλους..Όποιος έχει κολλητό/κολλητή του ομοφυλόφιλο από εδώ μέσα,άρα και πρώτο χέρι γνώση,ας μιλήσει....
ΑχαιόςΜέλος
23/11/2006, 19:58:01
Προσωπικα δεν εχω καποιο ιδιεταιρο προβλημα με τους ομοφυλοφιλους.
Ισα ισα καλο ειναι να υπαρχουν για να τους βλεπουμε και να γελαμε.
Πραγματικα καποιοι απο αυτους μου προκαλουν γελιο μεχρι δακρυων.

Οταν καποιος ειναι σωστος απεναντι στην κοινωνια και συμπεριφερεται σαν κανονικος ανθρωπος και οχι σαν τσιρκο, τοτε δεν αφορα κανεναν το τι κανει στο κρεβατι του.
Οταν ομως κουνιεται σα βαρκα, και συμπεριφερεται σαν κατι που δεν ειναι, δηλαδη σα γυναικα, ε τοτε ειναι για πολλες τοματες.

Δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους οι οποιοι ειναι αξιοπρεπη ατομα, εχω μαλιστα και φιλους καποιους απο αυτους. Εχω ομως προβλημα με τις κραγμενες καραπουσ***ρες. Που τους βλεπουν τα παιδακια να κυκλοφορουν ελευθερους στους δρομους.

Ειναι απολυτα φυσιολογικο για καποιον να αρεσκεται σε διαφορετικου ειδους ερωτικες πραξεις, ειναι ομως παραφυσικο το να απαρνειται καποιος τη φυση του και να παριστανει τη γυναικα ενω ειναι αντρας.

Ε! αφου <<το τριβουν το πιπερι>> τι να κανουμε τωρα....!!!!

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

MarteΜέλος
23/11/2006, 22:48:08
quote:
Προσωπικα δεν εχω καποιο ιδιεταιρο προβλημα με τους ομοφυλοφιλους.
Ισα ισα καλο ειναι να υπαρχουν για να τους βλεπουμε και να γελαμε.
Πραγματικα καποιοι απο αυτους μου προκαλουν γελιο μεχρι δακρυων.

Αν είσαι γονιός ή αν πρόκειται κάποια στιγμή να γίνεις, μην το λες αυτό...

maraki8 δεν έχω ασχοληθεί με το παρών θέμα, άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε. Μου αρέσει όμως η προσέγγιση σου...

αγνοώνΜέλος
26/11/2006, 12:27:12
πάντως παρατηρώ κάτι που δεν μπορώ να το ερμηνεύσω...

λέτε ότι επηρρεάζεται η αισθητική σας και οι αξίες σας
μ'αυτά που προβάλλονται στην τηλεόραση...

οι γκέι,οι μόδιστροι,οι ηθοποιοί,οι τραγουδιστές κλπ κλπ

1)γιατί βλέπετε τηλεόραση ?? σκεφτήκατε ποτέ να την πετάξετε από το παράθυρο ??
2)το πιο πρόσφορο έδαφος για να "οργανωθούν" οι γκέι,είναι ο χώρος του θεάματος
στην οικοδομή και στα ναυπηγεία είναι λίγο δύσκολο να περάσεις τέτοιες απόψεις
άρα,πάλι ρωτώ,γιατί βλέπετε τηλεόραση ??
3)κατά την προσωπική μου άποψη,ο τάδε μόδιστρος,είναι καραγκιόζης
γιατί όχι μόνο φέρεται αφύσικα και προκλητικά,αλλά αν τον ρωτήσεις
γιατί το κάνει αυτό θα σου πει "για τον π....ο μωρό μου"
αν όμως ρωτήσεις τον λάκη γαβαλά,να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο θα σε αποστομώσει,αλλά θα σε κάνει να τον συμπαθήσεις κιόλας
κι αυτό συμβαίνει διότι ο λάκης γαβαλάς είναι συνειδητός καραγκιόζης
ένας καραγκιόζης σαν όλους μας αλλά που έχει το θάρρος της γνώμης του
και κάνει καριέρα με αυτή
αυτό μπορεί και να ενοχλεί πολλούς αρσενικούς,αλλά στη ζωή συμβαίνουν αυτά

εν κατακλείδι,είναι τόσο μπερδεμένη η φάση που καλό είναι να μην
τη συζητάμε και τόσο πολύ
σκεφτείτε ότι πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι νιώθουν θλίψη μ'αυτά που βλέπουν να γράφονται,χωρίς καν να ανήκουν ακριβώς εκεί που οι υπόλοιποι προσπαθούν να τους κατατάξουν